Dodaj do ulubionych

Pancerna brzoza smoleńska

25.04.12, 18:01
Chciałam sobie darować, ale jednak nie mogę. Parqanoja Kaczyńskiego sprawia mi zbyt wiele satysfakcji. Może zaraził się od Macierewicza?

Jarosław Kaczyński na spotkaniu z mieszkańcami Sieradza ponownie przytaczał dowody na tezę, że w Smoleńsku 10 kwietnia mogło dojść do wybuchu w samolocie. Jednym z nich był stan samolotów, które uderzyły w wieże WTC 11 września. - Nie widzieliście państwo, jak te samoloty przechodziły przez ten budynek? Skrzydła nie odpadały - stwierdził prezes PiS. - Jeśli więc ściany budynku nie naruszyły konstrukcji, to jak to możliwe, by brzoza mogła zniszczyć skrzydło schodzącego do lądowania tupolewa? - zastanawia się.

Kaczyński nie wie jednak, że zamachy z 11 września to fake. W internecie można znaleźć mnóstwo informacji, ba dowodów, ze cała sprawa byłą sfingowana. Tak naprawdę w budynkach podłożono ładunki wybuchowe, ludzie, którzy widzieli samoloty, tak naprawdę widzieli ogromne hologramy, a w telewizji pokazywano animacje komputerowe.
Dlatego powoływanie się przez Kaczyńskiego na sfałszowane amerykańskie ekspertyzy dotyczące WTC niczego nie dowodzi - tych zamachów przecież tak naprawdę nie było.
Obserwuj wątek
    • Gość: ka_p_pa Re: Pancerna brzoza smoleńska IP: *.interwan.pl 25.04.12, 18:13
      Przez prezesa przemawia megalomania. Jemu cały czas wydaje się, że to był zamach na Lecha, a w rzeczywistości Lech i reszta byli tylko przypadkowymi ofiarami.
      Rozchodziło się o poszukiwanego w całej Galaktyce zbiega z odległego układu, który od lat ukrywał się pod powłoką Ziemianina. Przedstawiciele tamtejszej cywilizacji mają jednak tak specyficzną budowę- skrócone kończyny, nieproporcjonalnie wielką głowę- że wcześniej czy później musiał być zdemaskowany. Krążą słuchy, że zamach jednak się nie powiódł i cel nadal pojawia się tu i tam, ponoć ma szczególne upodobanie do przebywania na peronach kolejowych. Nie jest wykluczone, że jego osoba ma jakiś związek z ostatnią katastrofą pod Szczekocinami.
      • bling.bling Re: Pancerna brzoza smoleńska 25.04.12, 18:20
        kappa skopiowałeś mój post :)
        Myślisz, że kosmici mogą zachowywać się tak nieracjonalnie?
        • Gość: ka_p_pa Re: Pancerna brzoza smoleńska IP: *.interwan.pl 25.04.12, 18:29
          bling.bling napisał:

> kappa skopiowałeś mój post :)

A gdzież tam, to wnioski Lernakowa sprzed dwóch lat.
      • angelfree Re: Pancerna brzoza smoleńska 25.04.12, 18:40
        > Przedstawiciele tamtejszej cywiizacji mają jednak tak specyficzną budowę- skrócone
        > kończyny, nieproporcjonalnie wielką głowę- że wcześniej czy później musiał być
        > zdemaskowany.

A takich osobników było na pokładzie co najmniej dwóch.
    • bling.bling Re: Pancerna brzoza smoleńska 25.04.12, 18:17
      po prostu prezes to ma. Z tym trzeba się urodzić. To takie specjalne coś, Oszoł ma to samo.
      Osobnicy z tym czymś lubią przebywać razem, mają tendencję do odszukiwania się na wzajem. Niektórzy mówią, że to debilizm. Ale jak im nie wierzę.
    • angelfree Tytuł mojego wątku 25.04.12, 18:35
      odnosi się do faktu, że Prezes oraz Antek mają mózgownice wyrzeźbione z drewna pancernej brzozy smoleńskiej (specjalnie twardy podgatunek).
    • ultimate.strike Re: Pancerna brzoza smoleńska 25.04.12, 18:46
      Tytuł wątku jest nieaktualny, ludzie Prezesa ostatnio stwierdzili, że brzoza to drzewo mięciutkie jak kaczuszka.
      • angelfree Re: Pancerna brzoza smoleńska 25.04.12, 18:51
        Co Ty tam wiesz. To byłą specjalna odmiana pancernych brzóz sadzona przez Stalina i Berię i z nich właśnie zrobione zostały zakute łby Prezesa i tego drugiego oszołoma.
        • ultimate.strike Re: Pancerna brzoza smoleńska 25.04.12, 20:26
          Jak śmiesz podważać opinię biegłych w sprawie mięciutkości brzozy!?
          • angelfree Re: Pancerna brzoza smoleńska 25.04.12, 21:47
            Czyli Beria już nieważny?
            • Gość: kalka Re: Pancerna brzoza smoleńska IP: *.bb.sky.com 25.04.12, 22:00
              wladzie w brzozie dzierzy sloj
    • piwi77.0 Re: Pancerna brzoza smoleńska 25.04.12, 18:59
      Przyczyną nie była ani brzoza, ani wybuch, ani nawet obecność kogolwiek w kabinie, ale to, że piloci pilotujący tamtą nieszczęsną maszynę potrafili tylko trzy rzeczy -
      1. Autopilota włączyć.
      2. Autopilota wyłączyć.
      3. Mówić ku....
      A okazało się, że to trochę za mało.
    • Gość: Jojo Re: Pancerna brzoza smoleńska IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.12, 19:49
      ciekawe ,ja widzialem kule ognia i kupe dymu, na ktorym programie pokazywali kosiarke-samolot?
      • angelfree Re: Pancerna brzoza smoleńska 25.04.12, 20:04
        No widzisz, nie było zamachu! To wszystko oszustwo, żeby rozkręcić zbrojenia - zaczać wojnę - i nie wiadomo, co tak uknuli jeszcze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka