torado 16.05.12, 21:55 proszę uprzejmie Państwa o przedstawianie się kto jest kim na FS ;-) Chciałabym Was lepiej poznać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inkwizytor Re: w rolach głównych IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.12, 21:57 Zacznij od prezentacji siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:01 lidka449 napisała: > mysle podobnie Inkwizytorze :) myśl Lidziu myśl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:05 to takie malenkie pranie mozgow ma byc,czy chodzi Ci forumko o cos innego ? Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:07 lidka449 napisała: > to takie malenkie pranie mozgow ma byc,czy chodzi Ci forumko > o cos innego ? to ma być wielkie pranie mózgów....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:11 ktos musi zaczac pierwszy 1,2,3 wypadlo na Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:00 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > Zacznij od prezentacji siebie. siebie chyba trochę znam. Nie muszę się sobie przedstawiać ;-) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: w rolach głównych IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.12, 22:07 torado napisała: > Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > > > Zacznij od prezentacji siebie. > > siebie chyba trochę znam. Nie muszę się sobie przedstawiać ;-) :-D Nie bądź taka cwana.... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:09 torado napisała: > Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > > Zacznij od prezentacji siebie. > siebie chyba trochę znam. Nie muszę się sobie przedstawiać ;-) :-D byla okazja by sie przedstawic na forum ... byla ... i sie zbyla . dzieci szostej klasy szkoly powszechnej dysponuja podobnym dowcipem . o ile sie orietuje . Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:09 Ale nie wszyscy znają Ciebie. Może staniesz na środeczku , ukłonisz się i wydukasz kilka słów o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:14 karkowiak2plus napisał: > Ale nie wszyscy znają Ciebie. Może staniesz na środeczku , ukłonisz się i wyduk > asz kilka słów o sobie. oj tam ja nie lubię być w centrum uwagi ;-). Oddaję swój głos innym :-P Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 no przedstaw sie 16.05.12, 22:38 torado napisała: > karkowiak2plus napisał: > > > Ale nie wszyscy znają Ciebie. Może staniesz na środeczku , ukłonisz się i > wyduk > > asz kilka słów o sobie. > > oj tam ja nie lubię być w centrum uwagi ;-). Oddaję swój głos innym :-P No przedstaw sie. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: no przedstaw sie 17.05.12, 19:19 yoma napisała: > I powiedz wierszyk! wierszyka to nie, bo mało poetyczna jestem ;-)...ale ta muza mówi o mnie wszystko www.youtube.com/watch?v=gk1EfM7erBs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: w rolach głównych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 22:14 torado napisała: > proszę uprzejmie Państwa o przedstawianie się kto jest kim na FS ;-) Chciałabym > Was lepiej poznać ;-) Kto jest kim na Forum czy w życiu realnym? Bo to dwie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:16 na FS...bo tylko tu możecie być kim chcecie.....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:19 Ty rowniez, nie bedziemy tego sprawdzac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: w rolach głównych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 22:22 torado napisała: > na FS...bo tylko tu możecie być kim chcecie.....;-) Hehe, nie takie hop siup. Co jakiś czas wpada tu jakiś pozer(erka) i przedstawia się jako lekarz, prawnik, architekt, a jak przycisnąć, to okazuje się że to salowa, strażnik sądowy lub malarz pokojowy. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:27 Gość portalu: kappa napisał(a): > > Hehe, nie takie hop siup. Co jakiś czas wpada tu jakiś pozer(erka) i przedstawi > a się jako lekarz, prawnik, architekt, a jak przycisnąć, to okazuje się że to s > alowa, strażnik sądowy lub malarz pokojowy. o to to.....jakąż to net ma silę oddziaływania zwykła salowa może być lekarzem, prawnik strażnikiem sądowym itd.....tu możecie być kim chcecie.....dlatego zapytywuje kim jesteście....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: w rolach głównych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 22:29 > o to to.....jakąż to net ma silę oddziaływania zwykła salowa może być lekarzem, > prawnik strażnikiem sądowym itd.....tu możecie być kim chcecie.....dlatego zap > ytywuje kim jesteście....;-) Toć tłumaczę jak dziecku, że tak się nie da. Taki bałach pali się po kilku postach. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:34 Gość portalu: kappa napisał(a): > > Toć tłumaczę jak dziecku, że tak się nie da. Taki bałach pali się po kilku post > ach. Spoks...ale nie mam dużych ambicji w ogle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:32 Ja się przyznam bez bicia. Jestem nikim,ale na FS mogę być kimś,więc jestem nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:36 karkowiak2plus napisał: > Ja się przyznam bez bicia. Jestem nikim,ale na FS mogę być kimś,więc jestem nik > im. przez szczerość stałeś się kimś. Godne podziwu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:40 karkowiak2plus napisał: > Ja zawsze chcieć być ktoś. a kto? Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:31 Ale jest jeden co się przedstawia jako klosowski. I wszystko na temat! ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:39 torado napisała: > na FS...bo tylko tu możecie być kim chcecie.....;-) Na FS? Nie ma potrzeby, to przeciez widac. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:17 Kim jesteś na forum to widać. A w realu kim jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:23 karkowiak2plus napisał: > Kim jesteś na forum to widać. A w realu kim jesteś? a jak myślisz kim mogę być. Zwyczajnym klientem ;-) tak, jak i Ty.....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: w rolach głównych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 22:24 karkowiak2plus napisał: > Kim jesteś na forum to widać. No to sru, określ mnie jednym zdaniem > A w realu kim jesteś? człowiekiem, jak mniemam Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:26 *nie lubie byc w centrum uwagi , zainteresowania , ja siebie znam ... * mozna sie czarowac , ale ten watek sie raczej zes...ral . towarzysko mozna o wszystkim i niczym , byle nie na temat watku . Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 22:29 karbat napisał: > *nie lubie byc w centrum uwagi , zainteresowania , ja siebie znam ... * > mozna sie czarowac , ale ten watek sie raczej zes...ral . > towarzysko mozna o wszystkim i niczym , byle nie na temat watku . no to sru ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: w rolach głównych 16.05.12, 23:34 torado napisała: > karbat napisał: > > > *nie lubie byc w centrum uwagi , zainteresowania , ja siebie znam ... * > > mozna sie czarowac , ale ten watek sie raczej zes...ral . > > towarzysko mozna o wszystkim i niczym , byle nie na temat watku . > no to sru ;-) no a co to twoje sru .... ma wspolnego z tematem spoleczenstwo ....? torado napisała: " chcialBYM poznac , kim jestescie .... " zacznij od siebie i zdecyduj kim ty jestes, ona , on , obojniak . moja wada , lubie wiedziec z kim mam do czynienia . Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 16.05.12, 23:39 karbat napisał: > > torado napisała: " chcialBYM poznac , kim jestescie .... " > zacznij od siebie i zdecyduj kim ty jestes, ona , on , obojniak . > moja wada , lubie wiedziec z kim mam do czynienia . to pracuj nad sobą, rozwijaj się, a może zniknie ta wada......;-) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: w rolach głównych 17.05.12, 00:15 on ona ono obojniak ..... schizofrenik , postac o rozdwojonej jazni , nad czym tu pracowac ?. lubisz sie publicznie onanizowac , twoj problem , nie bede przeszkadzac . Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 17.05.12, 00:19 karbat napisał: > on ona ono obojniak ..... schizofrenik , postac o rozdwojonej jazni , nad czym > tu pracowac ?. > lubisz sie publicznie onanizowac , twoj problem , nie bede przeszkadzac . hmm.....mój profil jest ogólnie dostępny, ze zdjęciem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.m1 Re: w rolach głównych 18.05.12, 12:57 torado napisała: > hmm.....mój profil jest ogólnie dostępny, ze zdjęciem!!!!!! Nie masz się czym chwalić ,jak widać:) i.am.girl -powinnaś wiedzieć ,ze czlowiek inteligentny sam sie pierwszy przedstawia ,ale Ciebie i tak wszyscy poznaja poTwoim wysławianiu się ,( no to sru)co to za język,z pod budki z piwem? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: w rolach głównych 18.05.12, 13:32 matylda.m1 napisała: >,( no to sru)co to za język,z pod budki z piwem? Piwa nie lubisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.m1 Re: w rolach głównych 18.05.12, 13:37 Lubię ,ciemne ,jedno w roku ,pite z męzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 18.05.12, 17:31 matylda.m1 napisała: > Lubię ,ciemne ,jedno w roku ,pite z męzem:) a nie z menrzem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: w rolach głównych 17.05.12, 20:33 torado napisała: > proszę uprzejmie Państwa o przedstawianie się kto jest kim na FS ;-) Chciałabym > Was lepiej poznać ;-) Jakaś popijawa się zapowiada ?? Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 17.05.12, 20:41 kolter-xl napisał: > > Jakaś popijawa się zapowiada ?? no. Wpadniesz? i weź karkowiaka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: w rolach głównych 17.05.12, 21:56 torado napisała: > kolter-xl napisał: > > > > > Jakaś popijawa się zapowiada ?? > > no. Wpadniesz? i weź karkowiaka ;-) Na przekąskę ? Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 17.05.12, 21:57 kolter-xl napisał: > torado napisała: > > > kolter-xl napisał: > > > > > > > > Jakaś popijawa się zapowiada ?? > > > > no. Wpadniesz? i weź karkowiaka ;-) > > Na przekąskę ? ja już nic nie napiszę, bo znowu wyląduję na Oślej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: w rolach głównych IP: *.ip.netia.com.pl 18.05.12, 15:07 ty juz lepeij nic nie mow' sru tu sru', ,fakt, bo az wstyd za ciebie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: w rolach głównych 18.05.12, 17:34 Gość portalu: ha ha napisał(a): > ty juz lepeij nic nie mow' sru tu sru', ,fakt, bo az wstyd za ciebie:))))))) > hmm.....dobrze tato/mamo już nie będę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś