Dodaj do ulubionych

Parada gejów: grzeszą zarówno ci jak i katonaziści

10.06.05, 16:13
Bo co za popapraństwo teraz się dzieje to już nie ogarniam: ci i ci grzeszą.
Teraz kogo tu poprzeć? Cziczimanów, co w sprzeczności z naturą i budową swych
przyrodzeń uprawiają miłość od tyłu, czy tez katonazistów, których jednak
przewiny są chyba znacznie większe:

republika.pl/lpr_rasta//nazizm_faszyzm_rasizm/prod01.htm
Ja to już nie wiem. Mam wrażenie że w Babilonie bełkot zupełny nastał i
grzesznicy biorą się za łby. Ciotek nie chcę popierać, bo przecież grzeszą, i
jak tam pójdę to im się będzie wydawało ze ich popieram, a katonazistów tym
bardziej nie trawię, bo ci drudzy jednak więcej luda wymordowali. Co za
popapraństwo!

--------------
LPR (Liga Polskich Rasta)- bo rasta też noszą berety!
www.rasta-liga.prv.pl
strona z mp3jkami i sznurkami do nich!
Obserwuj wątek
    • asiaasia1 Re: Parada gejów: grzeszą zarówno ci jak i katona 10.06.05, 16:23
      Wiesz co , pieprzysz głupoty . Jestes rastafarianinem ? Chyba Ci sie tak tylko
      wydaje .

Wiesz co , mój partner i ojciec moich dzieci pochodzi z Karaibów , chociaz całe
      zycie spedził niestety w USA - jest rastafarianinem i ma przyjaciół rasta ,
      prawdziwych rasta , których rodzice tez byli rasta , a nie tych , którzy maja
      dready na głowie , słuchaja Marleya i wydaje im sie , ze są rasta - zaden z
      nich nie twierdzi , ze homoseksualizm jest przeciw naturze , bo nie jest . Są
      przypadki homoseksualnych zachowań w naturze , zrób research , jesli mi nie
      wierzysz , siedzisz na necie - masz czas .

A tak w ogóle to gdzie mieszkasz ?
      • lpr_rasta Re: Parada gejów: grzeszą zarówno ci jak i katona 10.06.05, 17:29
        Jeszcze mieszkam w Babilonie PL.
        Poczytaj sobie biblię- tam pisze że to grzech. Paweł tak pisze. W Starym
        Testamencie tak pisze. Zapodać cytaty?
        Nie jestem za paleniem gejów, jak niekórzy na Jamajce nawijają (np. Sizzla).
        Ale należy mówić że to grzech.
        Tez mam kumpla, Polaka, którego tata był rasta, i co z tego? Nie nawołujemy do
        palenia gejów, ale ja uważam że to grzech i tyle.

--------------
        LPR (Liga Polskich Rasta)- bo rasta też noszą berety!
        www.rasta-liga.prv.pl
        strona z mp3jkami i sznurkami do nich!
        • asiaasia1 Re: Parada gejów: grzeszą zarówno ci jak i katona 10.06.05, 17:34
          wiesz są rasta , którzy nie uznają Biblii i mówię o rasta z Karaibów .
          • camel_3d Re: Parada gejów: grzeszą zarówno ci jak i katona 01.07.05, 13:01
            jego ojciec byl rasta bo cpal na umor:)
        • Gość: ten_no Re: Parada gejów: grzeszą zarówno ci jak i katona IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 30.06.05, 18:03
          > Poczytaj sobie biblię- tam pisze że to grzech. Paweł tak pisze. W Starym
          > Testamencie tak pisze. Zapodać cytaty?

Przebadaj sprawe dokladniej. Owe cytaty pochodza niezmiennie z *tlumaczen*
          Biblii na obce (nasze) jezyki, ktore to tlumaczenia od wiekow sa niestety
          tendencyjne. Natomiast jak sie czyta Biblie w oryginale to sprawa jest duzo
          mniej oczywista. Sam nie znam odp. jezykow, ale czytalem kiedys pare opracowan
          naukowych na ten temat. Jako przyklad: slynny cytat z Ksiegi Kaplanskiej potepia
          - i tu pojawia sie w oryginalnym tekscie slowo oznaczajace meska prostytutke w
          poganskiej swiatyni. Czyli co tu jest potepiane - homoseksualizm per se czy
          prostytucja? A to jeszcze nie koniec: te meskie prostytutki poganskie w dodatku
          byly znane z tego, ze nierzadko oferowaly swe uslugi *kobietom*. Ten szczegol
          nie jest jasny z kontekstu oryginalu chociaz posrednio potwierdza go fakt, ze z
          tego okresu dotrwalo do naszych czasow sporo poezji homoerotycznej i to slowo
          wymienione w oryginale Biblii nie pojawia sie tam ani razu.

(Przepraszam, ze tak ogolnikowo, ale ostatni raz czytalem o tych sprawach ponad
          10 lat temu. Tak czy inaczej polecam Google i jakas porzadna biblioteke.)

Czyli caly cytat jest kompletnie dwuznaczny i nieoczywisty wbrew standardowemu
          (nad)uzyciu w jego wersji tlumaczonej. A przeciez wydaje sie chyba jasne, ze
          gdyby Bog chcial jasno stwierdzic, ze to grzech to by po prostu tak powiedzial.
          Tak jak pisze w innym miejscu, krotko i wezlowato: NIE ZABIJAJ, koniec kropka.
          NIE KRADNIJ, koniec kropka. A tu nagle o homoseksualizmie taka powsciagliwosc i
          subtelna poezja ze biez wodki nie razbieriosz.
    • camel_3d przestan palic 10.06.05, 17:03
      te maryche bo ci szkodzi..
    • asiaasia1 Re: Parada gejów: grzeszą zarówno ci jak i katona 10.06.05, 17:40
      A i jeszcze jedno , apropos Twojego kolegi , którego tata był rasta - widzisz ,
      inaczej jest byc rasta w latach 60-tych na Jamajce albo Trynidadzie , a inaczej
      w Polsce .Ja mówie o ludziach , rastafarianach , którzy nie traktuja ruchu rasta
      jako zabawy ,mówię o tych , którzy walczyli o wolność czarnoskórych mieszkańców
      Karaibów i nie tylko a nie o tych , którzy medytuja nad Biblią .
    • Gość: Paskudka DNA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.05, 17:40
      Człowieku!
      Homoseksualizm jest w genach, jezeli juz ktoś zgrzeszył to plemniczek i jajeczko
      mamusi i tatusia. Daj tym ludzim spokuj i nie powołuj się na cytaty, bo to łatwo
      zbić innymi biblijnymi cytatami.
      • Gość: tingel-tangel Re: DNA IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 19:44
        Co ty pieprzysz że homoseksualizm jest w genach, przecież dwóch gayów nie może
        mieć potomstwa!
        • Gość: Paskudka Re: DNA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.05, 19:54
          JESTEŚ delikatnie rzecz ujmując INTELIGENTNY INACZEJ.
          Uczyłeś się ty w szkółce czytać ze zrozumieniem? Geny sa przekazywane przez
          rodziców człowieka, który potem ma orientację homoseksualną - sama taka osoba
          nie ma wpływu na swoje erotyczne zapatrywania.

Zresztą nie ma sensu woogule gadać do ciebie. BAMF

• Gość: MODA I ROZWIAZLOSC A JAK TO SIE OBJAWIA W TYCH GENACH?? I DLACZEGO IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.05, 19:55
        Dlaczego to w ostatnim czasie te geny tak sie popieprzyly?????????? Dawniej
        tego nie bylo w takim wymiarze. Wiekszosc z was to efekt eksperymentow , mody i
        rozwiazlosci obyczajow a nie zadnych genow. Dlaczego w srodowiskach
        artystycznych jest tyle zboczkow? Nadmiar czasu i pieniedzy....
        • Gość: olla Re: A JAK TO SIE OBJAWIA W TYCH GENACH?? I DLAC IP: *.net.euron.pl 13.06.05, 07:06
          boze człowieku....
          w ostatnim czasie??? homoseksualizm istniejał od zawsze. Ludzie tylko z każym
          dziesięcioleciem mają caraz większą odwagę, zeby o tym głośno mówić. piszesz
          tak, jak bys się z choinki urwał! Jakbyś trochę w szkole uważał, to byś wiedział
          ilu było homoseksualistów przed nami! Samych sławnych osób! Nie wspominam juz o
          szarych ludziach, którzy byli gnębieni i paleni na stosie. Teraz mamy demokrację
          a homoseksualiści prawo do życia, w którym będą szczęśliwi!
          Efekt mody??!!!! matko, jak ty na to wpadłeś! Zastanów się, czy ty związałbys
          się wbrew sobie z gejem czy lesbijką( bo domniemam, ze jestes heterykiem lub
          heteryczką), bo to przejaw ( jak uważasz) mody??!!!! Wiesz człowieku, co to są
          uczucia???!! Geje i lesbijki, to nie zboczeńcy! To ludzie, którzy się kochaja,
          tak jak ty człowieku, który kochasz swoją żonę, czy męża, chłopka, czy dziewczynę!
          a w środowisku artystycznym jest dlatego tyle osób homoseksulanych, że wielu
          homoseksulaistów jest wrażliwych. Mam nadzieję, ze nie pomylisz tego z byciem
          ciotowatym. Wrażliwośc to cecha wyróżniająca artystów.
          Że też ja muszę to wszystko tłumaczyć....ludzie, czy jesteście naprawdę tak
          prości, zaślepieni i nietoleranycjni, ze muszę tłumaczyć takie oczywiste rzeczy?
          • Gość: Olla do szkoly Re: A JAK TO SIE OBJAWIA W TYCH GENACH?? I DLAC IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.06.05, 07:20
            To jeszcze przyjdzie widac troche poczekac az cos zaczniesz rozumowac
            czlowieku. Odwracanie kotka ogonem nic tu nie pomoze. Sadzac po tych wszystkich
            wulgaryzmach i atakach na demokratycznie wybranego Prezydenta srodowisko homo
            jawi sie tu jak banda chamowatych kretynow . Policja ochrania nielegalna
            demonstracje a "madrale" twego pokroju nie widza ze sa wylacznie uzywani do
            walki politycznej przeciwko Kaczynskim. Rzeczywiscie do szkolki miales chyba
            pod gorke, bo z rozumowaniem nie bardzo u ciebie. Srodowisko artystow poprzez
            swoja specyfike tworzy rzesze znudzonych eksperymentatorow homo, nic wiecej.
            • Gość: akcja Re: A JAK TO SIE OBJAWIA W TYCH GENACH?? I DLAC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.05, 17:46
              Środowisko artystów jest bardziej otwarte na inność, stąd też wiecej ich tam
              widać. A skąd Ty możesz wiedzieć ile lesbijek czy gejów pracuje jako lekarze,
              ekonomisci itp? Oni się częstokroć kryją.
              A pan Prezydent Kaczor sam wielokrotnie po chamsku atakuje innych, więc niech
              się nie dziwi, akcja równa się reakcji.
              Kaczyński sam rozpętał tą walkę, to że normalni tolerancyjni ludzie się obużają
              jest zdrowym świadectwem demokracji.
              • Gość: ZASCIEMA POLITYCZN Re: A JAK TO SIE OBJAWIA W TYCH GENACH?? I DLAC IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.06.05, 17:51
                CO TO ZA DEMOKRACJA W KTOREJ LUDZIE NIE MAJA NA CHLEB I LECZENIE?O tym sie nie
                pisze, nieprawdac? Lepiej pisac o malo znaczacych epizodach, tylko geje, wiece,
                korki na drogach uf...
                • Gość: akcja Re: A JAK TO SIE OBJAWIA W TYCH GENACH?? I DLAC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.05, 14:06
                  Ja mam na chleb i na leczenie, mase mich znajomych też mają na te sprawy. Może
                  nie mamy na wyjazdy, autka super itp. A demokracja tym bardziej jest potrzebna
                  jak nie ma pieniędzy, jest to narazie ustruj który daje ludziom najwiecej korzysci.
          • nelsonek Re: A JAK TO SIE OBJAWIA W TYCH GENACH?? I DLAC 01.07.05, 13:26
            i co z tego, ze homoseksualizm "istnieje od zawsze"?
      • Gość: doktorek brednie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 21:16
        Panienko widze mało czytałaś i mało się uczyłaś. Jesteś na 100 proc pewna ż eto
        genetyka?? A wiesz ze jest to jedna z bzdurek które próbuje sie wtłoczyć do
        głów malutkich. Nie poznano jeszcze na tyle dokładnie DNA ażeby można było
        stwierdzić tak ta kombinacja powoduje zmianę orientacji. Jest to jedynie
        przypuszczenie niczym nei podparte. Nie ma na to żadnego dowodu. Wystarczy
        poczytać prace genetyków zza oceanu.
        • camel_3d Re: brednie 01.07.05, 13:03
          masz racje, nie ma penosci, ze to genetyka, ale tez nie ma penosci ze to wplyw
          warunko zwenetrznych. tak wiec skoro nic nie wiadomo, to chyba na razie trzeba
          to zostawic jak jest i badac dalej.
    • asiaasia1 Re: Parada gejów: grzeszą zarówno ci jak i katona 10.06.05, 17:55
      I są też tacy , którzy nie uważają , że His Majesty H.S. jest królem , bogiem
      etc. i mimo to , są bardziej rasta niż " pretty boy" rasta .
    • Gość: Kasia Re: Parada gejów: grzeszą zarówno ci jak i katona IP: *.arcor-ip.net 13.06.05, 20:49
      > Teraz kogo tu poprzeć? Cziczimanów, co w sprzeczności z naturą i budową swych
      > przyrodzeń uprawiają miłość od tyłu

A co powiesz na seks oralny lub analny? Jesli lubimy urozmajcenie z mym
      partnerem czy to znaczy iz jest on gejem? Jesli uzywam wibratora, czy mam
      sklonnosci lesbijskie? I tym samym zyje w grzechu?

• bzikibzik Re: Parada gejów: grzeszą zarówno ci jak i katona 29.06.05, 17:48
      lpr_rasta napisał:

> Bo co za popapraństwo teraz się dzieje to już nie ogarniam: ci i ci grzeszą.
      > Teraz kogo tu poprzeć? Cziczimanów, co w sprzeczności z naturą i budową swych
      > przyrodzeń uprawiają miłość od tyłu, czy tez katonazistów, których jednak
      > przewiny są chyba znacznie większe:
      >
      > republika.pl/lpr_rasta//nazizm_faszyzm_rasizm/prod01.htm
      > Ja to już nie wiem. Mam wrażenie że w Babilonie bełkot zupełny nastał i
      > grzesznicy biorą się za łby. Ciotek nie chcę popierać, bo przecież grzeszą, i
      > jak tam pójdę to im się będzie wydawało ze ich popieram, a katonazistów tym
      > bardziej nie trawię, bo ci drudzy jednak więcej luda wymordowali. Co za
      > popapraństwo!

Wierzysz w Boga? Dlaczego nie lubisz katolików? Nie każdy z nich wszak jest nazistą.
      A skoro nie wierzysz, to co ciebie rusza czy ktoś grzeszy lub nie?

Bredzisz koleś, bredzisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka