shaniaa30 13.03.09, 12:57 Bo ponoc tylko 5% zdradzanych o tym wie? Przecież nie łatwo sie o niej dowiedziec. Ciekawa jestem jak to zrobiliście, przyznała sie sama ta druga osoba? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkicio Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 26.03.09, 13:16 Przecucie, inne zachowanie odbiegające od standardów, ale to nie daje pewności, to zdobyłe montują programy szpiegujące do kompa. Ale trzeba uwaznie sie przyglądać, naprawde jest dużo symptomów. Odpowiedz Link
martusss1 Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 26.03.09, 23:19 Intuicja,inne zachowanie,złość,obojętność...nic więcej,bo wszystko ukryte do perfekcji,ale zazwyczaj kobieta wyczuwa inną,a szczególnie jak zna swojego partnera i coś tu nie gra....trzeba sprawdzić. Odpowiedz Link
medussa7 Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 07.04.09, 21:08 Codziennie pachnie dobrymi perfumami, dobry humor... wszystko zbyt piękne... A potem dzwoni telefon: czesc jestem męzem kochanki Twojego M. ....................................................... Odpowiedz Link
joanwro Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 13.04.09, 15:06 a moj m usiadł przy stole, naprzeciwko powiedzial - wyproadzam sie., mam kogos innego. a ja nie zauwazałam tych pewnych symptomów, które są tak ewidentne ... Odpowiedz Link
toy.a Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 19.04.09, 11:15 Telefon mówi bardzo duzo, więcej sms niz zwykle, spacer z psem i z telefonem. Ja przeczytałam smsa, który niestety nie był wysłany do mnie.Przeciązony praca, późniejsze powroty do domu. Zorientowałam się po 1,5 miesiąca i uważam, że za długo byłam ślepa Odpowiedz Link
koszmiszka Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 25.04.09, 21:23 Czy skok w bok to dla Was zdrada? Dla mnie tak. Dowiedziałam się dwa dni po fakcie. A w momencie kiedy to się stało czułam, że coś się dzieje. Bardzo silne przeczucie - nie zapomnę tamtej nocy. Odpowiedz Link
moni1512 Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 30.04.09, 15:37 nagła, niczym nie uzasadniona, przesadna do bólu tzw. ochrona prywatności, pilnowanie komputera, komórki, awantura o to że wzięłam jego telefon do ręki żeby zobaczyć która godzina (wcześniej się to nie zdarzało), potrzeba przebywania w samotności (samotne wyjścia na rower), przedłużające się narady w pracy, odchudzanie się, przestawanie przed lustrem itd... Odpowiedz Link
moniaa84 Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 11.05.09, 11:03 Wszystko bylo dobrze... to tylko 8 miesięcy po ślubie, zapewnienia o miłości, wyznania, budowanie wspólnego domu, staranie się o dziecko.Do czasu... Potem wszystko działo się bardzo szybko. Znalazlam nowiutki telefon w samochodzie,powiedział, że kolega zostawił...Znalazłam umowę na męża wpisałam pin był kod zabezpieczający,nie zdążyłam go złamać... Znalazł mnie wyrwał mi telefon, złamał go i wyrzucił.... Do końca życia nie będe wiedziała co na nim było............. Odpowiedz Link
beasingiel_44 Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 12.05.09, 19:38 brak zaufania, zazdrosc nie sprzyjaja zwiazkom, lepiej nie szukac, nie dowiadywac sie, zyc w nieswiadomosci.... Nie jest to idealne rozwiazanie ale spokojniej sie zyje - bez stresowo a jak juz ma cos wyniknac to samo wyjdzie predzej czy pozniej... pozdrawiam Odpowiedz Link
dorothyl35 Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 09.09.09, 19:23 Moja droga, to zależy czego kobieta/strona zdradzona oczekuje od drugiej osoby, czy jest w stanie wybaczyć, udawać, że nic sie nie stało. Kiedyś zastanawiałam sie nad odpowiedzią na pytanie co lepsze, prawda czy nieświadomość..? Nie znoszę kiedy ktoś mnie robi w trąbę więc wcześniej czy później bym drążyła. Cieszy mnie fakt, ze sama byłam dość sprytna, że odkryłam tajemnicę tak wcześnie, że nie byłam ostatnią osobą, która nie wie.. Jestem wdzięczna, że tak sie stało..Dziś jestem szczęśliwa i świat wcale się nie zawalił :) A początek był typowo podręcznikowy...Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
belli.sima Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 29.05.09, 09:39 a ja obudziłam sie w nocy i znalazlam spiacego partnera z wlaczonym komputerem i gg z wiad do jakiejs panienki i lezacy na stole drugi telefon z ktorego do owej panny pozwolilam sobie zadzwonic Odpowiedz Link
ivon321 Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 06.06.09, 17:03 no to ja podobnie tylko na naszej klasie jak ze sobą pisali.wypierał się ale mu udowodniłam na drugi dzień sprawdzając jego telefon i czytając smsy. Odpowiedz Link
b.samotna31 Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 18.06.09, 02:45 moj narzeczony nagral filmik. Bylismy juz wtedy zareczeni jak go nagral :(. Jego eks mu przepraszam za wyrazenie "robila loda" , a pozniej jeszcze kawalek byl nagrany jak zaczynaja sie ....i juz chyba bylo niewygodnie krecic:(((. Myslalm , ze zwariuje jak to zobaczylam :(((. Mam to jeszcze po 3 latach czasami w koszmarach :((Budzi mnie moj wkasny szloch :(((W sercu rana na cale zycie Odpowiedz Link
40cztery Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 10.09.09, 10:05 można wpaść przez naprawdę drobiazgi. ja o mało nie wpadłem przez złożone brudne podkoszulki (nigdy tego nie robię): 40cztery.blox.pl/2009/05/Wyjazd-z-kochanka.html 40cztery.blox.pl/2009/06/Mow-zonie-cala-prawde.html 40cztery.blox.pl/2009/06/Po-zdradzie.html 40cztery -------- Zdrada nie jedno ma imię Odpowiedz Link
martinika2 Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 29.09.09, 14:45 Zapytałam wprost, czy przypadkiem w pewnym miejscu i czasie mnie nie zdradził. Rzucilam to tak w złości, mimowoli wygarniajac jakieś brudy. Niestety, milczał, to milczenie go zgubiło. Potem przyznał się. Najpierw powiedział, że to było tylko dwa razy, potem, że tylko raz za drugim do niczego nie doszło, że to wpływ alkoholu itd. To była jego koleżanka ze studiów. Odpowiedz Link
misiu.stefan Re: jak dowiedzieliście sie o zdradzie? 12.10.09, 11:47 Ja jeszcze nic takiego nie przeżyłam, ale jakbym nabrała podejrzeń i dowiedziała się o zdradzie mojego faceta to chyba bym go rozszarpała. Jak czytam te historie to normalnie szok. Odpowiedz Link