tadeuszx 08.08.06, 08:22 Jakiś Szwed, czy Duńczyk złaził z góry i mówił, że tu coś takiego istnieje. Faktycznie, dobrze gadał, jest Schronisko ... Sma... trochę napis jakby zamazany... Smadnego ... Mnicha! Tak, to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Re: Noooo, wreeeeszcie to schronisko!? 08.08.06, 08:31 Coś mi mówiono, że tu się dziewcząt nie podrywa?? Eeeee tam, bajery jakieś mi ten Duńczyk wstawiał :-( Odpowiedz Link Zgłoś
linnea Re: Noooo, wreeeeszcie to schronisko!? 08.08.06, 08:53 Ja tego nie mówiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Linnea, to jakiś facet takie ploty rozsiewa... 08.08.06, 10:01 Pewnie z zazdrości, że nic tu nie poderwał? Ale jak miał poderwać, gdy po duńsku gadał? Na forum zaś, mowa gestów nie skutkuje, dlatego wybył stąd i chyba dobrze, bo mi miejsce zrobił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Oj, czekaj, sorry. Nie powiedziałem Ci nawet 08.08.06, 10:04 Dzień dobry? Witam Cię i przedstawiam się: Tadeusz, do usług... wszelakich;-) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Oj, czekaj, sorry. Nie powiedziałem Ci nawet 08.08.06, 11:48 Witoj, Tadzicku! Posil sie syćkim, co znojdzies w wątku "Menu Schroniska". Co do podrywania dziewcyn - to juz sam se musis radzić :-) Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Oj, czekaj, sorry. Nie powiedziałem Ci nawet 09.08.06, 21:24 Z podrywem, to już się Radwiczek ofiarował do pomocy!;-))) I dobrze, bo młody, to szybciej za dziewczynami nadąży! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś