Dodaj do ulubionych

Popieram FEMEN

09.06.12, 06:39
FEMEN to ruch moim zdaniem postępowy i historycznie będzie oceniony w przyszłości bardzo pozytywnie;wielu powinien dać do myślenia.
www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,f-k-euro-i-przepychanka-br-femen-przed-narodowym,47931.html
Obserwuj wątek
    • dupetek Re: Popieram FEMEN 09.06.12, 07:07
      To weź przykład i zrób publicznie toples:)
      • wiosnaludzikow Re: Popieram FEMEN 09.06.12, 07:19
        To jest ruch kobiecy, potępiający męski szowiznim i prymitywizm. Potępiający obowiązującą , męską wizję świata. Nie jestem kobietą ale popieram.
      • wiosnaludzikow Kilka przykładowych akcji FEMEN 09.06.12, 07:27
        ..więc nie kpij !
        W 2011roku na Placu Świętego Piotra w Watykanie FEMEN zorganizował akcję protestacyjną przeciwko papieskiej patrialchalnej propagandzie i polityce Kościoła katolickiego. Hasła na transparentach głosiły: Freedom for Women.

Femen demonstrował w Paryżu pod domem Dominique Strauss Kahna, dyrektora MFW,wcześniej tymczasowo aresztowanego w związku z zarzutem napaści seksualnej na pokojówkę. Strauss-Kahn, Bill Clinton, Silvio Berlusconi – ci panowie stali się symbolem bezkarności wysokopostawionych gwałcicieli,.
        4 marca 2012, w dzień wyborów prezydenckich w Rosji, kilkanaście minut po tym, jak głos w budynku głównym Akademii Nauk oddali Władimir Putin wraz z żoną Ludmiłą, trójka aktywistek FEMEN podeszła do urny, zrzuciła z siebie górną część odzieży i zaczęła skandować Putin -złodziej!

• dupetek Re: Kilka przykładowych akcji FEMEN 09.06.12, 07:42
          Znam akcje FEMEN-u i ideę która im przyświeca! Również jestem za, zwłaszcza że lubię ładne biusty:)
          Jeśli tak ogniście zadeklarowałeś jako zwolennik i jesteś facetem, to może zrób publiczny striptiz, bo toples w wydaniu męskim będzie nudny:)
          • wiosnaludzikow Re: Kilka przykładowych akcji FEMEN 09.06.12, 07:46
            dupetek napisał:
            > Jeśli tak ogniście zadeklarowałeś jako zwolennik i jesteś facetem, to może zrób
            > publiczny striptiz, bo toples w wydaniu męskim będzie nudny:)
            Mi to nie sprawi przyjemności a Tobie nie będę dawał powodów do podniecenia:)
            • dupetek Re: Kilka przykładowych akcji FEMEN 09.06.12, 07:48
              Świntuch!:)
          • ex.mila Lubisz ładne biusty i dlatego popierasz? 09.06.12, 08:35
            a jakny 80-latka zdjęla stanik to co byś napisał?

byś się lepiej nie odzywał, bo sobie wiochę robisz
            • dupetek Re: Lubisz ładne biusty i dlatego popierasz? 09.06.12, 10:31
              Coś dzisiaj nie błyszczysz nadzwyczajną percepcją i sama wiochą poleciałaś:( Jeszcze ta 80-latka:(
              Czy aplauz dla formy happeningu jaką Ukrainki uprawiają wyklucza sympatię dla ich idei?
    • wlodzimierz.ilicz FEMEN to (politycznie) napalone wariatki. 09.06.12, 07:42
      Ekshibicjonim kobiecy to nowy rodzaj zboczenia.
      Dotychczas był tylko męski.
      • wiosnaludzikow a jak oceniasz męskie protestu pod sejmem 09.06.12, 07:50
        wlodzimierz.ilicz napisał:
        > Ekshibicjonim kobiecy to nowy rodzaj zboczenia.
        > Dotychczas był tylko męski.
        Rozumiem , że protesty polityczne w stylu męskim jak ostatnie, samcze z wódą i kamieniami oraz sikaniem na trawnik , organizatora NSZZ Solidarność pod naszym sejmem bardziej Ci odpowiadają
        Trudno niektórym uwierzyć ale prawa wyborcze kobiety w Europie, tak w tej cywilizowanej Europie otrzymały nawet dopiero :
        1944 - Francja
        1946 - Włochy
        1971 - Szwajcaria (jeden ze szwajcarskich kantonów - dopiero w 1990 roku)
        1984 - Liechtenstein
        • wlodzimierz.ilicz A co mają do rzeczy te stare daty? 09.06.12, 07:57
          Samice, ktora epatują otoczenie swoimi gruczołami mlecznymi aby wzbudzuć zainteresowanie samców to ma być chwalebny wzorzec dla ciebie?
          To chyba nieporozumienie.
          • wiosnaludzikow 1984/1990 (Szwajcaria) to nie jest stara data 09.06.12, 08:08
            > Samice, ktora epatują otoczenie swoimi gruczołami mlecznymi aby wzbudzuć zainte
            > resowanie samców to ma być chwalebny wzorzec dla ciebie?
            Wolę prostest samic, które w ten sposób chcą zwrócić uwagę na problem niż prostest napitych, cuchnących potem i alkoholem samców rozsiewających pod sejmem smród uryny i bijących się pięściami, kijami z ła ncuchami i bejsbolami w rękach.
            • jan.urbaniak1 Futrzaki by pokazały a nie wymiona ! 09.06.12, 08:12
              Ot co !
              • wiosnaludzikow najbardzie prymitywni seksiści to komuniści 09.06.12, 08:24
                jan.urbaniak1 napisał:
                > Ot co !
                Najbardziej prymitywni seksiści tokomuniści, postkomuniści w stylu Leszka Millera tytlko naturalnie przyzwyczajeni są do obłudy i życia w schizofreniczny kłamstwie. Jest u nich wersja wszystkiego |: wersja werbalna dla frajera wyborcy, i ta prawdziwa, która tkwi w tych komunistycznych łbach jak u towarzysza Urbaniaka. Już nawet Środa się na tym poznała.
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,136469672,136473563,To_tylko_solidaruchy_.html
                • jan.urbaniak1 Re: najbardzie prymitywni seksiści to komuniści 09.06.12, 09:23
                  wiosnaludzikow napisał:

> jan.urbaniak1 napisał:
                  > > Ot co !
                  > Najbardziej prymitywni seksiści tokomuniści, postkomuniści w stylu Leszka Mille
                  > ra tytlko naturalnie przyzwyczajeni są do obłudy i życia w schizofreniczny kłam
                  > stwie. Jest u nich wersja wszystkiego |: wersja werbalna dla frajera wyborcy,
                  > i ta prawdziwa, która tkwi w tych komunistycznych łbach jak u towarzysza Urbani
                  > aka. Już nawet Środa się na tym poznała.
                  > forum.gazeta.pl/forum/w,28,136469672,136473563,To_tylko_solidaruchy_.html
                  Już mi nie ssij.
                  • wiosnaludzikow jan urbaniak 1 napisal 09.06.12, 11:08
                    >Już mi nie ssij.
                    Zaprezentowałeś kim jesteś komuszku. Prostakiem prymitywnym jak zaniedbana młodzież w getcie miejskim, wychowuwana wsród weteranów kryminalistów.
                • wlodzimierz.ilicz Tzw. "seksizm" to wymysł degeneratów, którzy 09.06.12, 09:47
                  sami mają problemy ze swoją seksualnością i dlatego chcą zatrzeć naturalane różnice między płciami.
                  To są potrzebne i zdrowe różnice.
                  Dosyć wmawiania ludziom absurdów i mącenia w głowach.
            • wlodzimierz.ilicz A ja wolę prostestujących facetów z drągami. 09.06.12, 08:21
              Bo to właśnie ich boi się władza a nie gołych cycków.
              • wiosnaludzikow Re: A ja wolę prostestujących facetów z drągami. 09.06.12, 08:25

> Bo to właśnie ich boi się władza a nie gołych cycków.
                Tak wiem. Czytam m.in. Ciebie na forum i wiem,że tak uważasz.
    • ex.mila Re: Popieram FEMEN 09.06.12, 08:31
      Ja też. Gdyby protestowały w stanikach pies z kulawą nogą by o nich nie usłyszał. Poczytajcie wywiady z nimi. Niezwykle mądre, inteligentne kobiety. A ci, którzy cały ich protest sprowadzają do gołych cycków to zwykli polscy samczykowie od wypielęgnowanego ogródka. Wolą krasnala ogrodowego niż opozycję na Białorusi.
      • wiosnaludzikow Re: Popieram FEMEN 09.06.12, 08:36
        ex.mila napisała:
        > Ja też. Gdyby protestowały w stanikach pies z kulawą nogą by o nich nie usłysza
        > ł. Poczytajcie wywiady z nimi. Niezwykle mądre, inteligentne kobiety. A ci, któ
        > rzy cały ich protest sprowadzają do gołych cycków to zwykli polscy samczykowie
        > od wypielęgnowanego ogródka. Wolą krasnala ogrodowego niż opozycję na Białorus
        > i.
        Jest dokłądnie tak jak piszesz. Ruch z uwstecznionej historycznie Ukrainy a ma zwolenników w wielu państwach. Kobiety z tego ruchu są bardzo wykształcone, nowoczesne, oczytane, znają języki itd
        • ex.mila Re: Popieram FEMEN 09.06.12, 08:40
          wiosnaludzikow napisał:

> ex.mila napisała:
          > > Ja też. Gdyby protestowały w stanikach pies z kulawą nogą by o nich nie u
          > słysza
          > > ł. Poczytajcie wywiady z nimi. Niezwykle mądre, inteligentne kobiety. A c
          > i, któ
          > > rzy cały ich protest sprowadzają do gołych cycków to zwykli polscy samcz
          > ykowie
          > > od wypielęgnowanego ogródka. Wolą krasnala ogrodowego niż opozycję na Bi
          > ałorus
          > > i.
          > Jest dokłądnie tak jak piszesz. Ruch z uwstecznionej historycznie Ukrainy a ma
          > zwolenników w wielu państwach. Kobiety z tego ruchu są bardzo wykształcone, now
          > oczesne, oczytane, znają języki itd

pzdr
      • dupetek Re: Popieram FEMEN 09.06.12, 10:34
        FEMEN jest z Ukrainy!

ex.mila napisała:
        > Ja też. Gdyby protestowały w stanikach pies z kulawą nogą by o nich nie usłysza
        > ł. Poczytajcie wywiady z nimi. Niezwykle mądre, inteligentne kobiety. A ci, któ
        > rzy cały ich protest sprowadzają do gołych cycków to zwykli polscy samczykowie
        > od wypielęgnowanego ogródka. Wolą krasnala ogrodowego niż opozycję na Białorusi.<
        • ex.mila Tak, wiem. Pomyłka. 09.06.12, 12:42
          na Białorusi dostały wpie...i obcięli im włosy.
          • wlodzimierz.ilicz Już odrosły? 09.06.12, 13:27
      • trevik Re: Popieram FEMEN 09.06.12, 21:40
        Nie ze wszystkim mogę się z nimi zgodzić - Ola Szewczenko jest bardzo charyzmatyczna, ale wrzucenie wysoko na sztandary walkę z prostytucją na zasadzie modelu szwedzkiego uważam za cokolwiek idiotyczne,

T.
    • wiosnaludzikow i tak trzymać kobiety ! 09.06.12, 08:41
      femen.org/
      • jan.urbaniak1 Odkryj futrzaka a powiem kim jesteś ! 09.06.12, 09:25
        "Najbardziej prymitywni pederaści to antykomuniści" - abp. Juliusz Paetz. Hm ?
    • adalberto3 Na komendzie tez byly jak syrenki ? 09.06.12, 10:37
      Ze wzgledu na warszawski herb nie powinna ich spotkac zadna przykrosc.
    • thekrasnals2 Polskie artystki The Krasnals - przeciwko Femen 09.06.12, 12:40
      Surrealistyczny Manifest Niezależnej Polskiej Europrostytutki i ZDJĘCIA PROTESTUJĄCYCH PROSTYTUTEK na blogu The Krasnals!
      Jako grupa artystyczna The Krasnals reprezentujemy ogromny procent kobiet, w tym artystek, i jesteśmy przeciw Femen the-krasnals.blogspot.com/2012/05/euro-2012-nowy-wspaniay-dom-publiczny.html
      !
      My, artystki, których dochody ze sztuki są zbyt niskie aby móc się utrzymać, czekałyśmy na EURO - na tę niepowtarzalną okazję. Dlatego nie zgadzamy się z akcją ukraińskich feministek Femen, które występują przeciw prostytucji podczas Euro. Nie uważamy, aby sprzedawanie swojego ciała było gorszą i bardziej poniżającą prostytucją niż np. tą, którą na co dzień uprawiają artyści wspierający poprawne ideologie, w zamian za sławę, rozgłos i – pieniądze. Wolimy być prostytutkami z krwi i kości a nie jak artyści z pierwszych rzędów ku...mi systemowymi.
      Dlatego z czystym sumieniem głosimy TAK dla prostytucji w Realu – NIE dla prostytucji w sztuce!
      Dlatego nawołujemy do tego, aby wszystkie feministki na czas Euro poszły do kuchni i dały spokojnie zarobić polskim dziewczynom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka