Dodaj do ulubionych

Piekno Drag gueen

18.04.12, 09:02

Od pewnego czasu fascynuje mnie piękno męzczyzn przebranych za kobiety i produkujących sie na scenie.Wczoraj ogladalam odcinek takiego programu.Zadziwia mnie umiejetnośc charakteryzacji,przepych i fantazja---a niezmiennie zdumiewa mnie fakt doskonalego ukrycia męskich atrybutów.
Dowiedzialam sie że nie tylko homoseksualiści lubia sie przebierac za kobiety robia to tez hetero.
A jakie sa wasze odczucia dotyczace tego zjawiska.
Obserwuj wątek
    • psi-arz Re: Piekno Drag gueen 18.04.12, 09:56
      Dla mnie są to, po prostu,CIOTY !
      • andrzej256 Re: Piekno Drag gueen 19.04.12, 17:15
        psi-arz napisał:

> Dla mnie są to, po prostu,CIOTY !

To znaczy?
    • black-emissary Re: Piekno Drag gueen 18.04.12, 09:58
      Drag queen zwykle prezentują mocno kiczowaty glam, który ciężko nazwać pięknem.
      Nie interesuje mnie to zbytnio, ale Priscilla jest jednym z moich ulubionych filmów.
    • Gość: inkwizytor Re: Piekno Drag gueen IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.04.12, 10:03
      voxave napisała:

> Od pewnego czasu fascynuje mnie piękno męzczyzn przebranych za kobiety i produk
      > ujących sie na scenie.

Nie podobają mi się przebierańcy. Wolę naturalne piękno kobiet.
      • voxave Re: Piekno Drag gueen 18.04.12, 10:32
        A teatr japoński,tam rolę kobiece graja mężczyźni.
        Mnie ta monstrualnośc koloru i przepych makijażu urzeka jak lalki w bajce.
        • Gość: inkwizytor Re: Piekno Drag gueen IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.04.12, 10:44
          voxave napisała:

> Mnie ta monstrualnośc koloru i przepych makijażu urzeka jak lalki w bajce.

I bardzo dobrze. Sztuka, i ta przez małe s i ta przez duże S nie znosi próżni. Musi mieć odbiorców, by móc zaistnieć. Mnie się to wprawdzie nie podoba, delikatnie mówiąc, ale to nie oznacza, że mam prawo krytykować odmienne gusta. Bo nie mam. I tego nie robię. Wyrażam tylko swoje subiektywne zdanie.
          • czuk1 Re: Piekno Drag gueen 18.04.12, 11:41
            Voxvae. Przebierani za kobiety mężczyźni jako aktorzy może i ładnie wyglądają, bawią i fascynują. Jak klowni. Wg mnie, nie są jednak w stanie dorównać każdej kobiecie w kreowaniu na co dzień jej piękna, uroku osobistego, seksowności i kobiecości.
            Dlatego też (może) autorzy wpisów - mężczyźni - mają inne zdanie niż Ty voxvae.
            Pozdrawiam.
            • andrzej256 Re: Piekno Drag gueen 19.04.12, 17:14
              czuk1 napisał:

> Voxvae. Przebierani za kobiety mężczyźni jako aktorzy może i ładnie w
              > yglądają, bawią i fascynują. Jak klowni. Wg mnie, nie są jednak w stanie do
              > równać każdej kobiecie w kreowaniu na co dzień jej piękna, uroku osobistego, se
              > ksowności i kobiecości.

> Dlatego też (może) autorzy wpisów - mężczyźni - mają inne zdanie niż Ty voxvae
              > .
              > Pozdrawiam.

Wielu macho-mezczyzn pociagaja takie klimaty trans.
    • Gość: inkwizytor Re: Piekno Drag gueen IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.04.12, 12:10
      Niektórzy z nich robią karierę, jak Alain Tapp, występujący początkowo na scenie jako "Peki d'Oslo", a potem jako Amanda Lear. Chociaż niektórzy twierdzą, że była transseksualistą. Tak czy inaczej jako kochanka/kochanek Salvadora Dali zrobiła/zrobił karierę ogromną.

www.youtube.com/watch?v=CH8p-kVRGFw
    • Gość: Jojo Re: Piekno Drag gueen IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.12, 12:19
      Brrrr,perwesja i reklama ciot
      • minniemouse Re: Piekno Drag gueen 19.04.12, 05:45
        A co ogladasz? Rupaul's Drag Race?

Ja tez :)
        Za kim jestes? ja za Sharon Needles.

Minnie
    • urko70 Re: Piekno Drag gueen 19.04.12, 13:31
      Mi się nie podobają, zdecydowanie NIE. Kojarzy mi sie to z kiczem, wręcz z cyrkiem. Oczywiście nie wdziąłem wszystkich takowych ale tych, których widziałem nie mógłbym ocenić jako doskonale ukrywających męskie kształty.
      I nie tyle chodzi mi tu o wchodzenie na scenie mężczyzny w postać kobiety co raczej o tą charakterystyczną stylizację tego przebierańca.
      • andrzej256 Re: Piekno Drag gueen 19.04.12, 17:17
        urko70 napisał:

> Mi się nie podobają, zdecydowanie NIE. Kojarzy mi sie to z kiczem, wręcz z cyrk
        > iem.

No ale niektorzy kochaja kicz (wlasciwie wiekszosc ludzi lubi kicz, tylko nieliczni opieraja sie kiczowi), niektorzy kochaja cyrk.

> Oczywiście nie wdziąłem wszystkich takowych ale tych, których widziałem ni
        > e mógłbym ocenić jako doskonale ukrywających męskie kształty.
        > I nie tyle chodzi mi tu o wchodzenie na scenie mężczyzny w postać kobiety co ra
        > czej o tą charakterystyczną stylizację tego przebierańca.

No, niektorzy wlkasnie lubia te mieszanke kobiecosci z meskimi elementami.
        • urko70 Re: Piekno Drag gueen 19.04.12, 19:38
          andrzej256 napisał:

> No ale niektorzy kochaja kicz

To nie ma nic do rzeczy.
          • voxave Re: Piekno Drag gueen 19.04.12, 19:56
            Sa takim zjawiskiem,które zatyka mi dech w piersi ze zdumienia-----czuje sie jakby kosmici wylądowali na ziemi to efekt *Gwiezdnych Wojen* i innych tego typu produkcji.Mnie to fascynuje.
            • urko70 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 08:42
              voxave napisała:

> Sa takim zjawiskiem,które zatyka mi dech w piersi ze zdumienia-----czuje sie ja
              > kby kosmici wylądowali na ziemi to efekt *Gwiezdnych Wojen* i innych tego typu
              > produkcji.Mnie to fascynuje.

Mnie różne rzeczy zdumiewają, rzecz w tym, ze temu zdumieniu towarzyszą inne odczucia, czasem podziw, czasem uznanie, czasem przerażenie, czasem obrzydzenie, niesmak etc.
              Dla Ciebie to piękne, fascynujące, zdumiewające dla mnie również zdumiewające ale raczej raczej niesmaczne.
              • andrzej256 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 22:47
                urko70 napisał:

...
                > Dla Ciebie to piękne, fascynujące, zdumiewające dla mnie również zdumiewające a
                > le raczej raczej niesmaczne.

Smak to pojecie bardzo subiektywne.
          • andrzej256 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 22:46
            urko70 napisał:

> andrzej256 napisał:
            >
            > > No ale niektorzy kochaja kicz
            >
            > To nie ma nic do rzeczy.

To po co piszesz o tym kiczu skoro nie ma on nic do rzeczy?
      • minniemouse Re: Piekno Drag gueen 21.04.12, 02:18
        urko70 napisał:
        ale tych, których widziałem ni
        > e mógłbym ocenić jako doskonale ukrywających męskie kształty.

to masz tu, zgadnij
        kobieta czy mezczyzna?

dodam ze w TV to osoby te wystepowaly w bikini, to jeszcze trudniej bylo zgadnac
        bo w majtkach nie bylo widac NIC. ale to NIC. a piersi wygladaly na prawdziwe.

Minnie
    • ultimate.strike Re: Piekno Drag gueen 19.04.12, 22:05
      Kilka urywków w telewizorze z ich udziałem widziałem i uważam, że o tym zjawisku różne rzeczy można powiedzieć ale piękna się tam raczej doszukać nie da. Kiczowate do bólu, przesadzone w każdym calu, taki przerost formy nad treścią.
      • voxave Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 03:26
        I o te przesade chodzi-----gdyby sie upodabniali do kobiet w zwyczajny sposób to byli by to transwestyci ---a tak to takie lalki jak tancerze hinduscy czy japońscy aktorzy ---pomysły i eksplozja twórczych pomysów dosłownie powala.
        • ultimate.strike Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 09:21
          > I o te przesade chodzi-----gdyby sie upodabniali do kobiet w zwyczajny sposób t
          > o byli by to transwestyci

Drag queens to są transwestyci. Poza tym, ze tego, co udao mi się zauważyć, wszyscy transwestyci stosują przesadę w swoich ubiorach, inaczej jest trudno pokazać mężczyźnie, że wygląda jak kobieta. Ale z pięknem to ma raczej niewiele wspólnego.
          • urko70 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 10:31
            ultimate.strike napisał:

> wszyscy transwestyci stosują przesadę w swoich ubiorach, inaczej jest
            > trudno pokazać mężczyźnie, że wygląda jak kobieta.

wg pwn:
            "transwestytyzm «zaburzenie identyfikacji z własną płcią, polegające na upodabnianiu się w sposobie bycia i ubierania się do osób płci przeciwnej» "
            Wystarczy, że założy spódniczkę, luźną koszulkę, tenisówki i przy nie skrajnie męskiej budowie ciała, może być postrzegany jako osoba płci przeciwnej.
            • ultimate.strike Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 10:38
              > Wystarczy, że założy spódniczkę, luźną koszulkę, tenisówki i przy nie skrajnie
              > męskiej budowie ciała,

jeszcze musi przejść kilka zabiegów upiększająco-ukobiecających, jak depilacja, makijaż, a i to tylko przy zaożeniu niemęskiej budowy ciała, dlatego przesada jest w większości przypadków konieczna do uzyskania efektu.
              • narfi Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 10:57
                Drag queens nie sa z zasady transwestytami,mimo,ze czasami sie zdarza.Drags queens sa przewaznie gejami,ale tez nie zawsze.Wiecej mozna sobie poczytac tutaj:

en.wikipedia.org/wiki/Drag_queen
                • ultimate.strike Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 12:00
                  Są cross dresserami. A rżnca między cross dresserem, a transwestytą leży w przyczynie motywującej do przebierania się. U zwykłego cross dressera przyczyna jest zewnętrzna (scenariusz filmu, sztuki, chęć uniknięcia identyfikacji np. w trakcie ukrywania się), u transwestyty motywacja jest wewnętrzna, tak więc przynajmniej większość drag queens można do transwestytów zakwalifikować.
                  • narfi Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 12:36
                    Nie,nie mozna.Nie zrozumiesz tego nie obserwujac tego rodzaju rozrywki na codzien,tak jak to sie obserwuje w krajach anglosaskich.
                    Wystepowanie jako drag queen nie ma podtekstu seksualnego,to jest tylko entertainment.Ci faceci nie czuja sie kobietami ,robia to tylko dla jaj.Jest zapotrzebowanie na przebierancow wiec ktos to robi.
                    Tranwestyta przebiera sie natomiast za kobiete, poniewaz czuje sie kobieta i chce byc traktowany jak kobieta,czesto rowniez decyduje sie na zmiane plci.U drag queens to sie nie zdarza.To sa zupelnie dwie rozne kategorie.
                    Tranwestyta to czlowiek z powaznymi zaburzeniami emocjonalnymi,drag queen to tylko aktor.
                    Po przedstawieniu wraca do swojego normalnego zachowania.Tranwestyta,gdyby mogl to zawsze by wystepowal w przebraniu.
                    Cross dresser to jeszcze cos innego.en.wikipedia.org/wiki/Cross-dressing
                    Cross dresser to ktos kto sie przebiera za przeciwna plec.Koniec.Kropka.Motywacje w to nie wchodza.Przebierasz sie za kobiete to jestes cross dresser i to wszystko.
                    Zreszta, zamiast przeczytac linka to probujesz tworzyc, niepotrzebnie, wlasne interpretacje spraw ,ktorych nie rozumiesz,mimo, ze to wszystko jest dosc dobrze znane i opisane.
              • urko70 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 11:17
                ultimate.strike napisał:

> > Wystarczy, że założy spódniczkę, luźną koszulkę, tenisówki i przy nie skr
                > > ajnie męskiej budowie ciała, może być postrzegany jako osoba płci przeciwnej.
                >
                > jeszcze musi przejść kilka zabiegów upiększająco-ukobiecających, jak depilacja,
                > makijaż, a i to tylko przy zaożeniu niemęskiej budowy ciała, dlatego przesada
                > jest w większości przypadków konieczna do uzyskania efektu.

Wielu chłopców, młodych mężczyzn ma szczupłą sylwetkę, nie ma owłosionych nóg, ma długie włosy... etc. to w zupełności wystarczy, żeby z kilku metrów byc postrzeganym jako osoba płci przeciwnej. Także ww zabiegi wcale nie są konieczne.... wystarczy spódniczka i nie skrajnie męska budowa ciała.
                :)
                • ultimate.strike Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 11:56
                  Romzawiamy o dojrzałych mężczyznach, nie o dzieciach. Jest rzeczą oczywistą, że chopczyka łatwo przebrać za dziewczynke i na odwrót, tyle, ze wśród dzieci drag queens się chyba nie zdarzają.
                  • urko70 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 12:08
                    Po pierwsze nigdzie nie wskazywaliśmy tu granic wiekowych.
                    Po drugie, napisałem również "młodych mężczyzn" (miałem tu na myśli +-20-30)
                    Po trzecie, nie wykluczyłem, że takimi sylwetkami charakteryzują się również starsi niż wymienieni mężczyźni.
                    Znam kilku facetów 40+ o szczupłej budowie i niemal braku owlosienia na nogach, kolejnych kilku z najbliższego otoczenia w wieku 30+.

Ale tu istotą nie jest wiek, a to, zę wystarczy, że taki jegomość przywdzieje spodnice i już może być postrzgany jako plec przeciwna. Oczywiście nie z bardzo bliska, z powiedzmy 50-100cm to tak samo można go odroznic od kobiety jak i tego co to się przebiera w DQ.
                    • ultimate.strike Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 12:16
                      > Po pierwsze nigdzie nie wskazywaliśmy tu granic wiekowych.

Pośrednio wskazaliśmy poprzez definowanie, ze chodzi nam o drag queens, a nie chopców, ktorzy w ramach szkolnego przedstawienia się za dziewczyznki przebierają.

> Po drugie, napisałem również "młodych mężczyzn" (miałem tu na myśli +-20-30)

Wyglądem młodych mężczyzn się jakoś niespecjalnie interesuję, ale z tego, co mi się przypomina jeśli chodzi o mnie, mężczyzna w wieu 20 lat ma w pełni wykształcone wszystkie cechy seksualne, w tym owłosione nogi, ręce, troche muskli, załżenie sódniczki, nawet krótkiej damskiej nie spowoduje błędnej identyfikacji płciowej w jego przypadku.

> Znam kilku facetów 40+ o szczupłej budowie i niemal braku owlosienia na nogach,

Masz ciekawe hobby, obserwowanie owosienia na nogach facetów. :)
                      • urko70 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 12:36
                        ultimate.strike napisał:

> > Po pierwsze nigdzie nie wskazywaliśmy tu granic wiekowych.
                        >
                        > Pośrednio wskazaliśmy poprzez definowanie, ze chodzi nam o drag queens,

Za DQ może się przebierać 17, 18, 20 latek, który z pewnością dojrzałym mężczyzną nie jest.

> > Po drugie, napisałem również "młodych mężczyzn" (miałem tu na myśli +-20-
                        > 30)
                        >
                        > Wyglądem młodych mężczyzn się jakoś niespecjalnie interesuję, ale z tego, co mi
                        > się przypomina jeśli chodzi o mnie, mężczyzna w wieu 20 lat ma w pełni wykszta
                        > łcone wszystkie cechy seksualne, w tym owłosione nogi, ręce, troche muskli, zał
                        > żenie sódniczki, nawet krótkiej damskiej nie spowoduje błędnej identyfikacji pł
                        > ciowej w jego przypadku.

Nie trzeba się interesować danym zagadnieniem, żeby wiedzieć jak jest. Już raz z tego powodu zacząłeś kłamać, także uważaj.
                        Nie każdy mężczyzna ma owłosione nogi i sylwetkę typową dla faceta, wielu jest szczuplych, bardzo często znacznie szczuplejszych od kobiet.

> > Znam kilku facetów 40+ o szczupłej budowie i niemal braku owlosienia na n
                        > ogach,
                        >
                        > Masz ciekawe hobby, obserwowanie owosienia na nogach facetów. :)

Normalny człowiek spostrzega różne rzeczy, i nie ma to żadnego związku z tym czy to jest czy nie jest jego hobby.
                        • ultimate.strike Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 12:46
                          > 20 latek, który z pewnością dojrzałym mężczyz
                          > ną nie jest.

To ciekawe, możesz rozwinąć? :)

> Nie trzeba się interesować danym zagadnieniem, żeby wiedzieć jak jest.

Oczywiście, wystarczy sobie coś wyimaginować i już się wie. :)

> Już raz
                          > z tego powodu zacząłeś kłamać, także uważaj.

o poważne oskarżenie, masz cos na poparcie?

> Nie każdy mężczyzna ma owłosione nogi i sylwetkę typową dla faceta, wielu jest
                          > szczuplych, bardzo często znacznie szczuplejszych od kobiet.

Czyżbyś uważał, że wyznacznkiem mężczyzny sa paty zwisającego tuszczu? :)

> Normalny człowiek spostrzega różne rzeczy, i nie ma to żadnego związku z tym cz
                          > y to jest czy nie jest jego hobby.

zabij me, a i tak Ci nie powiem, jakie owosienie na nogach mają moi kumple. Zwyczajnie tego nie wiem, chociaż nie raz ich w szortach, a niektórych nawet w kiltach widzialem. Takie informacje, jako nie mające dla mnie znaczenia do świadomości mi sie nie przedostają widocznie, czy jestem nienormalny z tego powodu?
                          • urko70 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 13:05
                            ultimate.strike napisał:

> > 20 latek, który z pewnością dojrzałym mężczyzną nie jest.
                            > To ciekawe, możesz rozwinąć? :)

Nie widzę w tym nic ciekawego. Rozwijać nie będę bo nie o tym wątek, powiem tylko krótko: dojrzałość to coś znacznie więcej niż dojrzałość fizyczna, ta zresztą również jest bardzo często osiągana trochę później niż w wieku lat 20.

> > Nie trzeba się interesować danym zagadnieniem, żeby wiedzieć jak jest.
                            > Oczywiście, wystarczy sobie coś wyimaginować i już się wie. :)

Wystarczy nie mieć klapków na oczach.

> > Już raz z tego powodu zacząłeś kłamać, także uważaj.
                            > o poważne oskarżenie, masz cos na poparcie?

Oczywiście, wypunktowałem Ci to w tamtym wątku, krótko przypominając: umiałeś znaleźć moją wypowiedź sprzed kilku miesięcy, a nie umiałeś znaleźć wypowiedzi sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu godzin mającej potwierdzić Twoje słowa co jasno dowodziło, ze tej wypowiedzi nie było, a Twoje twierdzenie było kłamstwem. Jest też druga opcja ale znacznie gorsza dla Ciebie więc jej nie uwzględniam.

> > Nie każdy mężczyzna ma owłosione nogi i sylwetkę typową dla faceta, wielu
                            > > jest szczuplych, bardzo często znacznie szczuplejszych od kobiet.
                            >
                            > Czyżbyś uważał, że wyznacznkiem mężczyzny sa paty zwisającego tuszczu? :)

Uważam, że masz problem w rozumieniu tego co czytasz, tam jest dość wyraźnie napisane "nie każdy mężczyzna ma sylwetkę typową dla faceta" z tego nijak nie można logicznie wywnioskować o tym o co pytasz.

> > Normalny człowiek spostrzega różne rzeczy, i nie ma to żadnego związku z
                            > > tym czy to jest czy nie jest jego hobby.
                            >
                            > zabij me, a i tak Ci nie powiem, jakie owosienie na nogach mają moi kumple.

Twój brak spostrzegawczości wcale mnie nie dziwi, dawno dałeś temu wyraz identyfikując posiadanie wiedzy nt gabarytów 126p z rozważaniem jego kupna.
                            Po raz kolejny uprzejmie Cię informuję, żę wcale nie trzeba chcieć czegoś kupić żeby wiedzieć jakie ma gabaryty i czy inne cechy, nie trzeba się interesować cudzym owlosieniem zeby zauważyć jakie znajomi mają nogi.
                            • ultimate.strike Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 13:14
                              > dojrzałość to coś znacznie więcej niż dojrzałość fizyczna,

Tyle, ze my tu o cechach fizycznych właśnie piszemy. :)

> ta zreszt
                              > ą również jest bardzo często osiągana trochę później niż w wieku lat 20.

Domyślam się, ze masz jakieś badania potwierdzające tą tezę?

> Wystarczy nie mieć klapków na oczach.

Staraj się, może ten stan upragniony osiągniesz. :)

> Oczywiście, wypunktowałem Ci to w tamtym wątku, krótko przypominając: umiałeś z
                              > naleźć moją wypowiedź sprzed kilku miesięcy, a nie umiałeś znaleźć wypowiedzi s
                              > przed kilkunastu/kilkudziesięciu godzin mającej potwierdzić Twoje słowa co jasn
                              > o dowodziło, ze tej wypowiedzi nie było,

O, i wyrocznią zostałem. Wychodi na to, że jak czegoś nie znajdę, to to coś nie istnieje. :)

> Uważam, że masz problem w rozumieniu tego co czytasz, tam jest dość wyraźnie na
                              > pisane "nie każdy mężczyzna ma sylwetkę typową dla faceta" z tego nijak nie moż
                              > na logicznie wywnioskować o tym o co pytasz.

Trzeci rodzaj prawdy, nawet zaznaczyłem, że odnoszę się do części Twojej wypowiedzi na temat szczupłości.

> Twój brak spostrzegawczości wcale mnie nie dziwi, dawno dałeś temu wyraz identy
                              > fikując posiadanie wiedzy nt gabarytów 126p z rozważaniem jego kupna.

Krótkie pytanie, po co Ci wiedza na temat gabarytów bez choćby czysto teoretycznego rozważania kupna/wypożyczenia czy innej metody zdobycia prawa do zajęcia miejsca w środku?
                              Odpowiem: po nic, bez rozważania wychodzi tak, jak z Toba i spódnicą - nie rozważasz więc sie nie zaineresowaleś jej cechami użytkowymi.
                              • ultimate.strike I jeszcze jedno 20.04.12, 13:19
                                jeżeli znowu mamy dyskutować o kiltach, to proponuje w tym celu założenie nowego wątku, nie zasmiecajmy tego, bo kilt akurat z DQ nie ma nic wspólnego.
                                • urko70 Re: I jeszcze jedno 20.04.12, 13:54
                                  ultimate.strike napisał:

> jeżeli znowu mamy dyskutować o kiltach, to proponuje w tym celu założenie noweg
                                  > o wątku, nie zasmiecajmy tego, bo kilt akurat z DQ nie ma nic wspólnego.

W odpowiedzi na Twoją próbę "wciśnięcia transwestytom" "przesadnego ubierania się" podałem Ci definicję tranwestycyzmu, w której niczego takiego nie ma. Dodałem do tego dwa wystarczające warunki (spodnica+budowa ciała) do postrzegania danego osobnika płci meskiej jako osobnika plci przeciwnej - to w żaden sposób nie świadczy o jakiejkolwiek chęci z mojej strony o rozmawianiau o Twoich kieckach.
                                  • ultimate.strike Re: I jeszcze jedno 20.04.12, 14:28
                                    > to w żaden sposób ni
                                    > e świadczy o jakiejkolwiek chęci z mojej strony o rozmawianiau o Twoich kieckac
                                    > h.

Ogólnie da się zauważyć, ze o kieckach lubisz dyskutować. :)
                              • urko70 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 13:46
                                ultimate.strike napisał:

> > ta zreszt
                                > > ą również jest bardzo często osiągana trochę później niż w wieku lat 20.
                                >
                                > Domyślam się, ze masz jakieś badania potwierdzające tą tezę?

Po co badania skoro to widać dokoła i wystarczy tylko się rozejrzeć?
                                Idź sobie do dowolnej szkoły średniej to zobaczysz wielu szczuplutkich 19latków.

> O, i wyrocznią zostałem. Wychodi na to, że jak czegoś nie znajdę, to to coś nie
                                > istnieje. :)

Skoro szukałeś czegoś co by potwierdziło Twoje słowa i nie znalazłeś tego to i owszem to nie istniało co było jasnym dowodem na to że kłamałeś.

> > Twój brak spostrzegawczości wcale mnie nie dziwi, dawno dałeś temu wyraz
                                > identy
                                > > fikując posiadanie wiedzy nt gabarytów 126p z rozważaniem jego kupna.
                                >
                                > Krótkie pytanie, po co Ci wiedza na temat gabarytów bez choćby czysto teoretycz
                                > nego rozważania kupna/wypożyczenia czy innej metody zdobycia prawa do zajęcia m
                                > iejsca w środku?
                                > Odpowiem: po nic,

Nie każda wiedza musi mieć praktyczne zastosowanie. Jeśli ktoś interesuje się tonictwem i zna na pamięć momenty obrotowe poszczególnych silników to wcale nie znaczy, że chciał kupić których z tych samolotów.
                                Ale tu akurat mowa o Twojej niskiej spostrzegawczości, do tego aby wiedzieć, że 126p to bardzo bardzo nmałe auto nie trzeba się nim ani specjalnei interesować ani tym bardiozje rozważać jego kupna, tak samo jak z owlosieniem kolegów z boiska - wystarczy, że zdejmiesz klapki z oczu.
                                Te same klapki zasłaniały CI zawsze ilość ludzi chodzących w spodniach

> bez rozważania wychodzi tak, jak z Toba i spódnicą - nie rozw
                                > ażasz więc sie nie zaineresowaleś jej cechami użytkowymi.

Ten co zna momenty obrotowe silników samolotowych wcale nie rozważał kupna samolotu.
                                Ci wszyscy którzy widzieli 126p z bliska i wiedzą, ze ma niskie walory użytkowe również nie rozważali kupna 126p, BA nawet nie musieli się nim interesować.
                                • ultimate.strike Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 14:33
                                  > Idź sobie do dowolnej szkoły średniej to zobaczysz wielu szczuplutkich 19latków
                                  > .

Kuźwa, do czego Ty mnie zachęcasz? :D Nie chce mi się oglądać szczuplutkich nastolatków.

> Te same klapki zasłaniały CI zawsze ilość ludzi chodzących w spodniach

To jeszcze ciekawsze. Sugerujesz, że zaniżam, czy zawyżam tą ilość? No i stosowny link by się zdał, skoro ode mnie wymagasz linkowania wszystkiego.

> Ci wszyscy którzy widzieli 126p z bliska i wiedzą, ze ma niskie walory użytkowe
                                  > również nie rozważali kupna 126p, BA nawet nie musieli się nim interesować.

A Ty o walorach użytkowych spódnicy nie masz pojęcia, jak to wyjaśnić?
                                  • urko70 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 21:05
                                    ultimate.strike napisał:

> > Idź sobie do dowolnej szkoły średniej to zobaczysz wielu szczuplutkich 19
                                    > latków
                                    > > .
                                    >
                                    > Kuźwa, do czego Ty mnie zachęcasz?

Do tego abyś miast oczekiwać wyników badań otworzył oczy i zobaczył.

Przykład 1
                                    Rozwiązanie

> > Te same klapki zasłaniały CI zawsze ilość ludzi chodzących w spodniach
                                    >
                                    > To jeszcze ciekawsze. Sugerujesz, że zaniżam, czy zawyżam tą ilość? No i stosow
                                    > ny link by się zdał, skoro ode mnie wymagasz linkowania wszystkiego.

Wystarczająco dużo ich już wstawiałem.

> > Ci wszyscy którzy widzieli 126p z bliska i wiedzą, ze ma niskie walory uż
                                    > ytkowe
                                    > > również nie rozważali kupna 126p, BA nawet nie musieli się nim interesowa
                                    > ć.
                                    >
                                    > A Ty o walorach użytkowych spódnicy nie masz pojęcia, jak to wyjaśnić?

Ciężko wyjaśnić Twoje fantazje ale to Ty powinieneś je wyjaśniać.
              • voxave Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 12:42
                ultimate.strike napisał:

> > Wystarczy, że założy spódniczkę, luźną koszulkę, tenisówki i przy nie skr
                > ajnie
                > > męskiej budowie ciała,
                >
                > jeszcze musi przejść kilka zabiegów upiększająco-ukobiecających, jak depilacja,
                > makijaż, a i to tylko przy zaożeniu niemęskiej budowy ciała, dlatego przesada
                > jest w większości przypadków konieczna do uzyskania efektu.

Mnie sie inność podoba bo świat jest taki nudny-----lubie patrzec na przebranych inaczej niz ja ludzi-----na Hindusow w gaciach i marynarkach na ich kobiety w powłóczystych szatach--na Afrykańczykow mistrzow doboru koloru i formy.
                Nie lubie tylko obnazonych świętych mężow w Indiach z ciężarkami na fajfusie---wzbudzaja obrzydzenie.
                • narfi Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 12:45
                  Wklej fotke takiego Hindusa z ciezarkami.Jeszcze nie widzialem.Serio :)
                  • voxave Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 12:56
                    narfi napisał:

> Wklej fotke takiego Hindusa z ciezarkami.Jeszcze nie widzialem.Serio :)

Nie mam, bo to były reportaże w tv z podrózy do Indii i tak pokazywano świeto---takie parady z okazji ich świat i różni ludzie siedzieli jak na naszym jarmarku i maszerowali w pochodach---święci mężowe żebrzą bo to ludzkie pasożyty-----i pokazane były ich genitalia bo oni chodza zawsze nago, maja, oczywiscie nie wszyscy przywiazane na sznurku ciężarki i wywija penisem z tym cieżarkiem.
                    Jak pierwszy raz to zobaczylam to mi mowe odjęło---teraz mnie juz to nie dziwi.
                    To sie dzieje tez z okazji obsypywania sie barwnikami i kolorowymi płynami--tak na szczęście.
                    Trzeba by poszukac pod jakimś sensownym haslem.
                    • narfi Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 13:06
                      Ciezarkow nie znalazlem,ale takie fajne ochraniacze to i owszem :)
                      haloindo.com/wp-content/uploads/2011/11/images-1.jpg
                      • urko70 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 13:20
                        Przygotowania
                      • voxave Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 14:00
                        narfi napisał:

> Ciezarkow nie znalazlem,ale takie fajne ochraniacze to i owszem :)
                        > haloindo.com/wp-content/uploads/2011/11/images-1.jpg

To nie to----to Afrykanie---a maja być Hindusi.:) Ale to tez juz widzialam.
                • urko70 Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 13:11
                  voxave napisała:

> Mnie sie inność podoba Nie lubie tylko obnazonych świętych mężow w Indiach
                  > z ciężarkami na fajfusie-
                  • voxave Re: Piekno Drag gueen 20.04.12, 14:03
                    Ja nie podważam gustow w tej materii----ja tylko siem zachwycam :))))))
    • Gość: 388 kropek Trzysta osiemdziesiąt osiem kropek IP: 66.90.73.* 20.04.12, 21:29
      ...........................................................................................................................................................
      ...........................................................................................................................................................
      ..............................................................................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka