mysha_b 08.07.06, 16:33 Tubylcu, spoznione, ale BARDZO serdeczne zyczenia z okazji URODZIN. Niech Ci sie szczesci przez cale zycie, badz zdrow i niech Ci sie mnoza pieniazki :))) img395.imageshack.us/img395/7728/rose233uu.gif Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annah11 Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 10.07.06, 00:36 Ja tez dolaczam sie do zyczen Myszy. Tubylcu sto lat, sto lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 10.07.06, 09:26 Jo tyz dołącom, a do kwiatków od Mysecki dołącom wazon, coby było ka te kwiatki włozyć. Wykopołek ten wazon kasi pod Trojom. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 10.07.06, 19:47 Raczku-Nieboraczku,no jakżesz mogłabym nie dołączyć się do wspaniałych życzeń... tylko nie mogę żadnego ładnego bukieciku umieścić,bom nie na swoim kompie,z dala od domu :( ale wyimaginuj sobie Waść,że bukiet pięknych polnych kwiatków Bryzka Tobie wręcza i przesyła całuski i dwie rybie łuski :) 100 lat,100 lat niech żyje żyje naaaaaaaaaamm! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 11.07.06, 15:49 > 100 lat,100 lat niech żyje żyje naaaaaaaaaamm! Jejku! Własnie se coś przybocyłek! To syćko mojo wina, bo to jo napisołek "STO LAT" w tytule wątku. A tymcasem Tubylecek nie fce zyć 100 roków, ino dłuzej. Bo przyznoł sie kiesik, ze bedzie zył tak długo jak Noe. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 19.07.06, 11:07 Najserdeczniej dziękuję zapamięć i życzenia! Nie spodziewałem się, ze jeszcze ktoś mnie tu pamięta. Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 26.07.06, 01:24 Pamieta, Tubylcu, pamieta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 26.07.06, 08:28 Powiem Myszo bardzo krótko: Jesteś chyba NIEZABUDKĄ! tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 26.07.06, 12:39 > Jesteś chyba NIEZABUDKĄ! ZA jaką BUDKĄ Mysecka NIE jest? Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 26.07.06, 14:42 Mysza na pewno nie jest budką z piwem, ani z lodami. A szkoda! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 27.07.06, 12:27 A tak w ogóle to budki z piwem jesce kasi istniejom, cy podzieliły los dinozaurów i wyginęły? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 27.07.06, 13:39 Teraz pod budkami z piwem postawiono stoliki i lawki i nazywają się ogródki piwne. A pijący piwo nie są już pogardzanym towarzystwem spod budki z piwem, tylko podziwianymi biznesmenami! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 27.07.06, 14:30 No to momy swojom polskom wersje kariery od pucybuta do milionera. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 03.08.06, 19:02 Wszystkiego Najlepszego i jak dobrze, ze powrociles, bo bardzo to Schronisko tesknilo, oj bardzo. Ja tutaj w czasach takich przybylem i zobaczylem :) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 29.08.06, 01:56 To na cześć powrotu Raczka Hiphip hurrrrraaaaaaa!!!! x3 Odpowiedz Link Zgłoś