Dodaj do ulubionych

*** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! ***

08.07.06, 16:33
Tubylcu, spoznione, ale BARDZO serdeczne zyczenia z okazji URODZIN. Niech Ci
sie szczesci przez cale zycie, badz zdrow i niech Ci sie mnoza pieniazki :)))

img395.imageshack.us/img395/7728/rose233uu.gif
Obserwuj wątek
    • annah11 Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 10.07.06, 00:36
      Ja tez dolaczam sie do zyczen Myszy. Tubylcu sto lat, sto lat....
      • owcarek_podhalanski Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 10.07.06, 09:26
        Jo tyz dołącom, a do kwiatków od Mysecki dołącom wazon, coby
        było ka te kwiatki włozyć. Wykopołek ten wazon kasi pod Trojom. Hau!
    • night_breeze Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 10.07.06, 19:47
      Raczku-Nieboraczku,no jakżesz mogłabym nie dołączyć się do wspaniałych życzeń...
      tylko nie mogę żadnego ładnego bukieciku umieścić,bom nie na swoim kompie,z dala
      od domu :( ale wyimaginuj sobie Waść,że bukiet pięknych polnych kwiatków Bryzka
      Tobie wręcza i przesyła całuski i dwie rybie łuski :)
      100 lat,100 lat niech żyje żyje naaaaaaaaaamm!
      • owcarek_podhalanski Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 11.07.06, 15:49
        > 100 lat,100 lat niech żyje żyje naaaaaaaaaamm!

Jejku! Własnie se coś przybocyłek! To syćko mojo wina, bo to jo napisołek "STO
        LAT" w tytule wątku. A tymcasem Tubylecek nie fce zyć 100 roków, ino dłuzej. Bo
        przyznoł sie kiesik, ze bedzie zył tak długo jak Noe. Hau!
    • rak-pustelnik Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 19.07.06, 11:07
      Najserdeczniej dziękuję zapamięć i życzenia! Nie spodziewałem się, ze jeszcze
      ktoś mnie tu pamięta.
      Tubylec
      • mysha_b Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 26.07.06, 01:24
        Pamieta, Tubylcu, pamieta :)))
        • rak-pustelnik Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 26.07.06, 08:28
          Powiem Myszo bardzo krótko:
          Jesteś chyba NIEZABUDKĄ!
          tubylec
          • owcarek_podhalanski Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 26.07.06, 12:39
            > Jesteś chyba NIEZABUDKĄ!

ZA jaką BUDKĄ Mysecka NIE jest? Hau!
            • rak-pustelnik Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 26.07.06, 14:42
              Mysza na pewno nie jest budką z piwem, ani z lodami. A szkoda!
              Tubylec
              • owcarek_podhalanski Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 27.07.06, 12:27
                A tak w ogóle to budki z piwem jesce kasi istniejom, cy podzieliły los
                dinozaurów i wyginęły? Hau?
                • rak-pustelnik Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 27.07.06, 13:39
                  Teraz pod budkami z piwem postawiono stoliki i lawki i nazywają się ogródki
                  piwne. A pijący piwo nie są już pogardzanym towarzystwem spod budki z piwem,
                  tylko podziwianymi biznesmenami!
                  Tubylec
                  • owcarek_podhalanski Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 27.07.06, 14:30
                    No to momy swojom polskom wersje kariery od pucybuta do milionera. Hau!
    • radwi22 Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 03.08.06, 19:02
      Wszystkiego Najlepszego i jak dobrze, ze powrociles, bo bardzo to Schronisko
      tesknilo, oj bardzo. Ja tutaj w czasach takich przybylem i zobaczylem :)
    • night_breeze Re: *** STO LAT NIECH TUBYLEC ZYJE NAM!!! *** 29.08.06, 01:56
      To na cześć powrotu Raczka
      Hiphip hurrrrraaaaaaa!!!! x3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka