owcarek_podhalanski 24.10.05, 14:13 Bryzecka i Linecka otrzymujom nagane za to, ze juz straśnie długo nimo ik na tym forum. Bryzeckooo i Lineckooo! Ka sie podziewocie? Hauuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysha_b Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 24.10.05, 14:39 A moze zamiast nagany cos na zachete? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Zachęta lo Bryzecki i Linecki 24.10.05, 14:43 mysha_b napisała: > A moze zamiast nagany cos na zachete? :))) Moze być świezy oscypek? Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Zachęta lo Bryzecki i Linecki 24.10.05, 15:28 Na poczatek moze byc :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Zachęta lo Bryzecki i Linecki 25.10.05, 00:19 Smaczne piwko jest dobre na wszy(s)tko, to tak na poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Zachęta lo Bryzecki i Linecki 25.10.05, 13:05 Aniu, oscypek i piwko to faktycznie dobry poczatek. W gardle nie zaschnie i w brzuchu z glodu nie burczy, wiec mozna sie skupic na wesolej rozmowie. A jak tam postepy w leczeniu kataru? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
linnea Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 25.10.05, 00:54 A tak latam sobie tu i tam czytam, podglądam, piszę..A czasu mało..Ale jestem .. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 25.10.05, 13:02 Linko, napisz cos blizszego o tym "Klubie frywolnym". Czy Ty jestes jego zalozycielka? i dlaczego funkcjonuje jako ukryte? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 25.10.05, 15:00 To jest klub, który ma motto: "Kichaj albo żuj! - wybór należy do ciebie"! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 25.10.05, 15:29 Tubylcu, kichaj albo zuj? - cos to malo logiczne. Rozumiem, ze jest to parafraza motta Linki, ale nie bardzo z sensem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 25.10.05, 16:03 Dlaczego nielogiczne? Podczas kichania człowiek kulturalny nie powinien żuć, bo może się zakrztusić, albo obryzgać współbiesiadników żutą treścią. Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 25.10.05, 16:32 :))))))), zwracam honor :))))) No jasne, ze tak. Wstyd sie przyznac, ale zdarzyl mi sie taki wypadek. Na szczescie nie w miejscu publicznym :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 25.10.05, 17:03 No widzisz! Kichaj abo żuj! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
linnea Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 25.10.05, 23:56 mysha_b napisała: > Linko, napisz cos blizszego o tym "Klubie frywolnym". Czy Ty jestes jego > zalozycielka? i dlaczego funkcjonuje jako ukryte? :))) Niestety nie ja jestem założycielką,ale że od początku jego założenia prawie na nim jestem to dostałam pozwolenie na linka.I tak sobie go noszę od paru dni bo i forum nowe,..A założycielka dla kilku osób je zrobiła i tak sobie tam frywolimy czasem... Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 26.10.05, 10:36 Ino tak se myśle, Linecko, ze to forum - o ile dobrze domyślom sie jego treści - powstało kilkaset roków za późno. Kieby powstało kilkaset roków wceśniej, to nalezeliby do niego i Jan Kochanowski, i hr. Aleksander Fredro i Boy-Żeleński. I to by byli forumowice! Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
linnea Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 27.10.05, 00:03 Ij masz Ty racją owcarecku,,,ale co zrobić? wtedy im się chciało frywolić i teraz sie ludziskom chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 27.10.05, 16:15 Cyli - jak to godali Rzymianie - Nihil novi sub sole. Dziś to by pewnie pedzieli: Nihil novi sub solarium. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: NagaDo Linecki od Anecki 28.10.05, 00:59 Kliknelam sobie na link w Twoim podpisie, ale widze ze Forum to jest zamkniete. buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NagaDo Linecki od Anecki 28.10.05, 09:39 Ale chyba jest hań tajne wejście, ino Linecka musi Cie ku niemu poprowadzić. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NagaDo Linecki od Anecki 02.11.05, 09:31 Nie, bo za duzo tyk syćkik forów lo jenego owcarka. Co inksego owce mojego bacy - jest ik telo, ze som w stanie na kazdym forum cosik beknąć. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 29.10.05, 23:37 > nalezeliby do niego i Jan Kochanowski, i hr. Aleksander Fredro i Boy-Żeleński Moze jeszcze Sztaudyngera dodac i Lec tez byl nie od tego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 30.10.05, 01:45 Oh jak lubie fraszki Sztaudyngera i mam pare tomikow tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Nagana lo Bryzecki i Linecki 03.11.05, 14:00 A i Starsi Panowie tyz byli pod tym względem nicego sobie. Ino oni robili to z właściwym sobie wdziękiem. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś