Dodaj do ulubionych

Sekielski, Morozowski... materiały doskonałe !!!:)

26.09.06, 22:45
Właśnie na TVN-ie leci program Sekielskiego i Morozowskiego "Teraz my", w którym prezentowane są nagrania audio i video, na których pokazane są próby przekupstwa Renaty Beger przez PiS :)

Katolicy z PiS-u kupczą stanowiskami Sekretarzy Stanu jak dziwki tyłkami za Marriottem. Wyszło szydło z wora. To im Renatka z ukrytymi kamerami i mikrofonami zrobiła przysługę :)

Jutro w prasie na pewno będzie to wszystko na okładkach. "Prawo i Sprawiedliwość" - śmiechu warte. Komunistów nie nawidziłem, ale te katolickie bydlaki przerastają ich o głowę.

Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości jak "prawy" mamy rząd, to niech ogląda.

koń
Obserwuj wątek
    • kon_by_sie_usmial Mojzesowicz, Lipiński skompromitowani !!! 26.09.06, 22:55
      No to koalicję PiS z PSL-em szlag trafił :)

Po minie Sawickiego widzę, że uwierzyć nie może jak może tak kupczyć stołkami.

A teraz jeszcze ukryta kamera z Mojzesowiczem, który daje Begerowej instrukcje, jak nie budząc podejrzeń wślizgnąć się na stołek.

Obrzydliwe. Takie g***o w wykonaniu bogobojnych katolików, płaszczących się przed kościołem i swoim bogiem.

Rzygać się chce.
      Polska polityka sięgnęła bruku, dzięki PiS-owi.

koń

• yoma Re: Mojzesowicz, Lipiński skompromitowani !!! 26.09.06, 22:57
        To teraz to odkryłeś, kolego?
        • kon_by_sie_usmial Re: Mojzesowicz, Lipiński skompromitowani !!! 26.09.06, 23:13
          Ja o tym wiedziałem od dawna, ale może ten ciemny motłoch po publikacji nagrań przejrzy na swe kaprawe oczęta.

Katolicy..... ehhh

koń
          • Gość: yetti Re: Mojzesowicz, Lipiński skompromitowani !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:18
            Człowieku, a raczej Koniu, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jaki bywasz czasem
            wkurzający.
            Czepiłeś się Katolików jak pijany płotu albo jak rzep psiego ogonu.

Możesz zmienić płytę ?

• marysia_b Re: Mojzesowicz, Lipiński skompromitowani !!! 26.09.06, 23:21
              Gość portalu: yetti napisał(a):

> Człowieku, a raczej Koniu, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jaki bywasz czasem
              >
              > wkurzający.
              > Czepiłeś się Katolików jak pijany płotu albo jak rzep psiego ogonu.
              >
              > Możesz zmienić płytę ?
              >

I w dotatku miota sie jak Arab po pustym sklepie!
            • kon_by_sie_usmial Re: Mojzesowicz, Lipiński skompromitowani !!! 26.09.06, 23:56
              Nie mogę. Bo tej hipokryzji od Was (mniemam po Twoim wystąpieniu, że przynależysz do tej hipokrytycznej gawiedzi) bijącej nie mogę pojąć i znieść.

Praworządność, moralność, etyka - frazesy którymi wycieracie sobie dupy, tak jak Wasi polityczni i duchowi przywódcy.

Gdybyście powiedzieli: tak, jesteśmy złodziejami jak reszta społeczeństwa,jesteśmy dziwkarzami jak reszta społeczeństwa to nie miałbym do Was zastrzeżeń.

Ale Wy kreujecie się na prawych, uczciwych, wiernych itd.itd.

I od tego rzygać mi się chce i dlatego po sądny dzień będę Wam tę hipokryzję wytykał.

Przykro mi, musisz dalej się ze mną tutaj na Forum męczyć (chyba, że zmienisz ustawienia swojej przeglądarki).

koń
              • mg2005 A po co Ty się kompromitujesz ?... 27.09.06, 12:52
                kon_by_sie_usmial napisał:

> Nie mogę. Bo tej hipokryzji od Was (mniemam po Twoim wystąpieniu, że
                przynależy
                > sz do tej hipokrytycznej gawiedzi) bijącej nie mogę pojąć i znieść.

Czy owi "Oni" to katolicy głosujący na PiS czy na koalicję czy jeszcze ktoś
                inny?...
                Czy owa 'hipokryzja' dotyczy ich wszystkich?...
                Co upoważnia Cię do takich uogólnień?...

>
                > Praworządność, moralność, etyka - frazesy którymi wycieracie sobie dupy,

A konkretnie - co Autor miał na myśli?...

>
                > Gdybyście powiedzieli: tak, jesteśmy złodziejami jak reszta
                społeczeństwa,jeste
                > śmy dziwkarzami jak reszta społeczeństwa to nie miałbym do Was zastrzeżeń.

A dlaczego by mieli tak powiedzieć (na podstawie czego)?...
                Każdy powinien mówić za siebie, nie sądzisz?...

Liczę na odpowiedź, w nadzieji, że zachowałeś jeszcze resztki zdrowego
                rozsądku...
                • Gość: *** PiSman się broni ! :) IP: *.crowley.pl 27.09.06, 13:14
                  Pali się gruncik pod nogami, co? :)

Koledzy z zachrystii kupczyli stanowiskami i nie widzisz w tym niczego niewłaściwego? :) Moralność Kalego, typowa dla Twojej hipokrytycznej gawiedzi.

Z miłą chęcią popatrzę na Waszą agnonię.

• Gość: ??? Obawiam sie gorszej rzeczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:16
                    Ta afera odbije sie czkawką na frekwencji wyborczej...
                  • mg2005 Jak tam twoja paranoja ?... - żałosny Koniu... 27.09.06, 15:16
                    - Chyba coraz gorzej, skoro nie potrafisz wyjaśnić tego co sam napisałeś...

Twoja odpowiedź to typowy bełkot schizofrenika...

Ponawiam moją radę - lecz się , póki nie jest za późno, żałosny Koniu...
                    • Gość: *** MG - PiS-man hipokryta, podrygujący w konwulsjach IP: *.crowley.pl 27.09.06, 15:30
                      Nie mam w zwyczaju tłumaczyć oczywistych rzeczy. Wciąż podkreślam Ci, że mienienie się praworządnym katolikiem do czegoś zobowiązuje. Wydarzenia opublikowane przez TVN nijak nie licują z moralnością, etyką i wysokich lotów obyczajowością, o którą tak postulują Ci, których co rusz oglądam w TV w pierwszych ławach kościelnych podczas mszy, którymi epatujecie na każdym kroku w telewizornii publicznej.

Gdyby zrobiło to SLD, napisałbym: sku****syny.

Ponieważ zrobiło to PiS, piszę: zrobiły to katolickie sku****syny do kwadratu.

Bycie katolikiem bowiem do czegoś zobowiązuje. Do uczciwości, do praworządności. Po prostu do PRAWDY, o którą tak postulował Wasz zmarły w ubiegłym roku duchowy przywódca.

Jeśli nie rozumiesz tego (a wiem że nie rozumiesz wnioskując po jałowych dyskusjach z Tobą), to tylko utwierdza mnie to w przekonaniu, że Twoja wiara nie wiele jest warta, a hasła którymi ją podpieracie (uczciwość, prawość, rzetelność, prawda) są tylko próżnymi hasłami, którymi wycieracie sobie hipokrytyczne tyłki.

Po prostu się brzydzę hipokryzją, zwłaszcza że ciągle podkreślacie jacy to nieetyczni są ateiści (choć ja akurat ateistą nie jestem), którzy za nic mają nauki Chrystusa.

Amen.
                      • mg2005 Re: MG - PiS-man hipokryta, podrygujący w konwuls 27.09.06, 21:18
                        Na początek udowodnij to, co napisałeś w tytule (konwulsje, hipokryzja, związki
                        z PiS) - albo przyznaj, że jesteś krętaczem, demagogiem i chamem..., albo -
                        paranoikiem...

Nie czepiam się twojej krytyki dla polityków-katolików, ale na jakiej podstawie
                        pod adresem ogółu katolików używasz słów: hipokryci, złodzieje , dziwkarze,
                        motłoch, bydlęta ?...
                        To jest właśnie twoja katofobiczna paranoja. Podobno jesteś psychologiem
                        (he,he...chyba końskim...))), więc powinieneś zdiagnozować samego siebie...
                        Stąd moja rada - lecz się ,póki jeszcze czas...

• Gość: *** Re: MG - PiS-man hipokryta, podrygujący w konwuls IP: *.crowley.pl 28.09.06, 11:00
                          >Na początek udowodnij to, co napisałeś w tytule (konwulsje, hipokryzja, związki
                          >z PiS) - albo przyznaj, że jesteś krętaczem, demagogiem i chamem..., albo -
                          >paranoikiem...

Oczywiście, jestem krętaczem, demagogiem, chamem, pedałem, pedofilem, zoofilem, dendrofilem, liberałem (to też przecież pejoratywne), katofobem, pożeraczem niemowląt i kim jeszcze tam chcesz.

A Ty kim jesteś, wypisując tyle głupot o otaczającej Cię rzeczywistości? Wystarczy jeden przymiotnik.
                          • mg2005 Re: MG - PiS-man hipokryta, podrygujący w konwuls 28.09.06, 22:24
                            No właśnie, nie potrafisz logicznie uzasadnić bzdur, które wypisujesz.
                            Potrafisz tylko bez sensu obrażać innych, jak typowy paranoik.

> A Ty kim jesteś, wypisując tyle głupot

Wymień trzy, no chociaż dwie...
                            • mg2005 Czekam... )) 29.09.06, 22:54

> > A Ty kim jesteś, wypisując tyle głupot
                              >
                              > Wymień trzy, no chociaż dwie...
                              • Gość: *** Tak na szybko.... IP: *.crowley.pl 30.09.06, 10:04
                                .... bo szkoda mi sobotniego przedpołudnia na wyszukiwanie bardziej "smacznych" kąsków.

> > A Ty kim jesteś, wypisując tyle głupot
                                >
                                > Wymień trzy, no chociaż dwie...

1.
                                ===
                                >To Ty jesteś mądrzejsza od profesorów prawa...
                                >Wyrazy uznania ...))

>Ukłony dla Twojego lekarza...

W WĄTKU O KORUPCJI POLITYCZNEJ, gdzie starasz się wywrócić rzeczywistość do góry nogami (jak zbigocony PiS-uar). Przypomnę tylko, że wybitni karniści tacy profesorowie Zoll, Hołda czy Filar wątpliwości nie mają: TO BYŁA KORUPCJA wyczerpująca znamiona określone przez prawodawcę w art. 229 KK.

========

2.
                                =====
                                W wątkach o homoseksualistach starasz się dowieść, że tzw. teoria uwiedzenia (teoria w seksuologii z lat 70-tych) wciąż jest "żywa", mimo że wszystkie publikacje naukowe traktujące o homoseksualiźmie wyraźnie przekazują, że z uwagi na brak dowodów potwierdzających słuszność postawionej "teorii uwiedzenia" seksuologia uznała ją za błędną i niepotwierdzoną.

Na resztę Twoich głupot szkoda mi czasu.

To jakim przymiotem możesz określić sam siebie?

W kolejną jałową polemikę wciągnąć się nie dam. Chciałeś przykłady. Dałem je. Żyj sobie dalej w swoim świecie. Twoja rubaszność poglądów sprawia mi nawet radość: po prostu śmieszysz mnie. A że schowałeś się w wirtualnym świecie, za monitorem, masz o tyle bardziej komfortową sytuację, że zawsze możesz zdeprecjonować (co czynisz zresztą zawsze z wielką ochotą) zdanie tych, którzy budują swoją wiedzę i światopogląd nie w oparciu o Twoją ulubioną literaturę autorstwa teologów, a w oparciu o dostępną wiedzę naukową znajdującą potwierdzenie w empirii. Wszak z zza monitora wszyscy są wykształceni i odważni.

• mg2005 Musisz lepiej poszukać... )) 30.09.06, 22:44
                                  > 1.
                                  > ===
                                  > >To Ty jesteś mądrzejsza od profesorów prawa...
                                  > >Wyrazy uznania ...))
                                  >
                                  > >Ukłony dla Twojego lekarza...
                                  >
                                  > W WĄTKU O KORUPCJI POLITYCZNEJ, gdzie starasz się wywrócić rzeczywistość do
                                  gór
                                  > y nogami (jak zbigocony PiS-uar). Przypomnę tylko, że wybitni karniści tacy
                                  pro
                                  > fesorowie Zoll, Hołda czy Filar wątpliwości nie mają: TO BYŁA KORUPCJA
                                  wyczerpu
                                  > jąca znamiona określone przez prawodawcę w art. 229 KK.

Rubaszność tego co piszesz zasługuje na komentarz:
                                  prof.Hołda twierdził akurat coś dokładnie przeciwnego.
                                  Jeśli chodzi o prof.Zolla i Filara, to nie oceniając tutaj wartości
                                  merytorycznej ich opinii, warto wiedzieć, że są związani z UW/PD...

Jeśli ktoś jest mądrzejszy od prof.Hołdy i in. specjalistów, to chyba zasługuje
                                  na wyrazy uznania, nie sądzisz ?...))
                                  Podobnie jak lekarz, który utrzymuje go w tak dobrej kondycji psycho-
                                  intelektualnej...

Czy wyrażenie uznania może być głupotą?... Tylko wtedy, gdy dotyczy głupich
                                  poglądów, a więc pogląd, że doszło do korupcji jest oczywistą głupotą.
                                  I w ten oto piękny sposób sam sobie zaprzeczyłeś... )))

> 2.
                                  > =====
                                  > W wątkach o homoseksualistach starasz się dowieść, że tzw. teoria uwiedzenia
                                  (t
                                  > eoria w seksuologii z lat 70-tych) wciąż jest "żywa",

Czy głupotą jest stwierdzenie FAKTU, że wielu psychologów i seksuologów rozważa
                                  wpływ czynników nabytych (np. uwiedzenia) na powstanie homoseksualizmu ?...

Ponadto , stosunki 'homo' dotyczą też biseksualistów. Wciąż czekam na twoje
                                  wyjaśnienie, dlaczego biseksualizm nie może być nabyty, w przeciwieństwie do
                                  pedofilii, gerontofilii, zoofilii, nekrofilii, koprofilii, fetyszyzmu itd....

Także - musisz lepiej poszukać... ))

A teraz ,dla równowagi, wymień głupoty napisane przez Ciebie - choćby w tym
                                  wątku, żeby daleko nie szukać...
                                  Bez trudu powinieneś znaleźć przynajmniej pięć... ))

• Gość: *** Re: Musisz lepiej poszukać... )) IP: *.crowley.pl 01.10.06, 10:40
                                    Twoje tłumaczenia przypominają tłumaczenia mojego 5-letniego siostrzeńca. Ten sam poziom.

• mg2005 Re: Musisz lepiej poszukać... )) 01.10.06, 12:38
                                      Gość portalu: *** napisał(a):

> Twoje tłumaczenia przypominają tłumaczenia mojego 5-letniego siostrzeńca. Ten
                                      sam poziom.
                                      >

Gratuluję geniusza w rodzinie !... ))
                                      Poproś go, żeby pomógł Ci znaleźć głupoty zawarte w twoich wpisach,
                                      bo widzę, że masz z tym problem...
                                      Jako geniusz, bez trudu znajdzie conajmniej 10...

Powiem więcej - konsultuj się z nim przy pisaniu postów. Będzie to z korzyścią
                                      dla Ciebie i dla nas...))
                    • mamosz Re: Jak tam twoja paranoja ?... - żałosny Koniu.. 27.09.06, 15:33
                      Najgorsze ze w tym wszystkim wszyscy sa siebie warci -a Renatka w charakterze
                      Konrada Walenroda jest tak samo malo godna zaufania jak panowie z PiS (ostatnio
                      b. mi sie podobalo Paranoja i Schizofrenia) kazdy usiluje upiec swoja pieczen
                      na tym ogienku a oslupialy narod stoi z rozdziawiona geba i maca sie nerwowo po
                      kieszeniach czy aby nie zgubil paszportu bo droga jest jedna -----wyjechac i
                      zostawic ich (politykow) samych sobie....
              • yetti_waw Re: Mojzesowicz, Lipiński skompromitowani !!! 27.09.06, 16:32
                Bardzo chciałbym zaprzeczyć lub podważyć Twoje słowa, ale..... nie mogę tego
                uczynić. Jak każdy popełniam błędy, nie chcę albo nie potrafię dostrzeć
                niezgodności w swoim zachowaniu. Odchodzę od ustalonych zasad i wracam widząc
                konsekwencje moich działań.

Kierowanie się nakazami wymaga niemała odwagi, wytrwałości i siły. A ja,
                przeciętny Katolik, niczym apostoł Piotr mogę czasem uosabiać nieprawość i
                nieuczciwość. Ze strachu wyrzekam się wiary, a może kroczenia ścieżką znoju i
                trudu.

Chciałbym powiedzieć Ci, że łatwo zapomnieć o własnych korzeniach religijnych.
                Przychodzi jednak w życiu moment refleksji i dostrzeżenia kruchości podstaw
                światopoglądu dostosowanego do otaczającego świata. Możesz nazwać to olśnieniem
                bądź opamiętaniem. To jakbyś znalazł się w martwym punkcie, zmuszony do
                konfrontacji z własną słabością, wręcz ułomnością. I pogodzenia się z utratami,
                które sam sprowokowałeś. A to cholernie boli.

Za każdym razem, gdy zamykasz oczy na przyswojone nakazy i 'drogowskazy',
                zatracasz siebie. Jedynie na początku zwalczasz poczucie winy. Niektórzy mówią,
                że to krzyk sumienia....

y.

• Gość: chwila Re: Mojzesowicz, Lipiński skompromitowani !!! IP: *.chello.pl 27.09.06, 10:33
            Nie chcę być złym prorokiem, ale po wysłuchaniu rozmowy przeprowadzonej z
            Lipińskim przez dziennikarkę z TVN24, obawiam się, że PIS odwróci kota ogonem i
            mimo ewidentnej prawdy o ich szwindlach, przejdą przez tę aferę obronną ręką.
            Ba, będą przekonywali, że padli ofiarą oszustki, skazanej prawomocnym wyrokiem
            sądu. Że tacy mężowie stanu, jak oni, tacy patrioci, którym jedynym celem jest
            dobro Polski narażeni zostali na takie traumatyczne przeżycia.
            I mam przeczucie, obym się myliła, że część społeczeństwa to kupi, niestety...
            • Gość: ??? Re: Mojzesowicz, Lipiński skompromitowani !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:14
              Przecież na stronie onetu redaktorzy z "Teraz My" przyznają sie, że była to
              prowokacja.A Begerka twierdzi, ze najpierw miała jakieś propozycje, więc
              ściągneła dziennikarzy i "uzbrojona" w sprzęt poszła rozmawiać.

Mimo tego, że to prowokacja, to jednak panowie nie powinni składać takich ofert
              - nie chodzi mi o stołki w rządzie [bo to normalne, za poparcie coś sie należy],
              tylko o umorzenie weksli czy wyroków p. Renatki.
              To jest podobne do sytuacji przyłapania na gorącym uczynku urzędasa-łapówkarza
              :D Czy prowokacji policyjnej.
    • Gość: sprostowanie Re: Sekielski, Morozowski... materiały doskonałe IP: *.acn.waw.pl 26.09.06, 23:25
      Komorowski jest katolikiem. Katolicyzm nie ma tu nic do rzeczy, a w PiS tylu
      prawdziwych katolików co w innych partiach (może z wyjątkiem SLD, choć np.
      Olejniczak deklaruje się jako katolik). Inna sprawa, że w PiS jest pewna
      specyficzna grupa katolików w rodzaju Marka Jurka, ale warto pamiętać, że tacy
      ludzie nie mają monopolu na wiarę.
      Nie mieszajmy spraw partyjnych z religijnymi
      • mg2005 Re: Sekielski, Morozowski... materiały doskonałe 27.09.06, 12:54
        Gość portalu: sprostowanie napisał(a):

> w PiS jest pewna specyficzna grupa katolików w rodzaju Marka Jurka,

A na czym polega ta "specyficzność" ?...
    • Gość: Krzyś Re: Sekielski, Morozowski... materiały doskonałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:37
      To Beger zagrała Konrada Wallenroda ;-)
      Świetne przedstawienie!
    • crax Re: Sekielski, Morozowski... materiały doskonałe 26.09.06, 23:47
      Jutro całość (a jest tego podobno 1,5 godziny) około godz. 12 ma być do ściągnięcia z www.terazmy.onet.pl
    • znj2 Re: Sekielski, Morozowski... materiały doskonałe 28.09.06, 15:26
      Jeśli ktoś chciał rozmawiać z tą lady od krów, to mogę im tylko współczuć.
    • mandaryna65 faktycznie... poważny błąd.... (że dał się nagrać) 28.09.06, 15:59

siły wrogie Polsce, które kupczą jak prostytutki pod Mariotem jej imieniem,
      mają kolejny powód by osłabić ją wewnętrznie i po raz kolejny ośmieszyć przed
      Europą...

No i znowu odezwały się jakieś Lesuary i inne lewackie Cajtungi. Oczywiście
      wszystko skwapliwie przedrukowano w Wyborczej. Skany oryginalnych wydań, ful
      wypas!!! Jakżeby inaczej! Taka okazja może długo się nie powtórzyć!

A te Francuziki... - mali hypokryci. Od wczoraj szczycą się tym, że WŁAŚNIE w
      tych dniach wyrównali odszkodowania wojenne afrykańskich weteranów II wojny
      (zrównując je z tymi otrzymywanymi przez Francuzów). I TO JEST PRAWDZIWY
      SKANDAL! To jest afera, to jest ośmieszanie hasła "równość , wolność ,
      braterstwo"....

• Gość: mariusz Re: Sekielski, Morozowski... materiały doskonałe IP: *.lublin.mm.pl 30.09.06, 09:05
      Jedna malutka sprawa. Czy potrafisz prowadzić jakąkolwiek dyskusję nie
      odwołując się do religii? Czy to dla Ciebie jest za trudne? Katolików w każdej
      partii znajdziesz
      • mg2005 SDP skrytykowało dziennikarzy... 30.09.06, 23:03
        Dwaj dziennikarze, a z nimi cały TVN, zamiast być bezstronnymi obserwatorami
        rzeczywistości - wdali się w prowokację polityczną, stając się aktorami i
        narzędziem jednej ze stron konfliktu politycznego, a także narzędziem pewnej
        mistyfikacji, bo przecież p.Beger mówiąc 'do kamery' nie mówiła szczerze co
        myśli.
        Stając się narzędziem w walce politycznej, sprzeniewierzyli się swojej misji.
        • crax Twoj tekst przypomina mi czasy komuny :))) 01.10.06, 13:04
          Dokladnie takie teksty można było przeczytać w latach 80-tych w "Trybunie Ludu".
          W odniesieniu do "nieprawomyślnych" dziennikarzy. Ot, chichot historii :)))
          • Gość: *** Przecież MG to jedyny prawy człowiek na tym Forum IP: *.crowley.pl 01.10.06, 13:57
            Nie widzisz tej chodzącej omnipotencji? Celne komentarze, błyskotliwe riposty, jedyny słuszny katolicki światopogląd, poglądy polityczne obiektywne i wyważone....

O czym tu dyskutować? Forumowy omnibus.

A ironią i cynizmem tylko pokazuje jak maluczcy są Ci, którzy stoją w opozycji do geniuszu :)

Wesolutki studenciak z niego :)
          • Gość: mariusz Re: Twoj tekst przypomina mi czasy komuny :))) IP: *.lublin.mm.pl 01.10.06, 15:46
            Dobrze się stało, że pokazano to w TV. Natomiast nie rozumiem takiego
            zdziwienia społeczeństwa bo czy uważasz, że za SLD i AWS-u takich targów nie
            było? Napewno były. Tak wygląda polska scena polityczna, bez wzgledu na to czy
            to prawa czy lewa strona. W Polsce jest brak elit politycznych
          • mg2005 Re: Twoj tekst przypomina mi czasy komuny :))) 01.10.06, 20:17
            crax napisał:

> Dokladnie takie teksty można było przeczytać w latach 80-tych w "Trybunie
            Ludu"
            > W odniesieniu do "nieprawomyślnych" dziennikarzy

Demagogia i mylenie pojęć...
            Nie chodzi o jakąś "nieprawomyślność" ( co to miałoby oznaczać?...).
            Codziennie dziennikarze wypowiadają się 'nieprawomyslnie' - i SDP ich nie
            krytykuje.
            Chodzi o to ,że dziennikarz powinien się zdecydować:
            czy chce rzetelnie, bezstronnie opisywać rzeczywistość,
            Czy też chce brać udział w grze politycznej, stając sie (świadomie lub nie)
            narzędziem jednej ze stron konfliktu.

Łączenie tych dwóch ról to właśnie dziennikarstwo 'politycznie zaangażowane',
            przypominające czasy "komuny"...

Gdyby S&M nagrali rozmowę BEZ wiedzy pani Beger - nie zgłaszałbym zastrzeżeń
            ( i SDP chyba też), bo zachwaliby bezstronność.
            • mg2005 Re: Twoj tekst przypomina mi czasy komuny :))) 02.10.06, 14:37
              Polecam artykuł w dzisiejszej "Rzepie", który szerzej opisuje to ,co napisałem
              powyżej.
              • mg2005 Rada Etyki Mediów... 02.10.06, 14:39
                - wydała oświadczenie, że program TVN nosi znamiona stronniczości
                i zewnętrznej inspiracji.
    • Gość: Lojjojoj Re: Sekielski, Morozowski... zydowskie pomioty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.10.06, 18:11
      Podobnie jak ta co sfalszowala listy wyborcze, z ku..kami w slepiach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka