bling.bling 06.06.12, 20:33 WC ma w pogardzie kulturę Polaków. Albo inaczej kulturę Polaków uważa za WC bo go ciśnie w żołądku. www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,11878628,Cejrowski_krytykuje__idiotyczne__czapki_kibicow__W.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwi77.0 Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 06.06.12, 21:19 Nie podzielam poglądów Cejrowskiego, ale on do swoich ma prawo, jak i do ich publicznego wypowiadania. Właściwie to nawet nie wiem co takiego złego powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 06.06.12, 21:32 A Ja sie z Nim zgadzam, tez mnie drażni to wszechobecne popeliniarstwo niedzielnych kibiców z gadżetami z dyskontu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 06.06.12, 22:08 qqazz napisał: > A Ja sie z Nim zgadzam, tez mnie drażni to wszechobecne popeliniarstwo niedziel > nych kibiców z gadżetami z dyskontu. To samo czuję. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 06.06.12, 22:15 Dużo ludzi czuje i mysli to samo co My tylko mało kto sie wychyla bo to niemodne, w modzie sa teraz reklamowane tandetne odruchy stadne które założyciel wątku nazywa kulturą Polaków. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 07.06.12, 05:14 Nie jest to zadna moda, tylko manifestacja przynaleznosci narodowej. Faktycznie, jesli przyjrzec sie detalom, to sa rozne odczucia. Liczy sie jednak stado. Warto ruszyc pupcie, zobaczyc, jak to wyglada na zywo na stadionie... Moj ostatni mecz reprezentacji na zywo zaliczylem w Dortmundzie na MS. Nie zapomne wzruszenia na widok tej bialo-czerwonej masy kibicow. A ze czapeczki byly kiczowate? A kogo to obchodzi? Jestem tez gleboko przekonany, ze pan WC krzyczalby oburzony, gdyby dzis kibice siedzieli, jak na tureckim kazaniu. Albo jak za czasow jego mlodosci, z flaszka w jednej rece i petem w drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 07.06.12, 12:59 Na manifestowanie przynaleznosci narodowej sa tysięce innych sposobów o wiele poważniejszych i trzeba to robić na codzień a nie tylko z okazji festynu, ale to juz sprawa każdego z nas z osobna, komus sie to średnio podoba a komus może pasować. Zresztą co innego na stadionie a co innego na ulicach, o ile na stadionie jest to normalne o tyle na ulicach wyglada dosc dziwnie momentami i jak napisałem tandetnie, sporo w tym małpowania na siłę obyczajów z innych krajów. Takie gadżeciarstwo widziałem swego czasu w Holandii ale tam jest to modne na co dzień nie tylko w czasie imprez kiedy pomarańczowe flagi z logiem KNVB i koszulki reprezentacji to rzecz powszechna, jeżdżąc po wsiach mozna zobaczyc pełno masztów z flagami klubów (głównie Ajaxu i Feyenoordu) czy KNVB co bynajmniej nie przeszkadza Holendrom w pracy i nie zwalnia ich z obowiązków zawodowych. Poza tym Holendrzy to naród który futbol uprawia na boiskach (zarejestrowanych piłkarzy w klubach jest tam prawie 3x więcej niż u nas choć Holendrów jest 2x mniej niz Nas) a nie na trybunach i przed telewizorami, no i Holendrzy maja o futbolu spore pojecie co u nas jest rzadkością, niejeden z takich wyczapeczkowanych polskich kibiców wie czasem tyle że na boisku występuje 11 zawodników i w jakich strojach graja nasi. No i wreszcie tam jest to forma pielegnowania swoistej ksenofobii i nacjonalizmu a u nas robi sie z tego festyniarska modę zastępczą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 06.06.12, 21:52 już niech idzie "boso przez świat" Pan WC z obopólną korzyścią dla wszystkich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artjomka Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 06.06.12, 22:23 Prawdziwy doping prawdziwego Polaka - to flaszka! Tania, dobra i przyjemna - a do tego opakowanie szklane moze sluzyc jako argument przekonywujacy kibica przeciwnej druzyny o swych niepodwazalnych argumentach! Pozdro! Polska Kargulem silna! Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 07.06.12, 00:39 artjomka napisał: > Prawdziwy doping prawdziwego Polaka - to flaszka! > Tania, dobra i przyjemna - a do tego opakowanie szklane moze sluzyc jako argume > nt przekonywujacy kibica przeciwnej druzyny o swych niepodwazalnych argumentach > ! > Pozdro! > Polska Kargulem silna! Nie wycieraj sobie ryja Polakami,juz nie jeden raz ci to mowie---na jakiej podstwawie czujesz sie lepszy,że z taka pogarda traktujesz każdy przejaw naszego zycia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yag Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka IP: *.yolau.net 06.06.12, 22:30 Wojciech Cejrowski jest specyficzna osoba, czesto mam wrazenie ze jest to osoba zorientowana na szum wokolo wlasnej osoby i to go najbardziej satysfakcjonuje dlatego uwazam ze nalezy patrzec na jego wypowiedzi z dystansem. Ja osobiscie uwazam ze jesli ludzie identyfikuja sie ze swoim krajem (bo wiadomo nie zawsze kraj = 1 narodowowosc co jest chyba jasne?) to czemu nie mieliby manifestowac tej swojej przynaleznosci? Nie mam nic przeciwko ludziom ktorzy podkreslaja swoja przynaleznosc do danego kraju! Ja sama nosze bransoletke 4 kolorami pewnej flagi i mam gdzies co sobie pomysli o mnie ktos pokroju WC :-) Mam tez koszulke z barwami Holandii bo bede im kibicowala w pt tak samo goraco jak Polakom, nie wiem... chyba sie rozdwoje, na twarzy mykne biel z czerwienia a na grzbiet wcisne trojkolor! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 07.06.12, 00:40 Gość portalu: yag napisał(a): > Wojciech Cejrowski jest specyficzna osoba, czesto mam wrazenie ze jest to osoba > zorientowana na szum wokolo wlasnej osoby i to go najbardziej satysfakcjonuje > dlatego uwazam ze nalezy patrzec na jego wypowiedzi z dystansem. > > Ja osobiscie uwazam ze jesli ludzie identyfikuja sie ze swoim krajem (bo wiadom > o nie zawsze kraj = 1 narodowowosc co jest chyba jasne?) to czemu nie mieliby m > anifestowac tej swojej przynaleznosci? Nie mam nic przeciwko ludziom ktorzy pod > kreslaja swoja przynaleznosc do danego kraju! Ja sama nosze bransoletke 4 kolor > ami pewnej flagi i mam gdzies co sobie pomysli o mnie ktos pokroju WC :-) > Mam tez koszulke z barwami Holandii bo bede im kibicowala w pt tak samo goraco > jak Polakom, nie wiem... chyba sie rozdwoje, na twarzy mykne biel z czerwienia > a na grzbiet wcisne trojkolor! ;-) Brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 07.06.12, 10:53 Mnie to zupelnie nie przeszkadza, nie rani moich uczuc religijnych, gdy ktos manifestuje przywiazanie do barw narodowych. Zabawne, ze gdy robia to Szkoci, Anglicy, Wlosi, Francuzi, Niemcy, Szwajcarzy to slysze od wielu Polakow: tak sie bawi Europa. Gdy DOKLADNIE tak samo bawia sie Poolacy slysze z ust swoich zakompleksionych rodakow: ale obciach. To co teraz obserwujemy na ulicach Warszawy mozna bylo wczesniej zobaczyc na ulicach wielu europejskich miast. Nie ma w tym nic szkodliwego. Cejrowski? Juz sie kiedys wypowiadalem na jego temat. On po prostu pochodzi z innego plemienia i tyle. Przy tym dawka obludy i zaklamania w jego wypowiedziach przekracza wszelkie dopuszczalne normy. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 07.06.12, 11:19 Cejrowski nie jest obludny, on jest zawsze na nie. Tak mysle, ze gdyby mu ktos przed kamerami rzekl komplement, ze jest madrym czlowiekiem, to do otatnich sil bronilby swej glupoty. Taki juz jest jego urok. Media niestety na to leca, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka 07.06.12, 13:16 Tak to widać w wielu krajach nie tylko od swięta ale i na co dzień i mniej w tym samej zabawy a sporo nacjonalizmu i ksenofobii dlatego tam to jest powazne i sie podoba a u nas trąci tandetą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Prawdziwy? doping prawdziwego Polaka 07.06.12, 13:08 Mnie też to mierzi. Nie każdy klown jest Stańczykiem… Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling In your face bebece 07.06.12, 16:51 Prawdziwi Polacy w kontrofensywie. Nie wiadomo jasno co autor miał na myśli ale miało być patriotycznie (chyba?) sądząc po kolorach. i47.tinypic.com/fcioi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Prawdziwy doping prawdziwego Polaka IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.06.12, 23:58 Rzeczywiście - idiotyczne. Nie widziałem, ale wierze "na słowo" Cejrowskiemu. Ma FuCet gust w krytykowaniu anormarności naszego dnia codziennego i zdaję się w opiniach na niego. A że co poniektórym się to nie podoba, bo identyfikują się z krytyką WC.... Nawet głupek się obrazi gdy usłyszy epitet że jest głupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś