Dodaj do ulubionych

waldemar legień

10.07.13, 20:20
tak,tak. dwukrotny mistrz olimpijski i jeszcZe pawełek nastula-też mistrz, podpadli katabasom-egozrcystom "obradującym" wczęstochowie.
jako MISTRZOWIE WSCHODNICH SZTUK WALKI.
Obserwuj wątek
    • kolter-xl Re: waldemar legień 10.07.13, 20:52
      billy.the.kid napisał:

> tak,tak. dwukrotny mistrz olimpijski i jeszcZe pawełek nastula-też mistrz, podp
      > adli katabasom-egozrcystom "obradującym" wczęstochowie.
      > jako MISTRZOWIE WSCHODNICH SZTUK WALKI.

Billu jakieś konkrety ?
    • mila2712 Re: waldemar legień 10.07.13, 20:59
      no i wszyscy, którzy posiadają tatuaże i kolczyki :)

ciemnogród
      • billy.the.kid Re: waldemar legień 10.07.13, 21:11
        GDZIEŚ tam na głównej str. notka o ZJEŹDZIE tych od odczyniania uroków.
        • kolter-xl Re: waldemar legień 10.07.13, 21:21
          billy.the.kid napisał:

> GDZIEŚ tam na głównej str. notka o ZJEŹDZIE tych od odczyniania uroków.

To ??
    • mila2712 no i co ? 10.07.13, 22:47
      nie bedzie dyskusji o egzorcystach ?
      • kolter-xl Re: no i co ? 10.07.13, 23:10
        mila2712 napisała:

> nie bedzie dyskusji o egzorcystach ?

Billu ci to w trzech słowach wyjaśni .
        • mila2712 zatem słucham ..... 10.07.13, 23:15

tylko w trzech ? czy aż w trzech ?
          • kolter-xl Re: zatem słucham ..... 10.07.13, 23:24
            mila2712 napisała:

>
            > tylko w trzech ? czy aż w trzech ?

Bilu jednym słowem potrafi tak powiedzieć ze poczujesz podniecenie przed zbliżającą się podrożą :))
            • mila2712 Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 17:50
              czyzby ?
              a ja jeszcze wierzę w kulturalną dyskusję :P
              • kolter-xl Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 19:12
                mila2712 napisała:

> czyzby ?
                > a ja jeszcze wierzę w kulturalną dyskusję :P

Bo jesteś pod tym nickiem tu 2 tygodnie z czego juz byłaś 10 dni na urlopie :))
                • mila2712 Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 22:31
                  owszem
                  tak ....jestem tu krótko ale wcześniej czytywałam raz po raz to forum
                  wiem jedno są tu osoby ( nicki ) z którymi nie mam zamiaru "rozmawiać" - widzą tylko jedną słuszną drogę - własną i nic i nikt ich nie przekona

czyli zbyt mala aktywność ?

nie mam innego nicka
                  • kolter-xl Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 22:39
                    mila2712 napisała:

> owszem
                    > tak ....jestem tu krótko ale wcześniej czytywałam raz po raz to forum

Czytaty nie pisaty :)

> wiem jedno są tu osoby ( nicki ) z którymi nie mam zamiaru "rozmawiać" - widzą
                    > tylko jedną słuszną drogę - własną i nic i nikt ich nie przekona

To tak jak ja .

> czyli zbyt mala aktywność ?

Marudna to ty bywasz :)

> nie mam innego nicka

Riki tiki :)
                    • mila2712 Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 22:41
                      nie jestem marudna

nie mamdwóch nicków, serio

ale Ty pewnie masz :PPP
                      • kolter-xl Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 23:11
                        mila2712 napisała:

> nie jestem marudna

Marudzisz :))

> nie mamdwóch nicków, serio

Masz .

> ale Ty pewnie masz :PPP

Nawet z osiem ,ale zawsze w członie jest kolter
                        • mila2712 Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 23:13
                          no mila2712 i na tym koniec nie ma nic wiecej
                          a Ty co policja ?
                          • kolter-xl Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 23:17
                            mila2712 napisała:

> no mila2712 i na tym koniec nie ma nic wiecej
                            > a Ty co policja ?

No a pamiętasz , bo ja nie o czym jest akurat ten watek ??
                            • mila2712 Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 23:19
                              o egzorcystach ....
                              porzebujesz jakiegoś ?
                              hahahahah

• kolter-xl Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 23:29
                                mila2712 napisała:

> o egzorcystach ....
                                > porzebujesz jakiegoś ?
                                > hahahahah

Katolicy tak , skoro sam Satan był ich pierwszym papieżem :))

" Otóż i Ja tobie powiadam: Ty jesteś Piotr [czyli Skała], i na tej Skale zbuduję Kościół mój, a bramy piekielne go nie przemogą. (19) I tobie dam klucze królestwa niebieskiego; cokolwiek zwiążesz na ziemi, będzie związane w niebie, a co rozwiążesz na ziemi, będzie rozwiązane w niebie. (20) Wtedy surowo zabronił uczniom, aby nikomu nie mówili, że On jest Mesjaszem. (21) Odtąd zaczął Jezus wskazywać swoim uczniom na to, że musi iść do Jerozolimy i wiele cierpieć od starszych i arcykapłanów, i uczonych w Piśmie; że będzie zabity i trzeciego dnia zmartwychwstanie. (22) A Piotr wziął Go na bok i począł robić Mu wyrzuty: Panie, niech Cię Bóg broni! Nie przyjdzie to nigdy na Ciebie. (23) Lecz On odwrócił się i rzekł do Piotra: Zejdź Mi z oczu, szatanie! Jesteś Mi zawadą, bo nie myślisz o tym, co Boże, ale o tym, co ludzkie. "

Jak widać bramy piekieł przemogły zanim sekta powstała .
                                • mila2712 Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 23:33
                                  zaraz ci KArTOfLE zarzucą że to zdanie wyjete z kontekstu :)

• kolter-xl Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 23:36
                                    mila2712 napisała:

> zaraz ci KArTOfLE zarzucą że to zdanie wyjete z kontekstu :)

No a co to znaczy z kontekstu ? choćby w świetle tego ze Jezus dał mu w 18 wersecie a 16 rozdziale ta moc a 5 wersetów dalej opisano jak Już go wkurzył :)),
                                    Ew Mateusza rozdział 16

(1) Przystąpili do Niego faryzeusze i saduceusze i wystawiając Go na próbę, prosili o ukazanie im znaku z nieba. (2) Lecz On im odpowiedział: Wieczorem mówicie: Będzie piękna pogoda, bo niebo się czerwieni, (3) rano zaś: Dziś burza, bo niebo się czerwieni i jest zasępione. Wygląd nieba umiecie rozpoznawać, a znaków czasu nie możecie? (4) Plemię przewrotne i wiarołomne żąda znaku, ale żaden znak nie będzie mu dany, prócz znaku Jonasza. Z tym ich zostawił i odszedł. (5) Przeprawiając się na drugi brzeg, uczniowie zapomnieli wziąć z sobą chleba. (6) Jezus rzekł do nich: Uważajcie i strzeżcie się kwasu faryzeuszów i saduceuszów! (7) Oni zaś rozprawiali między sobą i mówili: Nie wzięliśmy chleba. (8) Jezus, poznawszy to, rzekł: Ludzie małej wiary czemu zastanawiacie się nad tym, że nie wzięliście chleba? (9) Czy jeszcze nie rozumiecie i nie pamiętacie owych pięciu chlebów na pięć tysięcy, i ile zebraliście koszów? (10) Ani owych siedmiu chlebów na cztery tysiące, i ileście koszów zebrali? (11) Jak to, nie rozumiecie, że nie o chlebie mówiłem wam, lecz: strzeżcie się kwasu faryzeuszów i saduceuszów? (12) Wówczas zrozumieli, że mówił o wystrzeganiu się nie kwasu chlebowego, lecz nauki faryzeuszów i saduceuszów. (13) Gdy Jezus przyszedł w okolice Cezarei Filipowej, pytał swych uczniów: Za kogo ludzie uważają Syna Człowieczego? (14) A oni odpowiedzieli: Jedni za Jana Chrzciciela, inni za Eliasza, jeszcze inni za Jeremiasza albo za jednego z proroków. (15) Jezus zapytał ich: A wy za kogo Mnie uważacie? (16) Odpowiedział Szymon Piotr: Ty jesteś Mesjasz, Syn Boga żywego. (17) Na to Jezus mu rzekł: Błogosławiony jesteś, Szymonie, synu Jony. Albowiem nie objawiły ci tego ciało i krew, lecz Ojciec mój, który jest w niebie. (18) Otóż i Ja tobie powiadam: Ty jesteś Piotr [czyli Skała], i na tej Skale zbuduję Kościół mój, a bramy piekielne go nie przemogą. (19) I tobie dam klucze królestwa niebieskiego; cokolwiek zwiążesz na ziemi, będzie związane w niebie, a co rozwiążesz na ziemi, będzie rozwiązane w niebie. (20) Wtedy surowo zabronił uczniom, aby nikomu nie mówili, że On jest Mesjaszem. (21) Odtąd zaczął Jezus wskazywać swoim uczniom na to, że musi iść do Jerozolimy i wiele cierpieć od starszych i arcykapłanów, i uczonych w Piśmie; że będzie zabity i trzeciego dnia zmartwychwstanie. (22) A Piotr wziął Go na bok i począł robić Mu wyrzuty: Panie, niech Cię Bóg broni! Nie przyjdzie to nigdy na Ciebie. (23) Lecz On odwrócił się i rzekł do Piotra: Zejdź Mi z oczu, szatanie! Jesteś Mi zawadą, bo nie myślisz o tym, co Boże, ale o tym, co ludzkie. (24) Wtedy Jezus rzekł do swoich uczniów: Jeśli kto chce pójść za Mną, niech się zaprze samego siebie, niech weźmie krzyż swój i niech Mnie naśladuje. (25) Bo kto chce zachować swoje życie, straci je; a kto straci swe życie z mego powodu, znajdzie je. (26) Cóż bowiem za korzyść odniesie człowiek, choćby cały świat zyskał, a na swej duszy szkodę poniósł? Albo co da człowiek w zamian za swoją duszę? (27) Albowiem Syn Człowieczy przyjdzie w chwale Ojca swego razem z aniołami swoimi, i wtedy odda każdemu według jego postępowania. (28) Zaprawdę, powiadam wam: Niektórzy z tych, co tu stoją, nie zaznają śmierci, aż ujrzą Syna Człowieczego, przychodzącego w królestwie swoim.
                                    • mila2712 Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 23:40
                                      OK :)
                                      ale i tak nie dadzą za wygraną ...zobaczysz....
                                      bedziesz ostro atakowany

jak widzę księgę masz obcykaną na 200 %
                                      • kolter-xl Re: zatem słucham ..... 11.07.13, 23:46
                                        mila2712 napisała:

> OK :)
                                        > ale i tak nie dadzą za wygraną ...zobaczysz....
                                        > bedziesz ostro atakowany
                                        >

Ale jaja , ja ich tu połykam w tym temacie katolicy jak ognia mnie w takich chwilach unikają , załóż się ze ani jeden merytorycznie się nie wypowie .Może jakiś wypierdek cos pierdnie ale raczej w formie pyskówki . Od lat ich tu gnębię biblią i od lat truchleją na moje komentarze :)))

> jak widzę księgę masz obcykaną na 200 %

Dawne religianckie czasy
                                        • mila2712 Re: zatem słucham ..... 12.07.13, 11:52
                                          o.0
                                          no nie ma się czego wstydzić ....że byłeś ministrantem bo studia teologiczne to byłby wprost kosmos ....
                                          • kolter-xl Re: zatem słucham ..... 12.07.13, 11:58
                                            mila2712 napisała:

> o.0
                                            > no nie ma się czego wstydzić ....że byłeś ministrantem bo studia teologiczne to
                                            > byłby wprost kosmos ....

Masz taką wszczepioną przez katolicyzm manierę w myśleniu ze tylko sekta katolicka może komuś te nauki wszczepić , zmień na ten tema myślenie bo ci tu teologiczne lanie sprawie :))
                                            Katolicy to w 99,9 % biblijni analfabeci , kumasz ??
                                            • mila2712 Re: zatem słucham ..... 12.07.13, 12:29
                                              nie kumam.....jestem człowiekiem a człowiek nie kuma

a kto jeszcze może wszczepić ? a wiem partia mogła
                                              a jak nie zgadłam to kto ?
                                              • kolter-xl Re: zatem słucham ..... 12.07.13, 14:47
                                                mila2712 napisała:

> nie kumam.....jestem człowiekiem a człowiek nie kuma

Nie? Żabko- Kluseczko :)

> a kto jeszcze może wszczepić ? a wiem partia mogła
                                                > a jak nie zgadłam to kto ?

No a mózg od czego ??
                                                • mila2712 Re: zatem słucham ..... 12.07.13, 16:17
                                                  udam że tego nie czytałam :P

ok
                                                  studiowanie księgi to rodzaj hobby ?
                                                  • kolter-xl Re: zatem słucham ..... 12.07.13, 17:37
                                                    mila2712 napisała:

> udam że tego nie czytałam :P

Ud dasz Żabeczko- Kluseczko ?

> ok
                                                    > studiowanie księgi to rodzaj hobby ?

Nie , dobra pamieć.
                                                  • mila2712 Re: zatem słucham ..... 12.07.13, 19:53
                                                    widziałeś kluskę w rozmiarze 36 ?

nie wierzę .... ale OK
    • dr_kidler66 Re: waldemar legień 12.07.13, 08:36
      Czary Mary :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka