Dodaj do ulubionych

Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN

30.09.06, 14:49
Jak ogladam ten program to mam wrazenie ze leci on juz non stop od pół roku i
cały wekend .
Wiecznie gdy włacze TVN leci ten jeba... program juz mi sie wymiotowac chce
jak to widze
Obserwuj wątek
    • aron2004 Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN 30.09.06, 14:51
      masz tylko TVN?
      • swistak1235 Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN 30.09.06, 15:04
        NIe , oczywiscie że nie ,ale traktuje ta stacje jako jedną z lepszych a tam
        wiecznie ten cyrkowy program
        • wioletta123 Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN 01.10.06, 12:27
          Ja też nie lubię tego.Nudne to i nie oglądam, a jak to widzę to przełanczam.
          • komisarz_przygoda Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN 01.11.06, 16:36
            a ja jak zawsze włącze tvp 2 leci M jak miłość i żygam tym tempym serialem i
            braciami Mroczkami 2 ulizanych gejaszków
            fuuuuuuuu
    • Gość: lilimeye Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:55
      > Wiecznie gdy włacze TVN leci ten jeba... program juz mi sie wymiotowac chce
      > jak to widze

Jest bardzo prosty sposób: nacisnąć guzik na pilocie i wyłączyć, albo przełączyć
      na inny kanał.
      • Gość: gosc Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: *.tsi.tychy.pl 30.09.06, 16:58
        hameryke odkrył !
        • Gość: ferment Re: zasypiają? IP: *.chello.pl 30.09.06, 17:54
          czy swistaki zasypiają na zimę? Ktoś wie?
    • Gość: Matylda Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 22:30
      Świstak, wyjątkowo chętnie zgodzę się z Tobą w ocenie tego programu. Komercyjna
      telewizja ma jednak to do siebie, że musi zarabiać. Nadają więc to co ludzie
      chcą oglądać...a że ludzie mają takie małe wymagania to dlaczego mają się
      wysilać na coś bardziej ambitnego? Nie denerwuj się jednak, w końcu zawsze
      możemy sobie coś poczytać...
      • Gość: Matyld Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: *.aster.pl 01.11.06, 18:04
        Gość portalu: Matylda napisał(a):

> Świstak,wyjątkowo chętnie zgodzę się z Tobą w ocenie tego programu. Komercyjna
        > telewizja ma jednak to do siebie, że musi zarabiać. Nadają więc to co ludzie
        > chcą oglądać...a że ludzie mają takie małe wymagania to dlaczego mają się
        > wysilać na coś bardziej ambitnego? Nie denerwuj się jednak, w końcu zawsze
        > możemy sobie coś poczytać...

Ambitnego powiadasz, to przełącz się na kanał Kultura. Ale coś mi sie wydaje że
        dla ciebie ambitne to coś bliższego Wisniewskiemu niż taniec klasyczny.
    • chyba_normalny Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN 01.10.06, 10:15
      a dlaczego nie zawijasz czekolady w sreberka - ŚWISTAKU ?
    • wojtekqwerty nigdy tego nie ogladalem 01.10.06, 11:38
      nie lubie tanczyc i nie umiem, do tego nie ogladam polskich seriali,wiec po
      kiego grzyba mam sie gapic jak zazwyczaj nieznani mi ludzie robia cos czego ja
      robic nie lubie?
    • Gość: eftalo Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: 195.205.230.* 07.10.06, 17:44
      Ja od czerwca mam zepsuty telewizor,ale postanowiłem go nie naprawiać,bo po co?
      Przecież współczesna telewizja to jeden wielki syf.10 lat temu było tyle
      programów,teraz nic nie ma tylko komercja i reklamy,które lasują mózg.
      Dlatego wynaleziono internet,aby człowiek nie był skazany,np na telewizję,aby
      się odnalazł w świecie który dąży ku zagładzie kulturowej i moralnej
    • xtrin A ja to lubię :). 07.10.06, 18:48
      Ale o gustach się nie dyskutuje ponoć.

Nie rozumiem natomiast przekonania, że leci on "non stop".
      I tak sięgając do programu telewizyjnego mamy:
      Sobota:
      07:55 Taniec z gwiazdami - kulisy - 35 min.
      14:25 Taniec z gwiazdami - 100 min.
      16:05 Taniec z gwiazdami - kulisy - 35 min.
      Niedziela:
      20:05 Taniec z gwiazdami - 95 min.
      Poniedziałek:
      22:35 Taniec z gwiazdami - kulisy - 30 min.

Czyli w tygodniu TzG to 295 minut (razem z powtórkami), niecałe 5 godzin, czyli
      3% czasu antenowego. Z tego tylko 2h przypadają na prime time, jest to 6% prime
      time w tygodniu.
      W weekendy TzG zajmuje jakieś 4.5h, czyli 8% czasu, w prime time jest to 1.5h,
      czyli 10% czasu najlepszej oglądalności (licząc od piątku od 18, prime time
      standardowo 18-23).
      Innymi słowy jeżeli włączysz telewizor to masz szanse 1:10, że trafisz na TzG.
      Więc albo masz pecha, albo jesteś przewrażliwiony.
      • xtrin Re: A ja to lubię :). 07.10.06, 18:53
        Przykładowo "Na Wspólnej" to 4% całości programu i 7% prime time. Fakt, że
        głównie w tygodniu.
        • Gość: Matylda Re: a ja nie lubię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 21:04
          Piszesz, że pięć godzin? To sam program a ile czasu zajmują te reklamy
          zapowiadające? To właśnie zapowiedzi sprawiają, że o "tańcu z gwiazdami" słyszy
          się prawie bez przerwy. Wystarczy, że inny program przerwą reklamami a już...
          gwiazdy tańczą.
          • xtrin Re: a ja nie lubię 07.10.06, 21:06
            A z tych 5h ile czasu zajmują reklamy?
            • Gość: Matylda Re: a ja nie lubię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 21:33
              Pewnie też sporo. Ogólnie na TVN reklamy są strasznie długie. Zanim zaczną
              kontynuować przerwany program to człowiek zapomina o czym on był. Tu może nawet
              nie chodzi o czas emisji "tańca z gwiazdami" bo gdy ktoś nie lubi (tak jak ja)
              to potrafi go skutecznie omijać. Reklamy jednak są nie do wytrzymania. Taką
              upierdliwą reklamę potrafią nadawać 3-5 razy w ciągu jednego np. filmu. Co 20
              minut powtarzają do znudzenia słowo w słowo jak to Kasia Cichopek itp. itd...To
              powoduje, że "nie chcem ale muszem" być na bierząco.
              • xtrin Re: a ja nie lubię 07.10.06, 22:19
                Nie wiem, nie oglądam reklam, przełączam kanał albo idę po herbate.
                Ale biorąc pod uwagę ilość spotów w każdym bloku reklamowym w TVNie i zakładając
                nawet, że TzG reklamują przy każdym z nich to wciąż jest to niewielka część
                czasu antenowego.
              • Gość: ferment Re: a ja nie lubię IP: *.chello.pl 07.10.06, 22:46
                >To
                >
                > powoduje, że "nie chcem ale muszem" być na bierząco.<

>na bierząco<?

A co to znaczy?

*Wielki słownik ortograficzny –

* bieżący (skrót: b.)
                * bieżącego miesiąca (skrót: bm.)
                * metr bieżący metra bieżącego; metrów bieżących (skrót: m.b.)
                * bieżeć -żę, -żą; bież, bież•cie

_

Nie chciałem - musiałem. Serio.
                • Gość: Matylda Re: ferment IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 23:03
                  Ferment, nawet Ci wierzę, że musiałeś...ja też bym musiała... Pisałam już
                  kiedyś, mam lekką dysortografię. Jak się nie zastanowię to czasami coś tak
                  popłynie pod palec, że potem wstyd.
                  • Gość: ferment Re: Matylda IP: *.chello.pl 07.10.06, 23:24
                    Matyldo, jesteś wspaniała.
                    Myślałem, ze mnie zrugasz, a Ty masz nie tylko dysortografię ale i klasę!
                    Jestem poprawiacz, dla czystości językowej.
                    Nie tak dawno jednak i ja się zrumieniłem, gdy spod mego palca wystukało się
                    słówko >posdrawiam<.
                    Dostałem po nosie, bo przeważnie nie czytam swoich wpisów.
                    Serdecznie Cię pozdrawiam i życzę dobrej nocy i ciekawych programów w telewizji.
          • katarzyna.bn Re: a ja nie lubię 25.10.06, 23:49
            Gość portalu: Matylda napisał(a):

> To właśnie zapowiedzi sprawiają, że o "tańcu z gwiazdami" słyszy
            > się prawie bez przerwy. Wystarczy, że inny program przerwą reklamami a już...
            > gwiazdy tańczą.

I to się nazywa skuteczna reklama!! Brawo dla sp. d/s reklamy
    • Gość: kevin Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: *.sti.net.pl 07.10.06, 23:13
      to pusc baka swistak!! ha ha
      • login103 Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN 08.10.06, 16:02
        Kevin dzieki takim patafianom jak ty czuje ze jest ktoś głupszy odemnie :P

Program jest juz nudny
        • Gość: Pati Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 19:39
          login103 napisał:

> Kevin dzieki takim patafianom jak ty czuje ze jest ktoś głupszy odemnie :P
          >
          > Program jest juz nudny

swistak1235 zapomniałes sie przelogowac inteligencie
    • Gość: eftalo Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:03
      Nawet nie zdajecie sobie sprawy żeim więcej ogladacie takie programy,tym więcej
      waszego czasu jest zmarnowane?Wasze mózgi przestają wydajnie pracować i ważne
      rzeczy schodzą na drugi plan.W rodzinach jest najgorzej,bo dzieci są
      szczególnie wrażliwe jeśli rodzice zamiast im poświęcac
      czas,oglądają "tańczących z gwiazdami".I tak oto wyrastają całe gromady
      zmutowanych dzieci,których rodzice niechcący dali się wciągnąć w wir
      TVN,przypomocy speców od marketingu i reklamy.
      Tylko mi nie mówcie że oplatam bzdury,bo mam na to niezbite dowody,jako
      obserwator tego zjawiska od prawie 5lat.Niestety nic zrobić nie mogę
      • Gość: ferment Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: *.chello.pl 10.10.06, 15:09
        > Gość portalu: eftalo napisał(a):

> Nawet nie zdajecie sobie sprawy żeim więcej ogladacie takie programy,tym więcej
        >
        > waszego czasu jest zmarnowane?<

A to czemu?

>Wasze mózgi przestają wydajnie pracować i ważne
        > rzeczy schodzą na drugi plan.<

I bardzo dobrze. I o to chodzi, by przestały pracować, by ważnerzezcy schodziły
        na drugi plan.
        Jest niedzielny wieczór, pora relaksu, mózg ma odpoczywać!

>W rodzinach jest najgorzej,bo dzieci są
        > szczególnie wrażliwe jeśli rodzice zamiast im poświęcac
        > czas,oglądają "tańczących z gwiazdami"<

Rodziny wspólnie oglądają ten program. Bardzo się do tego nadaje. Nie
        przypominam sobie, żebym miał wrażenie, ze to program nie dla dzieci.
        Nie pracuję dla TVN.

:I tak oto wyrastają całe gromady
        > zmutowanych dzieci;

A co to takiego. Te zmutowane dzieci.
        I do tego całe gromady zmutowanzch dyieci. Ciekawe.

>,których rodzice niechcący dali się wciągnąć w wir
        > TVN,przypomocy speców od marketingu i reklamy.
        > Tylko mi nie mówcie że oplatam bzdury,bo mam na to niezbite dowody,jako
        > obserwator tego zjawiska od prawie 5lat.Niestety nic zrobić nie mogę<

Poproszę o te dowody. Szczególnie na te 5 lat tańca z gwiazdami, bo coś mi się
        nie zgadza w rachunkach.
    • ann_alice a ktoś ukradł program TV? 10.10.06, 16:23
      To po jakie licho tak często włączasz TVN?:)
      Przecież wiadomo, o któej co puszczają - piszą o tym w programie telewizyjnym i
      na telegazecie. Możesz przecież włączyć TV dokłądnie wtedy, gdy będzie program,
      który CHCESZ obejrzeć. Np. Fakty (tylko na na tvn'ie oglądam no i czasami
      Uwagę). Szkoda czasu na resztę tego badziewia, któe puszczają.
    • Gość: eftalo Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 15:20
      no tak pozornie wychowanie dzieci ma niewiek wspólnego ma niewiel wspólnego z
      oglądaniem telewizji,ale to właśnie brak czasu rodziców i ich zainteresowaniem
      jest przyczyną trych strasznych rzeczy jeśli chodzi o wychowanie i kulturę
      młodego pokolenia.A dzieci raczej nie siedzą przy tv tylko jak jest lato całymi
      dniami są na dworze,a rodziców to nie interesuje.Każdy robi to co lubi.No ale
      co ty możesz wiedzieć,skoro myślisz tylko o pracy i odpoczynku od pracy
    • Gość: ancestor Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: 195.205.230.* 25.10.06, 11:28
      a pragram dalej leci w TVN
    • Gość: jaija Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.10.06, 01:03
      Ciekawe, czy na fali popularności programu moherowe babcie oglądają
      znienawidzony TVN, czy nie ;)
    • Gość: wikul Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN IP: *.aster.pl 01.11.06, 17:54
      swistak1235 napisała:

> Jak ogladam ten program to mam wrazenie ze leci on juz non stop od pół roku i
      > cały wekend .
      > Wiecznie gdy włacze TVN leci ten jeba... program juz mi sie wymiotowac chce
      > jak to widze

Nie masz pilota ? Sa takie uniwersalne w sprzedaży które mozna przystosować
      do posiadanego telewizora. Nie załamuj sie, nie są drogie.
    • au.lait Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN 01.11.06, 18:10
      Do pełnej autodestrukcji brakuje ci jeszcze permanentnego śledzenia
      pojawiających się okolicznościowych wątków na
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14
      Serdecznie polecam - zlasujesz się na maksiora :)
      • stworzenje Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN 01.11.06, 18:43
        z tego tytulu,ze jest masa wrecz tych tępych seriali i Taniec z Gwiazdami i
        rozne inne badziewiaste programiki gdzie gwiazdki sie pepnia bo im malo kasy, to
        TV nie ogladam prawie w ogole,serio, najwyzej na wiadomosci włączam, czasem
        jakies teledyski,Discovery.
    • filut Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN 18.11.06, 08:43
      swistak1235 napisała:
      > Wiecznie gdy włacze TVN leci ten jeba... program .....
      Dobrze cię rozumiem, choć nie podzielam określenia (jeba...)
      Lubię oglądać popisy taneczne, ale do szału mnie doprowadzają popisy jurorów -
      ich lansowanie się na elokwentnych, dowcipnych, ....
      Z tego powodu rzadko oglądam tańczące gwiazdy:((
      • stworzenje Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN 18.11.06, 12:40
        tez lubie ogladac PRAWDZIWE tance zawodowcow, a nie kreowanie roznych aktorow
        aktoreczek na wszystko co sie tylko da,ze jacy to oni wszechstronni i oh i ah,
        smiac mi sie z tego chce,a ciemy lud i tak to kreci i ogladaja.Za wszystim stoi
        wylacznie kasa!!
        • kochanica-francuza haha a ja nie oglądałam ani odcinka!!! 18.11.06, 13:06
          to prawda co pisze stworzenje - jedyny kawałek jaki oglądałam to jak Rusin
          siedziała u Olejnik i puścili finałowy występ Rusin i zawodowca jakiegoś tam.

otóż Rusin , śmiem twierdzić (widziałam występy zawodowych par) NIE TAńCZYłA.
          Głównie machał nią tenże partner, a kiedy zostawiał ją i wykonywał figury solo,
          ona stała i machała malowniczo kiecą.

Ruszała się jak kloc, sama lepiej tańczę.

Na marginesie: Hakiel już dyskontuje popularność programu - wylazłszy z
          przepełnionego metra na stacji Rakowiecka, chcąc się przesiąść w autobus
          (przepełniony nawet autobus jest jakoś znośniejszy od przepełnionego metra)
          natknęłam się na studio tańca Marcina Hakiela. Ha!
          • cagligostro Re: haha a ja nie oglądałam ani odcinka!!! 18.11.06, 13:55
            taniec z gwiadami-gniot jakich malo,ale gospodynie domowe ogladajawiec na
            reklamach plynow do mycia naczyn mozna zarobic,wiec im wiecej tanca z gwiazdami
            tym wiecej kasy.w tvn same gwiazdy wogole sa...olejnik,durczok i cala plejada
            gwiazd pomniejszych.ogladajcie tvn!!!
          • filut Re: haha a ja nie oglądałam ani odcinka!!! 18.11.06, 14:59
            kochanica-francuza napisała:
            >... Ruszała się jak kloc, sama lepiej tańczę.

Ty taka skromna jesteś od dziecka?
            • kochanica-francuza Re: haha a ja nie oglądałam ani odcinka!!! 18.11.06, 15:14

> Ty taka skromna jesteś od dziecka?
              Pewnie. ;-))) Nie wiem, czego się czepiasz, ja lepiej tańczę od Kingi Rusin. A
              niektóre inne rzeczy zapewne robię gorzej niż ona. Jak ktoś jest znany, to już
              wszystko musi robić LEPIEJ niż zwykli śmiertelnicy?
              • Gość: hehe Re: haha a ja nie oglądałam ani odcinka!!! IP: *.ztpnet.pl 18.11.06, 16:27
                He he Kochanico nie jestes taka nieznana. Na Forum Cię pełno. Jak nie ma
                Twojego wpisu, to wątku nie czytam. Pozdrowienia.
                • Gość: Marceli Re: haha a ja nie oglądałam ani odcinka!!! IP: 85.219.140.* 18.11.06, 17:09
                  Oglądam TVN, lub nie.
                  Jeśli na którymkolwiek forum jest Kochanica F. to rzecz jasna czytam tylko Jej
                  posty i TVN mnie nie interesuje.
                  Lubię K.F. za jej estymę do Małego Cesarza.

Miałem tak 25lat temu>
                  • Gość: hehe Re: haha a ja nie oglądałam ani odcinka!!! IP: *.ztpnet.pl 18.11.06, 17:32
                    Kochanico, jak widać masz więcej czytelników.
              • psychcio Re: haha a ja nie oglądałam ani odcinka!!! 18.11.06, 17:34
                kochanica-francuza napisała:
                > > Ty taka skromna jesteś od dziecka?
                > Pewnie. ;-))) Nie wiem, czego się czepiasz, .....

Nie dość, że skromna, to jeszcze z dużym poczuciem humoru :)))
                • Gość: Marceli Re: haha a ja nie oglądałam ani odcinka!!! IP: 85.219.140.* 18.11.06, 17:48
                  We mnie Kochanica ma nie tylko czytelnika, ale i WIELBICIELA!!!
                  K.F. o tym od kilku dni doskonale wie, tylko jest skromna od zawsze.
              • stworzenje Re: haha a ja nie oglądałam ani odcinka!!! 18.11.06, 18:46
                masz racje,ludzie sa strasznie zapatrzeni w te gwiazdy,a dla mnie aktor to
                zawod jak kazdy inny i zeby polowa z tych serialowych "gwiazdeczek"
                rzeczywiscie byla po jakichs szkolach aktorskich czy cos,wlasnie niby ze tylko
                one czyli te gwiazdy sa najlepsze, one sa kreowane przez media na takie,a
                niestety czesto sa kiepskie jak nie wiem co.
    • stworzenje ani jednego odcinka :-) 18.11.06, 21:34
      ja osobiscie tez ani jednego odcinka nie ogladalam,ale widze ta cala tandetna
      nagonke w postaci reklam,bilbordów łeeee
    • nowozalogowany Re: Tanczacy z Gwiazdami. juz mam dosc tego TVN 19.11.06, 13:36
      Mam pytanie do oglądających ten program. Czy są wśród was fani tańca towarzyskiego? (takiego już na wyższym poziomie, turniejowego) A może i jacyś zawodnicy? Jak wy odbieracie te popisy gwiazd?
      Ja się na tańcu nie znam, programu nie oglądam. Nie widzę nic ciekawego w oglądaniu jak np. gwiazdy wykonują codzienne czynności. Ale np. lubię niektóre dyscypliny sportu, dajmy na to taką piłkę nożną. Oglądam mecze, emocjonuję się, potrafię odróżnić dobry mecz od słabego. Myśle, że się na piłce trochę znam. I oglądając popisy polskich gwiazd w reprezentacji artystów polskich stwierdzam, że dawać coś takiego do tv to jest żenua. A, jednak ktoś to ogląda, ale chyba nie kibice piłkarscy, tylko ci którzy chcą sobie popatrzyć na artystów. Pomijam tu idee tego co robią, chodzi mi tylko o poziom widowiska.
      No i jeszcze raz się pytam znawców tańca (czyli tych co mają jakieś pojęcie ponad występy taneczne wuja staszka na weselach), czy ten taniec polskich gwiazd to też nie jest żenua?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka