przestrzep 25.09.12, 00:25 Co wiecie o seksualnosci ksiezy? Np. ksiedza w waszej parafii? Podobno prof. Józef Baniak zajmuje się seksualnością księży od ponad ćwierćwiecza na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demokrator Re: seksualność księży 25.09.12, 01:27 przestrzep napisał: > Co wiecie o seksualnosci ksiezy? Np. ksiedza w waszej parafii? Podobno prof. Jó > zef Baniak zajmuje się seksualnością księży od ponad ćwierćwiecza na Uniwersyte > cie im. Adama Mickiewicza. fascynujący temat. Gdzie można zakupić publikacje profesora? Czytałbym do poduszki Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: seksualność księży 25.09.12, 03:51 Mozesz zaprenumerowac wybiorcza. bedziesz zawsze na biezaco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: seksualność księży IP: 62.22.15.* 25.09.12, 09:20 lepian4 napisał: > Mozesz zaprenumerowac wybiorcza. bedziesz zawsze na biezaco Typowa reakcja kartofla . Fakt jest taki że takie zjawisko występuje , zamiast napisać coś w temacie . jedynie co to walisz lewactwem i GW Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: seksualność księży 25.09.12, 15:43 No to do rzeczy. Nic na ten temat nie wiem. Jedynie to, co w wybiorczej wyczytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
przestrzep Re: seksualność księży 25.09.12, 15:28 demokrator napisał(a): > przestrzep napisał: > > > Co wiecie o seksualnosci ksiezy? Np. ksiedza w waszej parafii? Podobno pr > of. Jó > > zef Baniak zajmuje się seksualnością księży od ponad ćwierćwiecza na Uniw > ersyte > > cie im. Adama Mickiewicza. > > fascynujący temat. Gdzie można zakupić publikacje profesora? Czytałbym do podus > zki Moze nie fascynujacy, ale na pewno ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: seksualność księży 25.09.12, 07:00 Z tego co wiem z wykładni oficjalnej szerzonej przez żyjący w prawdzie Kościól, księża nie mają potrzeb seksualnych, bo zostały one wyciszone przez pracę formacyjną polegającą głównie na modlitwie i oddanej służbie Bogu i innym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: seksualność księży IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.09.12, 15:47 przestrzep napisał: > Co wiecie o seksualnosci ksiezy? Np. ksiedza w waszej parafii? Nic. I kompletnie nic mnie to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: seksualność księży 26.09.12, 11:35 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > przestrzep napisał: > > > Co wiecie o seksualnosci ksiezy? Np. ksiedza w waszej parafii? > > Nic. I kompletnie nic mnie to nie obchodzi. Ciekawe podejście wiercy , lokalna podpora moralności chrześcijańskiej może być pedofilem a wierca ma to w dupie :)) . Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: seksualność księży 25.09.12, 19:57 W mojej okolicy jest jeden kościół anglikański, jeden baptystów, świątynia hinduska i jeszcze z dwa niejasnej denominacji. Naprawdę, naprawdę nie interesują mnie nocne zwyczaje kapłanów. A jeśli chodzi o ścisłość, to co mnie dziwi, to fakt, że z jednej strony media takie jak Gazeta promują tolerancję homoseksualizmu, a z drugiej o homoseksualizmie księży piszą ze zgrozą. Jak to takie normalne, to po co robić wielkie halo z "mafii" homoseksualnej w Kościele? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: seksualność księży 25.09.12, 20:30 seth.destructor napisał: > A jeśli chodzi o ścisłość, to co mnie dziwi, to fakt, że z jednej strony media > takie jak Gazeta promują tolerancję homoseksualizmu, a z drugiej o homoseksuali > zmie księży piszą ze zgrozą. Jak to takie normalne, to po co robić wielkie halo > z "mafii" homoseksualnej w Kościele? Ksiadz katolicki ... z powolania bozego, deklarujacy sie do zycia w czystosci ( bez sexu ), stawiajacy sie na piedestale moralnym . Ksiadz uprawiajacy sex ... kogo robi w booca, swojego boga, wiercow ... samego siebie . Dlaczego stawia sie na piedestale moralnym - poucza innych, co dla nich jest dobe , sluszne i zbawienne .... dla mnie to obludna szmata . homoseksualista jesli uprawia sex - to nie pier... innym jak maja zyc, i nie pieprzy, ze jest z powolania bozego, nie robi nikogo w h... . - widzisz ROZNICE ? !. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: seksualność księży 26.09.12, 00:28 Niby to ma sens, ale tego argumentu brakuje. W artykułach nie podkreśla się hipokryzji księży, ale sam fakt bycia homo. Przede wszystkim nie piszą tych artykułów zatroskani katolicy, których takie zachowanie powinno obchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: seksualność księży 26.09.12, 07:15 seth.destructor napisał: > Przede wszystkim nie piszą tych artyku > łów zatroskani katolicy, których takie zachowanie powinno obchodzić. Tych "zatroskanych" katolików obchodzi najbardziej "namacalny owoc grzechu" czyli dziecko,które starają się zniszczyć bo jeszcze bóg zobaczy .Cała reszta...ksiądz to też człowiek.Jak nie ma w sąsiednim pokoju wikarego lub gosposi to pozostaje flaszka.Popęd seksualny księża najczęściej zapijają.Jeżeli nie dopiją to jadą na dziwki obojga płci.Skąd to wiem?A no wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: seksualność księży 26.09.12, 07:14 "homoseksualista jesli uprawia sex - to nie pier... innym jak maja zyc, i nie pieprzy, ze jest z powolania bozego, nie robi nikogo w h... . - widzisz ROZNICE ? !." Tak wyglada w teorii, w praktyce homusiom nie przeszkadza prawienie kazan o moralnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: seksualność księży 26.09.12, 11:38 lepian4 napisał: > "homoseksualista jesli uprawia sex - to nie pier... innym jak maja zyc, > i nie pieprzy, ze jest z powolania bozego, nie robi nikogo w h... . - widzisz R > OZNICE ? !." > > Tak wyglada w teorii, w praktyce homusiom nie przeszkadza prawienie kazan o moralnosci. Lepik masz to z autopsji, na 100% kiedyś słyszałeś jak ciotka prawi wam z ambony kazanie !! Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: seksualność księży 26.09.12, 11:54 Kolterku, nie zaprzeczajcie sobie! Od lat glosicie tu, ze wiekszosc kaplanow jest naznaczona pedalstwem. Dla niepoznaki poslugujecie sie, towarzyszu, pojeciem pedofilii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: seksualność księży 26.09.12, 12:03 lepian4 napisał: > Kolterku, nie zaprzeczajcie sobie! Lepik czyżbyś tobie ktoś dyktował co masz tu za bzdury opowiadać . >Od lat glosicie tu, ze wiekszosc kaplanow jest naznaczona pedalstwem. Kłamiesz,ja od lat mówię prawdę o liczbie 30 % . Nawet idiota tobie podobny wie ze to nie większość >Dla niepoznaki poslugujecie sie, towarzyszu, pojeciem pedofilii!!! Pamiętam jak się żaliłeś nie możesz dupczyć 13 stek wiec przemilczę to kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: seksualność księży 26.09.12, 11:22 przestrzep napisał: > Co wiecie o seksualnosci ksiezy? Np. ksiedza w waszej parafii?< A co mnie to obchodzi? Ważne, że nie plecie głupot z ambony i w moje życie się nie wtrąca. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-jeden A jak jest z twoja seksualnością? 26.09.12, 12:22 A jak jest z twoją seksualnością? Lepiej byś się zajął swoimi narządami płciowymi, niż obgadywał innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: A jak jest z twoja seksualnością? 26.09.12, 13:05 misiu-jeden napisał: > A jak jest z twoją seksualnością? Nie licz na szybkiego loda . > Lepiej byś się zajął swoimi narządami płciowymi, niż obgadywał innych. Pora żeby was interesowało kto wam dzieci umoralnia , potem się okaże ze tatuś i mamunia nie wiedzieli ze klecha to pedofil . Odpowiedz Link Zgłoś
przestrzep Jak to jak? Normalnie. 26.09.12, 18:37 misiu-jeden napisał: > A jak jest z twoją seksualnością? Jak to jak? Normalnie. > Lepiej byś się zajął swoimi narządami płciowymi, niż obgadywał innych. Nie zaniedbuję swoich narzadow plciowych, o nie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrb12345 Re: seksualność księży 26.09.12, 12:26 życzenie Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13 Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3+7=13 Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5=13 Postrzelony 13 Maja 9301 dni pontyfikatu - 9+3+0+1=13 Zmarł w 13 tygodniu roku. JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter czy to zbieg okoliczności ? prześlij to dalej niech inni myślą... Sorry, ale musi się spełnić. ... Pomysł sobie życzenie a zobaczysz co sie stanie... Zacznij myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz, To funkcjonuje. Osoba, która mi wysłała ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie spełniło sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomości. Wypowiedz życzenie jak skończy sie odliczanie: 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *Wypowiedz życzenie* Wklej te wiadomość w ciągu 10 minut do 10 komentarzy Jeśli tego nie zrobisz stanie się przeciwność Twojego życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: seksualność księży 26.09.12, 13:06 piotrb12345 napisał(a): > życzenie Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13 Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3 > +7=13 Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5=13 Postrzelony 13 Maja 9301 dn > i pontyfikatu - 9+3+0+1=13 Zmarł w 13 tygodniu roku. JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter > czy to zbieg okoliczności ? prześlij to dalej niech inni myślą... Sorry, ale m > usi się spełnić. ... Pomysł sobie życzenie a zobaczysz co sie stanie... Zacznij > myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz, To funkcjonuje. Osoba, która mi wysła > ła ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie spełniło sie w 2 dni po odczytaniu > tej wiadomości. Wypowiedz życzenie jak skończy sie odliczanie: 10... 09... 08. > .. 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *Wypowiedz życzenie* Wklej te wiad > omość w ciągu 10 minut do 10 komentarzy Jeśli tego nie zrobisz stanie się przec > iwność Twojego życzenia Rozpędź sie idioto i przy-jebaj w betonową ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: seksualność księży 26.09.12, 13:25 Tryb rozkazujacy poznawales chyba z aniolkiem w tej samej szkole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: seksualność księży IP: 62.22.15.* 26.09.12, 13:40 Lepiszcz leszcz idz policz ze swoim ksiedzem do 13-stu na kolanach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: seksualność księży 26.09.12, 13:44 Gość portalu: angel napisał(a): > Lepiszcz leszcz idz policz ze swoim ksiedzem do 13-stu na kolanach :) Po co do 13, w jego ojczyźnie można już gwałcić 12 latki .No bo przecież każdy normalny człowiek uzna wiek przyzwolenia w watykanie wynoszący 12 lat za gwałt !! Odpowiedz Link Zgłoś