Dodaj do ulubionych

modne ubrania plus size

21.09.10, 23:29
Chcialm zapytac Was o zdanie. Czy brakuej Wam na rynku ładnych i modnych ubrań w rozmiarach plus size (od 48 w góre) . Sama nosze rozmiar między 48-50 . Mam wspaniałego faceta, który mnie Kocha, ja Kocham siebie jednak che wygladac ładnie i atrakcyjnie i mam wrażnie, że na naszym rynku nie ma tego radzaju ubrań.
Zastanawiam sie nad nawiązaniem współpracy z firmami z UK i USA i sprowadzic ubrańa w których będe się czuć atrakcyjna. Czy uważacie, że tego rodzaju biznes ma szanse?
Obserwuj wątek
    • co_tu_duzo_mowic Re: modne ubrania plus size 22.09.10, 00:37
      Tak jest, nawet na allegro jakis sklepik!. Z ebaya cięzko coś kupowac. ja mam ok 52 rozmiar, spodni, bo nie mam problemu z kupowaniem bluzek. A ciuszkow jest sporo w Kappahhl, Cubusie, w NewYorkerze czasami jakies bluzki, ale to raczej takie szmatkowate .
      Jeżeli uda Ci sie otworzyć biznes, to kupuje od Ciebie 10000 par spodni ktorych nigdzie nie moge kupic na siebie. A no i sukienek tez troche . Pozdrawiam :)
      • cotbus76 Tak spodnie i spódnice pow. 50 to porażka 22.09.10, 11:47
        Wszystkie są szyte na osoby bardzo wysokie i według idiotycznego założenia, ze każda otyła osoba ma identyczną figurę. Jeśli ktoś ma jak ja różnicę pomiędzy pasem i biodrami (a właściwie udami) to większość spodni wygląda na nim tak, że w biodrach i udach szwy trzeszczą jakby za chwile miały eksplodować a wokół pasa i łydek pałętają się całe hektary zbędnego materiału. Wynik jest taki, że człowiek wygląda jakby uciekł z psychiatryka w ukradzionych gaciach szczupłego sąsiada z celi. Moja mama na przykład bezskutecznie szukała modnych w tym sezonie spodni z cieniutkiego lejącego się materiału zakończonych ściągaczem, w którym to kroju prezentuje się zdecydowanie lepiej niż w powszechnie dostępnych dla grubasów podgumowanych białych rybaczkach (letni hit sklepów dla pluszaków w mojej okolicy). Niestety spodnie takowe dostępne są co najwyżej do rozmiaru 48 a moja mama potrzebuje 50. Na targowiskach i sklepach można co prawda dostać ten krój spodni w rozmiarze 50 + , ale są wykonane z grubej bawełny typu dresowego albo sztucznego gumowatego materiału, a są to spodnie letnie na upały. Poza tym wygląda się w nich po prostu strasznie zwłaszcza, że ich kolorystyka może człowieka przyprawić o depresję.
        Z spódnicami jest ździebko lepiej, lecz też bez fajerwerków. Spódnica w rozmiarach pow. 52 najczęściej jest :
        a) dostosowana jest długością do osoby o wzroście ok. 180 cm
        b) ponad metrem materiału zszytego z rozporkiem a w pasie wciągnięta guma
        c) wyposażona w podszewkę z niemiłosiernie sztucznego materiału o rozmiar a w porywach dwa rozmiary mniejszą od spódnicy ( bo to proszę panią wyszczupla - ulubiony komentarz sprzedających gdy się zwróci na to uwagę),
        d) sama jest wykonana z sztucznego materiału zazwyczaj z dodatkiem sprężynującym, który po kilkunastu minutach staje się dla ciała właścicielki mini sauną, która jednak wbrew telewizyjnym reklamom wcale nie rozpuszcza tłuszczu na pupie i udach ;)
        e) czarna lub ewentualnie czarna we wzorek no ewentualnie w jakimś nieciekawym kolorze całkowicie niemodnym od co najmniej kilku sezonów (gdzieś trzeba upchać materiały z magazynów); czasami producenci decydują się pójść na całość i spódnica jest nawet w życiowym kolorze, ale wtedy zazwyczaj włącza się im opcja "cygańska noc 2.0" i spódnica ma taką ilość ozdób, falban albo wzorek przy których jedynym miejscem gdzie można się w nim pokazać to bal kostiumowy w podstawówce.
        • ubrania_plus_size Re: Tak spodnie i spódnice pow. 50 to porażka 22.09.10, 13:42
          Oto kilka linków do sklepów, z którymi prowadze rozmowy co Wy na to;
          www.curvety.com/
          www.igigi.com
          www.kiyonna.com/

są to jedne z wielu sklepów pytanie brzmi czy takich ubrań oczekujecie.

Pozdrawiam,
          • co_tu_duzo_mowic Re: Tak spodnie i spódnice pow. 50 to porażka 22.09.10, 16:39
            cotbus76 wiem o czym mówisz. Sama zawsze byłam zmuszona do noszenia takich spodni. kremowe, lub białe, zapleśniała zieleń odpada. Spódnice- babcine. Mam baaardzo grube nogi więc potrzebuje spódnicy zdecydowanie za kolana. Na wesele i inne ważniejsze okazje wielekrotnie szukałam czegos na siebie, jednak sukienki o w miare ciekawym kroju kończą sie na 42, jest jeszcze kilka 44-ek- potem do 48 rozmiaru tuniki ze spodniami w kanta. 50< to ubrania jakich wstydziłaby się ubrać moja prababcia. Kurtki na zime- to samo. Nosisz płaszczyk albo nosisz szmate. Dostępne kolory : czarny, Bog wie jaka zielen, wielbłądowy , i słoniowy rzecz jasna, adekwatny do postury :/.

Ubranka na stronkach podanych przez Ciebie ubrania_plus_size są całkiem fajne. Na pewno skorzystałabym niejednokrotnie gdyby były dostępne tutaj. Ale coś podobnego już jest- bonprix na przykład. czyli rozmiar prawie dowolny, ale płacisz dwukrotnie. Oprócz tego ściąganie tych ubrań zza granicy też troche kosztuje, więc trzeba się przekonac czy będzie warto korzystać z takich usług.

Jedna zabawna historia- Warszawa, aleja lotników (lub cos w tym stylu). niemały bazarek, i na murze otaczającym go wielki plakat : modne ubrania xxl. Stwierdziłam, że mam czas więc mogę zajrzeć. Szukałam tego sklepiku chyba z 15 minut. Gdy w końcu trafiłam pod określony numerek, zastałam..... Kurczaki z rożna. Ludzie to nie mają zadnego wyrachowania =d..
            • ubrania_plus_size ubrania_plus size 22.09.10, 17:01

Oczwiście chodzi o cene jednak przy opowiedniej negocjacji koszt tych ubrań wcale nie będzie aż taki wysoki. bonprix oczywiście ma swoje ubrania jednak powim szczerze, że sa to ubrania, któe dodają lat. A ja che się czuć młoda i atrakcyjna.

W jakich przedziałach cenowych chciałbyście kupywac tego rodzaju ubrania;
              plaszcze
              Kurtki
              sukienki
              spodnie
              spódnice
              bluzki
              jeżeli jesteście wstanie podać rozsądne ceny ja postaram się sprawdzic czy jest to mozliwe:)
              • ubrania_plus_size Re: ubrania_plus size 22.09.10, 17:02
                Wybaczcie połknełam litery ale pisze w pociągu :)
              • co_tu_duzo_mowic Re: ubrania_plus size 22.09.10, 18:45
                płaszcze <250
                kurtki 100-200
                sukienki- zwyczajne , np.letnie 50-80, jakies bardziej oficjalne >100, całkiem oficjalne , weselne itp. ok 200
                spódnice- 50-80
                bluzki <60

koszule<100
                jeansy<150

Oczywiście jak w każdym sklepie musimy pamiętać o promocjach czyli ceny nieutrzymujące się takie same przez rok tylko schodzenie z ceny . Podałam takie ceny w jakich sama kupuje
                -nie zarabiam. I jest tu mowa oczywiście o średnich cenach. Na logike biorąc :) Ceny podane przeze mnie są powiedzmy średnie, porównywalne do tych sklepów "regularno rozmiarowych" w Polsce. OD siebie dodałam jeszcze koszule które ostatnio nosze nałogowo- takie z guzikami, ciekawe są wszędzie teraz. 150-cena jeansów jest juz maksymalnie maksymalna :P. Gdybym znalazła na siebie jeansy w levisie lee czy wranglerze, bylabym sklonna wydac na nie te 300 zł mając pewność ze troche w nich pochodze- wiem ze wyprodukowanie ich kosztuje jakies 10 zł i wydawaloby sie bez roznicy czy jeansy bazarowki za 50 zl czy te wlasnie- ale są mocniejsze, nie przecierają sie brzydko, są solidniejsze.
                Nie zgadzam sie co do bonprixu. Może mówiąc "dodają lat" masz na myśli tylko ciuszki z dzialu moda xxl ? W dziale dla kobiet w większości rzeczy tez mają rozmiarowki nawet 54 .Ja niedawno zamówilam sobie kilka rzeczy od nich, spodnie wydawaly sie w porządku, prosty fajny fason, koszula jw. Za jakis czas dam znać o ich jakości i rzeczywistym wyglądzie, mam nadzieje ze nie zawiode sie tak jak ostatnim razem.
                __
                Daj komuś ogień, a będzie mu ciepło przez jeden dzień, ale wrzuć go do ognia, a będzie mu ciepło do końca życia.
                • czejzee Re: ubrania_plus size 10.03.11, 16:18
                  Hej, trudno jest z góry określać co powinno znaleźć się w ofercie i w jakiej cenie powinno się oferować ciuszki, by faktycznie cieszyły się zainteresowaniem.

Ogólnie, moda Size Plus, tudzież nawet świadomość istnienia czegoś takiego jak "size plus" w PL jest znikoma. Wiadomo, trend by być szczupłą jest tak mocny, że potrafi wprowadzić w depresję niejedną kobietę, której wymiary nie są tymi przykładnymi, książkowymi.

Zapraszam na fan page w facebook'u o modzie Size Plus. Możecie tam się pożalić, ponarzekać, lub pochwalić coś jeżeli sobie na to zasłuży :)

Adres: www.facebook.com/sizeplusfb
            • markowaplus Re: Tak spodnie i spódnice pow. 50 to porażka 28.11.15, 14:06
              dziewczyny, zacząć trzeba od tego , że tanie mięso psy jedzą i taka jest prawda. Nie twierdzę, ze wszystko co drogie to jest super i ekstra, bo zdarzają się wtopy, ale po to mamy przymierzalnie i możemy mierzyć i mieć szansę weryfikacji. Spróbujcie przejść się do sklepu z nieco wyższą półką cenową, nie mówię tu o tysiącach złotych, ale o cenach rzędu 200-400 zł. Nieraz naprawdę warto porównać takie produkty. Możemy się zastanowić, załóżmy , że mamy spodnie, które leżą idealnie, czujemy się w nich jak w dresie a wyglądamy bombowo. Takie spodnie wytrzymają dużo dłużej niż byle szmata z C&A czy KapHal kosztująca 169 zł. A teraz podsumowanie. Spodnie za 169 zł - chodzisz w nich 2 miesiące i ... śmietnik , bo na udach się przetarły. Czyli na rok wychodzi ci 6x169 zł = 1014 zł na spodnie.
              A teraz kupujesz spodnie za 399 zł i chodzisz w nich 12 miesięcy minimum i gdzie tu oszczędność ?
              pozdrawiam www.markowaplus.pl
        • piotrulek12 Re: Tak spodnie i spódnice pow. 50 to porażka 18.08.16, 20:39
          Zgadzam sie w 100%.A jeszcze nie wiem dlaczego wszyscy producenci uważają,żę jak puszysta to ma dużo i u góryi na dole. Ja mam problem bo mam duże biodra i uda ale w biuście wcale nie i w ramionach jestem wąska. I teraz jak znajdę bluzkę która pasuje dołem to wisi jak na kiju bo u góry za dużo.O sukienkach wcale nie wspomnę bo nie kupuję z tego samego powodu. I jeszce problem z odzieżą sportową.Chciałam kupić kurtkę z membraną oddychającą i wodoszczelną,taką jakie można kupić w 4f lub Hi-tec. I problem bo ich rozmiarówka kończy się na 110 w biodrach,nawet nie.A co z tymi które mają więcej????Ja już nie mogę wybrac się w góry czy na jakąs wycieczkę i mieć pewnośc ,żę nie zmoknę i się nie ugotuję??
        • selfi256 Re: Tak spodnie i spódnice pow. 50 to porażka 04.11.19, 07:51
          Polecam sklep karko.pl maja tam duzy wybór
    • streter Re: modne ubrania plus size 12.03.11, 10:01
      Tutaj jest to czego szukacie: bluzki, tuniki, spódnice, sukienki, jenasy. Na dzień dzisiejszy rozmiary do 54 do końca sierpnia do 60. Zapraszam serdecznie www.mylady.pl
    • streter www.mylady.pl 12.03.11, 10:07
      Zapraszam
    • srebrneusta1 Re: modne ubrania plus size 18.03.11, 14:52
      allegro.pl/tunika-miss-etam-rozm-52-dla-puszystej-xxxl-zara-i1507685360.html
      Piękna Tunika dla puszystej .Zapraszam
      • twojexxl Re: modne ubrania plus size 23.03.11, 16:32
        ubrania_plus_size - czy nawiązałaś już jakąś współpracę ? Bo ja wiem że to droga przez mękę sprowadzanie towaru z USA i z każdego kraju spoza unii - jeśli nie otrzymasz świadectwa oryginalności ze sklepu/hurtowni nie możesz tego wprowadzić do sprzedaży na rynek polski. Przerabiam to ponieważ sama z moim chłopakiem zaczynam sprowadzać bieliznę XXL. Opłata za przesyłkę, cło, agencja celna - to też nabija koszty. My na razie stawiamy pierwsze kroki na Allegro pod nickiem : emarket-eu. Powodzenia życzę !!!
    • riwiera_turecka Re: modne ubrania plus size 19.05.11, 13:08
      ma szanse, ale nastaw się na biurokratyczne przepisy w Polsce, jeśli nie będziesz miała świadectw pochodzenia oraz tysiąca innych papierków Twój towar utknie na cle. Dodatkowo pamiętaj, że zapłacisz VAT + cło - i sprawdź czy mimo ceny proponowanej przez USa to talej będzie Ci się opłacać.
      • andra.82 Re: modne ubrania plus size 25.05.11, 20:15
        Zapraszam do mojego sklepu internetowego na allegro. Od niedawna sprzedaje ubrania w większych rozmiarach. Co prawda trzeba trochę poczekać od chwili zakupu do czasu dostarczenia, ale chyba warto :) Znajdziecie ubrania od rozmiaru 34 do 52 Zainteresowane Panie zapraszam allegro.pl/listing.php/user?us_id=20083093
      • adelka_34 Re: modne ubrania plus size 07.05.14, 11:39
        Jak dla mnie problem z tym i tak jest mniejszy niż kiedyś, częściej ubieram się w internetowych sklepach z odzieza plus size, ostatnio kupiłam kilka ciuszków w tym sklepie www.gaba-fashion.pl/ fajny materiał, ubrania nie traca koloru :- ) i ceny sa ok.
    • streter Re: modne ubrania plus size 09.06.11, 22:24
      śliczne zdjęcia:-)

www.mylady.pl/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=0134
      • branita Re: modne ubrania plus size 06.03.12, 11:41
        warto też zajrzeć na donnevere.pl, a nóż coś fajnego sobie upatrzycie...
    • streter Re: modne ubrania plus size 08.03.12, 20:22
      Ja wolę nasze polskie.

Ostatnio moja żona trafiła na sklep dla puszystych i naprawdę nie widziałem jej wcześniej w tak pięknej sukni. Odjęło jej z dwa rozmiary

www.mylady.pl/23-suknie-i-sukienki
      • joanna100-19 Re: modne ubrania plus size 20.05.12, 19:15
        Ja też uważam, że u nas można kupić wiele fajnych ubrań XXL:) W sklepach dla puszystych wbrew pozorom można trafić na istne perełki, których pozazdroszczą kobiety w rozmiarach 34;)
    • 19dziubekpb20 Re: modne ubrania plus size 16.03.12, 08:36
      Witam,
      Otóż chciałam powiedzieć,że ten biznes nie jest opłacalny, moim zdaniem, a raczej z mojego doświadczenia.
      I tu nasuwa się moja propozycja.
      Jestem właśnie po likwidacji takiego sklepu i zostały mi ubrania w dużych rozmiarach.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na mejla:
      daga1994@interia.pl

Zostały mi jeszcze na prawdę fajne, MODNE ubrania ! :-)
    • joanna100-19 Re: modne ubrania plus size 20.05.12, 19:10
      Mi też wydaje się, że na rynku wciąż jest ma mało ubrań XXL. Wiele kobiet puszystych chce wyglądać atrakcyjnie, dlatego, poszukuje takich ubrań. Na szczęście oferty sklepów internetowych oferują odzież XXL:), jednakże mogłoby być takich więcej;)
      • barbara_j58 Re: modne ubrania plus size 18.09.13, 17:57
        Odnośnie modnych ubrań plus size to ja wczoraj upolowałam przepiękną kurtkę zimową, obszytą futrem - fason rewelacyjny (puchowa ale nie pogrubia!!!) i na czasie. To był mały butik, przy Marszałkowskiej w Warszawie, nazywa się chyba Maxi Moda - nie pamiętam jaki dokładnie adres ale tuż przy pl. Unii Lubelskiej. W sumie weszłam przypadkowo, a zaskoczenie na plus ogromne. Są w internecie (www.maximoda.net.pl) ale niestety bez sklepu internetowego i na stronie nie ma aktualnych kolekcji, ale naprawdę polecam.

Kiedyś jeszcze udało mi się też kupić rewelacyjną tunikę w bon prix internetowym, szamaragdowa z aplikacjami, ale to było chyba w 2011 roku więc dawno temu.

A wy polcecie jeszcze jakieś butiki?
        • andulka65 Re: modne ubrania plus size 07.10.13, 15:08
          Polecam Butik CHIARO w Katowicach, przy ul. Uniwersyteckiej 13 /Galeria Altus/.
          Mają świetne ciuchy, nawet jeansy z pus up do rozm. 50 :-))
      • riwiera_turecka Re: modne ubrania plus size 19.09.13, 01:48
        ja polecam sklep www.twojeXXL.pl - jeśli chcecie seksownie wyglądać na randce - super bielizna, nie żadne dziadostwo, rozmiawiałam z nimi ostatnio telefonicznie, bo pomyliły mi się rozmiary i była wymiana i dowiedziałam się, że niedługo otwierają sklep stacjonarny w Warszawie, głównie z seksowną bielizną, ale i ma być odzież i biżuteria
    • szafasizeplus Re: modne ubrania plus size 18.08.13, 00:06
      A ja Was zapraszam na ciekawego bloga, który jest tylko o ciuchach 42+. Cały przekrój, polskie i zagraniczne marki czyli modne krągłości - wszystko w jednym miejscu. Często aktualizowany. Okazuje się, że tych marek jest mimo wszystko więcej niż można się spodziewać. szafasizeplus.blogspot.com/
    • visantpl Re: modne ubrania plus size 24.08.13, 20:25
      Osobiście uważam, że dużo. Nie chcę nakręcać konkurencji (sama dopiero co otworzyłam sklep na visant.pl/ :) , ale mówię co myślę.
      Jakoś zagraniczne rynki ruszają w tym kierunku, zwiększa się popularność modelek Size Plus, więc myślę, że i my w Polsce długo nie będziemy musieli czekać.
      W końcu dostrzegają prawdziwe piękno <3
      Pozdrawiam serdecznie!

• 1pracamagisterska Re: modne ubrania plus size 02.09.13, 18:13
      Witam,
      jestem studentką psychologii i piszę pracę magisterską dotyczącą tego jak widzą siebie kobiety otyłe. Jeżeli masz 25-35 lat, twoje BMI przekracza 30 i możesz spotkać się ze mną w Krakowie- napisz do mnie.
      Drogie Panie nie obawiajcie się, wszystko o co będę was prosić to po prostu rozmowa ze mną. Myślę, że całkiem przyjemna, luźna, przy kawce:) Spotkamy się dwukrotnie na kilka godzin.
      Chętne Pani proszę o kontakt mailowy: martaa1990@wp.pl
      Nie ukrywam, że będzie to dla mnie ogromna pomoc, bez was moja praca magisterska nie powstanie :)
      • puszystaona30 Re: modne ubrania plus size 21.01.14, 14:11
        Polecam nowy sklep dla puszystych BYLOLA www.bylola.pl. Kupiłam tam kilka fajnych rzeczy w przystępnych cenach. Mają aktualne kolekcje Zizzi/ZAY/VETO/STUDIO/CARMAKOMA i inne w rozmiarach chyba od 44 do 60. Ceny niższe nawet o 70 % od cen na metce. Można tam znaleźć sukienki dla puszystych, bluzki XXL, spodnie i dużo innej odzieży w dużych rozmiarach. Widziałam, że sprzedają też na allegro.

Ahhaa i odnośnie portalu dla krągłych Pań bez względu na wiek i rozmiar polecam pierwszy w Polsce serwis o tej tematyce www.xl-pozytywnie.pl. Jest tam wiele ciekawych artykułów i forum użytkowników.
        • ellmode Re: modne ubrania plus size 04.02.14, 11:33
          zapraszam: ellmode.pl/
          Strona skierowana jest nie tylko dla osób noszących większy rozmiar, ale dla każdej z nas, która chce przestać siebie oceniać i zacząć doceniać siebie. Ellmode to projekt kreowania wizerunku, dla każdej z nas, która ma z tym trudności, na co dzień, a w szczególności, gdy nosisz większy rozmiar. Oprócz porad stylistycznych znajdziesz tu artykuły o urodzie, wizażu, modzie, psychice, żywieniu. Jednym słowem, wszystko, to, co każdej kobiecie towarzyszy w życiu codziennym.
          Każda z nas zasługuje na to, by codziennie czuć się wyjątkowo.
          • visantpl Re: modne ubrania plus size 04.02.14, 11:40
            Super!
            Rynek się rozkręca, to wspaniałe!
            Sama prowadzę e-sklep visant.pl/ więc tematyka nie jest mi obca. Jednakże z chęcią zaczytam się w nowym portalu :D Musimy się wspierać, a nie poddawać modzie na wieszaki ;) Pora ją obalić!
    • iwantapril Re: modne ubrania plus size 05.02.14, 14:17
      Cześć!
      Jestem projektantką z Krakowa. Zapraszam na moją stronę www.iwantapril.pl
      Projektuję dla wszystkich, w większości modele oversize, każdy z możliwością dopasowania do indywidualnych wymiarów, wystarczy napisać. Dopiero zaczynam, ale moje oferta stale się poszerza. Zapraszam serdecznie :)
      Kasia,
      I WANT APRIL
    • fanspp Re: modne ubrania plus size 22.05.14, 21:48
      fajne kolekcje ubrań będzie można zobaczyć na pierwszych tragach plus size

carmakoma i inne www.facebook.com/events/230467927148511/
    • fanspp Re: modne ubrania plus size 22.05.14, 22:28
      Temat forum związane jest z tematem plus size dlatego też zapraszam na pierwsze polskie targi size +

informacje o wydarzeniu znajdziecie na FB

www.facebook.com/events/230467927148511/
    • hebe_83 Re: modne ubrania plus size 12.06.14, 11:59
      Witajcie Kochane :)
      Zapraszam Was serdecznie do odwiedzenia nowo otwartego Butiku Kiecki.pl w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 107 (na posesji). Butik Kiecki.pl powstał z myślą o Paniach noszących rozmiar plus size, które chcą się ubierać modnie i niedrogo.
      W Butiku Kiecki.pl znajdziecie piękne sukienki, spódnice, bluzki, tuniki, narzutki w dużych rozmiarach oraz oryginalną biżuterię, torebki i perfumy renomowanych marek.
      Gwarantowane niskie ceny i ładne wzory.
      Butik czynny jest od poniedziałku do piątku od 10:00-18:00.
      UWAGA!!! Na hasło "Bądź piękna każdego dnia" 10% rabatu na pierwsze zakupy :)
      Serdecznie zapraszam :)
    • stati-stic Re: modne ubrania plus size 01.07.14, 12:54
      Zalezy w jakich miejscach, są sklepy które mają okropne ciuchy dla osób puszystych, a sa i takie które oferują fajne ciuchy, kolorowe z nietypowym i oryginalnym krojem. Zrobiłam sobię listę właśnie takich, m.in. to sklep www.gaba-fashion.pl/ . nie czuję się może całkowicie dyskryminowana,ale fajnie byłoby mieć o wiele wiekszy wybór.
      • markowaplus Re: modne ubrania plus size 28.11.15, 14:12
        Jest wiele marek, które z głową myślą o swoich klientka + size. Tylko z Polakami jest tak, że chcą Las Vegas przy koszcie Jędrzejowa pod Warszawą. Nie da się tak. Chcesz czegoś wyjątkowego musisz szukać i zachodzić do różnych sklepów, a na pewno znajdziesz coś dla siebie. Fajne marki min . Via Appia due- duże rozmiary, młodzieżowy styl , a też są linie bardziej klasyczne.
        Gerry Weber Samoon dla większych
        Gerry Weber edition do rozmiarów DE48 czyli PL 50
        Chalou- klasyka
        Semprepiu - klasyka i styl młodzieżowy, zależy po co sięgniemy
        pozdrawiam www.markowaplus.pl
    • kurpianeczka123 Re: modne ubrania plus size 24.07.15, 13:32
      Cześć dziewczyny , ostatnio znalazłam swietny sklep dla puszystych z dużymi rozmiarami w Warszawie . Znajduję sie on na ul.Nowy Świat 41A mają też sklep internetowy www.bylola.pl . Mają rozmiary od 42 do 62 ,można u nich również szyć na miarę z wzorów dostepnych w sklepie ale też z własnego pomysłu . Mają dużo sukienek w dużych rozmiarach w bardzo przystępnych cenach
      • natalia905 Re: modne ubrania plus size 07.09.15, 13:04
        Właśnie szukam ciekawego sklepu dla puszystych, jednak do Warszawy mam daleko a w mojej okolicy nic takiego nie ma i bardzo często korzystam ze sklepów internetowych. Na chwilę obecną najbardziej przypadł mi do gustu sklep xl-ka.pl. Mnóstwo fajnych fasonów a przede wszystkim są to modne ubrania nie jakieś babcine. Serdecznie polecam, gdyż na stronie jest mnóstwo modnych kurtek, sukienek i bardzo seksowna bielizna ;) ale nie tylko... Zamawiałam kilka rzeczy i muszę przyznać, że zdjecia dobrze odzwierciedlają produkt.
    • atka3333 Re: modne ubrania plus size 08.10.15, 13:05
      Kochane, właśnie się dowiedziałam, BOMBA. Wreszcie otwierają w Warszawie sklep dla nas z prawdziwego zdarzenia. Jak któraś wie co to jest MAXI MODA to dobrze a jak nie to podejrzyjcie w necie. Tam sprzedają marki niemieckie w dużych rozmiarach. Mnie zabrała córka do tego sklepu raz w życiu bo w Warszawie jeszcze nie było i do dzisiaj od 3 lat mam w domu w dobrym stanie bluzki a prałam wiele razy. Kochane sklep dla zainteresowanych ma być otwarty 17 października w Centrum Handlowym MODO na Łopuszańskiej.
    • blogerka12345 Re: modne ubrania plus size 09.11.15, 11:52
      Witam, mam rozmiar 46 w C.H Land otworzył się butik La Scala na parterze z Włoskimi rzeczami L-XXXL duży wybór jak macie problem to tam na pewno się ubierzecie.
    • angia89 Re: modne ubrania plus size 16.09.16, 15:45
      A swoja droga na Marywislkiej 44 patrzyłas? takich rozmiarów nie szukałam ale to cetrum jest super
    • malgosiaxl Re: modne ubrania plus size 21.10.16, 17:43
      Zapraszamy do nowego sklepu z modnymi ubraniami polskich marek dla kobiet poszytych od rozmiaru XL . Modne jeansy rurki i eleganckie, sukienki na wesele oraz codzienne, legginsy, kardigany tuniki oraz bielizna. Adres sklepu to karko.pl Jeśli masz pytania pisz na e-meil sklep@karko.pl lub dzwoń na nr 690-05-77-99. Zapraszam też do polubienia fanpaga karko.pl moda online.
    • yoursclothing Re: modne ubrania plus size 05.10.17, 13:46
      Hej, Sprawdźcie tą strone, jest naprawdę świetna, modne ciuchy i super ceny, polecam: www.yoursclothing.pl
    • michal.wandzik Re: modne ubrania plus size 07.12.17, 20:06
      a po co jak masz sklepy internetowe typu bestyle.pl ? Ten sklep akurat jest z odzieżą wysokiej jakości tylko od polskich producentów. Sama zobacz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka