1eb 11.01.06, 17:13 macie jakieś patenty, żeby dobrze isę poczuć zaraz po przebudzenieu i żeby ten stan potrwał co najmniej cały poranek? czekam na inspiracje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusowy_yacht Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 11.01.06, 17:15 zawsze mam koło siebie jakąś piersióweczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocnik_Maga Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.aster.pl 11.01.06, 18:19 Najlepiej z rana się nastukać trawką :) Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 11.01.06, 18:42 ja jak się budzę o 2.00 w nocy to zaczynam napie..c z kopa w kaloryfer, zeby obudzic tego je..ego fajfusa z gory co mi nie dal spac jak sie kladlem o 19.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.toya.net.pl 12.01.06, 22:14 Haa!! Więc to Twoja sprawka, to walenie w rury o drugiej w nocy!!! Poczekaj, bratku, dzisiaj zafunduję Ci solidną dawkę tłustych bitów z mojej mega wypasionej wieży!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achu Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:06 YES!YES!YES! Yyychmm.:) Pozdrawiam, Achu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rannyptaszek Re: Prawdziwy mężczyzna nie pije do 12:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:46 Poranne bzykanko jest najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Prawdziwy mężczyzna nie pije do 12:00 11.01.06, 19:10 toś mi pojechał :/ a tak poważnie jak wstaje z rana to zawsze mówię sobie, że będzie dobrze i w sumie działa :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 12.01.06, 11:09 Najlepsze są obserwacja ganiających rano po mieszkaniu zwierzaków. Można też poprosić o zrobienie śniadania :) -- Robisz zdjęcia? Pokaż je i komentuj fotografie innych obiektywni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:11 Piersióweczkę czy pierś?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.chello.pl 12.01.06, 15:47 luksusowy_yacht napisał: > zawsze mam koło siebie jakąś piersióweczkę :) I co z nią robisz, z rana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.Red-81-35-192.dynamicIP.rima-tde.net 11.01.06, 18:51 ja sie wtulam w piers faceta, i przez caly dzien pamietam potem jego zapach. wstaje, wlaczam ulubione radio (bez reklam), w miedzyczasie jak robie sniadanko albo krzatam sie po domu, wychodze na balkon spogladam na morze, poglaskam petajacego sie pod nogami kota... I mimo ze sie spiesze staram sie cieszyc drobiazgami, sniadaniem, piosenka w radiu, ladna pogoda, usmiechem faceta, faktem ze juz sroda i do wekendu niedaleko :) i takie tam... grunt to dobre nastawienie. a jak kto woli flaszke z rana... ja wole wieczorem, dobrego drinka, dobry film...i najlepiej w objeciach :) pozdrawiam zyczliwie nastawionych Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 11.01.06, 18:59 ekspres do kawy z timerem - nie budzi cię wtedy żaden pier****ny budzik, tylko zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornel Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.pl 12.01.06, 17:49 Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: 213.199.218.* 11.01.06, 19:07 Dwa piwka + jajecznica i dzień będzie dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.chello.pl 11.01.06, 21:21 Gość portalu: aha napisał(a): > Dwa piwka + jajecznica i dzień będzie dobry. od piwa zaxczynasz, co na to AA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: 213.199.218.* 11.01.06, 21:34 Po prostu żyję wśród przyjemności, zaczynam i kończę na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.chello.pl 12.01.06, 14:51 Gość portalu: aha napisał(a): > Po prostu żyję wśród przyjemności, zaczynam i kończę na tym nie obawiasz się, że na tym skończysz? a wydaje się, ze szanse masz, czego nie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
mamrotha Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 11.01.06, 19:30 1. zimny prysznic 2. 20 min jogi 3. 15 min medytacji = spokoj do 15.00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.mnhelse.net 11.01.06, 19:44 Polecam s'witaniec ,prysznic i kawka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAn Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:10 ja wstaje i ide sie wylac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiarazrzymu Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: 217.221.159.* 12.01.06, 17:13 sama poezja............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiara Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: 217.221.159.* 12.01.06, 17:12 a do pracy kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator55 Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 12.01.06, 23:04 niestety nie wszysccy żyją w świadomości jak wygląda prawdziwy świat .. nie poświęcą czasu na coś czego nie rozumieją . najprościej jest tak : zasnąć spokojnie bez buzowania się . rano po wstaniu umyć zęby i język i krótka gimnastyka oraz kilka głębokich oddechów ( oddychanie czakrami ) . po śniadaniu i oddaniu k. prysznic zakończony letnim ( letni prysznic w powiązanmiu z krótką intencją daje lepsze rezultaty ) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappka Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 19:52 wstajesz rano i mówisz sobie: kolejny udany dzień. zjadasz śniadanko, jakieś ćwiczonko rozciągające (może być zwykłe przeciąganie się :) i na spacerek podziwiać przyrodę i ludzi. no chyba, że do pracy. ja chodzę na nogach do pracy (przez park), więc łączę przyjemne z pożytecznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
uczycielka1 Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 11.01.06, 19:58 kawa + uśmiechnięty domowy zwierzyniec + już niedługo wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 11.01.06, 20:05 zastanowic sie czy warto wstawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: 195.117.240.* 11.01.06, 20:46 Najlepiej jest się szybko zwlec, ubrać i udać na najbliższą pływalnię. Zajmuje mi to wszystko 15 minut - do wody wchodzę jeszcze śpiąc i po jakichś 30 minutach (odruch pływania włącza się sam) się budzę, kolejne 15 minut pływam już świadomie. Potem jacuzzi i zrelaksowana oraz obudzona (około 8:30) do domu. Kawa i do roboty... Najgorszy jest moment wyłażenia z łóżka po ciemku, ale warto! Odpowiedz Link Zgłoś
uczycielka1 Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 11.01.06, 20:52 podziwiam Cię. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
aeromonas Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 12.01.06, 21:08 Nie przesadzaj. Uwielbiam pływać i wiem, że koszmarny trud zwleczenia się z łóżka po ciemku zostanie mi wynagrodzony fantastycznym samopoczuciem. Próbowałam kiedyś biegać rano, ale to niemożliwe - cały mój organizm jeszcze śpi i to groziło śmiercią lub kalectwem... w końcu udało się, ale tylko na wakacjach, kiedy wybiegam z domu prosto do lasu i nie wcześniej niż o 8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.01.06, 10:33 Pełen szacunek! I wielki podziw. Serio, serio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:54 Najlepiej zapalić fajkę albo dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 06:07 hahahhahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Dobra muzyczka!!! IP: *.bltmmd.east.verizon.net 11.01.06, 20:56 podstawa to szybko wstac,bez drzemek itd.,budzi i wstajemy,potem wlaczamy DOBRA szybka muzyke,najlepiej nbagrac sobie wlasna plytke z ulubionymi kawalkami,kazdy z nas ma jakas muzyczke ktora nia niego dobrze dziala,troszke sie poprzeciagajmy i zjedzmy dobre,lekkie sniadanko.Wazne jest zeby wstac na tyle wczesnie,zeby sie nigdzie i z niczym nie spieszyc,wtedy bedzie ok,ale zaczac dzien z dobra muzyczka to jest NAJWAZNIEJSZE! Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjna_zmija Re: Dobra muzyczka!!! 11.01.06, 21:40 podobnie, wiazanka ulubionych, pozytywnie nakręcających kawałków w drodze do pracy i nawet mróz nie jest dokuczliwy; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasu Re: Dobra muzyczka!!! IP: *.cytanet.com.cy 12.01.06, 07:35 Tak, mnie tez muzyka ROZKRECA i zacheca do zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watek Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 11.01.06, 21:05 ja, zwykle jak sie obudze lubie sobie naostrzyć pinokia swietnie sie po tym czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peli Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.06, 21:18 ja keidy wstaje to na początek puszczam porządną wiąchę najróżniejszych przyjemnych słówek, potam wkur...ny ide na śniadanie a potam juz jestem zadowolony ze udalo mi się wstać:):):) pozdrawiam dla wszystkich poranno_wstawaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:27 Robię dokładnie to samo po wypaleniu fajki albo dwóch. Wtedy wiem że żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milis Naostrzyc pinokia?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 10:52 Naostrzyć pinokia????!!!! Co to do cholery oznacza, czy to o czym myślę? Niech mnie ktoś uświadomi, bo tego zwrotu jeszcze nie słyszałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje paranoje Re: Ja wypijam szklanke wodki IP: *.atman.pl / *.atman.pl 11.01.06, 22:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje paranoje Re: Ja wypijam szklanke wodki IP: *.atman.pl / *.atman.pl 11.01.06, 22:32 Widze ze aby byc szczesliwym, wystarczy wodka, piwo, wino, trawa. i to z samego rana! ha! nie macie innych pomyslow??? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Ja wypijam szklanke wodki 11.01.06, 22:37 Sobie doczytaj najpierw, zwyrolu! ;) Przecież napisałem o kawie, ale jakoś bez echa przeszło - czyżbym był wymierającym gatunkiem nie pijących przed 17? Odpowiedz Link Zgłoś
praptak Re: Ja wypijam szklanke wodki 13.01.06, 14:07 > Widze ze aby byc szczesliwym, wystarczy wodka, piwo, wino, trawa. i to z samego > rana! ha! > nie macie innych pomyslow??? Bo głupki się nie znają. Wódka, piwo, wino i trawa to używki na wieczór. Na rano polecam amfetaminę, efedrynę, a w ostateczności pseudoefedrynę, byle nie na raz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aal Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.06, 22:25 dobrze sie wyspac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
homosexualista2 .........czasami pomaga sex...albo dobra kawa 11.01.06, 22:27 albo nastrojowa muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babol co zrobić aby ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:48 no to w końcu fajnie czy sensownie ?? zdecyduj się :))))))))) bo jak fajnie to po prostu wstań i rób to co lubisz albo nie rób nic jak lubisz :))) a jak ma być sensownie to wstań i zapie*dalaj do roboty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul prozczek? (prozack) IP: 5.5R* / *.ddc.dal.earthlink.net 11.01.06, 23:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom chambers Medytuj!!! IP: *.aster.pl 11.01.06, 23:07 naucz sie medytowac, jesli bedziesz mial dobrego nauczyciela to gwarantuje ze bedziesz wstawal o godzine wczesniej zeby pomedytowac i nie bedziesz sie mogl doczekac nastepnego razu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Medytuj!!! 11.01.06, 23:26 taaa, trzy sesje medytacji podczas "Rozmów niedokończonych" i można się skutecznie wyleczyć z katolicyzmu Mejd in Toruń (przepraszam torunian)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjjjjjja Re: Medytuj!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:33 Polecam, potwierdzam!!! Dzień rozpoczety medytacją jest dniem spełnionym i miłym coby się nie działo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:27 Antylista w Antyradiu z rana stawia na nogi i gwarantuje humor na cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.ghnet.pl 12.01.06, 20:27 Gość portalu: emeryt napisał(a): > Antylista w Antyradiu z rana stawia na nogi i gwarantuje humor na cały dzień. amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:00 No sam to chciałem napisać :-). Pod warunkiem, że Figurski nie przyjdzie zaspany i wk*.* do pracy ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 dobra muzyka wystarczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:00 wystarczy dobra muzyka o poranku. od tego czy uslysze jakis fajny kawalek i czy w ogole uslysze jakas muzyke zalezy jak dobrze sie czuje... poza tym nawet jak mam gorszy dzien, to sluchaweczki, discman-ik i wszystko gra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: 209.89.159.* 12.01.06, 01:41 Trudno odpowiediec a to pytanie,gdyz sama mam z tym problem. Duzo zalezy od stosowania terapii w stosunku do siebie i tak ukladac sobie dzien,by nie wpadac w nude. Trzeba rano zaplanowac,co by sie chcialo zrobic pozytecznego. Jak tak ukladam sobie dzien i nawet,jesli nie mam nic do roboty,wynajduje sobie jakies drobne czynnosci,np.ukladnie rzeczy w szafie,przeglad bielizny ,ponczoch i skarpet.Jesli jest jakas dziura - ceruje. Lubie tez w wolnej chwili pokontemplowac sobie nad minionymi latami i zastanowic sie,co moglabym zrobic dobrego dla bliznich. Odpowiedz Link Zgłoś
nicknachwile Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 12.01.06, 03:46 A ja dopiero klade sie spac. Wstane pewnie w poludnie, bede patrzec przez okno, obserwowac swiat i zastanawiac sie czy warto wyjsc do ludzi. Zapewne stwierdze, ze nie i tak minie pol dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.01.06, 04:05 Zacznij dzień modlitwą. Cały proces jest dokładnie opisany tu: www.literatura.hg.pl/baxtrday.htm Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 12.01.06, 04:44 Myślę sobie, jak to fajnie, że nie musze wstawać i zapieprzać do roboty na 7 rano. Potem sobie przypominam, że jestem bezrobotna i muszę szukac pracy, więc psuje mi się humorek. Słucham radia i porannych wiadomości i kiedy je usłyszę, dostaję ataku śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
gothica666 Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 12.01.06, 07:17 Podrapać: się gdziekolwiek, faceta za uchem, kota pod brodą. wypić dobrą kawę i sobie zapalić.Zaśpiewać sobie jakąś góralską piosenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irenka Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 12.01.06, 09:20 Gratuluję.Wspólczuję. Umów się ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buvzacz Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.elpos.net 16.01.06, 14:27 gothka 666 , "gwiazdy nademną" a nie niebo palancie xDDD ta goticka sygnaturka ci raczej nie wyszla, o mhroczna hyhy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ja podaję Żonie kawę i tosty do łóżka :))) IP: *.acn.waw.pl 12.01.06, 07:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irenka Re: Ja podaję Żonie kawę i tosty do łóżka :))) IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 12.01.06, 09:21 Nie wkurzaj mnie. Mnie nie ma kto podawać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Ja podaję Żonie kawę i tosty do łóżka :))) IP: *.chello.pl 12.01.06, 15:36 Gość portalu: Irenka napisał(a): > Nie wkurzaj mnie. Mnie nie ma kto podawać :( Może jesteś zbyt agresywna? Prosiłaś kogoś, by Ci podał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprytny_rolnik Re: Ja podaję Żonie kawę i tosty do łóżka :))) IP: *.net136.okay.pl 12.01.06, 09:29 też tak chcę podawać. tylko muszę jeszcze żonę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irenka Re: Ja podaję Żonie kawę i tosty do łóżka :))) IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 12.01.06, 20:50 No cóż, ja jestem wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jksdkjd Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: 212.182.117.* 12.01.06, 07:45 nie moge ale sie usmialem wniosek: rano trzeba wyjarac min. 2 fajki potem trawe wypic flache i jeszcze 2 browce oraz zwalic konia ehhehhehehe po tekim "poranku" na pewni człowiek sie czuje zeski i z radoscia idzie do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 08:34 Dobre! Oplułem herbatą monitor ze śmiechu! Najlepsze z rana są takie teksty! Odpowiedz Link Zgłoś