witch-witch [...] 24.05.05, 23:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: TEN WĄTEK STWORZYŁ CZŁOWIEK CHORY, IP: 199.188.42.* 24.05.05, 23:46 Oj, witch nieladnie napisal/a poniewaz: 1. masowo cytuje, 2. pisze z DUZEJ litery, 3. obraza innych, 4. uzywa brzydkich slow. A gajowy tylko poprosil o rade, i jest przez caly czas kulturalny. Wstyd witch, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Owszem po chamsku! 24.05.05, 23:49 Gość portalu: doktor napisał(a): > Oj, witch nieladnie napisal/a poniewaz: > > 1. masowo cytuje, > 2. pisze z DUZEJ litery, > 3. obraza innych, > 4. uzywa brzydkich slow. > > A gajowy tylko poprosil o rade, i jest przez caly czas kulturalny. Wstyd > witch, wstyd. ............ Ale ty też widze doktorek prosiaczek. Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Owszem po chamsku! IP: 199.188.42.* 24.05.05, 23:52 > Ale ty też widze doktorek prosiaczek. Co? wyjasnij dlaczego "prosiaczek"? Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch [...] 25.05.05, 00:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnosta7 Re: Owszem po chamsku! IP: *.hsd1.ma.comcast.net 25.05.05, 01:27 witch-witch napisała: > A co ty uważasz za kulturę? Czy chamska dulszczyzna autora wątku to kultura? Ja > k > mozna sobie pozwolić na takie paskudne uwagi pod adresem przyszłych teściów. Ja > k > on w ogóle SMIE oceniać ludzi po stanie ich ekonomicznej sytuacji? I co z tego > że nie klnie! > Jestes gajowego przyszla tesciowa?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Owszem po chamsku! 22.12.07, 21:51 witch-witch napisała: > Gość portalu: doktor napisał(a): > > > Oj, witch nieladnie napisal/a poniewaz: > > > > 1. masowo cytuje, > > 2. pisze z DUZEJ litery, > > 3. obraza innych, > > 4. uzywa brzydkich slow. > > > > A gajowy tylko poprosil o rade, i jest przez caly czas kulturalny. Wstyd > > > witch, wstyd. > > ............ > Ale ty też widze doktorek prosiaczek. Co? To, co napisał Gość Doktor, naprawdę można było wziąć poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: TEN WĄTEK STWORZYŁ CZŁOWIEK CHORY, 25.05.05, 10:47 Nie masz prawa tak do mnie mowic! Licz sie ze slowami! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: TEN WĄTEK STWORZYŁ CZŁOWIEK CHORY, 25.05.05, 10:49 wygląda na to, że jestes chory na drobnomieszczaństwo i kołtuństwo, przykro mi i nie ma sie co obrażac Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 24.05.05, 23:34 hmmm dla mnie to może nie byloby dziwne, gdyby mieszkali w jednej z metropolii, bo w owych miastach ludzie w wiekszości korzystjają z metra... ale w PL?? hmmmm..., może na rowerze popędzają;-DDD też alternatywa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 00:16 Musisz się jakoś trzymać. Na pewno nie jest Ci łatwo. Wybacz dziewczynie i postaraj się zapomnieć, bo odbije się to na Twoim zdrowiu. Tak naprawdę problem nie tkwi w Twoich teściach, chociaż mogli by się zastanowić, że przynoszą Ci wstyd, a w Tobie. Bieda, którą musisz znosić na pewno Ci doskwiera, sam fakt, że musisz korzystać z pociągu czy autobusu jest dla Ciebie upokarzający. Na pewno pochodzisz z biednego domu i w dzieciństwie nie raz najadłeś się wstydu, dlatego tak ciężko to znosisz, ale głównym problemem jest fakt, że odziedziczyłeś po rodzicach nie tylko biedę, ale też to co potocznie nazywa się buractwem. Jedyną metodą, aby to zwalczyć, jest pozbycie się kompleksów. Zainwestuj w siebie, na początek w złote łańcuchy i sygnety. To już sprawi, że poczujesz się pewniej i nie będziesz palił cegły przy trudnych dla Ciebie pytaniach. Oczywiście to tylko półśrodki, ale do momentu, gdy nie zaczniesz zarabiać i nie będzie Cię stać na używaną betę, pomoże Ci to przetrwać. Głowa do góry, z buractwem nie wygrasz, ale przynajmniej będziesz mógł spojrzeć ludziom w oczy, czego szczerze Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnosta7 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.hsd1.ma.comcast.net 25.05.05, 01:11 pink.freud napisał: >Zainwestuj w siebie, na po > czątek w złote łańcuchy i sygnety. Nie moze nosic sygnetow, bo skaleczy pacjenta.Chyba ze w weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 01:33 brutalny.gajowy napisał: > Sam nie wiem jak to mozliwe, ze ludzie w wieku grubo ponad 50 lat, oboje > zawsze pracujacy, nie maja i NIGDY nie mieli samochodu. > Nie wiem co zrobie jak zapyta mnie ktos przy mojej przyszlej zonie. Powiedz, że Twoi teściowie to straszne kutwy i żal im pieniędzy na takie drobnostki jak samochód a cały szmal lokują w diamentach. S. Odpowiedz Link Zgłoś
diagnosta7 Dosyc tego gajowy! 25.05.05, 01:46 W ktorym czasopismie opublikujesz wyniki tego eksperymentu? Czy w artykule beda specjalne podziekowania dla tego forum? Lepiej tego dopilnuj, bo tu ludzie kawal dnia poswiecili dla dobra nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.06.05, 11:38 haha, boskie =) Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Gajowy to młodszy brat Ziencia:))) 25.05.05, 04:48 Zienć - osobnik [zawód wyuczony - politolog], który swego czasu na F. Auto-Moto założył wątek o *teściowatej* tematyce. Poziom watku też był podobny, a mimo to osiągnął 2500 wpisów:)) Zabawa była przednia - jeśli ktoś lubi wygłupy. Ten wątek też się wspaniale rozwija w podobnym kierunku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alosza_x Wy sie smiejecie, a mnie spotkalo kiedys to samo 25.05.05, 08:38 Otoz moj kolega spytaj mojej wtedy swiezo poslubionej malzonki jakim samochodem jezdza jej rodzice. Siedzielismy sobie w pubie na piwku, a on tak ni z tego ni z owego walnal takie pytanie. A ze tesciowie nie maja samochodu bo im niepotrzebny, to koles zdziwil sie niemilosiernie i rozstrzasal to przez kolejne 2 godziny i sie dopytywal czy to na pewno prawda i czy aby sie z niego nie zbijamy. Tak wiec sa tacy ludzie i mysle ze niemalo, tylko nie wszyscy maja smialosc od razu o to pytac. A jak wiadomo alkohol rozwiazuje jezyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ba Re: Wy sie smiejecie, a mnie spotkalo kiedys to s 25.05.05, 08:51 a sa tacy co o to pytaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Wy sie smiejecie, a mnie spotkalo kiedys to s 25.05.05, 08:54 alosza_x tak się zastanawiam a po co o to pytał? bo nie rozumiem motywów? Odpowiedz Link Zgłoś
alosza_x Re: Wy sie smiejecie, a mnie spotkalo kiedys to s 25.05.05, 09:31 annb napisała: > alosza_x tak się zastanawiam > a po co o to pytał? > bo nie rozumiem motywów? Bo jemu to imponuje jak ktos ma samochod. Wiem, ze to dziwne, ale tak jest. Co wiecej, uwaza ze jak ktos nie ma samochodu, to jest biedakiem. Przypomnialem sobie wlasnie druga akcje z uczestnictwem tego samego kolegi, a mianowice kiedys sie zgadalismy, ze podwozilismy z pracy naszego znajomego, ktory okazalo sie ze tez jest jego znajomym ze szkoly. I on sie zapytal czemu go podwiezlismy, ze "co, nie ma samochodu"? Spytal o to z takim przejciem i zdziwieniem, ze smiac mi sie chcialo. W ogole to dziwny przypadek, bo jezdzi Matizem, a na forum (rownie GW) wymyslil sobie, ze jezdzi Nissanem Almera, ale ja go przejrzalem i czasem go troche podpuszczam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Wy sie smiejecie, a mnie spotkalo kiedys to s 25.05.05, 09:37 alosza_x no cóz rożnych Bozia ma lokatorów Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Wy sie smiejecie, a mnie spotkalo kiedys to s 25.05.05, 10:20 No i co z tego? Przyznam, ze ja bym sie tak nie spytal, bo jestem z natury dyskretnym czlowiekiem, ale jak chcial widziec to sie spytal i co? Widocznie chcial wiedziec, czy twoja zona pochodzi z bogatego domu. Ot, zwykla ludzka ciekawosc, choc wiem po sobie, ze moze denerwowac zwlaszcza jak ma sie cos do ukrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LePeR Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 09:00 Od czasu do czasu ktoś przegina... Ręce mi opadają... Teraz się nie dziwię, że mamy w Polsce zwolenników Lepper'a i LPR. Ja natomiast wolałbym abyś uczciwie opowiedział o swoich problemach dziewczynie. Daj jej do poczytania założony przez ciebie wątek i ... Przyjmij zgodnością kopa w dupe... a na koniec pożegnaj się, powiedz jej przepraszam i zaciągnij się do jakiegoś zakonu milczenia na wieki. :( Smutne Odpowiedz Link Zgłoś
slimalien Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 09:24 Tylko w takim kraju jak Polska, gdzie społeczeństwo jest zakomleksione, ludzie tacy jak ty robią problem z braku posiadania samochodu, na zachodzie mozna sobie pozwolic na luksus nie posiadania samochodu i nikt tam nie robi zarzutu z tego powodu. Nazywa się to wolnośią wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LePeR Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 10:53 A "sławetny" w swojej denności Michał W. nawet nie zaskoczył niczym nowym mieszkańców NY. A zresztą od paru lat coraz więcej rodzin zaczyna tam korzystać z czarno-białych tv. U nas jeden burak z drugim nazwałby to wiochą. Białe skarpetki do czarnych butów nosi i myśli że czystość propaguje... Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 10:21 A Ty się zaręczyłeś z dziewczyną czy z pieniędzmi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 10:27 abbra napisała: > A Ty się zaręczyłeś z dziewczyną czy z pieniędzmi ??? Z dziewczyna. Mnie jej ewentualne pieniadze niepotrzebne, bo sam mam wystarczajaco duzo. Zreszta wole dziewczyne z biedniejszego domu, bo taka nie bedzie wydziwiac. Ale co jak co, samochod mogliby miec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LePeR Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 10:57 Masz kasy dużo a z pociągów korzystasz... To coś ty ze Szczecina do Przemyśla jechałeś? Ja może wielką kasą to nie śmierdzę ale współczuję jeżdzącym takimi środkami lokomocji. I mam nadzieję, że nigdy mnie sytuacja życiowa do tego nie zmusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.pu.kielce.pl 25.05.05, 10:31 Albo Ty jestes ogromnym materialista albo Twoi znajomi nimi sa. Czyli gdybys wczesniej wiedzial, ze rodzice Twojej narzeczonej nie maja samochodu to po prostu nie bylaby w tej chwili Twoja narzeczona??? Wiesz??? Dla mnie to straszne, tylko wspolczuc tej dziewczynie. Moze lepiej daj jej juz teraz spokoj, bo pozniej moze byc juz za pozno,. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 10:38 Gość portalu: diana napisał(a): > Albo Ty jestes ogromnym materialista albo Twoi znajomi nimi sa. Czyli gdybys > wczesniej wiedzial, ze rodzice Twojej narzeczonej nie maja samochodu to po > prostu nie bylaby w tej chwili Twoja narzeczona??? Wiesz??? Dla mnie to > straszne, tylko wspolczuc tej dziewczynie. Moze lepiej daj jej juz teraz spokoj > , > bo pozniej moze byc juz za pozno,. Wiesz co, nie wiem. Na pewno by, sie zastanawial i probowalbym najpierw dotrzec do zrodel nieposiadania przez nich samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 10:47 sluchaj facio, ty moze sie nie orientujesz ile samochod kosztuje w utrzymaniu, to za furke o pojemnosci od 1400 silnik benzyna oc/ac to okolo 2000 zlotych na rok, jesli chcesz byc spokojny ze jak ukradna ci kola to ubezpieczalnia zwroci (nieobowiazkowa ale warto miec) pomijam koszty wszelkich napraw i tak dalej ale na czyms jezdzic trzeba czyli paliwo to okolo 3-4 stowek na miesiac (no bo zakladam ze taki kolo jak ty to sobie gazu nie zainstaluje w samochodzie tylko na benzynie bedzie pilowal bo gaz to w koncu obciach i czuc na kilometr, ze co ze niby nie stac na benzyne beda koledzy ze stazu mowili...), zanim sie zaczniesz mlody lakarzu zastanawiac czemu przyszli tesciowie nie maja samochodu to sie sam siebie zapytaj czy byloby cie stac na utrzymanie chocby peugeota 306 (my takim jezdzimy zwykle mile rodzinne autko) za okolo jak nie patrzec 5-6 stowek miesiecznie... no i pomysl o swojej kieszeni a potem zagladaj do cudzej, jakos trudno mi pojac z emlody lekarz nie ma na tyle szarych komorek zeby pewne sprawy zakumac... Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 10:54 Masz samochod to sie ciesz. Ale po co to wypominanie ile to kosztuje. Prestiz kosztuje, nie ma nic za darmo. Jak nie wyrabiasz to go sprzedaj i jezdzij autobusem. Tylko potem nie narzekaj, ze cie znajomi nie zapraszaja na wspolne wyjazdy czy na grilla. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 10:56 nie mówi sie "jeździj" tylko "jeźdź" - to tak na marginesie, młody "inteligencie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LePeR Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 11:04 Masz facio znajomych... Dresiki na kant co? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 11:06 ja mam gajowy znajomych tak zwanych "normalnych" wiec sie o grille nie boje :) nie pytaja o glupoty i inne takie tam moze nie pojales sensu mojego posta (i tutaj bym sie zastanowila czy poszlabym sie do ciebie leczyc ze wzgledu na "lotnosc" twojego umyslu o samochodzie zobacz nie pomyslalam w ogole), nie chodzi mi o to ze nie wyrabiam/my z mezem z oplatami za nasz samochod, ale moze twoi tesciowie by nie wyrobili i moze auto najzwyczajeniej nie jest im konieczne?? to tak zwany zbedny wydatek na przyklad w ich przypadku?? a jak zaczynasz juz oceniac ludzi to zacznij od walasnego tylka, czy ty sam ze swojej stazowej lekarskiej pensji bylbys w stanie utrzymac chocby takie w sumie biedackie auto sredniej klasy?? tania furka - kolo 600 zeta miesiecznie w koncu no nie? wez pod uwage ze wiekszosc ludzi zarabia ponizej 1000 na miesiac majac tyle na dwie osoby koszty utrzymania samochodu stanowia okolo 1/4 wydatkow... a gdzie jedzenie rachunki przyjemnosci (za kielbase na grille sie placi ubrac sie do znajomych tez trzeba) i tak dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
szampon.do.wlosow Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 02.06.05, 13:19 No tos mnie gosciu dobil kompletnie. "Prestiz kosztuje". Prestiz to sie rozumem zdobywa a nie kasa. Nie mam samochodu i sie ciesze. Dodam ze stac mnie na to zeby miec i utrzymac, tylko nie widze takiej potrzeby. I mam znajomych, ktorzy jak mnie zapraszaja na wspolne wyjazdy to organizuja to tak zeby u ktoregos z nich sie miejsce znalazlo. Moze Cie to zdziwi, ale niektorzy nie maja komorki, bo nie chca. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 02.06.05, 13:25 szampon.do.wlosow napisała: > No tos mnie gosciu dobil kompletnie. "Prestiz kosztuje". Prestiz to sie rozumem > > zdobywa a nie kasa. > Nie mam samochodu i sie ciesze. Dodam ze stac mnie na to zeby miec i utrzymac, > tylko nie widze takiej potrzeby. I mam znajomych, ktorzy jak mnie zapraszaja na > > wspolne wyjazdy to organizuja to tak zeby u ktoregos z nich sie miejsce > znalazlo. Moze Cie to zdziwi, ale niektorzy nie maja komorki, bo nie chca. I > tyle. Zaloze sie, ze nia masz prawa jazdy (nie wnikam czy jestes nieudacznikiem, ktory by nie znal, czy miales pecha i nie zdales za 10 razem) i sobie dorabiasz do tego ideologie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.server.ntli.net 26.02.06, 19:34 Nie no nie moge. Koles (brutalny.gajowy) az nie moge uwierzyc ze to nie prowokacja. Po znajomych mozna ocenic czlowieka, a ci Twoi jak i Ty sam, jestescie po prostu buraczkami dresowymi. Nigdy nawet nie pomyslalem ze ktos moze miec taki problem jak Ty. Bo tu problemem jest, nie brak samochodu tesciow, tylko zwykle prostactwo. Samochod kupilem sobie akurat 3 miesiace temu bo mi byl po prostu potrzebny, a poprzednie kilka lat po studiach obywalem sie bez auta. Lubilem wsiadac w autobus miejski i mialem czas na czytanie ksiazek - ale pewnie Ty poprzestajesz na telefonicznej. Ale jesli chodzi o moich znajomych nikt mnie nie pytal, widzisz czasem ludzie umieja porozmawiac o muzyce, sporcie, filmie, i wielu innych rzeczach. Najgorsze jest ze Ty i tak nie kumasz, wiec nie bede strzepil klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LePeR Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 11:02 Ja na twoim miejscu skupiłbym się na źródłach twojego problemu... brrrrrr Załóż może wątek w dziale psychologia: Dlaczego z byle pierdoły klasyfikuję ludzi? Czy onanizm w samochodzie mógł wpłynąć na przywiazanie się do samochodu? Ale inne - na pewno byś się wiele o sobie dowiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnosta7 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.hsd1.ma.comcast.net 25.05.05, 15:27 brutalny.gajowy napisał: > Wiesz co, nie wiem. Na pewno by, sie zastanawial i probowalbym najpierw dotrzec > do zrodel nieposiadania przez nich samochodu. To mogloby byc trudne. Czasem zrodla moga tkwic gleboko ukryte w nieprzerobionych problemach z dziecinstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilo Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:19 To chyba jakiś fenomen?! Ty sobie facet żarty robisz? Gdybym była na miejscu Twojej dziewczyny i dowiedziałabym się o Twoich UPRZEDZENIACH, obrałabym jedną drogę: EWAKUACYJNĄ!!! A Ty pewnie jesteś synkiem obrzydliwie zarobionych rodziców i odpychasz się jakąś beznadziejną furą i wydaje Ci się, że jesteś królem szos... mało tego! wydaje Ci się że wszystkie panny patrzą na Ciebie z porządaniem? (HAHAHAAAA...) :) *********************** Wiesz, skoro jej rodzice nie mają samochodu, a dla Ciebie jest to oznaka biedoty, to może ta Twoja dziewczyna "poleciała" na Twój samochód a nie koniecznie na Ciebie? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ŻAL MI CIEBIE S*T*A*R*Y!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cineo Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 11:34 Oglądałem niedawno taki film, rodzimej produkcji, komedia a właściwie dramat"WESELE". Jednym z głównych bohaterów był koleś Janusz(nomen omen Pan Młody w którego rolę wcielił się Bartłomiej Topa), dla którego samochód był celem samym w sobie był istotą bycia, powodem uciech i zazdrości innych. Studiując(jako laik z punktu medycyny i widz obserwator)rolę Pana Młodego mam jwrażenie analogii i zarazem niepochamowanej chęci postawienia znaku równości pomiędzy tymu panami; krótko tzn. Janusz=brutalny.gajowy. Czyta się ten wątek jak komediodramat i oczom człowiek nie wierzy, bo jeśli Janusz(Pan Młody) jest bohaterem fikcyjnym, wymyślony przez Wojciecha Smarzowskiego to niestety o zgrozo brutalny.gajowy istnieje w rzeczywistości. Kto Cię chował chłopcze, bo jeśli rodzice to uczynili Ci wielką krzywdę. Jeszcze nie jest za późno. Nie życzę Ci źle, ale oby Ci się noga powinęła w Twoim zawodzie(byleby to się stało bez szkody dla niewinnych ludzi), obyś został przyszpitalnym nocnym stróżem, czego nam wszystkim życzę. Pozdrawiam i naprawdę oczom nie wierzę. Ależ przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 11:45 Komedia, a wlaciwie dramat... Pogratulowac logiki. A moze sam juz nie wiesz co ogladales? Naprawde niezle sie usmialem! Odpowiedz Link Zgłoś
gohstek Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 11:51 Dużo dobrej obserwacji w tym co piszesz, ktoś tego człowieka bardzo skrzywdził. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 11:49 Gość portalu: stilo napisał(a): > To chyba jakiś fenomen?! > Ty sobie facet żarty robisz? Gdybym była na miejscu Twojej dziewczyny i > dowiedziałabym się o Twoich UPRZEDZENIACH, obrałabym jedną drogę: EWAKUACYJNĄ!! > ! > A Ty pewnie jesteś synkiem obrzydliwie zarobionych rodziców i odpychasz się > jakąś beznadziejną furą i wydaje Ci się, że jesteś królem szos... mało tego! > wydaje Ci się że wszystkie panny patrzą na Ciebie z porządaniem? (HAHAHAAAA...) > :) > *********************** Szczerze mowiac, to mysle, ze niejedna by chciala miec meza lekarza, ale ja juz wybralem. > Wiesz, skoro jej rodzice nie mają samochodu, a dla Ciebie jest to oznaka > biedoty, to może ta Twoja dziewczyna "poleciała" na Twój samochód a nie > koniecznie na Ciebie? Jak na mnie 'leciala' to jeszcze nie mialem samochodu. Mogla tylko przypuszczac, ze bede wkrotce mial, bo moi starzy nie sa biedni. Po drugie, nie uwazam wcale przyszlych tesciow za biednych. Nieprzyjemne dla mnie jest tylko to, ze inni tak uwazaja. O to mi chodzi i o nic wiecej. > &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& > ŻAL MI CIEBIE S*T*A*R*Y!!! A mnie ciebie. Zrewiduj swoj poglad na zycie poki czas. Odpowiedz Link Zgłoś
carton Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 11:46 Twoi przyszli teściowie nie posiadają samochodu, a ty nie posiadasz rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 11:51 carton napisał: > Twoi przyszli teściowie nie posiadają samochodu, a ty nie posiadasz rozumu. To jak skonczylem studia, he? Jesli nie wiesz, to ci wyjasniam, ze studia medyczne naleza do najtrudniejszych. Nawet nie, sa najtrudniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 12:00 Twoja powyższa "argumentacja" jeszcze bardziej utwierdza mnie w moim przekonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 12:08 carton napisał: > Twoja powyższa "argumentacja" jeszcze bardziej utwierdza mnie w moim > przekonaniu. I myslisz, ze mnie to cos obchodzi? Utwierdzaj sie nawet do usranej smierci. Mnie to nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 gajowy... 25.05.05, 12:16 .. rozumiesz juz tresc przekazu wylaniajacego sie ze 150 (w tej chwili) wpisow? Jesli tak to podziel sie krotka refleksja na temat tego co zrozumiales. Z gory wdzieczne Spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: facet jaki ty "słodki" 25.05.05, 12:07 brutalny.gajowy napisał: > carton napisał: > > > Twoi przyszli teściowie nie posiadają samochodu, a ty nie posiadasz rozum > u. > > To jak skonczylem studia, he? > Jesli nie wiesz, to ci wyjasniam, ze studia medyczne naleza do najtrudniejszych > . > Nawet nie, sa najtrudniejsze. ........... Już dziś nie będę klnęła ale mówię ci, że masz talent pisarski..skończysz jako pisarz, czy chcesz czy nie chcesz...będziesz wypisywał tylko recepty:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 12:26 wiesz gajowy czemu studia medyczne naleza do najtrudniejszych, z tego prostego powodu ze tutaj naprawia sie czlowieka i nie mozna podchodzic do niego jak do maszyny bez emocji, w innych kwestiach malo sie roznia od studiow na przyklad technicznych poziomem trudnosci - kucie jest to samo ... wyjatek jeden - lekarz musi miec obok wiedzy takze wielkie serce otwarte na drugiego czlowieka a nie na jego samochod pieniazki czy inne dobra materialne stad medycyna nalezy do najtrudniejszych kierunkow, bo nikt nie jest w stanie cie nauczyc kochac ludzi jezeli tego nie wyniosles z domu... a watpie ze wyniosles skoro takie bzdety jak posiadanie czy nieposiadanie przez tesciow samochodu wprawiaja cie w zakolpotanie wobec znajomych... wstyd i hanba poprostu... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 12:29 coś Ty, on tego nie zrozumie ... Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 13:05 po_godzinach napisała: > coś Ty, on tego nie zrozumie ... Masz w tym wzgledzie jakies osobiste doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 13:14 Poniekąd. Sa ludzie tak przyzwyczajeni do swojej wizji świata, że nic nie zmieni ich sposobu myslenia. Nie są to ludzie dialogu, tylko monologu. Niestety, znam takich osoboście - sa nawet moim najbliższym otoczeniu. uogólniając - mówią: moja prawda jest lepsza, bo jest moja. mam wrazenie, ze nalezysz do nich - poczytaj, co ludzie do Ciebie mówili tu - merytorycznie nie odniosłeś sie do oponentów. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 13:04 elza78 napisała: > wiesz gajowy czemu studia medyczne naleza do najtrudniejszych, z tego prostego > powodu ze tutaj naprawia sie czlowieka i nie mozna podchodzic do niego jak do > maszyny bez emocji, w innych kwestiach malo sie roznia od studiow na przyklad > technicznych poziomem trudnosci - kucie jest to samo ... > wyjatek jeden - lekarz musi miec obok wiedzy takze wielkie serce otwarte na > drugiego czlowieka a nie na jego samochod pieniazki czy inne dobra materialne > stad medycyna nalezy do najtrudniejszych kierunkow, bo nikt nie jest w stanie > cie nauczyc kochac ludzi jezeli tego nie wyniosles z domu... > a watpie ze wyniosles skoro takie bzdety jak posiadanie czy nieposiadanie przez > > tesciow samochodu wprawiaja cie w zakolpotanie wobec znajomych... wstyd i hanba > > poprostu... > Alez ty naiwna jestes! Kto dzisiaj idzie na medycyne z powolania? Chyba nwyzej jacys nieudacznicy, ktorzy do konca zycia beda pracowac w przychodni za 1500 zl. Ja tak nie skoncze. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 13:23 zycie przewiduje bardzo wiele niespodzianek zwlaszcza dla takich kogutow ktorzy to twierdza ze na pewno nie oni... przed toba do dobrych zarobkow jeszcze dluga droga na razie jestes jedynie stazysta... no tak hmmm w sumie zawsze mozesz zostac przedstawicielem medycznym nie :) oni chyba zarabiaja wiecej i jezdza ekstra sluzbowymi furami :) tylko po co ci wtedy byly te studia takie trudne jak piszesz... :) ty lepiej idz na grilla do swoich znajomych i wyloozuj ladna mamy pogode a jak zarobisz juz kokosy na lapowkach to kup tesciom samochod i problem z glowy :) mam nadzieje ze nikt z mojej rodziny nie trafi na takiego konowala jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 13:26 elza78 napisała: > zycie przewiduje bardzo wiele niespodzianek zwlaszcza dla takich kogutow ktorzy > > to twierdza ze na pewno nie oni... > przed toba do dobrych zarobkow jeszcze dluga droga na razie jestes jedynie > stazysta... > no tak hmmm > w sumie zawsze mozesz zostac przedstawicielem medycznym nie :) oni chyba > zarabiaja wiecej i jezdza ekstra sluzbowymi furami :) tylko po co ci wtedy byly > > te studia takie trudne jak piszesz... :) > ty lepiej idz na grilla do swoich znajomych i wyloozuj ladna mamy pogode > a jak zarobisz juz kokosy na lapowkach to kup tesciom samochod i problem z > glowy :) > mam nadzieje ze nikt z mojej rodziny nie trafi na takiego konowala jak ty :) Tego mozesz byc pewna, bo ja mam juz nagrana robote w prywatnej klinice. Niech tylko ten staz sie skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 13:30 no to zobacz bedziesz "kosil kapuche" tesciom samochod kupisz na prawko wyslesz i problem bedzie "z glowy" :) jakos malo jestes kumaty... Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 13:31 elza78 napisała: > no to zobacz bedziesz "kosil kapuche" tesciom samochod kupisz na prawko wyslesz > > i problem bedzie "z glowy" :) jakos malo jestes kumaty... Chyba zglupialas jesli myslisz, ze komus bede sprawial takie drogie prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 13:37 sluchaj to przeciez nie prezent to rozwiazanie twojego problemu, bo chyba tesciowie w tym problemu nie widza tylko ty ze oni fury nie maja, wiec niejako kupujac im samochod kupujesz sobie i swym znajomym spokoj duszy :D i mozesz spoko wtedy podwawelska na grillu zapodawac bez obaw ze sie udlawisz ktoryms kesem jak ktos znowu zada pytanie o samochod tesciow... powiesz wtedy np "nissan terrano" albo jakies inne wspaniale cos... to nie prezent dla tesciow tylko dla ciebie ta fura :) przemysl to sobie hihi ja powaznie zupelnie mowie... a jaki prestiz by byl, tesciowie jezdza ekstra fura i tak dalej... mmmm normalnie maks :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LePeR Re: Czego ty nie posiadasz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 13:39 Jakbym miał tyle kapuchy to od razu bym teściowi kupił. "Podziel się sukcesem" - to takie ostatnie motto BCC. Pewnie, że każdemu bym nie dał. Ale bliskiej rodzinie...? Każdemu wg miary. Chyba nie ma nic wspanialszego niż radość w oczach obdarowanej osoby. Ale z kim tu rozmawiać, gdy jedyną wartością znajomych jest posiadanie pozjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Czego ty nie posiadasz 25.05.05, 13:27 ludzie ktorzy wykonuja swoj zawod bez powolania zazwyczaj wykonuja go miernie = zarabiaja mniej pieniazkow (pomijajac juz kwestie watpliwego prestizu takiego lekarza nad ktorym sie tak straszliwie rozwodzisz w swoich postach... na szacunek to se trzeba zasluzyc tak lopatologicznie ci wytlumacze)... to tak na marginesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 12:15 Jest bardzo pocieszające, że wśród tylu rozmówców nie ma nikogo, kto popałby tezę gajowego, jakoby jedynym wyróżnikiem dla człowieka był jego prestiż majątkowy - oraz opinia środowiska, która budowana jest wyłącznie na tymże. Przyznam, że pierwszy raz w zyciu spotykam sie z kimś takim, jak nasz brutalny ksiegowy (sorry - gajowy) - no chyba, że w literaturze. Niewiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
cineo Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 13:25 Brutalny.gajowy napisał: >>Mam tylko jedno pytanie: czy zaufalabys lekarzowi, ktory nie ma samochodu i jezdzi autobusami? Czy nie bałabyś się powierzyc mu swoje zdrowie, zycie?<< Ktoś już tu o tym wspomniał, "a co ma piernik do wiatraka". Gajowniczku brutalny - o człowieku(lekarzu), o jego fachowości i kompetencjach świadczą przede wszystkim jego wyniki w pracy jego doświadczenie i wiele innych NIEMATERIALNYCH CECH. I nie mów mi, że jakieś „ferrari wśród skód” ma na to większy czy mniejszy wpływ. Mały gajowy człowieczek ma jednak inne zdanie, bo: >> Prawda jest taka, czy to sie komus podoba czy nie, ze jak ktos nie ma samochodu to znaczy, ze jest niezaradny i nie powinien wykonywac tak odpowiedzialnego zawodu.<< Znowu mam takie niemiłe skojarzenie- bardzo podobne podejście do życia mają Ci od skór i pavulonu. Wspaniale by się kolega wkomponował w ich towarzystwo. >>Lekarze to specyficzna grupa spoleczna i powinni sie szanowac czy to sie komus podoba czy nie. << Gajowy po studiach i to najtrudniejszych z tych trudnych nie potrafi odróżnić grupy zawodowej od społecznej, ale cóż widać tak być powinno. Gorzej, gdy przyjdzie mu postawić diagnozę; oby odróżnił katar od żółtaczki. Kolega będzie raczej przynosił hańbę lekarskiej braci, może to forum pozwoli kolegę zidentyfikować i spersonalizować w jednym tylko celu, aby zasadę wyrwać chwasta wcielić w życie Długo by tak jeszcze o tym, ech życie…….. Odpowiedz Link Zgłoś
iza2306 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 13:27 ludzie, dajcie tą dziewczynę - telefon, e-maila, adres, cokolwiek, niech powie "nie" na kobiercu, czy ona wie, z jakim gościem się zadała??? Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 13:30 iza2306 napisała: > ludzie, dajcie tą dziewczynę - telefon, e-maila, adres, cokolwiek, niech > powie "nie" na kobiercu, czy ona wie, z jakim gościem się zadała??? Zajmij sie lepiej soba, co? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 13:59 Chryste Panie, znowu zieńć Gościu kiedyś na AM 2500 postów wygenerował na ten temat, a kto nie wierzy, niech sprawdzi. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=18574334&a=18574334 Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Cześć Yoma:)) 25.05.05, 15:08 Prognozuję, że tu też będzie 2500 postów:))) Trzeba jednak przyznać ,że gajowy pisze zgrabniej niż Zienć --> nie opiniuję jego poglądów! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Cześć Yoma:)) 25.05.05, 15:13 Siemaneczko! A ja sobie myślę, że to jednak on. Styl ten sam, choć przyznaję, że nieco wzbogacony. Rozwinął mu się od tych wątków o brudnych nachach, kąpieli w ubraniu i żonatych pederastach buhaha rotfl :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
thebitch Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 14:20 z tego co rozumiem tobie nie przeszkadza to ze nie maja tylko to ze innym przeszkadza. wspolczuje. moze wypadalo by sie dowiedziec co jeszcze zadowolilo by innych w twoich przyszlych tesciach. jednego czego nie rozumiem to: co cie to obchodzi. nie chca kupic nie chcesz zerwac nie chcesz im kupic czego sie spodziewasz po forum? ze zrzucimy sie na jakas bryke? a tak na marginesie to naprawde tzw ludzie na poziomie zadaja takie pytania. pt a ile kosztowal twoj pierscionek zareczynowy? 300zlotych?a to skapiec! albo masz faceta? a jaka bryka jezdzi? ... rece opadaja ps. moi tesciowie cierpia tez jak ty. ja nie dosc ze nie mam samochodu to i domu i nie jestem dyrektorka a moi rodzice tez sa wstretni bo mi nie kupia. dam ci nr to bedziecie mogli polaczyc sie w bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
thebitch Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 14:23 a tak w ogole to odnosze przerazajace wrazenie ze ten post to nie jest zart Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 14:27 thebitch napisała: > a tak w ogole to odnosze przerazajace wrazenie ze ten post to nie jest zart Bo nie jest. Wolalabys, aby byl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LePeR Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 14:53 Lepiej potraktuj swoje życie jak żart. Bo juz tylko to ci pozostało. Płąkać już nie ma po czym. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 14:26 Dlaczego uwazasz sie za dziwke? Chcesz o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
thebitch Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 14:52 idz do psychologa moze on cie wyleczy z kompleksow. wcale mnie twoje chamstwo nie dziwi w koncu napisalam ze nie mam kasy i sie nie doloze i to pewnie pierwszy raz w necie hm? czy chcesz blysnac znajomoscia jezykow? zreszta coz ci innego pozostaje poza wymachiwaniem sloma w butach Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 15:13 thebitch napisała: > idz do psychologa moze on cie wyleczy z kompleksow. > > wcale mnie twoje chamstwo nie dziwi w koncu napisalam ze nie mam kasy i sie nie > doloze i to pewnie pierwszy raz w necie hm? czy chcesz blysnac znajomoscia jezy > kow? > > zreszta coz ci innego pozostaje poza wymachiwaniem sloma w butach Sloma to moze z butow najwyzej wystawac. Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Brutalku, masz tylko częściową rację w temacie sło 25.05.05, 16:26 my w butach;) Ponieważ nie masz samochodu, to swe położenie geograficzne zmieniasz machając tylnymi kończynami. A one [te kończyny] są umieszczone w butach wyściełanych słomą! Machając kończynami, machasz słomą w butach:))))) Skumałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 07.07.05, 12:23 dość !! wymiękam, nie czytam dalej!! slabo mi...czy jest na sali lek.. ech. ..niewazne c-ya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Zachowujesz się jak głupia krowa z prowincji IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.05.05, 14:56 W krajach opostindustrialnych ludi ew dużych maistach nie mają samochodów bo nie ma ich gdzie parkoweać, a poza tym w mieście są korli i szybciej jeździ się metrem czy komunikacją zbiorową. Tylko w polsce dominuje europejska prowicja, a samochód to weciąż szczyt marzeń wieśniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: Zachowujesz się jak głupia krowa z prowincji 25.05.05, 16:35 Gość portalu: Alex napisał(a): > W krajach opostindustrialnych ludi ..... Czy można się z tobą nie zgodzić, czcigodny Aleksie Obieżyświacie. Przypadkowo będąc w dużych, zachodnich miastach, widziałem ludzi posiadajacych samochody - bo chcieli je mieć z powodów tylko im wiadomych. I ch...j innym do tego!! .... Tylko w polsce dominuje europejska prowicja, a samochód to weciąż szczyt marzeń wieśniaków. Weź brutalnego za rękę i idźcie razem na psychoterapię - lecz kompleksy prowincjuszu! Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 16:36 To dlaczego ty jechaŁeś autobusem czy pociągiem a nie wŁasnym samochodem. To ty się żenisz dla samochodu czy dla kobiety? Daj maila swojej dziewczyny to jej to wyślę może otworzą jej się oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 16:37 A jak już masz taki problem, to może odpowiadaj "nie mają bo nie mają prawa jazdy i już". Wiesz co ale jesteś prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 19:11 apja napisała: > A jak już masz taki problem, to może odpowiadaj "nie mają bo nie mają prawa > jazdy i już". Wiesz co ale jesteś prostak. Zejdz ze mnie. Ja cie nie wyzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 19:24 brutalny.gajowy napisał: > Zejdz ze mnie. Ja cie nie wyzywam. Ona też cię nie wyzywa! Stwierdzenie faktu nie jest wyzwiskiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 19:10 apja napisała: > To dlaczego ty jechaŁeś autobusem czy pociągiem a nie wŁasnym samochodem. To ty > > się żenisz dla samochodu czy dla kobiety? Daj maila swojej dziewczyny to jej to > > wyślę może otworzą jej się oczy. Przeciez tlumaczylem, ze nie mialem wtedy samochodu, bo bylem studentem! Tak ciezko to zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Dzieki Gajowy IP: 199.188.42.* 25.05.05, 16:40 Sto osiemdziesiat postow w tym temacie, Wiekszosc jest przeciw, moze racje macie, Ale niestety mniejszosc wie w czym sprawa, Bo to nie problem lecz tylko zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Dzieki Gajowy 25.05.05, 19:07 Gość portalu: doktor napisał(a): > Sto osiemdziesiat postow w tym temacie, > Wiekszosc jest przeciw, moze racje macie, > Ale niestety mniejszosc wie w czym sprawa, > Bo to nie problem lecz tylko zabawa. > Odwalilo ci? Odpowiedz Link Zgłoś
arilo a nie mozesz mowic prawdy - jednoczesnie dziwiac 25.05.05, 16:50 sie tym pytaniem - zamiast sie wstydzic. Jak to mawiaja "niech sie wstydzi ten kto widzi" - oczywiscie to porzekadlo powinno nieco inaczej brzmiec. W sumie to dobry test sprawdzajacy tolerancje znajomych!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diagnosta7 Nie dajcie sie zwariowac. 25.05.05, 16:54 Od kiedy to gajowy moze leczyc ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Nie dajcie sie zwariowac. 25.05.05, 17:06 diagnosta7 napisała: > Od kiedy to gajowy moze leczyc ludzi? Ale może skrócić ich cierpienia - poprzez odstrzał selektywny;) Odpowiedz Link Zgłoś
diagnosta7 Re: Nie dajcie sie zwariowac. 25.05.05, 17:38 jantoni.jajcorz napisał: > diagnosta7 napisała: > > Od kiedy to gajowy moze leczyc ludzi? > Ale może skrócić ich cierpienia - poprzez odstrzał selektywny;) Wydaje mi sie,ze zanim terapia przyjmie forme radykalna(czyt.odstrzal),mozliwe jest zastosowanie form lagodnieszych, a wsrod gajowych uznawanych za skuteczne (dane statystyczne w opracowaniu).Wielu gajowych w swych lesniczowkach, to znaczy gajowkach,tworzy bazy wypadowe dla niezmotoryzowanych degeneratow.Pacjent posmarowany smola i posypany pierzem musi spedzic w lesie nago (nie liczac pierza), trzy dni.W kregach zblizonych do gajowych twierdzi sie, ze zazwyczaj leczenie przynosi efekt w postaci: "cudowne ozdrowienie". Oznacza to pelna gotowosc do zakupu poczatkowo jednosladu,a w kilka dni po zakonczeniu zabiegu-pelnowartosciowych czterech kolek. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Nie dajcie sie zwariowac. 25.05.05, 17:43 diagnosta7 napisała: .....Pacjent posmarowany smola i ...... Też o tym słyszałem! Mam tylko niepełne rozeznanie w temacie jednośladów. Jaki napęd ma mieć ten jednoślad --> nożny czy spalinowy? Proszę o skonkretyzowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
diagnosta7 Re: Nie dajcie sie zwariowac. 25.05.05, 17:59 jantoni.jajcorz napisał: > diagnosta7 napisała: > .....Pacjent posmarowany smola i ...... > > Też o tym słyszałem! Mam tylko niepełne rozeznanie w temacie jednośladów. > Jaki napęd ma mieć ten jednoślad --> nożny czy spalinowy? > Proszę o skonkretyzowanie:) W przypadku noznego wyleczenie jest traktowane jako niepelne i bardzo nietrwale.Jednym slowem groza nawroty.Jednoslad spalinowy wiedzie do calkowitego uzdrowienia i pelnego powrotu do spoleczenstwa. Jednak ostatnio daje sie slyszec negatywna opinie zielonych o metodzie "na gajowego" i coraz czesciej pada klopotliwe pytanie: skad pierze? Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Nie dajcie sie zwariowac. 25.05.05, 18:12 diagnosta7 napisała: ....Jednoslad spalinowy wiedzie do ..... Czy motorek spalinowy, przyczepiony do roweru spełniał by wymogi terapeutyczne? ... klopotliwe pytanie: skad pierze? I tu, qrna, pierzasty problem. Może Unia E. dotowała by nas pierzem? Odpowiedz Link Zgłoś
diagnosta7 Re: Nie dajcie sie zwariowac. 25.05.05, 18:33 jantoni.jajcorz napisał: > diagnosta7 napisała: > ....Jednoslad spalinowy wiedzie do ..... > > Czy motorek spalinowy, przyczepiony do roweru spełniał by wymogi terapeutyczne? > > ... klopotliwe pytanie: skad pierze? > I tu, qrna, pierzasty problem. Może Unia E. dotowała by nas pierzem? Wyobraz sobie, ze jestem w kropce. Zrodla nie mowia nic na temat motorka.Mysle, ze jest to jakas luka prawna, bo czy to byloby moralnie w porzadku odmowic stempla "zdrowy" rowerzyscie z motorkiem? W czymze on gorszy od motorowerzysty? Spodziewam sie narodowej dysputy, a Ty mozesz byc dumny ze swojej wnikliwosci. Co do pierza to sytuacja jest jeszcze mocniej zagmatwana i dwuznaczna. Przedstawiciele niektorych partii uwazaja, ze pierze z Unii jest brudne, a Polska zostaje wykorzystana do jego prania.Nie wiadomo ile w tym prawdy, ale bez pierza z zewnatrz terapia moze utknac w martwym punkcie(biada przyszlym mezatkom). Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Nie dajcie sie zwariowac. 25.05.05, 19:00 diagnosta7 napisała: .... a Ty mozesz byc dumny ze swojej wnikliwosci.... To dla mnie normalka:))) --> Taki byłem od dziecka - wnikliwość wyssałem z mlekiem .... > Co do pierza to sytuacja jest jeszcze mocniej zagmatwana .... Widzę, że w temacie pierza sprawa się zagmatwała, jak w dowolnej sejmowej komisji śledczej:))) Sądzę, że życzliwi forumowicze/eksperci nam podpowiedzą i będzie git:))) Odpowiedz Link Zgłoś
diagnosta7 Re: Nie dajcie sie zwariowac. 25.05.05, 19:45 jantoni.jajcorz napisał: > diagnosta7 napisała: > .... a Ty mozesz byc dumny ze swojej wnikliwosci.... > > To dla mnie normalka:))) --> Taki byłem od dziecka - wnikliwość wyssałem z > mlekiem .... Sa jeszcze porzadni i czujni obywatele. > > Co do pierza to sytuacja jest jeszcze mocniej zagmatwana .... > > Widzę, że w temacie pierza sprawa się zagmatwała, jak w dowolnej sejmowej > komisji śledczej:))) Komisja!To genialne rozwiazanie pomoze rozwiklac pierzasta afere! Smaczku sprawie przydaje informacja gajowego: >ja mam juz nagrana robote w prywatnej klinice. >Niech tylko ten staz sie skonczy. He,he, klinika.Wiemy, ze chodzi o gajowke dla uprzywilejowanych.Zamiast pospolitego pierza stosuje sie tam gesi puch(sic!). Znow mamy rownych i rowniejszych. A na poczatku wydawalo sie, ze gajowy to wszystko z czystych, prospolecznych pobudek... Odpowiedz Link Zgłoś
anna335 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 17:55 moi rodzice tez nie maja Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 17:58 anna335 napisała: > moi rodzice tez nie maja Ale czy ty jesteś dopiero narzeczoną? Czy może trafiłaś na normalnego i jesteś szczęśliwą mężatką?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 25.05.05, 19:05 anna335 napisała: > moi rodzice tez nie maja No i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shen Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! IP: *.chello.pl 25.05.05, 19:10 szkoda mi tego goscia i gratuluje mu znajomych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada TO TY JEZDZISZ POCIAGAMI??????? CO ZA WSTYD IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.05.05, 20:56 A czy ty posiadasz samochod i prawo jazdy? Jesli tak to bedziesz tesciow wozil. Nie spaliles sie ze wstydu ze nie miales swojego samochodu tylko zasuwales po dworcach? Zyjesz jeszcze, czy umarles juz ze wstydu ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: TO TY JEZDZISZ POCIAGAMI??????? CO ZA WSTYD IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.05.05, 20:57 Daj poczytac ten watek Patrycji, aby zdazyla sie ciebie pozbyc przed slubem. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 [...] 26.05.05, 11:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Super... 26.05.05, 11:14 Znaczy udalo im sie zyc normalnie i spokojne:))) ja tez za miesiac sprzedaje swojego wozika i koniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
joakle Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 26.05.05, 16:11 Cudnej urody wątek. Jeden z dwu moich ulubionych-ten drugi jest o zajściu w ciążę z ręcznika. Naprawdę mam dylemat, który lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
diagnosta7 Re: Moi przyszli tesciowe nie maja samochodu! 26.05.05, 17:39 joakle napisała: > Cudnej urody wątek. Jeden z dwu moich ulubionych-ten drugi jest o zajściu w > ciążę z ręcznika. Naprawdę mam dylemat, który lepszy. Rozwiazanie dylematu. Zgodnie z obowiazujacymi wartosciami najpierw 1.zareczyny(spotkanie tesciow+galopujace negatywne konsekwencje spoleczne) potem 2.slub nastepnie 3.ciaza z recznika Watek aktualny(1)jest w zwiazku z powyzszym lepszy. Ciaza z recznika jest wtorna, powstaje w konsekwencji do punktu 1. Odpowiedz Link Zgłoś