lionold Re: A co ci do tego? 15.01.15, 21:00 Niech każdy dureń daje ile chce ze swojego. Ty się interesuj ile państwo daje z naszego nie pytając nas o zgodę. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: kolęda - ile dajecie ? 15.01.15, 21:00 50 zł. zazwyczaj dawałem 200 zł ale przez PO/PSL mam kryzys Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: kolęda - ile dajecie ? 15.01.15, 21:06 Księdzu? Trzy sekundy...później spuszczam psa. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: kolęda - ile dajecie ? 15.01.15, 21:22 simera16 napisał: > Księdzu? Trzy sekundy...później spuszczam psa. Jesteś jednak okrutny:) U mnie, tzn. u mojej żony bywa co roku (prawie, bo czasem nie dotrze) i jest nawet milo. Po kasę łapy nie wyciąga, a moja sunia go uwielbia:) I jaki problem? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: kolęda - ile dajecie ? 16.01.15, 07:45 boblebowsky napisał: > simera16 napisał: > > > Księdzu? Trzy sekundy...później spuszczam psa. > > Jesteś jednak okrutny:) > U mnie, tzn. u mojej żony bywa co roku (prawie, bo czasem nie dotrze) i jest na > wet milo. Po kasę łapy nie wyciąga, a moja sunia go uwielbia:) I jaki problem? > Kwestia pryncypiów... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: kolęda - ile dajecie ? 16.01.15, 08:08 boblebowsky napisał: > simera16 napisał: > > > Księdzu? Trzy sekundy...później spuszczam psa. > > Jesteś jednak okrutny:) > U mnie, tzn. u mojej żony bywa co roku (prawie, bo czasem nie dotrze) i jest na > wet milo. Po kasę łapy nie wyciąga, a moja sunia go uwielbia:) I jaki problem? Każdego domokrążcę przyjmujesz? S. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodziok Re: kolęda - ile dajecie ? 16.01.15, 08:19 simera16 napisał: > Księdzu? Trzy sekundy...później spuszczam psa. Aż do tego stopnia sr asz w gacie przed księdzem? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_jeske_choinski_1 Re: kolęda - ile dajecie ? 15.01.15, 21:52 3x po ryju i ostrzegam że za rok będzie 5x. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodziok Re: kolęda - ile dajecie ? 16.01.15, 08:21 Pewnie swoją babe lejesz po ryju, to taki masz nawyk. Jak to lewak. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: kolęda - ile dajecie ? 15.01.15, 22:05 pkt4a napisał: > ile ? 10 zł ministrantom. Żona chce księdza to nie protestuję, ale on ma pensję za to, więc co mam się dublować ze Skarbem Państwa. A ministranci potrzebują. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopeq Re: kolęda - ile dajecie ? 15.01.15, 22:09 Pieniądze z kolędy nie idą na wynagrodzenie księży, józiu, tylko na potrzeby parafii. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: kolęda - ile dajecie ? 15.01.15, 22:16 wtopeq napisał: > Pieniądze z kolędy nie idą na wynagrodzenie księży, józiu, tylko na potrzeby pa > rafii. Tiaa, widziałeś pewnie sprawozdanie finansowe księdza. Rozliczył się z ilości kopert czy z zawartości kopert. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: kolęda - ile dajecie ? 15.01.15, 22:21 wtopeq napisał: > Pieniądze z kolędy nie idą na wynagrodzenie księży, józiu, tylko na potrzeby pa > rafii. Nie mam nic przeciw, by wizytę duszpasterską powtórzyć np. w czerwcu i to nawet odpłatnie, kiedy to ksiądz będzie miał czas pogadać, a nie klepnąć mieszkanie. Co to za pasterz co dogląda owieczek tylko w jedną noc w roku? Na akord działają? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: kolęda - ile dajecie ? 16.01.15, 07:47 wtopeq napisał: > Pieniądze z kolędy nie idą na wynagrodzenie księży, józiu, tylko na potrzeby pa > rafii. > Paragon fiskalny dostajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: kolęda - ile dajecie ? 15.01.15, 22:19 Komu i za co? Do mnie nie przychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: kolęda - ile dajecie ? 16.01.15, 01:33 volupte napisał: > Komu i za co? Do mnie nie przychodzą. Mój sosiad z naprzeciw daje mu zawsze pół świni,,,a ode mnie dostaje po ry,,u Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: kolęda - ile dajecie ? 15.01.15, 22:21 Pytanie powinno brzmieć - kto daje? Bo wiesz, ile dajecie brzmi dość głupio. Ale, już bez czepiania się, ja nie daję, to tak jak z Orkiestrą, jedni dają, drudzy nie i tak jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
profil_anonima Re: kolęda - ile dajecie ? 16.01.15, 08:04 he he dawni Sbecy są tak wobec mnie wyrafinowani , wprowadzają księdza w błąd mówiąc mu: -a tam to chyba nikt nie mieszka, nie widujemy nikogo tak że odprowadzimy księdza do wyjścia żeby ksiądz bezpiecznie wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: kolęda - ile dajecie ? 16.01.15, 08:07 kto nie chce nie daje...a niektórzy wolą dać na utrzymanie rodziny owsików tez bez paragonu Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: kolęda - ile dajecie ? 16.01.15, 08:12 profil_anonima napisała: > he he dawni Sbecy są tak wobec mnie wyrafinowani , wprowadzają księdza w błąd m > ówiąc mu: > -a tam to chyba nikt nie mieszka, nie widujemy nikogo tak że odprowadzimy księd > za do wyjścia żeby ksiądz bezpiecznie wrócił. To nie dawni esbecy, to pielęgniarze. Choć kto ich tam wie... S. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: kolęda - ile dajecie ? 09.01.18, 19:29 niezły bizne$ z tą tzw kolędą www.fakt.pl/wydarzenia/polska/tyle-ksieza-zarabiaja-na-koledzie/7grcjkd Odpowiedz Link Zgłoś