aktsieta 20.02.06, 08:50 Może ktoś powie że mamy sądy "niezawisłe" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancyboy Re: Krzyże w sądach 20.02.06, 09:26 Z definicji: "Sąd niezawisły" to taki, w którym krzyże jeszcze nie zawisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej! Re: Krzyże w sądach IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:01 A dajcie spokój! Co przeszkadza mi krżyż w sądzie! Dla mądrych ludzi to nie jest problem. Jeśli jestem wierząca to obecność krzyża jest mi pomocna jeśli jestem niewierząca to krzyż jest mi obojętny, nawet go nie dostrzegam. Część przeciwników krzyża przypomina mi film "Omen" gdzie antychryst dostawał piany na ustach i obłędu w oczach na widok krzyża. Nie macie poważniejszych problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Krzyże w sądach 20.02.06, 11:27 > Jeśli jestem wierząca to obecność krzyża jest mi pomocna jeśli > jestem niewierząca to krzyż jest mi obojętny Tak samo jak z paradą równości. Chodzi o "obnoszenie się" ze swoimi poglądami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: Krzyże w sądach IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:47 Dodam jeszcze, że tak samo obojętne mi jest czy w sądzie wisi krzyż katolicki, prawosławny czy jakieś symbole islamu czy jeszcze inne. Najlepiej powiesić po jednym dla każdej z możliwych religii a dla ateistów, żeby nie czuli się gorsi zostawić kawałek pustej ściany. Odpowiedz Link Zgłoś
17_mgnien_wiosny Re: Krzyże w sądach 20.02.06, 12:02 To ja bym jeszcze chciał Kaczora Donalda Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: Krzyże w sądach 20.02.06, 12:15 17_mgnien_wiosny napisał: > To ja bym jeszcze chciał Kaczora Donalda i myszkę Miki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
katointegra Re: Krzyże w sądach 20.02.06, 12:27 aktsieta napisała: > i myszkę Miki? :) Powies sie. Bedzie scoop jakiego jeszcze w historii sadownictwa nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: Krzyże w sądach 20.02.06, 12:31 katointegra napisała: > Powies sie. Bedzie scoop jakiego jeszcze w historii sadownictwa nie bylo. O to jak się objawia miłość chrześcijańska ups katolicka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Krzyże w sądach IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.06, 12:33 Moim zdaniem nie powinny wisieć krzyże poniewaz nie jestesmy krajem wyznaniowym ,krzyze powinny wisieć w kościele,wszystko powinno miec swje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
17_mgnien_wiosny Re: Krzyże w sądach 20.02.06, 12:40 Gość portalu: monia napisał(a): > Moim zdaniem nie powinny wisieć krzyże poniewaz nie jestesmy krajem wyznaniowym cierpliwości, już nad tym pracują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Krzyże w sądach IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.06, 17:36 Dzięki za pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: Krzyże w sądach 21.02.06, 04:46 To jest chore bo czlowiek ma calkowicie prawo powiedziec ze,jest sadzony w imieniu Boga a nie narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Krzyże w sądach - pretekst do kasacji wyroku 21.02.06, 07:50 Świetny pretekst do kasacji wyroku Jest to dowód na to że sąd kieruje się określonym światopoglądem a wiec nie jest niezawisły w swych opiniach. :P Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: Krzyże w sądach - pretekst do kasacji wyroku 24.02.06, 15:26 truten.zenobi napisał: > Świetny pretekst do kasacji wyroku > Jest to dowód na to że sąd kieruje się określonym światopoglądem a wiec nie > jest niezawisły w swych opiniach. > :P Obawiam się, że to by nie wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Krzyże w sądach - pretekst do kasacji wyroku 24.02.06, 21:02 > Obawiam się, że to by nie wystarczyło. oczywiśie w naszych sądach które wielokrotnie wykazały że nie sa niezawisłe, obiektywne i sprawiedliwe, (nie tylko ze względu na deklarację katolickości, ale przede wszystkim ze względu na korupcję, nepotyzm i powiązania mafijne.) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Krzyże w sądach 21.02.06, 15:39 Krzyże w sądach, krzyże w szkołach, nawet na sali z kasami, gdzie się za prąd płaci (autentycznie). W końcu pokazówka to podstawa... Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Co? 24.02.06, 14:25 W sądzie byłam kilkadziesiąt razy w życiu i nigdy na żadnej sali nie widziałam krzyża. Dodam, że na takie rzeczy zwracam uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_en :-) 24.02.06, 14:30 zloty_delfin napisała: > W sądzie byłam kilkadziesiąt razy w życiu i nigdy na żadnej sali nie widziałam > > krzyża. Dodam, że na takie rzeczy zwracam uwagę. Rozumiem, że po sądach ciagali cię za wykańczanie gospodarstw? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=37394171&a=37435406 Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: :-) 24.02.06, 14:32 Nie, w sądzie ostatni raz byłam (chyba) 5 sierpnia, a gospodarstwa wykończyłam wczoraj:) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Krzyże w sądach 24.02.06, 15:44 Odkąd sądami rządzi Andrzej Kryże we wszystkich sądach mają wisieć krzyże. Odpowiedz Link Zgłoś