Dodaj do ulubionych

czy agresja jest normalna

28.02.05, 22:13
Mam 19 lat i mam chłopaka.Kocham go,ale się boję. Czasem podczas "zabawy" np.
klepne go w ramie lub uszczypnę,a on momentalnie mi oddaje ze zwiększona
siłą. Uważa że to normalne. Że to odruchy i to nie jego wina. Uważam że co
innego jest oddanie delikatne a co innego z całej siły uderzyć. Nie panuje
zupełnie nad swoją siłą i uważa że ma prawo mnie uderzyć jako odwet,gdy na to
zasługuję. Uważam że bicie kobiety jest nienormalne. Powiedzcie ,mężczyźni,
czy uderzyliście kiedyś kobietę(szczerze)?I czy Wy także uważacie że można?
Chcę tym postem udowodnic muże nei ma prawa mi nic takiego robić...
Obserwuj wątek
    • Gość: Torunianka Re: czy agresja jest normalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:15
      Oj! zastanów sie co robisz, bo Twój chłopak nie jest prawdziwym mężczyzną i nie
      patrzy czy jesteś kobietą czy workiem treningowym.
    • wadera3 Re: czy agresja jest normalna 28.02.05, 23:18
      Kochana,spadaj zanim go zdenerwujesz ;)))) wtedy Cię niechcący zabije ......
    • Gość: tim Re: czy agresja jest normalna IP: *.acn.waw.pl 28.02.05, 23:41
      Każdy ma własne granice zabawy i Ty też je określiłaś.

Skoro już wszystko jasne, miłej zabawy bez podduszania i przypalania węglem;)
      • carrramba Re: czy agresja jest normalna 01.03.05, 10:00
        a po co faceta szczypać? nie rozumiem.
        • Gość: Witek Re: czy agresja jest normalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:28
          Uważasz ze takie klepanie czy szczypanie nalezy do przyjemnosci nawet jesli go
          bardzo kochasz.Takie zachowania wchodza w nawyk juz nie mowiac ze to zle
          swiadczy o dziewczynie ze wymachuje raczkami.Odnosze ze facet daje ci do
          zrozumienia zebys za daleko nie galopowała.Przeciez z opisu twego wynika ze on
          na ciebie nie podnosi pierwszy rak w formie klepania czy szczypania ale daje
          znac ze jak przesadzisz to ci pokaze jak to boli i czy warto.Co chcesz zyskac
          przez takie zachowanie?Myślisz że to takie kobiece!
          • carrramba Re: czy agresja jest normalna 01.03.05, 10:35
            Gość portalu: Witek napisał(a):

> Uważasz ze takie klepanie czy szczypanie nalezy do przyjemnosci nawet jesli go
            > bardzo kochasz.Takie zachowania wchodza w nawyk juz nie mowiac ze to zle
            > swiadczy o dziewczynie ze wymachuje raczkami.Odnosze ze facet daje ci do
            > zrozumienia zebys za daleko nie galopowała.Przeciez z opisu twego wynika ze on
            > na ciebie nie podnosi pierwszy rak w formie klepania czy szczypania ale daje
            > znac ze jak przesadzisz to ci pokaze jak to boli i czy warto.Co chcesz zyskac
            > przez takie zachowanie?Myślisz że to takie kobiece!

poza tym nalezy pamiętać, ze jest wsród neurologów takie
            pojęcie "niedotykalscy". są to osobnicy, którzy nie lubią być dotykani,
            klepani, szczypani. ja też tego nie cierpię.
            i zgadza, się z przedmówcą: Twoje zachowanie jest mało kobiece, sorry.
    • hmmm_no1 Re: czy agresja jest normalna 01.03.05, 11:38
      Ja za to jestem innego zdania. Nic zlego ani malo kobiecego w tym ze
      podszczypuje czy klepie. Dla mnie to normalne. Kazdy z nas jak byl smarkaczem
      to tak wlasnie zaczynaly sie nasze podboje milosne. A to zartowanie z obiektu
      milosci, a to wlasnie podszczypywania czy jakiekolwiek sposoby zblizenia sie.
      Moje zdanie to takie ze Twoj chlopak powinien sie troszke z tym ograniczac i
      tak jak ktos juz to powiedzial nie jestes jego workiem treningowym. Moze to za
      duzo powiedziane ale cos w tym jest. Moze powinniscie poprostu pogadac dlaczego
      tak jest. Co on w tym takiego widzi ze nie potrafi sie powstrzymac przed
      wymierzeniem sprawiedliwosci?

Serdecznie pozdrawiam
      • Gość: Witek Re: czy agresja jest normalna hmmm no1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:51
        Posłuchaj jak sie ma lat 19 to trzeba miec troche powagi a nie mowic ze sie ma
        chłopaka którego się kocha.Z takim zachowaniem albo do przedszkola albo do
        psychologa.On tez nie jest workiem a takie końskie zaloty nie wszystkim
        pasuja.Widocznie ta pannica nie dorosła
        • Gość: Teresa Re: czy agresja jest normalna hmmm no1 IP: *.net-serwis.pl 01.03.05, 13:00
          moze mu i nie odpowiadaja takie czulosci, bo jednak sadze, ze sa to delikatne
          uszczypniecia, jednak jego reakcja przyjemna, ani do konca normalna nie jest;
          normalny facet "wyperswadowalby" jej niemile dla siebie zachowania w bardziej
          kulturalny sposob
        • hmmm_no1 Re: czy agresja jest normalna 02.03.05, 10:32
          Gość portalu: Witek napisał(a):

> Posłuchaj jak sie ma lat 19 to trzeba miec troche powagi a nie mowic ze sie ma
          > chłopaka którego się kocha.Z takim zachowaniem albo do przedszkola albo do
          > psychologa.

Hehehe. W takim razie myslisz ze w wieku 19 lat nie jest mozliwa milosc?
          Naprawde baaardzo sie mylisz. Ale to Twoje zdanie i je uszanuje a drugiego
          zdania komentowac nie bede.

Pozdrawiam
          • Gość: Witek Re: czy agresja jest normalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:10
            Jest bardzo możliwa nawet wielka.Ale sa ludzie którzy nie lubia jak się
            przekracza pewne granice i to tez nalezy zrozumiec i uszanować.A jak ktos tego
            nie rozumie to właśnie nadaje sie tam gdzie napisałem.Przykre ale prawdziwe
            • hmmm_no1 Re: czy agresja jest normalna 02.03.05, 11:14
              Jasne. Zgadzam sie w 100%. Tylko tak jak wczesniej napisalem trzeba rozmawiac.
              Przeciez jak sie jest z kims to najczesciej zna sie partnera nawyki i wie sie
              co lubi a czego nie. Istnieje kompromis.

Pozdrawiam
              • Gość: Witek Re: czy agresja jest normalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:42
                Tyle tylko ze ta dziewczyna trzyma przy swoim pewnie uwaza ze jej zachowanie
                jest czyms normalnym natomiast reakcja chłopaka na coś czego nie lubi i pewnie
                daje jej w dość prosty sposób odczuc dla niej jest agresją zreszta niczym nie
                uzasadniona ponieważ z tego co ona pisze to chłopak raczej nie wszczyna takich
                dziecinnych ze tak powiem zabaw w stylu podszczypywania co dla mnie osobiscie
                jest niemiłe a wrecz szczypania sie boje i nie wiem czy nie reagowałbym podobnie
                po uprzedzeniu ze tego nie lubie i nie zycze sobie.Ale to temat morze.Wiesz z
                kobietami kompromis to temat problemowy.
                • hmmm_no1 Re: czy agresja jest normalna 02.03.05, 12:00
                  A z faktami nie ma co sie sprzeczac. :) Tylko ze nie wydaje mi sie aby ta
                  sytuacja byla jakims wielkim problemem. Rozumiem ze moze to miec jakies podloze
                  psychologiczne. Moze i ona uwaza ze jej zachowanie jest normalne ale jesli
                  chlopak tego nie lubi to jak najbardziej powinna zaprzestac tego typu rzeczy.
                  To wszystko kwestia dogadania. Przeciwny jestem temu aby oddawac ze zdwojona
                  sila.

Pozdrawiam
                  • Gość: Witek Re: czy agresja jest normalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:14
                    Masz racje.Tyle tylko ze ta dziewczyna jakos nie wzbudza we mnie zaufania w
                    swoim opowiadaniu i zdwojonej sile.Ale to jest tylko moje zdanie i nikogo nie
                    zmuszam to takiego myślenia.Zreszta nie zasługuje ten problem na niczyja uwagę.
                    • hmmm_no1 Re: czy agresja jest normalna 02.03.05, 12:17
                      I spoko! Jakos zesmy sie dogadali! Hehehe

Pozdrawiam
                      • Gość: Witek Re: czy agresja jest normalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:25
                        Również cię pozdrawiam.Miło mi sie z toba rozmawiało.
      • squirrel9 Re: czy agresja jest normalna 01.03.05, 12:56
        Zwielokrotnioną agresją na agresję reaguje człowiek pokiereszowany w życiu
        agresją i nieznający innego sposobu rozwiązania problemu. Normalnie uszczypany
        chłopak powiedziałby spokojnie,że nie życzy sobie takich gó..arskich zachowań,
        że to po prostu boli (nie wiem czy szczypanie to miała być zabawa czy
        odreagowałaś swoją złość).Jeśli podczas zabawy klepnięty chłopak oddaje ze
        zwiększoną siłą i twierdzi,że to odruch...obawiałabym się tego jak może
        wyglądać u was różnica zdań... duzy może więcej.
        • Gość: ela Re:czy chciałabyś byc delikatnie ?malutka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:27
          Nie bronie twojwgo jak tam nazywasz chłopaka ale ja tez nie lubie takiej
          zabawy.Mnie tylko raz by uszczypnął lub poklepał ale to by był naprawde jego
          ostatni raz.Nie bądż natrętna jesli widzisz ze tego ktos nie lubi to uszanuj
          to.A ja widze ze ty ze zdwojona siła próbujesz udawadniać ze jesli ciebie
          zadawala taka zabawa to inni musza też się to lubić.Mało tego piszesz na forum
          zeby ktos cie poparł ze facet to damski bokser skoro potrafi oddać.Inni od razu
          nie oddaja ale zapewniam cie ze po jakimś czasie takich zachowań kazdy facet wie
          co zrobić z "pracowitymi". raczkami kobiety.POzdrawiam
    • Gość: Nina kopnij go w jaja i zwróć uwage na jego odruchy IP: *.yournetplus.com / 63.110.140.* 01.03.05, 14:38
      jeżeli dopatrzysz sie agresji to powtórz zabieg ... i tak az osiągniesz pożądany
      efekt. Nie daj się złapać na łzy, skamlanie itd.
      Powodzenia – to prosta i wyjątkowo skuteczna terapia
      • Gość: chłop Re: Nina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:00
        Musisz byc bardzo kobieca Nino.Szkoda ze nie jesteś bliżej kopnął bym cie w ta
        tłustą dupę.hahahaaaaaaaaaaaaaaa Też osiągnął bym celo jakim mi sie marzy.
        • Gość: Nina waze zaledwie mala frakcje twjej wagi gruba dynio! IP: *.marketscore.com / 216.148.246.* 01.03.05, 16:06
    • Gość: malutka Re: czy agresja jest normalna IP: *.legowo.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 20:00
      w życiu myślę że jestem poważna, ale chyba spotkanie z ukochaną osoba jest
      czasem rozluźnienia, może puki jeszcze jestem w młodym wieku lubie troche
      poszaleć,i nie popadać w monotonię. Końskie zaloty? jeśli są obustronne, to
      czemu nie, tylko wystarczy jeden zły ruch i po zabawie. Moge przytoczyc
      ostatnią sytuację: siedziałam mu na kolanach i akurat z czegoś sie
      śmialiśmy,ogólnie byliśmy w dobym humorze i chciałam go pogilgotać(nie mówcie
      że juz jesteści tak zatwardziali że czasem się nie gilgoczecie) i gdy
      wyciagnęłam rece on łokciami mi przywalił w nogi z całej sily.Oczywiście że o
      tym rozmawiliśmy i jak już powiedziałam uważa to za odruch ktoremu nei jest
      winien, ale nie ma nic przeciwko gilgotaniu. Chodzi o sam fakt przyzwyczajenia
      że jeżeli mi sie nalezy to mu wolno. Szkoda że faceci maja swój świat oparty na
      agresji.
      • renata505 Re: czy agresja jest normalna 01.03.05, 21:26
        Nie prowokuj takich zabaw i bedzie ok.Co chcesz osiągnąc jak powiedział
        przedmowca konskimi zalotami i miał rację.Zreszta najlepiej dziecinko skończ
        szkołe i pomyśl o narzeczonym.To wyjdzie obojgu na zdrowie.
        • Gość: malutka Re: czy agresja jest normalna IP: *.legowo.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 22:36
          piszę tu prosząc o poradę jak interpretowac takie zachowanie,a nie z prośbą byś
          Ty renatko udowadniała jaka jesteś dorosła, jaka jestem gó..ara. Tobie radze
          za to byś zajęła się dziećmi i mężem vbo zapewne Cie zdradza(o ile go masz
          jeszcze) bo pewnie nie łatwo mu wytrzymać z takim zarozumialcem jak Ty. Irytuje
          mnie otaczająca agreskja i wrogość do drugiego człowieka. Zgodzę się jestem
          podlotkiem ale co z tego? kazdy był w takim wieku i to nie jest powód byś mnie
          zjeżdzała. Trochę szacunku!Nie pozdrawiam
          • Gość: malutka Re: czy agresja jest normalna IP: *.legowo.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 22:37
            a o narzeczonym to ja myślę dość intensywnie,ale chyba za młoda jestem.
          • renata505 Re: czy agresja jest normalna 02.03.05, 09:42
            Jesteś szalona mówię ci hahaaaaaaaaaaaaaa.Dawno się tak nie ubawiłam kruszynko!!!
    • Gość: tempus Re: czy agresja jest normalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 22:52
      Ten Twój chłopak jest prymitywny i chamowaty. Wybacz szczerość, lecz powinnaś
      znaleźć sobie innego, wykształconego i kulturalnego.
      • Gość: Laskotek Re: czy agresja jest normalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 22:55
        Zeby wziąć sobie kulturalnego samemu trzeba posiadać odrobinę kultury i
        wukształcenieA ta pannica dyskutuje a majty pewnie mamusia pierze.Jej tylko
        gilgotki w tym malutkim móżdżku sie jeszcze mieszcza.
        • Gość: malutka Re: czy agresja jest normalna IP: *.legowo.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 23:17
          moze lepiej łaskoty niz robienie bachorów dla naszego pięknego kraju;]
        • Gość: malutka Re: czy agresja jest normalna IP: *.legowo.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 23:24
          na jakiej podstawie oceniasz moja kulture osobista i wykształcenie?! dla mnie
          to trochę śmieszne wydawać prymitywne osądy bez poznania osoby.
          • Gość: nn Re: malutka jestes smieciem forumowym zejdz juz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:30
    • arthuroo Re: czy agresja jest normalna 01.03.05, 23:20
      nigdy nie podniósłbym ręki na kobietę i koniec. nie ma dalej o czym pisać;)
      temat zamknięty;]
      outt;]
    • mxp4 Re: czy agresja jest normalna 03.03.05, 03:00
      Ty mu nic nie udowadniaj tylko kopnij w dupe damskiego boksera bo jak niedaj
      Boze bys sie z nim zwiazala to bedziesz systematycznie bita. Poco ci to zrobic
      sobie i przyszlym dzieciom tragedie z zycia. Wiem to z wlasnego doswiadczenia
      zakonczonego rozwodem. Pamietaj damski bokser pozostanie nim na cale zycie , on
      to lubi i bedzie cie bil coraz mocniej. Czesto takie wzorce wynosza z domu.
      Ojciec bil matke, syn bije swoja kobiete.
      • renkaforever Re: agresja rani 03.03.05, 04:21
        Oboje jestescie agresywni, kazde na swoj sposob.Agresje mozna kontrolowac
        sila swojej woli.Powstrzymuj sie od agresji i to samo powiedz swojemu
        chlopakowi.
    • olimey Re: czy agresja jest normalna 12.03.05, 15:15
      witaj,niedaj się zwieść tym co piszą,że ty niezaczynaj a on nieodda.to
      nieprawda,wiem to z życia,jeśli raz łapę podniesie,będzie następny i następny
      tylko,że ktoryś raz z kolei skończy się to dla Ciebie czymś gorszym niż
      siniec.wiej jak ktoś napisał zanim on Ciebie zabije.
    • witch-witch Re: czy agresja jest normalna 12.03.05, 21:42
      A po co ty go dziecko szczypiesz?! Wyraznie daje ci dowody ze takie zabawy go
      nie bawia. Dorosli ludzie sie nie szczypia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka