Dodaj do ulubionych

Wredne babska :D

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 16:40
Piszcie o największych numerach, jakie mogę facetowi wyciąć kobiety.

Mój typ... zdradziła, zostawiła, a ty ją nadal kochasz :/

Typ nr 2... nigdy nie kochała, a jednak o tym zapewniała
Obserwuj wątek
    • Gość: antypapista Re: Wredne babska :D IP: *.sieroszewice.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 18:16
      Kobieta jest jak ten pocisk "pershing". Wpada w oko,rani serce,dziurawi kieszeń
      i bokiem wychodzi.
      • Gość: Wictoria Re:do antypapisty IP: *.proxy.aol.com 30.08.04, 22:18
        Antypapisto sprobojemy?Pozdrawiam
        • Gość: antypapista Re:do antypapisty IP: *.sieroszewice.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 14:00
          Dajesz mi do zrozumienia,że nie jesteś "pershingiem"?Jeżeli tak,to jesteś
          wyjątkiem.
          • Gość: Wictoria Re:do antypapisty IP: *.proxy.aol.com 31.08.04, 19:42
            Nie wiem,ale jedno nie bendziemy rozmawiac o wierze o kosciele o Bogu o
            ksiezach o usuwaniu ciazy bo mamy odmienne zdaniaok Pozdrawiam
    • Gość: hans Re: Wredne babska :D IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 30.08.04, 11:18
      one sa jak tornado -
      najpierw jest duzo ssania a potem tracisz dom
    • Gość: wirtualny Re: Wredne babska :D IP: *.devs.futuro.pl 30.08.04, 11:25
      najwieksze świństwo zrobiła moja znajoma. facet się wahał: zostać z żoną czy
      odejść do kochanki? ta moja znajoma, to była właśnie kochanka. miała wtedy
      chyba 36 lat a jej córka 16 lat. ponieważ córka była w ciązy, moja znajoma
      zrobiła próbę ciążową..............ale sobie. to nie problem ! odniosła do
      analizy mocz córki i .........sama niby była w ciąży. Facet zostawił żone, z
      którą nie miał dzieci. Pobrali się /chyba musiała coś skręcić, że poroniła/. Z
      tego co wiem, nie są już razem. Moja znajomą też być przestała, od kiedy
      zrobiła takie świństwo.
      • Gość: Kokkok Re: Wredne babska :D IP: *.bmj.net.pl 04.09.04, 16:52
        Może teraz żałuje?
        Świnką jest też ten pan, skoro zdradzał żonę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka