Gość: rom48 [...] IP: *.rybnet.pl 08.12.05, 09:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Przeprasza: ale czego Prezydent... 08.12.05, 09:09 ... w tym zakresie doświadczył, że świadczy -? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy A Piotrowski świadczył w procesie ks. Popiełuszki IP: *.eranet.pl 08.12.05, 09:20 A Piotrowski świadczył w procesie ks. Popiełuszki, biedni wy ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi74 Re:No własnie, co za bzdury 08.12.05, 09:25 Ale sie osmieszacie. Świadek na procesie beatyfikacyjnym to jest swiadek pewnych słow i zachowan świętego. I o tym mam mówic na procesie- czy on sam jest swiety czy nie, czy jest wierzacy czy nie -nie ma to żadnego znaczenia, nie o świetośc świadka się rozchodzi. Świadek nie jest tez o rozeznania czy to co powiedział ,zrobił kandydat czyni go świetym czy nie, od tego sa ludzie ,którzy wiedza o co w świetości chodzi. A wiec ani nie Kwasniewski,ani nie Wy.... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re:No własnie, co za bzdury 08.12.05, 09:31 mala.mi74 napisała: > nie o świetośc świadka się rozchodzi. A o co sie ROZchodzi? > Świadek nie jest tez o rozeznania czy to co powiedział ,zrobił kandydat czyni > go świetym czy nie, od tego sa ludzie ,którzy wiedza o co w świetości chodzi. > A wiec ani nie Kwasniewski,ani nie Wy.... A o co w swietosci sie ROZchodzi mala.mi, wyjaw nam te tajemnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re:No własnie, co za bzdury IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 13:20 Marysiu, byłoby naprawdę z większym pożytkiem dla Ciebie, gdybyś jednak trochę wysiliła swój intelekt i spróbowała zrozumieć, o czym Mala.mi74 pisze, a nie - skupiła się wyłącznie na błędzie językowy, który - faktycznie - popełnił. Ten błąd, w końcu niewielkiej wagi, nie umniejsza sensowności jego postu. > A o co w swietosci sie ROZchodzi mala.mi, wyjaw nam te tajemnice. Właśnie "wyjawił"! Powtarzam: może nawet zdołasz to zrozumieć, jeśli przeczytasz jego post jeszcze raz, ale już skupiając się na sensie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbombel Re:No własnie, co za bzdury IP: *.szaf.anax.pl / *.lanx.pl 08.12.05, 18:02 No dobrze ale czy wśród tylu świadków świętości Papieża na całym świecie, musiano wybrac jakiegoś starego komuchę? Kwaśniewski z wiąrą ma na bakier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Lucy, precz szatanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 09:31 Zawsze się znajdą bestie które potrafią niszczyć wszelkie autorytety, wszelkie osiągnięcia Narodu Polskiego. Powiem tyko jak katolik, Precz szatanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Lucy, precz szatanie IP: *.eranet.pl 08.12.05, 10:30 No właśnie, biedni wy ludzie. Przeczytaj sobie katoliku(?!)komentarz mala mi74... I dajcie sobie spokój ze sprawami, do których wam bardzo daleko, niestety. TEN APEL SKIEROWANY JEST PRZEDE WSZYSTKIM DO SAMEJ GAZETY W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etylkapl Re: Lucy, precz szatanie IP: 213.77.42.* 08.12.05, 10:32 Jeżeli to prawda, to prezio sięgnął ostatniego dna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: Lucy, precz szatanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 22:14 Gość portalu: etylkapl napisał(a): > Jeżeli to prawda, to prezio sięgnął ostatniego dna!!!!! Dlaczego? Możesz wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarmata Czy to wiarygodny swiadek? IP: *.telia.com 08.12.05, 09:29 Polski kosciol jest schizofreniczny. Z jednej strony ustami swych urzednikow wyzywa bylych czlonkow PZPR od postkomuchow, przesladowcow kosciola i klamcow niszczacych zdrowa tkanke narodu a z drugiej strony powoluje ich na swiadkow rzekomej swietosci Papieza. Ale co mu zostaje do zrobienia, skoro katoliccy teologowie w procesie kanonizacyjnym naszego ojca swietego wola odgrywac role adwokata diabla i wcale nie spiesza sie z uznaniem jego heroicznych cnot. Jezeli w takim razie nie mozna liczyc na swoich, to trzeba zwrocic sie o pomoc do samego diabla, byle tylko osiagnac swoj wymarzony cel. Najpierw opluwaja kogos uwazajac go za reprezentanta wrogich sil, a teraz uprzejmie go prosza, by zeznawal na rzecz swietosci ich bylego pryncypala. Tzn. slowa "bezboznika" i komunisty w tej sprawie maja byc w pelni wiarygodne? Niepoprawni manipulatorzy. Caly ten proces to zwykla komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Czy to wiarygodny swiadek? 08.12.05, 09:43 jesli chodzi o poswiadczenie zaistnienia ewentualnych "cudow", to kwasniewski jest jest tak samo wiarygodnym swiadkiem jak inni, hahahahah. boooosz. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek [...] 08.12.05, 09:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elpaso Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: *.gov.pl 08.12.05, 10:08 Przecież Kwaśniewski - jak sam twierdził - nie może zeznawać przed komisjami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:20 To nie komisja tylko trybunał :D Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 Ale się prawniczki wkurzą 08.12.05, 10:10 Pospieszalski w TVP (jego denny program o tym, że nie "Warto (z nim) rozmawiać" Kaczorów i spółkę, Rydzyka i resztę moherowych beretów. To jednak cuda się zdarzają :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Hehe, ks. Oder ma poczucie humoru :))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:18 Bo postulatora części "krakowskiej" procesu nie podejrzewam o takie pomysły :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: Hehe, ks. Oder ma poczucie humoru :))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 22:19 Gość portalu: hihi napisał(a): > Bo postulatora części "krakowskiej" procesu nie podejrzewam o takie pomysły :D Jak byś czytał uważnie i ze zrozumieniem, to byś po prostu wiedział i nie musiałbyś nic podejrzewać: Kwaśniewskiego na świadka wezwał trybunał watykański. Odpowiedz Link Zgłoś
arctor Re: Hehe, ks. Oder ma poczucie humoru :))))) 08.12.05, 22:25 Gość portalu: koloratura1 napisał(a): byś czytał uważnie i ze zrozumieniem, to byś po prostu wiedział i nie > musiałbyś nic podejrzewać: Kwaśniewskiego na świadka wezwał trybunał watykański A gdzie to tłuku przeczytałes? Pierwsze zdanie leadu wiadomości "Nie można zweryfikować informacji, że prezydent Aleksander Kwaśniewski mógłby być świadkiem w procesie beatyfikacyjnym Jana Pawła II." Pouczasz chociaz sam nie rozumiesz tego co czytasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a fe Re: Hehe, ks. Oder ma poczucie humoru :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:53 No cóż, zdaje się tylko, że Kościół jest mądrzejszy od większości piszących na tym forum. Co zresztą było do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
arctor Re: Hehe, ks. Oder ma poczucie humoru :))))) 08.12.05, 23:30 Ile ty masz lat dziecko? 15 czy 16? Mamusia nie kazała wyłaczyć komputera i pójść spać? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Zaproszenie kwacha na swiadka ma potwierdzic 08.12.05, 10:30 cudowna i nieograniczona milosc JPII do wszytskich istot zyjacych, nawet do takich - jak w przypadku kwacha -, ktore potwierdzaja teze o istnieniu ogniwa posredniego miedzy malpa a czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Ty coś wiesz o tych pośrednich ogniwach, prawda? 08.12.05, 11:30 silesius.monachijski napisał: Re: Zaproszenie kwacha na swiadka ma potwierdzic > cudowna i nieograniczona milosc JPII do wszytskich istot zyjacych, nawet do > takich - jak w przypadku kwacha -, ktore potwierdzaja teze o istnieniu ogniwa > posredniego miedzy malpa a czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia tej 08.12.05, 11:43 teorii; i jakos - tak zupelnie przypadkiem - z kwachem mi sie skojarzylo; ale to wcale nie musi byc pojmowane negatywnie taziuta napisał: > silesius.monachijski napisał: > Re: Zaproszenie kwacha na swiadka ma potwierdzic > > cudowna i nieograniczona milosc JPII do wszytskich istot zyjacych, nawet > do > > takich - jak w przypadku kwacha -, ktore potwierdzaja teze o istnieniu og > niwa > > posredniego miedzy malpa a czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia 08.12.05, 12:03 Czytanie Darwina jest ok., nikt Ci (chyba, że Twój ksiądz ma coś przeciwko) zarzutu z tego nie będzie robił. Nie pojmujemy tego negatywnie! :-) I nie udawaj, że nie rozumiesz o co chodzi z tym ogniwem pośrednim, w Twoim przypadku - znasz się na tym, boś sam takim :-) silesius.monachijski napisał: Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia > teorii; i jakos - tak zupelnie przypadkiem - z kwachem mi sie skojarzylo; ale > to wcale nie musi byc pojmowane negatywnie > > taziuta napisał: > Ty coś wiesz o tych pośrednich ogniwach, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Tak to jest, jak sie w Boga nie wierzy, tylko w lu 08.12.05, 12:15 dzi; widzisz, ja potrafie sie posmiac i z rydzyka,i - przede wszystkim - z Kaczorow, bo wierze jeszcze w jakas instancje wyzsza, ktora pozwala mi na pewien dystans do moich "idoli"; Ty zdajesz sie zadnego dystansu nie masz, i dla Ciebie kwach to jak Bog; wiec rozumiem, ze z Twojej "najwyzszej istoty" smiac sie nie mozna; jeszcze mnie forumowa anatema oblozysz; a z Kaczorow (mimo ze inteligentniejsze od Kwacha pod kazdym wzgledem - przede wszystkim zas wyksztalcenia) smiac sie mozesz; ja tez sie chetnie posmieje taziuta napisał: > Czytanie Darwina jest ok., nikt Ci (chyba, że Twój ksiądz ma coś przeciwko) > zarzutu z tego nie będzie robił. Nie pojmujemy tego negatywnie! :-) > I nie udawaj, że nie rozumiesz o co chodzi z tym ogniwem pośrednim, w Twoim > przypadku - znasz się na tym, boś sam takim :-) > > silesius.monachijski napisał: > Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia > > teorii; i jakos - tak zupelnie przypadkiem - z kwachem mi sie skojarzylo; > ale > > to wcale nie musi byc pojmowane negatywnie > > > > taziuta napisał: > > Ty coś wiesz o tych pośrednich ogniwach, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Masz mnie! :-) 08.12.05, 15:49 Z Rydzyka pozwalasz mi (łaskawie) się śmiać, ale z Ciebie to już nie? I chyba prawidłowo, tyż nie lubię dowcipasów ad (mojam) personam :-) silesius.monachijski napisał: > dzi; widzisz, ja potrafie sie posmiac i z rydzyka,i - przede wszystkim - z > Kaczorow, bo wierze jeszcze w jakas instancje wyzsza, ktora pozwala mi na > pewien dystans do moich "idoli"; Ty zdajesz sie zadnego dystansu nie masz, i > dla Ciebie kwach to jak Bog; wiec rozumiem, ze z Twojej "najwyzszej istoty" > smiac sie nie mozna; jeszcze mnie forumowa anatema oblozysz; a z Kaczorow > (mimo ze inteligentniejsze od Kwacha pod kazdym wzgledem - przede wszystkim > zas wyksztalcenia) smiac sie mozesz; ja tez sie chetnie posmieje > > taziuta napisał: > > > Czytanie Darwina jest ok., nikt Ci (chyba, że Twój ksiądz ma coś przeciwk > < o) zarzutu z tego nie będzie robił. Nie pojmujemy tego negatywnie! :-) > > I nie udawaj, że nie rozumiesz o co chodzi z tym ogniwem pośrednim, w Twoim > > przypadku - znasz się na tym, boś sam takim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Masz mnie! :-) 08.12.05, 16:33 az sie dziwie, ze dzsiaj jestem tak spokojny, i jeszcze bez "bana"; co to sie na tym swiecie, panie kochany, porobilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 13:25 silesius.monachijski napisał: > teorii; i jakos - tak zupelnie przypadkiem - z kwachem mi sie skojarzylo A nie z Tobą samym? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia 08.12.05, 13:33 nie, ale przepraszam, ze o Tobie zapomnialem; dawno Cie tutja nie widzialem, wiec zupelnie zapomnialem; to sie juz wiecej nie powtorzy; obiecuje, i z serca blogoslawie Gość portalu: koloratura1 napisał(a): > silesius.monachijski napisał: > > > teorii; i jakos - tak zupelnie przypadkiem - z kwachem mi sie skojarzylo > > A nie z Tobą samym? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 22:27 Wiesz co, Silesius, mówią, że niektórym facetom wszystko się z jednym kojarzy... Tobie podobnie, WSZYSCY się kojarzą z jednym. To też zboczenie, tylko trochę inne: darwinowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens Re: Zaproszenie kwacha na swiadka ma potwierdzic 08.12.05, 22:26 silesius.monachijski napisał: > cudowna i nieograniczona milosc JPII do wszytskich istot zyjacych, nawet do > takich - jak w przypadku kwacha -, ktore potwierdzaja teze o istnieniu ogniwa > posredniego miedzy malpa a czlowiekiem Jest jeszcze jedno ogniwo posrednie pomiedzy malpa a kwachem , lacinska nazwa 'silesius.monachijski' Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh No tak CRAX ! 2 x na niego głosowałeś co dokładnie 08.12.05, 10:35 cie umiejscawia w łańcuchu pokarmowym ! Problem z komunistami polega na tym że używajac słów których znaczenie jest powszechnie znane typu :chamstwo,prawda,wiedza,honor,itd - nie można sie z nimi porozumieć bo oni maja zakodowany ( w nastepnych miotach juz genetycznie)- system wartości oparty na "klasowym" widzeniu swiata i interpretacji słownika. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Nawet nie lekarze likwidują twoje posty na tym 08.12.05, 10:56 forum - co tylko potwierdza uniwersalnośc klasycznych pojęc typu: chamstwo,honor,prawda itd. Problem z komunistami ...................patrz wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Nawet nie lekarze likwidują twoje posty na ty 08.12.05, 11:02 Post został zmoderowany później. Właśnie ze względu na odpowiedzi takich "honorowych" prawiczków, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Nie craxie !Został "zmoderowany" z uzasadnieniem 08.12.05, 11:06 które racz przeczytac! Odpowiedz Link Zgłoś
crax Ty weź się zastanów... 08.12.05, 11:13 Przy KAŻDYM zmoderowanym poście pojawia się uzasadnienie: "Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu." To jest STANDARD. Jeśli, jak twierdzisz, tytuł postu nie odpowiadał moderatorowi, to wtedy usunąłby także post o prawie identycznym tytule "Jacy swięci tacy świadkowie" zamieszczony kilka minut po napisaniu przeze mnie mojego. Dlaczego tego nie zrobił, możesz wyjaśnić? Nie pieprz głupot jak nie wiesz o czym mówisz, prawiczku. Chodzi o ten post ---> "forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=29&w=33167590&a=33169963 Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Ja sie "wziąłem i zastanowiłem" i doszedłem do 08.12.05, 11:26 wnisku craxie że twój post został zdjety bowiem własnie odbiegał od standardu regulaminu który właśnie wyklucza chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
crax Dlaczego nie odpowiadasz na niewygodne... 08.12.05, 11:31 ...dla ciebie pytania? Typowe dla tych, co nie maja nic do powiedzenia. Odpowiedz: dlaczego w takim razie identyczny post nie został zdjęty? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Widocznie oceniono całość twojej "twórczości" 08.12.05, 11:38 Poruszany temat dotyczacy JPII-zawsze bedzie mobilizował wszelkiej masci "dyskutantów" którym jak w dowcipie o sierżancie wszystko kojarzy sie z .....!to im z "czarnymi" i kościołem. Zadaj to pytanie temu który twój post zdjął-nie wiesz jak sie to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Widocznie oceniono całość twojej "twórczości" 08.12.05, 11:43 Jassssne... Ale teraz palnąłeś. Może nie wiesz, ale moderator NIGDY nie kasuje postów ze względu na "całokształt". NIGDY! Poza tym, może łaskawie zauważ, że w tym wątku są jeszcze jeden mój post i jakoś dobrze się czuje. P.S. A pytać o powody to po prostu mi się nie chce, gdyż prawdę mówiąc mam to gdzieś. Niech sobie kasuje, jeśli chce. To TY sie tego czepiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Problem z koministami jest o wiele wiekszy choćby 08.12.05, 11:49 ze wzgledu na liczbe ofiar ich "rozumienia swiata".Ale mieli jeden niezaprzeczalny craxie plus - masowo zabijali swoich czego np ich pobratymiec Adolf nie robił! Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Problem z koministami jest o wiele wiekszy ch 08.12.05, 11:53 rsrh napisał: > ze wzgledu na liczbe ofiar ich "rozumienia swiata".Ale mieli jeden > niezaprzeczalny craxie plus - masowo zabijali swoich czego np ich pobratymiec > Adolf nie robił! Gratuluję doboru argumentów w dyskusji nt. beatyfikacji Jana Pawła II. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Szanowna awersjo - to nie jest dyskusja o procesie 08.12.05, 12:04 beatyfikacyjnym JP II - tylko o szokujacym pojawieniu sie w tej sprawie postaci pana Kwaśniewskiego i dokładnie moja z craxem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecha-dzieciolub rsrh - ty jesteś jakiś oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 12:14 takich nie powinno sie wypuszczać z ZOO Odpowiedz Link Zgłoś
crax Rozmawiaj na temat, proszę... 08.12.05, 11:57 Wiesz... żałosny jesteś. Dałeś ciała w dyskusji (bezsensownej zresztą) nt. usunięcia mojego postu i teraz odwracasz kota ogonem i zaczynasz gadać na inny temat - problemy z komunistami. Niezły poziom dyskusji z tobą, nie ma co... :/ Skończ już lepiej, bo się kompromitujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Ty craxie wywołałeś temat "problemy z..." 08.12.05, 12:09 kpiac z katolików i JPII.Wykazałem ci że problemy z komunistami większe! Zycze Ci Spokojnych Świąt ( o ile je obchodzisz) i do zobaczenia w przyszłym roku bowiem na dłuższy czas opuszczam ten kraj . Odpowiedz Link Zgłoś
crax No właśnie, ale niektórzy... 08.12.05, 12:30 ...widzą ich nawet pod swoim łóżkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: Problem z koministami jest o wiele wiekszy ch IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 22:39 rsrh napisał: > ze wzgledu na liczbe ofiar ich "rozumienia swiata".Ale mieli jeden > niezaprzeczalny craxie plus - masowo zabijali swoich czego np ich pobratymiec > Adolf nie robił! I znowu błąd! Robił, jeszcze jak! Od tego zresztą zaczynał, jeszcze nim rozpoczął wojnę. Na lekcjach historii też wagarowałeś, nie tylko na biologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: No tak CRAX ! 2 x na niego głosowałeś co dokł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 22:32 Rsrh, wróć do szkoły na lekcje biologii, albo chociaż poczytaj w googlach. Może uda Ci się pojąć różnicę między "łańcuchem pokarmowym" i "łańcuchem ewolucyjnym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc PREZYDENT CIESZYŁ SIE DOBRĄ OPINIĄ W WATYKANIE IP: *.strong / *.strong-pc.com 08.12.05, 10:37 Prezydent cieszył się dobrą opinią w Watykanie, ciekawe, jakie zdanie o Kaczyńskim, zwolenniku kary śmierci, miałby papież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiu fiuuu Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: 212.160.156.* 08.12.05, 10:37 heheeh, czy Olek pojedzie swiadczyc w towarzystwie Jaskierni i Dyducha? Jesli tak, zdarzylby sie cud potwierdzajacy swietosc JP2nd. Nawet poczciwa babinka Edmunda Sokolowksa spod Nadbiebrzan Podkoscielnych, ktora doznala cudownego ozdrowienia za sprawa pielgrzymki papieza, nie bylaby juz potrzebna. pochwalony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron NAPRAWDĘ? A NIE RYDZYK? NIE KACZOR? NIE JUREK? IP: *.strong / *.strong-pc.com 08.12.05, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler ojejku, a o.Tadeusza Rydzyka nie poprosili ???? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.12.05, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: *.44-151.net24.it 08.12.05, 10:44 Szkoda ze nie moga przesluchac kardynala Romero (zastrzelony w 1980 r.) ktory szukal pomocy (bezskutecznie!!!) w 1979 r u naszego papieza donoszac na akty kryminalne popelniane przez rezim w stosunku do ludnosci i broniacych biedoty ksiezy. Jan Pawel II odmowil przeczytania dossier ktore przywiozl Romero. No i niestety mial sympatyzujacy stosunek do rezimow poludniowoamerykanskich ktore dziesiatkowaly ludnosc. Byl niewatpliwie wielkim czlowiekiem i znaczy wiele dla Polski ale stad do swietosci to jeszcze daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:45 To podstęp! Przesłuchanie będzie prowadził Zbigniew Ziobro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Potwierdzi, że dzięki JP II upadł komunizm !!!!! IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:46 W tamtych czasach to naprawdę był cud !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud A kto będzie świadkiem w sprawie Kwaśniewskiego?:) 08.12.05, 10:48 hehe religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: A kto będzie świadkiem w sprawie Kwaśniewskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 13:35 A co? Już chcą go beatyfikować? Za życia?! Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj 08.12.05, 10:53 Czego ma być świadkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
saxmel Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj 08.12.05, 10:54 nie sadze ze jego swiadectwo bedzie wielkiej wagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: *.qld.bigpond.net.au 08.12.05, 10:55 "Prezydent Aleksander Kwaśniewski wraz z żoną Jolantą u Papieża w maju 2003 roku" Zdjecie powinno byc podpisane: "Chodz, Jolka. Nie ugryzie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seawolfie Zaśpiewa i zatańczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:08 Zaspiewa i zatańczy? Bo zeznawać to on nie lubi, oj nie lubi... A niedługo będzie musiał, i to nie w Rzymie, hi,hi! Koniec immunitetu sie zbliża! A może to "niecny" podstęp Ziobry i Miodowicza, by jednak wydostac jakieś zeznania od naszego kłamczuszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Zaśpiewa i zatańczy tym razem, czy znowu odmówi? IP: 193.109.212.* 08.12.05, 11:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleksy Kwach nie występuje przed komisjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:19 nawet przed takimi jak ta Odpowiedz Link Zgłoś
glion Teoria Spiskowa 08.12.05, 11:19 Ponizsze wypociny niepoparte sa zadnymi dowodami i jako takie nie nalezy ich traktowac powaznie: 1.Kwasniewski umoczony w mafie i inne przekrety wie ze jego sytuacja w Polsce po wygasnieciu immunitetu i calkowitym przejeciu wladzy przez "moherowa koalicje" moze nie byc zbyt ciekawa. 2. Posiadajac "zaslugi" w USA (wyslanie wojsk do Iraku, wiezienia CIA itp) Kwasniewski mial zapewnienia poparcia swojej kandydatury na eksponowane stanowisko miedzynarodowe za granica (NATO lub ONZ) ale w swietle ostatnich wydazen (zapewnienia Putina ze zrobi wszystko aby uziemnic Kwasniewskiego, opinia "prezia" w kraju) szanse na sukces wydaja sie znikome. 3. Kwasniewski wie ze musi opuscic kraj jak najszybciej po zakonczeniu prezydentury (kasa z przekretow na kontach zagranicznych jest wiec finansowo nie bedzie problemu, gorzej ze "moherowe berety" moga to uniemozliwic (trybunal stanu) 4. Suchocka umoczona w sprawe Vogla i sa na nia haki, ale obecnie ambasador w Watykanie wiec zalatwia Kwasniewskiemu wizyte w sprawie "swiadkowania" wiedzac ze nawet jak by Kwach byl w wiezieniu to na taka wizyte go wypuszcza a jak juz granice przekroczy to jest wolny. Spiskowa konkluzja: Kwasniewski przygotowuje sobie kolo ratunkowe na czarna godzine. Czy to pisalem powaznie czy dla jaj zostawiam czytelnikom do oceny ;0). Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Teoria Spiskowa 08.12.05, 11:28 glion napisał: > 4. Suchocka umoczona w sprawe Vogla i sa na nia haki, ale obecnie ambasador w > Watykanie wiec zalatwia Kwasniewskiemu wizyte w sprawie "swiadkowania" wiedzac > ze nawet jak by Kwach byl w wiezieniu to na taka wizyte go wypuszcza a jak juz > granice przekroczy to jest wolny. I tu sie z Toba czesciowo zgadzam:) > Czy to pisalem powaznie czy dla jaj zostawiam czytelnikom do oceny ;0). Nie ma dymu bez ognia:) Odpowiedz Link Zgłoś