annah11 23.09.06, 00:04 tinyurl.com/create.php Skopiowac dlugi adres, wkleic w okienko i nacisnac przycisk. Skopiowac skrocony adres i wsadzic do postu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysha_b Re: SKRACANIE DLUGICH adresow 25.09.06, 14:02 Ach, Aniu Droga, mam oczywiscie ten adres, ale wiesz.... kopiowac, wstawiac, znowu kopiowac. Czy mnie sie chce?, sama widzisz jaki ze mnie patentowany len :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: SKRACANIE DLUGICH adresow 26.09.06, 00:32 Ph Myszeczko to nie lenistwo. Myszeczki sa malutkie, adresay grubasne, dlugie i ciezkie wiec wszystko razem wlasnie tak dziala jak dziala :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: SKRACANIE DLUGICH adresow 26.09.06, 14:41 Dzieki Ci, Aniu, ze jestes tak wspanialomyslnie wyrozumiala. To rzadkosc. Zeby tak wszyscy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: SKRACANIE DLUGICH adresow 28.09.06, 00:38 Myszeczko staram sie jak moge. Bedac wyrozumiala dla innych latwiej "przeskoczyc" jakies swoje trudnosci...tak mi sie zdaje. To znaczy przeskok w sensie psychicznym. Bo od siebie naprawde wiele wymagam i realizuje program jak najlepiej sie da. Bez wchodzenia Jednak na odciski psychiczne innym :)bo to naprawde nic poza kwasami i obrazami nie daje (obrazami od obrazania a nie od obrazow tych na scianie) Odpowiedz Link Zgłoś