Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyjny...

• Gość: rom48 [...] IP: *.rybnet.pl 08.12.05, 09:09
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • carlitos35 Re: Przeprasza: ale czego Prezydent... 08.12.05, 09:09
      ... w tym zakresie doświadczył, że świadczy -?
    • halfliner Wezwany przez advocatus diabolis? 08.12.05, 09:17
      • Gość: lucy A Piotrowski świadczył w procesie ks. Popiełuszki IP: *.eranet.pl 08.12.05, 09:20
        A Piotrowski świadczył w procesie ks. Popiełuszki, biedni wy ludzie...
        • mala.mi74 Re:No własnie, co za bzdury 08.12.05, 09:25
          Ale sie osmieszacie. Świadek na procesie beatyfikacyjnym to jest swiadek
          pewnych słow i zachowan świętego. I o tym mam mówic na procesie- czy on sam
          jest swiety czy nie, czy jest wierzacy czy nie -nie ma to żadnego znaczenia,
          nie o świetośc świadka się rozchodzi.
          Świadek nie jest tez o rozeznania czy to co powiedział ,zrobił kandydat czyni
          go świetym czy nie, od tego sa ludzie ,którzy wiedza o co w świetości chodzi.
          A wiec ani nie Kwasniewski,ani nie Wy....
          • marysia75 Re:No własnie, co za bzdury 08.12.05, 09:31
            mala.mi74 napisała:

> nie o świetośc świadka się rozchodzi.

A o co sie ROZchodzi?

> Świadek nie jest tez o rozeznania czy to co powiedział ,zrobił kandydat czyni
            > go świetym czy nie, od tego sa ludzie ,którzy wiedza o co w świetości chodzi.
            > A wiec ani nie Kwasniewski,ani nie Wy....

A o co w swietosci sie ROZchodzi mala.mi, wyjaw nam te tajemnice.
            • Gość: koloratura1 Re:No własnie, co za bzdury IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 13:20
              Marysiu, byłoby naprawdę z większym pożytkiem dla Ciebie, gdybyś jednak trochę
              wysiliła swój intelekt i spróbowała zrozumieć, o czym Mala.mi74 pisze, a nie -
              skupiła się wyłącznie na błędzie językowy, który - faktycznie - popełnił. Ten
              błąd, w końcu niewielkiej wagi, nie umniejsza sensowności jego postu.

> A o co w swietosci sie ROZchodzi mala.mi, wyjaw nam te tajemnice.

Właśnie "wyjawił"!
              Powtarzam: może nawet zdołasz to zrozumieć, jeśli przeczytasz jego post jeszcze
              raz, ale już skupiając się na sensie.
          • Gość: bbombel Re:No własnie, co za bzdury IP: *.szaf.anax.pl / *.lanx.pl 08.12.05, 18:02
            No dobrze ale czy wśród tylu świadków świętości Papieża na całym świecie,
            musiano wybrac jakiegoś starego komuchę?
            Kwaśniewski z wiąrą ma na bakier.
        • Gość: alek Lucy, precz szatanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 09:31
          Zawsze się znajdą bestie które potrafią niszczyć wszelkie autorytety, wszelkie
          osiągnięcia Narodu Polskiego. Powiem tyko jak katolik, Precz szatanie.
          • Gość: Lucy Re: Lucy, precz szatanie IP: *.eranet.pl 08.12.05, 10:30
            No właśnie, biedni wy ludzie. Przeczytaj sobie katoliku(?!)komentarz mala
            mi74... I dajcie sobie spokój ze sprawami, do których wam bardzo daleko,
            niestety. TEN APEL SKIEROWANY JEST PRZEDE WSZYSTKIM DO SAMEJ GAZETY W.
          • Gość: etylkapl Re: Lucy, precz szatanie IP: 213.77.42.* 08.12.05, 10:32
            Jeżeli to prawda, to prezio sięgnął ostatniego dna!!!!!
            • Gość: koloratura1 Re: Lucy, precz szatanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 22:14
              Gość portalu: etylkapl napisał(a):

> Jeżeli to prawda, to prezio sięgnął ostatniego dna!!!!!

Dlaczego? Możesz wyjaśnić?
    • Gość: sarmata Czy to wiarygodny swiadek? IP: *.telia.com 08.12.05, 09:29
      Polski kosciol jest schizofreniczny. Z jednej strony ustami swych urzednikow
      wyzywa bylych czlonkow PZPR od postkomuchow, przesladowcow kosciola i klamcow
      niszczacych zdrowa tkanke narodu a z drugiej strony powoluje ich na swiadkow
      rzekomej swietosci Papieza. Ale co mu zostaje do zrobienia, skoro katoliccy
      teologowie w procesie kanonizacyjnym naszego ojca swietego wola odgrywac role
      adwokata diabla i wcale nie spiesza sie z uznaniem jego heroicznych cnot.
      Jezeli w takim razie nie mozna liczyc na swoich, to trzeba zwrocic sie o pomoc
      do samego diabla, byle tylko osiagnac swoj wymarzony cel. Najpierw opluwaja
      kogos uwazajac go za reprezentanta wrogich sil, a teraz uprzejmie go prosza, by
      zeznawal na rzecz swietosci ich bylego pryncypala. Tzn. slowa "bezboznika" i
      komunisty w tej sprawie maja byc w pelni wiarygodne? Niepoprawni manipulatorzy.
      Caly ten proces to zwykla komedia.
      • soulworm Re: Czy to wiarygodny swiadek? 08.12.05, 09:43
        jesli chodzi o poswiadczenie zaistnienia ewentualnych "cudow", to kwasniewski
        jest jest tak samo wiarygodnym swiadkiem jak inni, hahahahah. boooosz.
    • heraldek [...] 08.12.05, 09:49
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: elpaso Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: *.gov.pl 08.12.05, 10:08
      Przecież Kwaśniewski - jak sam twierdził - nie może zeznawać przed komisjami :-)
      • Gość: hihi Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:20
        To nie komisja tylko trybunał :D
    • mch1983 Ale się prawniczki wkurzą 08.12.05, 10:10
      Pospieszalski w TVP (jego denny program o tym, że nie "Warto (z nim) rozmawiać"
      Kaczorów i spółkę, Rydzyka i resztę moherowych beretów.
      To jednak cuda się zdarzają :D
    • Gość: hihi Hehe, ks. Oder ma poczucie humoru :))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:18
      Bo postulatora części "krakowskiej" procesu nie podejrzewam o takie pomysły :D
      • Gość: koloratura1 Re: Hehe, ks. Oder ma poczucie humoru :))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 22:19
        Gość portalu: hihi napisał(a):

> Bo postulatora części "krakowskiej" procesu nie podejrzewam o takie pomysły :D

Jak byś czytał uważnie i ze zrozumieniem, to byś po prostu wiedział i nie
        musiałbyś nic podejrzewać: Kwaśniewskiego na świadka wezwał trybunał watykański.
        • arctor Re: Hehe, ks. Oder ma poczucie humoru :))))) 08.12.05, 22:25
          Gość portalu: koloratura1 napisał(a):
          byś czytał uważnie i ze zrozumieniem, to byś po prostu wiedział i nie
          > musiałbyś nic podejrzewać: Kwaśniewskiego na świadka wezwał trybunał
          watykański
          A gdzie to tłuku przeczytałes? Pierwsze zdanie leadu wiadomości "Nie można
          zweryfikować informacji, że prezydent Aleksander Kwaśniewski mógłby być
          świadkiem w procesie beatyfikacyjnym Jana Pawła II."
          Pouczasz chociaz sam nie rozumiesz tego co czytasz

• Gość: a fe Re: Hehe, ks. Oder ma poczucie humoru :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:53
            No cóż, zdaje się tylko, że Kościół jest mądrzejszy od większości piszących na
            tym forum. Co zresztą było do przewidzenia.
            • arctor Re: Hehe, ks. Oder ma poczucie humoru :))))) 08.12.05, 23:30
              Ile ty masz lat dziecko? 15 czy 16? Mamusia nie kazała wyłaczyć komputera i
              pójść spać?
    • silesius.monachijski Zaproszenie kwacha na swiadka ma potwierdzic 08.12.05, 10:30
      cudowna i nieograniczona milosc JPII do wszytskich istot zyjacych, nawet do
      takich - jak w przypadku kwacha -, ktore potwierdzaja teze o istnieniu ogniwa
      posredniego miedzy malpa a czlowiekiem
      • taziuta Ty coś wiesz o tych pośrednich ogniwach, prawda? 08.12.05, 11:30
        silesius.monachijski napisał:
        Re: Zaproszenie kwacha na swiadka ma potwierdzic
        > cudowna i nieograniczona milosc JPII do wszytskich istot zyjacych, nawet do
        > takich - jak w przypadku kwacha -, ktore potwierdzaja teze o istnieniu ogniwa
        > posredniego miedzy malpa a czlowiekiem
        • silesius.monachijski Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia tej 08.12.05, 11:43
          teorii; i jakos - tak zupelnie przypadkiem - z kwachem mi sie skojarzylo; ale
          to wcale nie musi byc pojmowane negatywnie

taziuta napisał:

> silesius.monachijski napisał:
          > Re: Zaproszenie kwacha na swiadka ma potwierdzic
          > > cudowna i nieograniczona milosc JPII do wszytskich istot zyjacych, nawet
          > do
          > > takich - jak w przypadku kwacha -, ktore potwierdzaja teze o istnieniu og
          > niwa
          > > posredniego miedzy malpa a czlowiekiem
          • taziuta Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia 08.12.05, 12:03
            Czytanie Darwina jest ok., nikt Ci (chyba, że Twój ksiądz ma coś przeciwko)
            zarzutu z tego nie będzie robił. Nie pojmujemy tego negatywnie! :-)
            I nie udawaj, że nie rozumiesz o co chodzi z tym ogniwem pośrednim, w Twoim
            przypadku - znasz się na tym, boś sam takim :-)

Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia
            > teorii; i jakos - tak zupelnie przypadkiem - z kwachem mi sie skojarzylo; ale
            > to wcale nie musi byc pojmowane negatywnie
            >
            > taziuta napisał:
            > Ty coś wiesz o tych pośrednich ogniwach, prawda?
            • silesius.monachijski Tak to jest, jak sie w Boga nie wierzy, tylko w lu 08.12.05, 12:15
              dzi; widzisz, ja potrafie sie posmiac i z rydzyka,i - przede wszystkim - z
              Kaczorow, bo wierze jeszcze w jakas instancje wyzsza, ktora pozwala mi na
              pewien dystans do moich "idoli"; Ty zdajesz sie zadnego dystansu nie masz, i
              dla Ciebie kwach to jak Bog; wiec rozumiem, ze z Twojej "najwyzszej istoty"
              smiac sie nie mozna; jeszcze mnie forumowa anatema oblozysz; a z Kaczorow (mimo
              ze inteligentniejsze od Kwacha pod kazdym wzgledem - przede wszystkim zas
              wyksztalcenia) smiac sie mozesz; ja tez sie chetnie posmieje

taziuta napisał:

> Czytanie Darwina jest ok., nikt Ci (chyba, że Twój ksiądz ma coś przeciwko)
              > zarzutu z tego nie będzie robił. Nie pojmujemy tego negatywnie! :-)
              > I nie udawaj, że nie rozumiesz o co chodzi z tym ogniwem pośrednim, w Twoim
              > przypadku - znasz się na tym, boś sam takim :-)
              >
              > Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia
              > > teorii; i jakos - tak zupelnie przypadkiem - z kwachem mi sie skojarzylo;
              > ale
              > > to wcale nie musi byc pojmowane negatywnie
              > >
              > > taziuta napisał:
              > > Ty coś wiesz o tych pośrednich ogniwach, prawda?
              • taziuta Re: Masz mnie! :-) 08.12.05, 15:49
                Z Rydzyka pozwalasz mi (łaskawie) się śmiać, ale z Ciebie to już nie? I chyba
                prawidłowo, tyż nie lubię dowcipasów ad (mojam) personam :-)

> dzi; widzisz, ja potrafie sie posmiac i z rydzyka,i - przede wszystkim - z
                > Kaczorow, bo wierze jeszcze w jakas instancje wyzsza, ktora pozwala mi na
                > pewien dystans do moich "idoli"; Ty zdajesz sie zadnego dystansu nie masz, i
                > dla Ciebie kwach to jak Bog; wiec rozumiem, ze z Twojej "najwyzszej istoty"
                > smiac sie nie mozna; jeszcze mnie forumowa anatema oblozysz; a z Kaczorow
                > (mimo ze inteligentniejsze od Kwacha pod kazdym wzgledem - przede wszystkim
                > zas wyksztalcenia) smiac sie mozesz; ja tez sie chetnie posmieje
                >
                > taziuta napisał:
                >
                > > Czytanie Darwina jest ok., nikt Ci (chyba, że Twój ksiądz ma coś przeciwk
                > < o) zarzutu z tego nie będzie robił. Nie pojmujemy tego negatywnie! :-)
                > > I nie udawaj, że nie rozumiesz o co chodzi z tym ogniwem pośrednim, w Twoim
                > > przypadku - znasz się na tym, boś sam takim :-)
                • silesius.monachijski Re: Masz mnie! :-) 08.12.05, 16:33
                  az sie dziwie, ze dzsiaj jestem tak spokojny, i jeszcze bez "bana"; co to sie
                  na tym swiecie, panie kochany, porobilo

• Gość: koloratura1 Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 13:25

> teorii; i jakos - tak zupelnie przypadkiem - z kwachem mi sie skojarzylo

A nie z Tobą samym? Dziwne...
            • silesius.monachijski Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia 08.12.05, 13:33
              nie, ale przepraszam, ze o Tobie zapomnialem; dawno Cie tutja nie widzialem,
              wiec zupelnie zapomnialem; to sie juz wiecej nie powtorzy; obiecuje, i z serca
              blogoslawie

Gość portalu: koloratura1 napisał(a):

>
              > > teorii; i jakos - tak zupelnie przypadkiem - z kwachem mi sie skojarzylo
              >
              > A nie z Tobą samym? Dziwne...
              • Gość: koloratura1 Re: Tak, czytalem Darwina, i szukam potwierdzenia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 22:27
                Wiesz co, Silesius, mówią, że niektórym facetom wszystko się z jednym kojarzy...
                Tobie podobnie, WSZYSCY się kojarzą z jednym. To też zboczenie, tylko trochę
                inne: darwinowskie.
      • nononsens Re: Zaproszenie kwacha na swiadka ma potwierdzic 08.12.05, 22:26

> cudowna i nieograniczona milosc JPII do wszytskich istot zyjacych, nawet do
        > takich - jak w przypadku kwacha -, ktore potwierdzaja teze o istnieniu ogniwa
        > posredniego miedzy malpa a czlowiekiem

Jest jeszcze jedno ogniwo posrednie pomiedzy malpa a kwachem , lacinska
        nazwa 'silesius.monachijski'
    • rsrh No tak CRAX ! 2 x na niego głosowałeś co dokładnie 08.12.05, 10:35
      cie umiejscawia w łańcuchu pokarmowym ! Problem z komunistami polega na tym że
      używajac słów których znaczenie jest powszechnie znane typu
      :chamstwo,prawda,wiedza,honor,itd - nie można sie z nimi porozumieć bo oni maja
      zakodowany ( w nastepnych miotach juz genetycznie)- system wartości oparty na
      "klasowym" widzeniu swiata i interpretacji słownika.
      • crax Tak mówisz? A co mówią lekarze? 08.12.05, 10:44

• rsrh Nawet nie lekarze likwidują twoje posty na tym 08.12.05, 10:56
          forum - co tylko potwierdza uniwersalnośc klasycznych pojęc typu:
          chamstwo,honor,prawda itd.
          Problem z komunistami ...................patrz wyżej.
          • crax Re: Nawet nie lekarze likwidują twoje posty na ty 08.12.05, 11:02
            Post został zmoderowany później. Właśnie ze względu na odpowiedzi
            takich "honorowych" prawiczków, jak ty.
            • rsrh Nie craxie !Został "zmoderowany" z uzasadnieniem 08.12.05, 11:06
              które racz przeczytac!
              • crax Ty weź się zastanów... 08.12.05, 11:13
                Przy KAŻDYM zmoderowanym poście pojawia się uzasadnienie: "Wiadomość została
                usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu." To jest STANDARD.
                Jeśli, jak twierdzisz, tytuł postu nie odpowiadał moderatorowi, to wtedy
                usunąłby także post o prawie identycznym tytule "Jacy swięci tacy świadkowie"
                zamieszczony kilka minut po napisaniu przeze mnie mojego. Dlaczego tego nie
                zrobił, możesz wyjaśnić? Nie pieprz głupot jak nie wiesz o czym mówisz,
                prawiczku.

Chodzi o ten post ---> "forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                f=29&w=33167590&a=33169963
                • rsrh Ja sie "wziąłem i zastanowiłem" i doszedłem do 08.12.05, 11:26
                  wnisku craxie że twój post został zdjety bowiem własnie odbiegał od standardu
                  regulaminu który właśnie wyklucza chamstwo!
                  • crax Dlaczego nie odpowiadasz na niewygodne... 08.12.05, 11:31
                    ...dla ciebie pytania? Typowe dla tych, co nie maja nic do powiedzenia.
                    Odpowiedz: dlaczego w takim razie identyczny post nie został zdjęty?
                    • rsrh Widocznie oceniono całość twojej "twórczości" 08.12.05, 11:38
                      Poruszany temat dotyczacy JPII-zawsze bedzie mobilizował wszelkiej masci
                      "dyskutantów" którym jak w dowcipie o sierżancie wszystko kojarzy sie z .....!to
                      im z "czarnymi" i kościołem.
                      Zadaj to pytanie temu który twój post zdjął-nie wiesz jak sie to robi?
                      • crax Re: Widocznie oceniono całość twojej "twórczości" 08.12.05, 11:43
                        Jassssne... Ale teraz palnąłeś. Może nie wiesz, ale moderator NIGDY nie kasuje
                        postów ze względu na "całokształt". NIGDY! Poza tym, może łaskawie zauważ, że w
                        tym wątku są jeszcze jeden mój post i jakoś dobrze się czuje.

P.S. A pytać o powody to po prostu mi się nie chce, gdyż prawdę mówiąc mam to
                        gdzieś. Niech sobie kasuje, jeśli chce. To TY sie tego czepiłeś.
                        • rsrh Problem z koministami jest o wiele wiekszy choćby 08.12.05, 11:49
                          ze wzgledu na liczbe ofiar ich "rozumienia swiata".Ale mieli jeden
                          niezaprzeczalny craxie plus - masowo zabijali swoich czego np ich pobratymiec
                          Adolf nie robił!
                          • awersja Re: Problem z koministami jest o wiele wiekszy ch 08.12.05, 11:53
                            rsrh napisał:

> ze wzgledu na liczbe ofiar ich "rozumienia swiata".Ale mieli jeden
                            > niezaprzeczalny craxie plus - masowo zabijali swoich czego np ich pobratymiec
                            > Adolf nie robił!

Gratuluję doboru argumentów w dyskusji nt. beatyfikacji Jana Pawła II.
                            • rsrh Szanowna awersjo - to nie jest dyskusja o procesie 08.12.05, 12:04
                              beatyfikacyjnym JP II - tylko o szokujacym pojawieniu sie w tej sprawie postaci
                              pana Kwaśniewskiego i dokładnie moja z craxem!
                              • Gość: klecha-dzieciolub rsrh - ty jesteś jakiś oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 12:14
                                takich nie powinno sie wypuszczać z ZOO
                          • crax Rozmawiaj na temat, proszę... 08.12.05, 11:57
                            Wiesz... żałosny jesteś. Dałeś ciała w dyskusji (bezsensownej zresztą) nt.
                            usunięcia mojego postu i teraz odwracasz kota ogonem i zaczynasz gadać na inny
                            temat - problemy z komunistami. Niezły poziom dyskusji z tobą, nie ma co... :/
                            Skończ już lepiej, bo się kompromitujesz.
                            • rsrh Ty craxie wywołałeś temat "problemy z..." 08.12.05, 12:09
                              kpiac z katolików i JPII.Wykazałem ci że problemy z komunistami większe!

Zycze Ci Spokojnych Świąt ( o ile je obchodzisz) i do zobaczenia w przyszłym
                              roku bowiem na dłuższy czas opuszczam ten kraj .
                              • po_godzinach a gdzie są dziś ci "komuniści"? 08.12.05, 12:21
                                • crax No właśnie, ale niektórzy... 08.12.05, 12:30
                                  ...widzą ich nawet pod swoim łóżkiem.
                          • Gość: koloratura1 Re: Problem z koministami jest o wiele wiekszy ch IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 22:39
                            rsrh napisał:

> ze wzgledu na liczbe ofiar ich "rozumienia swiata".Ale mieli jeden
                            > niezaprzeczalny craxie plus - masowo zabijali swoich czego np ich pobratymiec
                            > Adolf nie robił!

I znowu błąd! Robił, jeszcze jak! Od tego zresztą zaczynał, jeszcze nim
                            rozpoczął wojnę.

Na lekcjach historii też wagarowałeś, nie tylko na biologii?
      • Gość: koloratura1 Re: No tak CRAX ! 2 x na niego głosowałeś co dokł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 22:32
        Rsrh, wróć do szkoły na lekcje biologii, albo chociaż poczytaj w googlach. Może
        uda Ci się pojąć różnicę między "łańcuchem pokarmowym" i "łańcuchem ewolucyjnym".
    • Gość: marc PREZYDENT CIESZYŁ SIE DOBRĄ OPINIĄ W WATYKANIE IP: *.strong / *.strong-pc.com 08.12.05, 10:37
      Prezydent cieszył się dobrą opinią w Watykanie, ciekawe, jakie zdanie o
      Kaczyńskim, zwolenniku kary śmierci, miałby papież.
    • Gość: fiu fiuuu Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: 212.160.156.* 08.12.05, 10:37
      heheeh, czy Olek pojedzie swiadczyc w towarzystwie Jaskierni i Dyducha?
      Jesli tak, zdarzylby sie cud potwierdzajacy swietosc JP2nd.
      Nawet poczciwa babinka Edmunda Sokolowksa spod Nadbiebrzan Podkoscielnych,
      ktora doznala cudownego ozdrowienia za sprawa pielgrzymki papieza, nie bylaby
      juz potrzebna. pochwalony
    • Gość: miron NAPRAWDĘ? A NIE RYDZYK? NIE KACZOR? NIE JUREK? IP: *.strong / *.strong-pc.com 08.12.05, 10:39
    • Gość: poler ojejku, a o.Tadeusza Rydzyka nie poprosili ???? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.12.05, 10:39
    • Gość: jolita Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: *.44-151.net24.it 08.12.05, 10:44
      Szkoda ze nie moga przesluchac kardynala Romero (zastrzelony w 1980 r.) ktory
      szukal pomocy (bezskutecznie!!!) w 1979 r u naszego papieza donoszac na akty
      kryminalne popelniane przez rezim w stosunku do ludnosci i broniacych biedoty
      ksiezy. Jan Pawel II odmowil przeczytania dossier ktore przywiozl Romero. No i
      niestety mial sympatyzujacy stosunek do rezimow poludniowoamerykanskich ktore
      dziesiatkowaly ludnosc. Byl niewatpliwie wielkim czlowiekiem i znaczy wiele dla
      Polski ale stad do swietosci to jeszcze daleko.
    • Gość: bobby Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:45
      To podstęp! Przesłuchanie będzie prowadził Zbigniew Ziobro!
    • Gość: tolek Potwierdzi, że dzięki JP II upadł komunizm !!!!! IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:46
      W tamtych czasach to naprawdę był cud !!!!!!!
    • alkud A kto będzie świadkiem w sprawie Kwaśniewskiego?:) 08.12.05, 10:48
      hehe

religiapokoju.blox.pl/
      • Gość: koloratura1 Re: A kto będzie świadkiem w sprawie Kwaśniewskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.05, 13:35
        A co? Już chcą go beatyfikować? Za życia?!
    • pinia1a Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj 08.12.05, 10:53
      Czego ma być świadkiem ?
    • saxmel Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj 08.12.05, 10:54
      nie sadze ze jego swiadectwo bedzie wielkiej wagi
    • Gość: i Re: Kwaśniewski świadkiem w procesie beatyfikacyj IP: *.qld.bigpond.net.au 08.12.05, 10:55
      "Prezydent Aleksander Kwaśniewski wraz z żoną Jolantą u Papieża w maju 2003 roku"

Zdjecie powinno byc podpisane:
      "Chodz, Jolka. Nie ugryzie..."
    • Gość: seawolfie Zaśpiewa i zatańczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:08
      Zaspiewa i zatańczy? Bo zeznawać to on nie lubi, oj nie lubi...

A niedługo będzie musiał, i to nie w Rzymie, hi,hi! Koniec immunitetu sie
      zbliża!

A może to "niecny" podstęp Ziobry i Miodowicza, by jednak wydostac jakieś
      zeznania od naszego kłamczuszka?
    • Gość: observer Zaśpiewa i zatańczy tym razem, czy znowu odmówi? IP: 193.109.212.* 08.12.05, 11:08
    • Gość: oleksy Kwach nie występuje przed komisjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:19
      nawet przed takimi jak ta
    • glion Teoria Spiskowa 08.12.05, 11:19
      Ponizsze wypociny niepoparte sa zadnymi dowodami i jako takie nie nalezy ich
      traktowac powaznie:

1.Kwasniewski umoczony w mafie i inne przekrety wie ze jego sytuacja w Polsce
      po wygasnieciu immunitetu i calkowitym przejeciu wladzy przez "moherowa
      koalicje" moze nie byc zbyt ciekawa.

2. Posiadajac "zaslugi" w USA (wyslanie wojsk do Iraku, wiezienia CIA itp)
      Kwasniewski mial zapewnienia poparcia swojej kandydatury na eksponowane
      stanowisko miedzynarodowe za granica (NATO lub ONZ) ale w swietle ostatnich
      wydazen (zapewnienia Putina ze zrobi wszystko aby uziemnic Kwasniewskiego,
      opinia "prezia" w kraju) szanse na sukces wydaja sie znikome.

3. Kwasniewski wie ze musi opuscic kraj jak najszybciej po zakonczeniu
      prezydentury (kasa z przekretow na kontach zagranicznych jest wiec finansowo
      nie bedzie problemu, gorzej ze "moherowe berety" moga to uniemozliwic (trybunal
      stanu)

4. Suchocka umoczona w sprawe Vogla i sa na nia haki, ale obecnie ambasador w
      Watykanie wiec zalatwia Kwasniewskiemu wizyte w sprawie "swiadkowania" wiedzac
      ze nawet jak by Kwach byl w wiezieniu to na taka wizyte go wypuszcza a jak juz
      granice przekroczy to jest wolny.

Spiskowa konkluzja: Kwasniewski przygotowuje sobie kolo ratunkowe na czarna
      godzine.

Czy to pisalem powaznie czy dla jaj zostawiam czytelnikom do oceny ;0).
      • marysia75 Re: Teoria Spiskowa 08.12.05, 11:28
        glion napisał:

> 4. Suchocka umoczona w sprawe Vogla i sa na nia haki, ale obecnie ambasador w
        > Watykanie wiec zalatwia Kwasniewskiemu wizyte w sprawie "swiadkowania"
        wiedzac
        > ze nawet jak by Kwach byl w wiezieniu to na taka wizyte go wypuszcza a jak
        juz
        > granice przekroczy to jest wolny.

I tu sie z Toba czesciowo zgadzam:)

> Czy to pisalem powaznie czy dla jaj zostawiam czytelnikom do oceny ;0).

Nie ma dymu bez ognia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka