b-beagle 26.02.06, 19:53 No i co na to powiecie? wiadomosci.onet.pl/1314724,242,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tadek Re: Mali domowi kaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 20:09 mialem to samo, w 13 rz wyeliminowalem rodzicow i zostałem sierotą,póżniej do brze rzucalem nożem, w szkole razem z kolegami spowodowalem usunięcie nauczycie- la ze szkoly,a szkołę ukończyłem z wyróznieniem.No i co w tym dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawa Re: Mali domowi kaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:51 Mali kaci to nie jest temat trendy. Trendy są rodzice-kaci i biedne pokrzywdzone dzieci. Mali kaci muszą jeszcze poczekać chwilę na swoje medialne 5 minut;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Mali domowi kaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 09:02 Zawsze twierdziłem że najgrzeczniejsze dzieci są w beczkach po kapuście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: Mali domowi kaci IP: *.chello.pl 28.02.06, 16:34 jakoś mnie to nie szokuje. strasznie sie najezdza na mlodziez(choć już sama do niej nie naleze), zapominajac jacy sami bylismy. to nie mlodziez/dzieciaki sie zmieniaja, tylko my. po prostu stalismy sie dojrzalsi i zauwazamy pewne sprawy. malo kto pamieta, ze ci sami rodzice, ktorzy obecnie maja swoje dzieci, byli podobnie postrzegani jak one obecnie. ale jest jeden niezaprzeczalny fakt- wina lezy po stronie rodziców. to ich porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan a co powiesz na to IP: *.chello.pl 28.02.06, 16:37 serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3182710.html agresja rodzi agresje. znane, szkoda tylko, ze ignorowane. dzieciaki nie sa agresywne same z siebie. podobno 70% Polaków zostało wychowane w dysfunkcyjenj rodzinie. Nic dziwnego ,ze my jako narod jestesmy strasznie zakompleksieni. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: a co powiesz na to 28.02.06, 16:59 Gość portalu: nan napisał(a): > serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3182710.html > agresja rodzi agresje. znane, szkoda tylko, ze ignorowane. dzieciaki nie sa > agresywne same z siebie. > podobno 70% Polaków zostało wychowane w dysfunkcyjenj rodzinie. Nic > dziwnego ,ze my jako narod jestesmy strasznie zakompleksieni. Powiem tylko tyle, że coś jest nie tak skoro rodzice nie potrafia wychowywać swoich dzieci bez agresji nie mówię o przypadkach patologicznych opisanych w artykule który cytujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: a co powiesz na to IP: *.chello.pl 28.02.06, 17:12 wiem, ze jest cos nie tak. jak czytam ten artykul to sie wzdrygam i napinam. i nie dlatego, ze wyobraznia mi pracuje, ale, ze pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś