Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt Forumowicze :)

22.12.12, 22:10
poniżej przepis na udane i radosne Święta :

Głównym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z ogromem miłości. Dwie łyżki pomyślności, kapkę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu. Odsączyć z trosk i przygnębienia. Dla smaku dodać odrobinkę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy, jak kto woli. Ozdobić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w rodzinnej atmosferze.
Wesołych Świąt :)

Źródło: www.e-zyczenia.pl/zyczenia/bozonarodzeniowe/

Obserwuj wątek
    • 8ar8ara Re: Wesołych Świąt Forumowicze :) 22.12.12, 23:10
      lidka449 napisała:

> poniżej przepis na udane i radosne Święta :
      >
      > Głównym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z ogromem miłości.
      > Dwie łyżki pomyślności, kapkę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz
      > z odrobiną uśmiechu. Odsączyć z trosk i przygnębienia. Dla smaku dodać odrobin
      > kę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy, jak kto woli. Ozdob
      > ić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w rodzinnej atmosferze.
      > Wesołych Świąt :)

A jak ktos nie ma rodziny?

>

>
      >
      > Źródło: www.e-zyczenia.pl/zyczenia/bozonarodzeniowe/
      >
    • masqara Re: Wesołych Świąt Forumowicze :) 23.12.12, 10:56
      dziękuje i tobie też wzajemnie
    • wuzet21 Re: Wesołych Świąt Forumowicze :) 23.12.12, 11:09
      Wielkie dzięki, składniki pierwsza klasa, choć w/g mnie, to przepis na życie.
      • masqara Re: Wesołych Świąt Forumowicze :) 23.12.12, 13:03
        tobie też wzajemnie
      • psychcio Re: Wesołych Świąt Forumowicze :) 23.12.12, 14:00
        wuzet21 napisał:
        > ... choć w/g mnie, to przepis na życie.
        Wyjąłeś mi to z klawiatury:/
        • wuzet21 Re: Wesołych Świąt Forumowicze :) 23.12.12, 14:52
          psychcio napisał:

> wuzet21 napisał:
          > > ... choć w/g mnie, to przepis na życie.
          > Wyjąłeś mi to z klawiatury:/

Nie wyjąłem z Twojej klawiatury, pisałem na swojej.
          Co do "życia" dodam jeszcze, że życie, to choroba zakaźna, przenoszona drogą płciową...
      • 8ar8ara To raczej przepis na zyciowy zakalec 23.12.12, 19:50
        wuzet21 napisał:

> Wielkie dzięki, składniki pierwsza klasa, choć w/g mnie, to przepis na życie.

To raczej przepis na zyciowy zakalec. Zycie bowiem nie polega na radosnym huraoptymizmie, na tym moze polegac tylko glupota lub zespol maniakalny.

Zycie nie sklada sie bowiem tylko ze zdrowia, miłości, pomyślności, radości, życzliwości, uśmiechu, zaufania, urody, sławy i rodzinnej atmosfery. Taki przepis jest z gory skazany na zakalec. Powiadzialabym nawet, ze promocja takiego "przepisu" to zwykle oszustwo.
        • wuzet21 Re: To raczej przepis na zyciowy zakalec 23.12.12, 19:56
          8ar8ara napisała

> To raczej przepis na zyciowy zakalec. Zycie bowiem nie polega na radosnym hurao
          > ptymizmie, na tym moze polegac tylko glupota lub zespol maniakalny.
          >
          > Zycie nie sklada sie bowiem tylko ze zdrowia, miłości, pomyślności, radości, ży
          > czliwości, uśmiechu, zaufania, urody, sławy i rodzinnej atmosfery. Taki przepis
          > jest z gory skazany na zakalec. Powiadzialabym nawet, ze promocja takiego "prz
          > episu" to zwykle oszustwo.

Z Twoich przemyśleń wynika, że obracasz się w oparach żółci i niedostatku... jest mi Ciebie szczerze żal...
          • 8ar8ara Re: To raczej przepis na zyciowy zakalec 23.12.12, 20:27
            wuzet21 napisał:

> 8ar8ara napisała
            >
            > > To raczej przepis na zyciowy zakalec. Zycie bowiem nie polega na radosnym
            > hurao
            > > ptymizmie, na tym moze polegac tylko glupota lub zespol maniakalny.
            > >
            > > Zycie nie sklada sie bowiem tylko ze zdrowia, miłości, pomyślności, radoś
            > ci, ży
            > > czliwości, uśmiechu, zaufania, urody, sławy i rodzinnej atmosfery. Taki p
            > rzepis
            > > jest z gory skazany na zakalec. Powiadzialabym nawet, ze promocja takieg
            > o "prz
            > > episu" to zwykle oszustwo.
            >
            > Z Twoich przemyśleń wynika, że obracasz się w oparach żółci i niedostatku...

Ja akurat nie, ale znam sporo ludzi, ktorzy zyja w niedostatku i "oparach zolci" jak to nazwales.

> jest mi Ciebie szczerze żal...

Niepotrzebnie. Zaluj raczej siebie, bo zdaje sie, ze nie grzeszysz rozsadkiem.
            • marbor1 Re: To raczej przepis na zyciowy zakalec 23.12.12, 21:57
              Wg mnie jesteś cholerną ponuraczką i pesymistką. A szkoda, bo życie jest piękne, trzeba tylko umieć i chcieć go zagospodarować z pożytkiem dla siebie i innych.
    • Gość: Jojo Re: Wesołych Świąt Forumowicze :) IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.12, 13:21
      www.bunte-gifs.de/gifs/feste/xmas/xmas-baum-45.gif
      • 8ar8ara Kiczowata ohyda 23.12.12, 19:44
        Gość portalu: Jojo napisał(a):

> www.bunte-gifs.de/gifs/feste/xmas/xmas-baum-45.gif

Kiczowata ohyda.
    • Gość: inkwizytor Re: Wesołych Świąt Forumowicze :) IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.12.12, 13:50
      Dziękuję. Ja również życzę WSZYSTKIM wszystkiego najlepszego, a do życzeń dołączam urokliwy filmik (również z sieci):
      www.youtube.com/watch?v=xlPt8GzQHB8
      Dla Ciebie, Lidko, Piękna Nieznajomo mam niespodziankę, polską kolędę śpiewaną przez trzech tenorów (fragment). Oto i ona:
      www.youtube.com/watch?v=cgA6mp6kbIc
    • mjot1 Społeczeństwu 23.12.12, 19:24
      by poniektórym dane było w końcu choć troszeczkę pod i dorosnąć…
    • 8ar8ara A jak ktos nie ma rodziny? 23.12.12, 19:43
      lidka449 napisała:

> Piec cały rok w rodzinnej atmosferze.

A jak ktos nie ma rodziny? To ma sie powiesic czy podciac sobie zyly? W tych zyczeniach jest jednoczesnie agresywna presja, ze wszyscy niby musza robic to samo.

>
      • wuzet21 Re: A jak ktos nie ma rodziny? 23.12.12, 20:00
        ara napisała:

> A jak ktos nie ma rodziny? To ma sie powiesic czy podciac sobie zyly? W tych zy
        > czeniach jest jednoczesnie agresywna presja, ze wszyscy niby musza robic to sam
        > o.

Widzę że nic nie zrozumiałaś - trudno, bywa.
        Zapisuję Cię do grona nieczytelnych.
        • lidka449 Re: A jak ktos nie ma rodziny? 23.12.12, 20:09
          życzenia są szczere bez podtekstów i bez złośliwości,może choć ten jedyny temat
          nie warto rozkładać na czynniki pierwsze i szukać czegoś czego nie ma.
          a jak ktoś nie ma rodziny to ma znajomych ,nie żyjemy na bezludnej wyspie.
          życzmy sobie wszystkiego najlepszego :D
          • 8ar8ara Re: A jak ktos nie ma rodziny? 23.12.12, 20:25
            lidka449 napisała:

> życzenia są szczere bez podtekstów i bez złośliwości,

Ale za to z lekkomyslnoscia.

> może choć ten jedyny temat
            > nie warto rozkładać na czynniki pierwsze i szukać czegoś czego nie ma.
            > a jak ktoś nie ma rodziny to ma znajomych ,nie żyjemy na bezludnej wyspie.
            > życzmy sobie wszystkiego najlepszego :D

Glowny watek to nie sa takie o zwykle zyczenia wszystkiego najlepszego. Gdyby tam bylo cos takiego:
            "Zycze wszystkim zdrowych i pogodnych swiat" nie czepialabym sie. Nie zareagowalabym.
            • jutrzenka.3 [...] 23.12.12, 20:42
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • lidka449 Re: A jak ktos nie ma rodziny? 23.12.12, 22:09
              no cóż wszystkim się nie da dogodzić - więcej uśmiechu - a i życie się do Ciebie 8ar8aro
              uśmiechnie :D
          • massaranduba Re: A jak ktos nie ma rodziny? 23.12.12, 22:13
            lidka449 napisała:

> życzenia są szczere bez podtekstów i bez złośliwości,

Lidziu, jestes ostatnia osoba na tym forum, ktora moglabym podejrzewac o zlosliwosc, czy tez nieszczere intencje.
            Z calego serca wiec zycze i Tobie, i wszystkim forumowiczom spokoju i radosci. I niech nam sie zyczliwosc na forum pojawia w ilosciach ogromnych :-)
            • lidka449 Re: A jak ktos nie ma rodziny? 23.12.12, 23:12
              :D
      • bling.bling Re: A jak ktos nie ma rodziny? 23.12.12, 23:25
        i o to chodzi. Więcej w ty szkody niż pożytku. Idę o zakład że więcej samotnych czuje się nieszczęśliwych z powodu wmawiania im konieczności bratania się z innymi akurat w tym czasie. Do tego te upokarzające "opłatki" czy jak zwał to rozdawnictwo stołowe jak w Radomiu,
        • a321123 Re: A jak ktos nie ma rodziny? 24.12.12, 09:35
          Wyglada, ze zyczyc komus milych, spokojnych, zdrowych i pelnych milosci swiat to wiocha i dla wielu, takie nieeuropejskie.
          • jutrzenka.3 [...] 24.12.12, 11:34
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • kolter-xl Re: A jak ktos nie ma rodziny? 26.12.12, 09:16
            a321123 napisała:

> Wyglada, ze zyczyc komus milych, spokojnych, zdrowych i pelnych milosci swiat t
            > o wiocha i dla wielu, takie nieeuropejskie.

Skoro czcicie bogów wschodu to czego chcesz ??
    • propanstwowiec Więcej państwa 25.12.12, 12:03
      Przyłączam się do życzeń. W Nowym Roku życzę wszystkim poczucia istnienia państwa i mniej odczucia bezmyślnej swobody
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka