aiwom2 19.02.14, 18:18 Małysz wygląda jak slup z ogłoszeniami: na zwykłej koszuli ma ponaklejane reklamy. Ale obciach! : ) www.sport.pl/soczi2014/12,134860,15440827,Kamil_Stoch_mistrzem_olimpijskim__Adam_Malysz_ogladal.html#MlynHPSST Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aiwom2 Re: Obciach 19.02.14, 20:09 yoma napisała: > Karierę skończył, a żyć z czegoś trzeba. Z ośmieszania się?... : ) Przecież może pójść do pracy, nie będzie miał chyba problemu ze znalezieniem jej. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Obciach 19.02.14, 22:24 No to właśnie poszedł, jako słup :) Z zawodu wyuczonego jest bodaj dekarzem. Nie pisałabyś wtedy, że jaki obciach, mistrz dachówki kładzie? Poza tym jako słup zarobi znacznie więcej, a ma rodzinę na utrzymaniu. > Z ośmieszania się?... : ) Nie to śmieszne, co śmieszne, ale co kogo śmieszy. Mnie akurat nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwom2 Re: Obciach 19.02.14, 23:41 yoma napisała: > No to właśnie poszedł, jako słup :) Z zawodu wyuczonego jest bodaj dekarzem. Ni > e pisałabyś wtedy, że jaki obciach, mistrz dachówki kładzie? Nie, dekarz to dobry zawód. > Poza tym jako słup zarobi znacznie więcej, a ma rodzinę na utrzymaniu. To może zadziałać odwrotnie, jako antyreklama. Przecież żaden normalny człowiek nie nalepia sobie na zwykłym ubraniu nalepek z nazwami firm. > > Z ośmieszania się?... : ) > > Nie to śmieszne, co śmieszne, ale co kogo śmieszy. Mnie akurat nie. Masz racje, to nie jest śmieszne, to żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Obciach 19.02.14, 23:53 Nie, "normalny" człowiek tylko obnosi dumnie ciuchy z metkami z nazwami firm i jeszcze grubo za to płaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwom2 Re: Obciach 20.02.14, 01:10 yoma napisała: > Nie, "normalny" człowiek tylko obnosi dumnie ciuchy z metkami z nazwami firm i > jeszcze grubo za to płaci :) Niech ma te metkę producenta ubrania, jeszcze to można przełknąć. Ale dużych nalepek 6 czy 8 rożnych firm w jaskrawych kolorach na swojej koszuli? - nie : ) buahahahahahahahahahahahahahahahaha Ale obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Obciach 20.02.14, 07:12 yoma napisała: Nie, "normalny" człowiek tylko obnosi dumnie ciuchy z metkami z nazwami firm i jeszcze grubo za to płaci :) Klasowe ciuchy chowają swoje logo w mało widocznym miejscu, bo epatowanie wcale nie jest w dobrym stylu. Kto ma się domyśleć ten i tak się domyśli, a reszta nie musi wiedzieć, bo i tak nic nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Obciach 20.02.14, 07:24 Adam Malysz jest wybitnym sportowcem, nie projektantem mody. Jego koledzy, wczesniejsi konkurenci, opatuleni sa w czekoladowe ciuszki i nikomu to nie przeszkadza. W polskim grajdolku, jesli nie owiniesz sie pedalska tecza i nie obkleisz sie owsikowymi serduszkami, to masz juz przechapane! Koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Obciach 20.02.14, 08:42 Na tęczę i serduszka też mnie nie namówisz. Obecnie gustuję w oszczędnych w wyrazie odcieniach szarości i granatu, w formach luźno skrojonych, a mimo to dobrze dopasowanych do sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Obciach 20.02.14, 13:18 yoma napisała: W sensie brzuszek ci podrósł :) Domniemanie czy życzenie? Wszystko jedno, niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Obciach 19.02.14, 22:19 Ta.......gdyby był wytatułowanym transem z inklinacjami homoseksualnymi to byś nie rościła żadnych pretensji. Ja nie dostrzegam niczego niestosownego w tych szyldach na koszuli. Nie z każdego można zrobić słup ogłoszeniowy. Małysz potrafi skupić na sobie uwagę. I to jest odpowiedź na pytanie,czemu jego obwiesili logiem sponsorów,a nie Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Obciach 19.02.14, 23:13 Swoją drogą dziar kilka by się przydało… Atlas jakiś ojczyźniany czy inna biedronka ach Odpowiedz Link Zgłoś
aiwom2 Re: Obciach 19.02.14, 23:54 migreniasta napisała: > Ta.......gdyby był wytatułowanym transem z inklinacjami homoseksualnymi to byś > nie rościła żadnych pretensji. To zależy, czy ten wytatuowanym trans z inklinacjami homoseksualnymi miałby na sobie nalepki z nazwami firm jak slup ogłoszeniowy, czy nie. Jeśli nie, to byłby w porządku. > Ja nie dostrzegam niczego niestosownego w tych szyldach na koszuli. > Nie z każdego można zrobić słup ogłoszeniowy. > Małysz potrafi skupić na sobie uwagę. I to jest odpowiedź na pytanie,czemu jego > obwiesili logiem sponsorów,a nie Ciebie. To jest żałosny obciach. I może mieć efekt antyreklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Obciach 20.02.14, 00:19 Dobrze, już dobrze, jest. Żyj i daj żyć Małyszowi. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwom2 Re: Obciach 20.02.14, 01:13 yoma napisała: > Dobrze, już dobrze, jest. Żyj i daj żyć Małyszowi. Nawet lepiej wygląda teraz jak się trochę postarzał. Ale niestety nie zmądrzał... :( Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Obciach 20.02.14, 02:05 > Nawet lepiej wygląda teraz jak się trochę postarzał. Ale niestety nie zmądrzał. Serdecznie Ci współczuję. Taka napastliwość musi mieć jakąś przyczynę. Niska samoocena, niepowodzenia w pracy, nieudany związek? Odpowiedz Link Zgłoś
edward.t Re: Obciach 20.02.14, 02:49 >Taka napastliwość musi mieć jakąś przyczynę. Niska samoocena, niepowodzenia w pracy, nieudany związek? Trafiłeś w dziesiątkę. Nawet koń nie chce z nią mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Obciach 20.02.14, 17:04 A dla mnie obciachem jest grafitti na doopie. Małysz koszulę kiedyś zdejmie. Ponoć kobety dzielą ubrania na dwie frakcje: -Czyste -i brudne natomiast mężczyźni na: -Czyste -brudne - i brudne,które jeszcze można założyć. Nie podejrzewam aby Małysz założył ową koszulę ponownie....... Odpowiedz Link Zgłoś
edward.t Re: Obciach 20.02.14, 00:12 >Małysz wygląda jak slup z ogłoszeniami: na zwykłej koszuli ma ponaklejane reklamy. Ale obciach! Wolę oglądać Małysza w tej koszuli z ponalejanymi reklamami niż ciebie nago. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Obciach 20.02.14, 04:34 Dalas ciala, dziewcze kochane. Zazdrosc mozna wyrazic w bardzie cywilizowany sposob. Choc faktycznie, teczy na szczescie nie bylo widac Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Obciach 20.02.14, 07:05 Rzeczywiście przesadził i wygląda nieco debilnie. Jeżeli nie jest ubezwłasnowolniony to dziwię się, że zgodził się na taki wystrój. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Obciach 20.02.14, 07:26 Piw, koneserze sportu, ogladales juz Formule 1, zuzel...? Po,ysl, nim palniesz glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Obciach 20.02.14, 08:38 Nie oglądałem ani Formuły, ani żużla. Sportowych wydarzeń praktycznie nigdy nie oglądam. Wyjątek stanowi siatkówka plażowa i skróty niektórych meczów piłkarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Obciach 20.02.14, 09:40 W sumie to dobrze, ze tak malo widziales w zyciu. Doznalbys jedynie szoku na widok "przereklamowanych " wybitnych osobistosci sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Obciach 20.02.14, 14:12 >Wyjątek stanowi siatkówka plażowa... I wszystko jasne. Na kąpielówkach miejsca skąpo, to i żal... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Obciach 20.02.14, 21:53 Nie, Piw chciał w ten sposób dać do zrozumienia, że kto jak kto, ale on ma baaardzo dużo miejsca na kąpielówkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Obciach 21.02.14, 20:57 Ja widzialem zdjecie pana Grodzkiej w stroju kapielowym. Miejsca na reklame jest na tym perfekfyjnym ciele duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Obciach 21.02.14, 18:29 Rzeczywiście dużo tego. Ale to konsekwencja podpisanego kontaktu. Produkt - Nazwisko.........proste. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwom2 Re: Obciach 21.02.14, 23:09 paco_lopez napisał: > nie obciach, tylko twoja zawiść. Zaiwsc? Przeciez normalny czlowiek by sie ze wstydu spalil wychodząc w takiej koszuli do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Obciach 21.02.14, 23:37 Jak widać „piękno” przeróżnie ludziska postrzegają… Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Obciach 23.02.14, 09:00 Ja jestem normalnym czlowiekiem i mam kilka takich koszulek. Mam nawet kurtke, ktora niczym sie nie rozni od koszulek. Do kompletu szaliki, czapeczki... Nawet na gaciach mam przerozne reklamy. Na zawodach widze innych, dokladnie tak samo opatulonych. Nie obraz sie, ale obciachem sa twoje poglady wywadzace sie z twojego grajdolka, ktorego najwyrazniej przez cale zycie nie opuscilas. Zreszta nie o koszulki chodzi, tylko o spoleczna role Adama Malysza. On jest wybitnym sportowcem, ktory utorowal swoimi sukcesami droge mlodym nastepcom. Swoimi zwyciestwami wzbudzil olbrzymie zainteresowanie. Miliony Polakow z zaciekawieniem przygladalo sie, i nadal to czyni, jego poczynaniom. Wybacz, jesli w dzisiejszych czasach dziwi cie to, ze ma sponsorow, ktorzy wykorzystuja jego poularnosc, to nieiele mozna tobie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś