IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 17:36
od jakiegoś czasu codziennie prawie kłócimy sie z moim facetem. mieszkamy
razem. jeszcze niedawno wogole tak nie bylo, teraz kłócimy sie czesto. mam
juz tego dosyc. czy wy tez w swoich zwiazkach tak czesto sie kłócicie? czy to
minie? ja kocham mojego facetai te kłótnie bardzo mnie bol,a jego zreszta
chyba tez.
Obserwuj wątek
    • Gość: Doom Banal, ale... IP: *.aster.pl 20.04.05, 18:23
      ...moze zamiast do siebie "mowic" zacznijcie sie "sluchac"?
      • kropka-kreska Re: Banal, ale... 20.04.05, 18:24
        ładnie powiedziane Doom
    • Gość: Lena Re: kłótnie IP: 80.48.96.* 20.04.05, 18:26
      A o co się kłócicie?
      • Gość: anka Re: kłótnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 23:10
        no np. kto ma zapalać światło, a kto gasić. ja uważam, że jak ja zapalam, to on
        powinien gasic, a on uważa, że odwrotnie. a ostatnio tak się zdenerwował, że
        zażądał, żebym i zapalała, i gasiła. ja już tego nie wytrzymuję :-(.
        • Gość: Doom Re: kłótnie IP: *.aster.pl 20.04.05, 23:12
          rety... ile wy macie lat?...
          • Gość: anka Re: kłótnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 23:22
            razem czy osobno? nie wiem, ile lat ma mój facet. zapytalabym go, ale on się do
            mnie nie odzywa, więc ja do niego też nie. ja mam 48.
            • Gość: Doom Re: kłótnie IP: *.aster.pl 20.04.05, 23:27
              Nie przypuszczalem ze dorosli ludzie moga klocic sie o to "kto gasi swiatlo".
              Gdzie w takim razie zdrowy rozsadek?
              • Gość: anka Re: kłótnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 23:35
                no przecież to ważne, kto gasi światło. A przedwczoraj zadzwonił do drzwi taki
                gość, co oferował okna pcv. my wymieniliśmy okna 2 lata temu, ale chciałam
                zobaczyć, po ile, i jakie ma, a mój facet otworzył mu drzwi i powiedział, że my
                już mamy wymienione i dziękuje. nawet nie poczekał, żebym też podeszła. no i
                znowu kłótnia.
                • Gość: anka Re: kłótnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 23:45
                  jeszcze mi się przypomniało. wczoraj się ze mną pokłócił, bo powiedziałam do
                  jego siostry "dzień dobry", a nie "dobry wieczór". on uważa, że po 18 to trzeba
                  juz mówić "dobry wieczór". a teraz długo jest jasno, więc się zapomniałam. no
                  to cały wieczór i jeszcze dzisiaj rano mi to wypominał.
            • fionaaa Re: kłótnie 20.04.05, 23:28
              To zart?! Masz 48 lat i wykancza Cie klotnia o to kto ma zgasic swiatlo!? Z
              takiego powodu raczej nigdy sie nie klocilam, zrobcie sobie na pilota to moze
              rozwiazac problem, jak to takie ciezkie dla was.
    • Gość: Fiona Re: kłótnie IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.04.05, 22:12
      Klotnie sa potrzebne - oczyszczaja atmosfere w zwiazku, odswiezaja go w jakis
      cudowny sposob, nie moglabym zyc caly czas w zgodzie, to nudne. Ale jak klocisz
      sie, az tak, ze masz tego dosyc ...?! Ja potrzebuje poklocic sie od czasu do
      czasu.
      • Gość: anka (prawdziwa) Re: kłótnie IP: *.ch.pw.edu.pl 22.04.05, 10:30
        no cóż, ktos sie pode mnie podszyl, wielu ludzi ma net przez aster i takie samo
        IP, a nick anka kazy moze wpisac. nie, nie klocimy sie o to, kto ma zgasic
        swiatlo, ani nie mam 48 lat. ludzie sa zlosliwi. a ja taka glupia nie jestem
        • Gość: Fiona Re: kłótnie IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.04.05, 11:51
          Moze to inna Anka zalozyla watek niz Ty, przeciez IP macie inne?! A jezeli jest
          tak jak mowisz, to znaczy, ze podszywajacych osob jest wiecej niz myslalam, nie
          rozumiem, bawi ich to?! To zaloz drugi watek i zaloguj sie.
          • Gość: anka (prawdziwa) Re: kłótnie IP: *.ch.pw.edu.pl 22.04.05, 12:36
            w tym momencie mamy inne IP, bo ja (anka prawdziwa, ktora zalozyla watek)
            siedze teraz na uczelni i pisze z komputera uczelnianego (w domu net mam przez
            aster). ktos sie pode mnie podszyl i napisal, ze moim problemem sa klotnie o
            gaszenie swiatla i te bzdury, ze mam 48 lat :> ja, zalozycielka watku,
            napisalam tylko pierwszy post i teraz, te dwa, w ktorych wyjasniam, czemu teraz
            mam inny IP i o co chodzi. zreszta chyba to wszystko juz niewazne, szkoda
            tylko, ze mnostwo ludzi podszywa sie pod innych.. czasami ktoscmoze naprawde
            potrzebowac jakiejs rady a tu ktos sobie robi jaja.. chyba rzeczywiscie trzeba
            sie zaczac logowac

pozdrawiam
            • kr_kap Re: kłótnie 22.04.05, 13:43
              Nie denerwuj się. Było bardzo śmieszne :) Ale po tych oknach pomyślałam, że
              pisze chyba facet, nie "Anka"...;)
              • Gość: anka (prawdziwa) Re: kłótnie IP: *.ch.pw.edu.pl 22.04.05, 13:59
                nie denerwuje sie :) tez sie usmialam z okien i z dobry wieczor :) pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka