Dodaj do ulubionych

Ile wzrostu ma L. Kaczyński?

30.09.05, 12:21
Mam pytanie do mieszkańców Warszawy. Ile wzrostu ma prezydent Kaczyński?
Nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji. Na moje oko ma najwyżej 160 cm.
Miałem okazję być w jego pobliżu i porównać się. Ja mam 170 a on wydawał mi
się wyraźnie niższy.

Obserwuj wątek
    • yoma Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 30.09.05, 12:33
      Już ci mówiłam na warszawskim, oba razem mają 2,50.
      • waclaw.jurny Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 30.09.05, 14:14
        yoma napisała:

> Już ci mówiłam na warszawskim, oba razem mają 2,50.

To dużo wyjaśnia chyba, że chodzi Ci o ich wzrost :-)
      • Gość: polonista a co was to obchodzi? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.10.05, 15:51
        Ma rządzić, a nie grać w reprezentacji koszykarskiej.
        Ilorazem inteligencji najprawdopodobniej przerasta was wszystkich. A to chyba
        istotniejsze.
        • czarrrownica Re: a co was to obchodzi? 03.10.05, 21:50
          > Ilorazem inteligencji najprawdopodobniej przerasta was wszystkich. A to chyba
          > istotniejsze.

Nas wszystkich to chyba nie, ale ciebie na pewno.
        • Gość: mash Re: a co was to obchodzi? IP: *.wyszkow.mm.pl 12.10.05, 17:15
          oj polonisto, co do ilorazu inteligencji kaczyńskiego miałabym wątpliwości...
    • siedemgrzechow Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 30.09.05, 12:35
      jak na moje oka to rozmiar princa, tyle, ze bardziej obli i ciuchy nosi
      brzydsze.
    • Gość: Sky Czy rozum i inteligencja zaleza od wzrostu? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.10.05, 02:26
      Czy wolelibyscie miec madrego i prawego Prezydenta 150 wzrostu, czy tez raczej
      ciemnego jelopa i oszusta wzrostu 180?
      • downunderguy Re: wzrost jak wzrost ale ile w kroczu? 01.10.05, 03:59
        mowi sie -kurduple maja do kolana-ale ci to chyba wyjatki-naja szczatkowe -
        ktos widzial-
        • Gość: gaska Re: wzrost jak wzrost ale ile w kroczu? IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.05, 10:36
          Jest jak najbardziej kaczego zrostu , kaczy kuperek i kacze usteczka.
          • Gość: gaska Re: wzrost jak wzrost ale ile w kroczu? IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.05, 10:37
            Aby tylko rozum niebyl kaczy!!!!
            • siedemgrzechow Re: wzrost jak wzrost ale ile w kroczu? 01.10.05, 10:47
              rozumek kaczek jest kurzy
    • Gość: tom Re: Ile kto ma w głowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 14:42
      Czy to ma jakies znaczenie, ile kto ma wzrostu? Ważne, czy ma rozum w głowie. A
      sądząc po twoim pytaniu, braki masz raczej w tej dziedzinie, a nie w zakresie
      wzrostu.
      • Gość: gaska Re: Ile kto ma w głowie IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.05, 14:46
        i niedlugo bedzie kacze spoleczenstwo.
    • snajper55 O wiele za mało. 01.10.05, 16:27
      marian.piekarz napisał:

> Mam pytanie do mieszkańców Warszawy. Ile wzrostu ma prezydent Kaczyński?
      > Nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji. Na moje oko ma najwyżej 160 cm.
      > Miałem okazję być w jego pobliżu i porównać się. Ja mam 170 a on wydawał mi
      > się wyraźnie niższy.
      >
    • Gość: kaczka Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? IP: *.localdomain / 217.96.44.* 03.10.05, 12:49
      Ja nie znam niższego polityka od Kaczora. To będzie kompromitacja na arenie
      międzynarodowej. Ale za to do Rydzyka pasuje idealnie. Czy jesteści
      przygotowani na rządy takiego trio?
      • malaguena1 Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 03.10.05, 16:15
        Odezwali się misski i mistery , modele o wyglądzie gwiazd filmowych ...

Ależ to niskie - wysmiewać cechy fizyczne innych ludzi, jakby co najmniej o
        małpy sceniczne tu chodziło.
        A swoją drogą - wtedy, kiedy brakuje logicznych argumentów zaczynają się
        wycieczki osobiste. Jestem pod wrażeniem niektórych wypowiezi, naprawdę!
    • yoma Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 03.10.05, 15:44
      Dolara przeciw orzechom, że w dowodzie Kaczka ma "wzrost wysoki", hłe hłe hłe
    • Gość: polonista Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.10.05, 15:52
      Ma rządzić, a nie grać w reprezentacji koszykarskiej.
      Ilorazem inteligencji najprawdopodobniej przerasta was wszystkich. A to chyba
      istotniejsze.
      • yoma Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 04.10.05, 12:01
        "Panie Kaczyński, nie podskakuj pan, bo pan nie sięgniesz. Musielibyście jeden
        na drugiego wleźć".

(-) R. Giertych
    • Gość: marcin 123 IP: 83.238.200.* 03.10.05, 17:00
      hehehe
    • Gość: eM. Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 17:51
      Tyle co Jarosław.
    • lpr_rasta Ciekawe czy L. Kaczyński ma kompleks k...pla 03.10.05, 18:47
      bo jeśli tak to będzie z niego 2.gi hitler.
      • malaguena1 Re: Ciekawe czy L. Kaczyński ma kompleks k...pla 03.10.05, 19:23
        a twoje kompleksy bardzo wyraziste na tym forum , nie trzeba dywagować...

:D
    • boski.facet Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 03.10.05, 20:58
      marian.piekarz napisał:

> Mam pytanie do mieszkańców Warszawy. Ile wzrostu ma prezydent Kaczyński?
      > Nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji. Na moje oko ma najwyżej 160 cm.
      > Miałem okazję być w jego pobliżu i porównać się. Ja mam 170 a on wydawał mi
      > się wyraźnie niższy.

Ja mysle, ze ma znacznie ponizej 160.
      Takie konusy mają czesto potworny kompleks nizszości i ogromny przerost ambicji.
      W kontaktach międzyludzkich bardzo konfliktowi.
      Zasiadaja za kierownicą olbrzymiego, często czerwonego, samochodu .:)

• Gość: Normalny Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:40
        Bardzo chcę by więcej osób miało taki rozum i haryzmę jak p. Kaczyński. Duży
        gabaryt jest wskazany raczej dla koszykarza i to też mimo tego nie zawsze jest
        dobrym sportowcem.
      • yoma Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 04.10.05, 12:02
        Przeczytajcie sobie pierwszą stronę zeszłotygodniowego Urbana, hehe.
    • baltazarus A ile mają Wałęsa i Kwaśniewski? 04.10.05, 12:43
      Bo wg mnie Kaczyński wpisuje się w niską średnią "naszych" prezydentów
      (Jaruzela nie zaliczam).
      • yoma Re: A ile mają Wałęsa i Kwaśniewski? 04.10.05, 14:42
        Kwas ma jakieś 1,75. W każdym razie sięga do klamki w Pałacu. Kaczkę BOR-owiki
        będą musiały podnosić.

Kaczka w borowikach, hyhyhy

Przyjęcie u królowej angielskiej. Elżbieta II wznosi toast. Wszystkie głowy
        państw wstają, a do prezydenta IV RP Lecha Kaczyńśkiego podchodzi dyskretnie
        szambelan:
        - Panie prezydencie, wypadałoby wstać...
        - Przecież stoję - odpowiada Kaczor.
        • marian.piekarz Re: A ile mają Wałęsa i Kwaśniewski? 05.10.05, 11:15
          TO BĘDZIE SKANDAL MIĘDZYNARODOWY
          • Gość: Gość Re: A ile mają Wałęsa i Kwaśniewski? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.05, 11:22
            Pomyłka,on nie ma rządzić ,ma reprezentować!!! no chyba,ze dopasuje sobie
            konstytucję ;)
            • yoma Re: A ile mają Wałęsa i Kwaśniewski? 06.10.05, 14:02
              No właśnie. Nawet do reprezentacji się nie nadaje.
              • Gość: rydzyk ministrem Re: A ile mają Wałęsa i Kwaśniewski? IP: *.localdomain / 217.96.44.* 06.10.05, 17:06
                Słyszeliście na antenie RM że Rydzyk ma być ministrem do spraw wyznań i mediów
                publicznych? Program drugi połączony z tv Trwam.
                • Gość: kaczor konus Kaczor to konus. Ludzie obódźcie się! 160 cm! IP: *.localdomain / 217.96.44.* 10.10.05, 13:59
                  w kapeluszu...
                  • pia.ed Ludzie obudźcie się! 160 cm! 10.10.05, 15:18
                    Kaczor juz skompromitowal Polske na arenie miedzynarodowej swoja wyrazna
                    nienawiscia do homoseksualistow. Jego slowa powtorzyly media calej Europy.
                    Jego wzrost nie moze przyniesc Polsce wiekszej szkody...
    • pink.freud Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 10.10.05, 18:20
      Wzrost to zabawna sprawa w mediach. Zależy od kamery. Kaczyński jest trochę wyższy od Kwaśniewskiego, ale jest chyba niższy od Tuska, chociaż to też zależy na jakim zdjęciu. Ogólnie nie ma to większego znaczenia, gdyż większość polityków to kurduple:)
      • yoma Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 10.10.05, 20:22
        Kaczyński wyższy od Kwasa? Chyba na szczudłach...
        • pink.freud Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 11.10.05, 11:17
          To jest właśnie najzabawniejsze;))) Na Kwacha po odessaniu, wstawieniu niebieskich oczek i odpowiednim filmowaniu, tak aby wygladał jakby miał wiecej niż 160cm, zagłosowało dużo kobiet. Niektóre z nich miały zabawne miny jak zobaczyły na żywo krasnoludka o urodzie wieprza:))))))))
          Tak właśnie funkcjonują media i nie przeszkadza im, że taka miernota jak Tusk na żywo może wzbudzać tylko współczucie;)
    • Gość: aquarius Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? IP: *.ds1.tuniv.szczecin.pl 11.10.05, 10:40
      Dobrze powiedziane: "wtedy, kiedy brakuje logicznych argumentów zaczynają się
      wycieczki osobiste", a ze tutejszy pomiot komunistyczny Urbana czuje sie
      zagrozony wizja Polski praworzadnej, to bedzie sie znizal do poziomu rynsztoka
      w swojej pseudomerytoryce by tylko ochronic przed Mezem Stanu (jakim jest
      Kaczynski tak z wielkich przymiotow ducha, jak i rozumu) swoje mafijne bagno
      kolesiostwa polityczno-biznesowego.
      • yoma Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 11.10.05, 14:03
        Wielkie przymioty ducha i rozumu? Buuuhaha

Ale może ja go po prostu za MAŁO...za KRÓTKO znam.
        • po_godzinach Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 11.10.05, 14:07
          zobacz yomo, jakich Kaczyński ma fanów )

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=30245752

• yoma Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 11.10.05, 14:10
            Nawet w to weszłam, ale nie lubię takich gęsto PiSanych wątków. No dobra,
            zmusze się dla Ciebie...
            • po_godzinach Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 11.10.05, 14:12
              zmuś, zmuś, bo to taki typowy koleś jakby w pudełku zamkniety bez dostepu
              swiatła i powietrza )
              • yoma Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? 11.10.05, 14:27
                Ale ja mam uczulenie, jak się zetknę z takimi, to mi wszystko opada jak
                wspomniane 35 %...
    • tripper no to w koncu ile ma wzrostu? 12.10.05, 18:55
      i tak na niego nie bede glosowal, a chcialbym wiedziec ile jestem od niego wyzszy

nie chcialbym, zeby krajem rzadzili wyjatkowo mali ludzie
      • po_godzinach Re: no to w koncu ile ma wzrostu? 12.10.05, 19:13
        na zdjęciu było widać, że stojąc koło Korwina sięgał mu gdzies tak do pasa, ale
        Korwin jest wielki - ma ze dwa metry
    • tingel-tangel Mały kaczorek 12.10.05, 20:12
      img300.imageshack.us/img300/5817/karzel1vu.png

Wiem, że było, ale tym razem jest na temat.
      • pink.freud Re: Mały kaczorek 12.10.05, 20:25
        :))))))
        Jesteś naiwniakiem czy szukasz naiwnych?;)))
        Kiedy Kaczyński był prezydentem?
        Ale faktycznie ktoś miał ułatwioną robotę, bo Kwach jest mniej więcej tego wzrostu:)))
        • yoma Re: Mały kaczorek 13.10.05, 12:20
          L. Kaczyński, o ile mi wiadomo, nadal niestety jest prezydentem, aczkolwiek na
          urlopie.
    • Gość: bobi Re: Ile wzrostu ma L. Kaczyński? IP: *.ds1.tuniv.szczecin.pl 13.10.05, 16:27
      Podczas spotkan np. w debatach prezydenckich wcale, ale to wcale nie widac
      wiekszej roznicy we wzrostach miedzy Kaczynskim, a Tuskiem i juz pare razy
      widzialem jak sie witali na tym samym poziomie, takze nawet odpada mozliwosc
      podestu - autentycznie akurat tu nie macie sie prawa do czego czepiac, no chyba
      ze macie jeszcze mleko pod nosem i zdziecinnienie bierze u Was gore nad
      rozsadkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka