zalamanaiwystraszona
15.09.16, 21:06
musze uciec przed wysmianiem i kompromitacja, narobilam sporo glupot w zyciu, moj styl zycia pozostawial tez wiele do zyczenia.. rozczarowalam, oklamalam i zranilam wszystkich ktorych znam..raczej nieswiadomie, chcialam bardziej przez to odwrocic swoja uwage od wlasnych problemow i niedoskonalosci tylko ze jak to czesto bywa prawda wyszla na jaw. Wszyscy sie ode mnie odwrocili, zaczeli wysmiewac i drwic ze mnie, nigdy w oczy, bezposrednio, kazda drwina jest skrzetnie ukryta pod postacia aluzji, docinki ktora rownie dobrze moglaby byc czescia zwyczajnej rozmowy, tylko ja doskonale wiem ze odnosi sie do mnie i mojej przeszlosci. Jesli sie poskarze wszyscy zgodnie jak jeden twierdza, ze tylko mi sie wydaje, i ze przeciez wszyscy mnie uwielbiaja..taka gra..ktora niszczy mnie psychicznie. Juz nawet doszlo do tego ze zaczeli mi wmawiac ze to glosy w mojej glowie! i zebym zaczela brac leki! :( To jest jakis koszmar, historia nieprawdopodobna, jak z filmu. Wiem, ze ludzie ktorzy mi to robia sie nie poddadza, wiem ze jest ich coraz wiecej-bo plotki szybko sie roznosza i gdziekolwiek sie nie rusze pojda za mna. Nie wiem czy jest jakas osoba na swiecie, ktora da mi druga szanse, nie wiem gdzie sie udac i co ze soba zrobic? Tu chodzi o moja przyszlosc, jeszcze nigdy sie tak nie balam.. Macie jakies rady?