Dodaj do ulubionych

Szczerze - źal mi Kory

16.08.18, 12:11
Wyborcza.pl pokazala zdjecie z jej pogrzebu
Nagrobka? Nie podejrzewal bym nigdy o tak jarmarczny gust bliskie jej srodowisko
Jaskrawej barwy portret ordynarnie wymalowanej artystki . Cyganskie motywy swirc i bixuterii . Jakas swiecaca korona jak na podswietlonym odpustowym obrazku swiętego
Na mily Bog . To jakies przegiecie . Ostatni raz widzialem cos takiego na cmentarzu PETsow w USA
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Szczerze - źal mi Kory 16.08.18, 12:13
      Hiena.
      • krystian71 Re: Szczerze - źal mi Kory 16.08.18, 12:26
        Wlasciwie czemu? Lubilem jej tworczosc . Chcialbym by byla godnie pochowana
        Wielu ludzi jest chowanych bez ksiedza czy innych religijnych atrybutow
        Czy to oznacza ze rodzina MUSI zareprezentowac swoje totalne bezguscie
        • yoma Re: Szczerze - źal mi Kory 16.08.18, 12:35
          Zmarłych czci się idąc na ich pogrzeb, nie komentując pogrzeb w internetach. Życzę ci z całego serca, ścierwojadzie, żeby twojej matki pogrzeb tak komentowano.
          • krystian71 Re: Szczerze - źal mi Kory 16.08.18, 12:44
            Mamusia moze spac spokojnie pod swoja skromna granitowa plytą. Wiedziała doskonale ze nigdy bym jej takiego swinstwa nie zrobił
          • qqazz Re: Szczerze - źal mi Kory 31.08.18, 20:13
            A kto tutaj komentuje pogrzeb?

pozdrawiam
    • ta Re: Szczerze - źal mi Kory 16.08.18, 12:19
      Przepiękna kobieta na cudownym portrecie ciebie drażni? Dokop się powodów, może ze wsparciem psychoterapeuty.

Pożegnanie miała takie, jakiego sobie życzyła i bardzo kochającą rodzinę, która jej życzenie spełniła.
      Moim zdaniem piękne, bo prawdziwe.
      • krystian71 Re: Szczerze - źal mi Kory 16.08.18, 12:24
        Czlowieku . Otworz oczy . Ta przepiekna kobieta jest tak przepiekna ze az zeby bolą
        Nie wierze ze osiba jej pokroju miala tak marny gust aby taki nagrobek sobie zaprojektowac
        To parodia . Tak jak parodią pałacy są posiadlosci cyganskich krolow pod Łodzią
        • ta Re: Szczerze - źal mi Kory 16.08.18, 13:03
          Wypad.
    • ukos Na oślą z tą hieną! 16.08.18, 13:00
      Wypad, gnoju!
      • krystian71 Re: Na oślą z tą hieną! 16.08.18, 13:08
        A potrafisz to jakos uzasadnic
        • krystian71 Re: Na oślą z tą hieną! 16.08.18, 13:11
          Bo sama GW wiele atramentu wylala krytykujac samolansowsnie sie rozmaitych celebransow nad Jej trumną.
          A mi nie wolno swojej dezaprobsty wyrazic nad formą upamietnienia.
          • pocoo Re: Na oślą z tą hieną! 17.08.18, 13:49
            krystian71 napisała:

> A mi nie wolno swojej dezaprobsty wyrazic nad formą upamietnienia.
            >
            Ależ wolno. Zapominasz o jednym, że twoje poczucie estetyki ,jest tylko i wyłącznie twoje. Zwisa mi to, co się tobie podoba lub nie.
            Kora otrzymała to, co chciała, a ty sobie możesz pokiwać palcem w dziurawej, białej skarpecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka