Dodaj do ulubionych

Czas zemsty

29.01.13, 18:00
Moje malzenstwo sie wkrotce rozpadnie i pewnie moja tesciowa bedzie z tego powodu szczesliwa. Nie znosze jej. Ma wredny charakter, a oprocz tego jest katoliczka i glosuje na PIS. Postanowilem, ze ja wykoncze nerwowo przed rozwodem, ze bede mial romans z gejem, chociaz gejem nie jestem. Chce, zeby tesciowa mnie przylapala w domu podczas goracych uniesien w trakcie namietnego seksu i zeby ja szlag trafil na miejscu.
Obserwuj wątek
    • t-zorro Re: Czas zemsty 29.01.13, 18:07
      slodka.zemsta3 napisał:

> Moje malzenstwo sie wkrotce rozpadnie i pewnie moja tesciowa bedzie z tego powo
      > du szczesliwa. Nie znosze jej. Ma wredny charakter, a oprocz tego jest katolicz
      > ka i glosuje na PIS. Postanowilem, ze ja wykoncze nerwowo przed rozwodem, ze be
      > de mial romans z gejem, chociaz gejem nie jestem. Chce, zeby tesciowa mnie przy
      > lapala w domu podczas goracych uniesien w trakcie namietnego seksu i zeby ja sz
      > lag trafil na miejscu.

No to ambitne masz plany
      • swojski_riot Czas zemsty - Tuning Wydechu 30.01.13, 00:59
        zamow sobie Grodzkiego.

t-zorro napisał(a):

> slodka.zemsta3 napisał:
        >
        > > Moje malzenstwo sie wkrotce rozpadnie i pewnie moja tesciowa bedzie z teg
        > o powo
        > > du szczesliwa. Nie znosze jej. Ma wredny charakter, a oprocz tego jest ka
        > tolicz
        > > ka i glosuje na PIS. Postanowilem, ze ja wykoncze nerwowo przed rozwodem,
        > ze be
        > > de mial romans z gejem, chociaz gejem nie jestem. Chce, zeby tesciowa mni
        > e przy
        > > lapala w domu podczas goracych uniesien w trakcie namietnego seksu i zeby
        > ja sz
        > > lag trafil na miejscu.
        >
        > No to ambitne masz plany
    • tanebo Re: Czas zemsty 29.01.13, 18:12
      Źle myślisz. Tylko zrobisz jej dobrze bo potwierdzisz podejrzenia. Zamów mszę w jej intencji w jej parafii raczej w intencją nawrócenia.
      • Gość: zorro Re: Czas zemsty IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 29.01.13, 18:32
        Gorzej jak teściowa przyłączy się do tych igraszek.
    • hanka78 Re: Czas zemsty 29.01.13, 18:59
      slodka.zemsta3 napisał:

> Moje malzenstwo sie wkrotce rozpadnie i pewnie moja tesciowa bedzie z tego powo
      > du szczesliwa. Nie znosze jej.

Ona chyba tez cię nie znosi... cóżeś jej uczynił ?

Postanowilem, ze ja wykoncze nerwowo przed rozwodem, ze bede mial romans z gejem, chociaz gejem nie jestem. Chce, zeby tesciowa mnie przylapala w domu podczas goracych uniesien w trakcie namietnego seksu

Oj,... to ty chyba, albo też żeś jest z pisiu (jeśli ci się wydaje, że swojemu malemu możesz kazać aportować na zawołanie - jeśli on tego nie chce) albo jesteś gejem...
    • zaretpug A co bedziecie robic ty i ten gej? 29.01.13, 19:05
      slodka.zemsta3 napisał:

> du szczesliwa. Nie znosze jej. Ma wredny charakter, a oprocz tego jest katolicz
      > ka i glosuje na PIS. Postanowilem, ze ja wykoncze nerwowo przed rozwodem, ze be
      > de mial romans z gejem, chociaz gejem nie jestem. Chce, zeby tesciowa mnie przy
      > lapala w domu podczas goracych uniesien w trakcie namietnego seksu i zeby ja sz
      > lag trafil na miejscu.

A co bedziecie robic ty i ten gej? Obciagniesz mu czy co?
      • hanka78 Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? 29.01.13, 19:09
        zaretpug napisał(a):

> slodka.zemsta3 napisał:
        >

> A co bedziecie robic ty i ten gej? Obciagniesz mu czy co?

Chyba teściowa ma wejść jak gej go będzie bzykał...
        • zaretpug Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? 29.01.13, 19:11
          hanka78 napisała:

> zaretpug napisał(a):
          >
          > > slodka.zemsta3 napisał:
          > >
          >
          > > A co bedziecie robic ty i ten gej? Obciagniesz mu czy co?
          >
          > Chyba teściowa ma wejść jak gej go będzie bzykał...

A gej bedzie chcial?... :)
          • hanka78 Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? 29.01.13, 19:13
            zaretpug napisał(a):

> hanka78 napisała:

> > Chyba teściowa ma wejść jak gej go będzie bzykał...
            >
            > A gej bedzie chcial?... :)

a wiem to?
        • slodka.zemsta3 Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? 29.01.13, 20:20
          >Chyba teściowa ma wejść jak gej go będzie bzykał...

Wlasnie tak. Nietypowe halasy maja ja zwabic do zamknietej sypialni, gdy jakis gej bedzie mnie bzykal. A jak stara otworzy drzwi i wytrzeszczy galy, to jej powiem - "nie widzi, mamusia, ze jestesmy zajeci z panem Henrykiem?"
          • hanka78 Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? 29.01.13, 23:01
            slodka.zemsta3 napisał:

> >Chyba teściowa ma wejść jak gej go będzie bzykał...
            >
            > Wlasnie tak. Nietypowe halasy maja ja zwabic do zamknietej sypialni, gdy jakis
            > gej bedzie mnie bzykal. A jak stara otworzy drzwi i wytrzeszczy galy, to jej po
            > wiem - "nie widzi, mamusia, ze jestesmy zajeci z panem Henrykiem?"

Jesteś w stanie się tak poświęcić... żeby dopiec teściowej, której i tak nie będziesz widywał skoro rozpada ci się małżeństwo... To zaciekłość godna pisdzielca, może jednak jesteś jakiś popaprany i teściowa ma racje że cie nie lubi....?
            • slodka.zemsta3 Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? 30.01.13, 18:40
              > Jesteś w stanie się tak poświęcić... żeby dopiec teściowej, której i tak nie bę
              > dziesz widywał skoro rozpada ci się małżeństwo... To zaciekłość godna pisdzielc
              > a, może jednak jesteś jakiś popaprany i teściowa ma racje że cie nie lubi....?

Jakie poswiecenie? Nie przesadzalbym az tak bardzo. Dla mnie, czlowieka o pogladach lewicowo-liberalnych, zasmakowanie przygody homoseksualnej nie kloci sie z moimi pogladami etycznymi, takie figle mieszcza sie w obrebie norm obyczajowych. Moze jedynie aspekt czysto fizyczny napawa mnie trema. Z drugiej strony chcialbym, aby stara zobaczyla jak najdluzszego fiuta, ktory mnie dyma. Moglbym zacisnac zeby i byc dmuchany nawet przez polmetrowa fujare, byle by tylko zwiekszyc szok u starej. Pozniej, na jej jakiekolwiek wspomnienie o tej scenie milosnej, powiedzialbym cos w stylu: "a mamusia byla kiedys laskotana takim biczem diabelskim?" Zatkalaby sobie pewnie te swoje katolickie uszy i zaczelaby wrzeszczec o bezbozniku w domu. Nie jestem zaciekly. Gdybys wysluchala tyle obelg od tej katolickiej jedzy, co ja, tobys nie wypisywala bzdur. Stara obrazala mnie latami przede wszystkim za moj ateizm i otwartosc na rozne poglody. Za nowoczesnosc. Ja to przezyje, ale jej sie ta scena bedzie koszmarem sniala do konca jej katolickiego zywotu.
              • Gość: hanka78 Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? IP: *.home.aster.pl 30.01.13, 18:54
                > Jakie poswiecenie? Nie przesadzalbym az tak bardzo. Dla mnie, czlowieka o pogla
                > dach lewicowo-liberalnych, zasmakowanie przygody homoseksualnej nie kloci sie z
                > moimi pogladami etycznymi,

to spoko..., nic mnie to nie obchodzi prawdę mówiąc... poznać bym cie nie chciała

jak mówiłam zaciekłość godna pisdzielca,
                • slodka.zemsta3 Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? 30.01.13, 19:07
                  <to spoko..., nic mnie to nie obchodzi prawdę mówiąc... poznać bym cie nie chciała
                  jak mówiłam zaciekłość godna pisdzielca,

Zrobilo mi sie przykro. Ale no chyba taki mialas cel?
                  • Gość: hanka78 Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? IP: *.home.aster.pl 30.01.13, 19:19
                    nie wiem czego oczekiwałeś?

Pochwały dla twoich ambitnych planów?

Większego zainteresowania twoimi potrzebami seksualnymi?

sorki nie ten adres
                    • slodka.zemsta3 Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? 30.01.13, 19:33
                      >nie wiem czego oczekiwałeś?

Nie, nie oczekiwalem pochwaly, chcialem, zeby mnie ktos wysluchal. W ten sposob czuje sie mniej samotny w obliczu rozpadajacego sie malzenstwa, problemow osobistych. Nie wiem, czy czulabys sie swietnie, gdyby rozwalono Ci zycie malzenskie z powodu czyjegos fanatyzmu religijnego. Poczucie honoru nie pozwala mi, aby tesciowa mogla sie cieszyc bezkarnie. Wiem, to malostkowe, ale nic na to nie poradze.
                      • Gość: jagoo Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 20:37
                        To może trzeba było się wcześniej od mamusi wyprowadzić? Zapewne wtedy by ci się małżeństwo nie rozpadało.
                        • slodka.zemsta3 Re: A co bedziecie robic ty i ten gej? 30.01.13, 21:21
                          > To może trzeba było się wcześniej od mamusi wyprowadzić? Zapewne wtedy by ci si
                          > ę małżeństwo nie rozpadało.

Jak rzecze madre przyslowie - jakby czlowiek wiedzial, ze sie wywroci, toby sobie wczesniej usiadl. No coz. Teraz jest juz za pozno na wynikanie co by bylo gdyby...
    • Gość: jagoo Re: Czas zemsty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 19:28
      Zrób tak, żeby cie nakryła z Jarosławem.
      • Gość: ebs Re: Czas zemsty IP: 94.75.114.* 29.01.13, 21:01
        A najlepiej z teściem.
    • Gość: Ja Re: Czas zemsty IP: *.ttcomm.net 30.01.13, 00:25
      Nie dziwie sie, że sie rozpadnie i ze sie bedzie cieszyła, z twojego postu wynika, że jesteś nieźle stuknięty i do małżeństwa zwyczajnie sie nie nadajesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka