Dodaj do ulubionych

PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE

IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 03.04.03, 01:15
Wisniewski z ICh TRoje rzucil sie na niewinna dziewczyne ze sceny i teraz
twierdzi, ze jest mu przykro.
Niech placi za swoja arogancje i bute . Ten prostak mysli, ze wszystko co
robi ujdzie mu bezkarnie. Biedna dziewczyna do dzisiaj ma bole glowy. Jego
to nie interesuje. Woli reprezentowac Niemcy, choc juz reprezetnuje Polske.
Czy to nie jest chore ?
Albo jest sie reprezentantem jednego kraju, albo obojniakiem. Na cos trzeba
sie zdecydowac.
Ktos temu prostakowi musi powiedziec prawde.

Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: IP: 195.117.97.* 03.04.03, 07:42
      Gość portalu: jacke napisał(a):

> Wisniewski z ICh TRoje rzucil sie na niewinna dziewczyne ze sceny i teraz
      > twierdzi, ze jest mu przykro.

byłeś/aś tam,żeby pisać,że on to zrobił?
      jeżeli nie,to nie oskarżaj pochopnie!

> Niech placi za swoja arogancje i bute . Ten prostak mysli, ze wszystko co
      > robi ujdzie mu bezkarnie. Biedna dziewczyna do dzisiaj ma bole glowy. Jego
      > to nie interesuje. Woli reprezentowac Niemcy, choc juz reprezetnuje Polske.
      > Czy to nie jest chore ?

odpowiedz mi w takim razie,czemu nikt nie zapytał matki tej dziewczyny,co 13-
      sto letnia dziewczyna robiła na koncercie dla osób dorosłych,ja bym się
      zastanowiła nad tym jaką ona jest matką,ze puściła bądź co bądź jeszcze dziecko
      samo na taki koncetr!!!

• Gość: jacke Re: IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 03.04.03, 12:33
        Nie musialem tym byc. Podczas II WS tez mnie nie bylo, a wiem jak sie wszystko
        odbywalo. Dzienikarze sprawe dokladnie zbadali. Cham Wisniewski zdolal nawet
        wymusic przeprosiny. Jest zatem winny. Ktos, kto przeprasza jest winny.
        Niestety nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci za pokrycie szkody.

Czy 13 - letnia dziewczyna nie moze isc na koncert bez mamusi, tatusia??
        Oczywiscie ze moze!!
        Kto powiedzial, ze koncert jest dla osob doroslych.
        Pewnie masz na mysli chamstwo Wisniewskiego dozwolone od lat osiemnastu.
        W tym wypadku zgadzam sie z Toba. Na jego koncerty nie powinna chodzic
        mlodziez, a co najwyzej ludzie glusi albo tacy co umieja glosno gwizdac.

Gość portalu: karolina napisał(a):

> Gość portalu: jacke napisał(a):
        >
        > > Wisniewski z ICh TRoje rzucil sie na niewinna dziewczyne ze sceny i teraz
        > > twierdzi, ze jest mu przykro.
        >
        >
        > ***
        > byłeś/aś tam,żeby pisać,że on to zrobił?
        > jeżeli nie,to nie oskarżaj pochopnie!
        > ***
        >
        > > Niech placi za swoja arogancje i bute . Ten prostak mysli, ze wszystko co
        > > robi ujdzie mu bezkarnie. Biedna dziewczyna do dzisiaj ma bole glowy. Jego
        >
        > > to nie interesuje. Woli reprezentowac Niemcy, choc juz reprezetnuje Polske
        > .
        > > Czy to nie jest chore ?
        >
        > ***
        > odpowiedz mi w takim razie,czemu nikt nie zapytał matki tej dziewczyny,co 13-
        > sto letnia dziewczyna robiła na koncercie dla osób dorosłych,ja bym się
        > zastanowiła nad tym jaką ona jest matką,ze puściła bądź co bądź jeszcze
        dziecko
        >
        > samo na taki koncetr!!!
        > ***
        >
        • Gość: karolina Re: IP: 195.117.97.* 03.04.03, 12:50

Cham Wisniewski zdolal nawet
          > wymusic przeprosiny. Jest zatem winny. Ktos, kto przeprasza jest winny.
          > Niestety nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci za pokrycie szkody.

nieprawda,przeprosił za to,ze stało się to na jego koncercie a nie za to,że on
          to zrobił,radzę Ci słuchaj uważnie to co mówią inni

>
          > Czy 13 - letnia dziewczyna nie moze isc na koncert bez mamusi, tatusia??
          > Oczywiscie ze moze!!

NIE, NIE MOŻE PONIEWAZ NIE JEST PELNOLETNIA I 13-LETNIE DZIECI POWINNY SIEDZIEC
          NA TYLKU W DOMU A NIE CHODZIC NA KONCERTY!

> Kto powiedzial, ze koncert jest dla osob doroslych.

CHYBA KAŻDY MYŚLĄCY CZŁOWIEK ZDAJE SOBIE SPRAWĘ,ZE NIE BYŁ TO KONCERT DLA
          DZIECI TYLKO KONCERT DLA OSÓB DOROSŁYCH-JAK KAŻDY ROCKOWY KONCERT!

> Pewnie masz na mysli chamstwo Wisniewskiego dozwolone od lat osiemnastu.
          > W tym wypadku zgadzam sie z Toba. Na jego koncerty nie powinna chodzic
          > mlodziez, a co najwyzej ludzie glusi albo tacy co umieja glosno gwizdac.
          >
          • Gość: rock Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 15:44
            > CHYBA KAŻDY MYŚLĄCY CZŁOWIEK ZDAJE SOBIE SPRAWĘ,ZE NIE BYŁ TO KONCERT DLA
            > DZIECI TYLKO KONCERT DLA OSÓB DOROSŁYCH-JAK KAŻDY ROCKOWY KONCERT!
            > ***
            >
            > > dobre ich 3 i rockowy koncert hahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha
            • Gość: karolina Re: IP: 195.117.97.* 09.04.03, 16:05
              Gość portalu: rock napisał(a):

> > CHYBA KAŻDY MYŚLĄCY CZŁOWIEK ZDAJE SOBIE SPRAWĘ,ZE NIE BYŁ TO KONCERT DLA
              > > DZIECI TYLKO KONCERT DLA OSÓB DOROSŁYCH-JAK KAŻDY ROCKOWY KONCERT!
              > > ***
              > >
              > > > dobre ich 3 i rockowy koncert hahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha

NO DOBRA.MOŻE NIE ROCKOWY ALE DLA OSÓB PEŁNOLNOLETNICH!
    • Gość: Jo Zjeżdżaj bucu!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 09:28
      To już jest piąte forum, na którym wklejasz ten tekst!! Ty chyba jestes
      nienormalny!
      • Gość: jacke Re: Zjeżdżaj bucu!! IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 03.04.03, 12:35
        No i co z tego.
        Dyskutowac nalezy wszedzie. Wszedzie sa ludzie i ludziska no i debile jak ty.

Gość portalu: Jo napisał(a):

> To już jest piąte forum, na którym wklejasz ten tekst!! Ty chyba jestes
        > nienormalny!
        • Gość: JK Re: Zjeżdżaj bucu!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 13:43

> No i co z tego.
          > Dyskutowac nalezy wszedzie. Wszedzie sa ludzie i ludziska no i debile jak ty.
          >
          >
          > Gość portalu: Jo napisał(a):
          >
          > > To już jest piąte forum, na którym wklejasz ten tekst!! Ty chyba jestes
          > > nienormalny!
        • Gość: Jo Re: Zjeżdżaj bucu!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 13:44

> No i co z tego.
          > Dyskutowac nalezy wszedzie.

Dyskutować, bucu!! Dyskutować, a nie wklejać wszędzie ten sam post bez krzty
          sensu.
          • Gość: jacke Re: Zjeżdżaj bucu!! IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 03.04.03, 14:15
            Posluchaj pierdolo.
            Ja dyskutuje. Jezeli nie wiesz co oznacza czasownik dyskutowac to zobacz do
            slownika jezeli go masz. Jezeli go nie masz to zrezygnuj z kilku wodek i kup
            go sobie.
            Najwidoczniej woda zasnula Ci mgla twoje szare komorki.
            Przestales juz myslec.
            Wklejony tekst jest zaproszeniem do dyskusji o chamstwie i prostactwie dla
            niektorych idola, dal mnie zwyklego bandziora.
            Nalezy naglosnic jego zachowania. Ja to robie poprzez umieszczenie tego samego
            tekstu na roznych formach. W ten sposob wiele osob moze go przeczytac. Nawet
            ty.
            Nie uwazam za normalne skok ze sceny na 13 letnia dziewczynke i uszkodzenie
            jej ciala. Najgorsze jest to, ze ten cham nie chce poniesc odpowiedzialnosci
            za swoj "wyczyn". Tak byc nie moze. Wyobraz sobie, ze ta dziewczynka jest
            Twoja siostra.
            Co powiedzialbyc wtedy na jego zachowanie ???

>
            > > No i co z tego.
            > > Dyskutowac nalezy wszedzie.
            >
            > Dyskutować, bucu!! Dyskutować, a nie wklejać wszędzie ten sam post bez krzty
            > sensu.
          • Gość: jacke1 Re: Zjeżdżaj bucu!! IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 03.04.03, 14:16
            Posluchaj pierdolo.
            Ja dyskutuje. Jezeli nie wiesz co oznacza czasownik dyskutowac to zobacz do
            slownika jezeli go masz. Jezeli go nie masz to zrezygnuj z kilku wodek i kup
            go sobie.
            Najwidoczniej woda zasnula Ci mgla twoje szare komorki.
            Przestales juz myslec.
            Wklejony tekst jest zaproszeniem do dyskusji o chamstwie i prostactwie dla
            niektorych idola, dal mnie zwyklego bandziora.
            Nalezy naglosnic jego zachowania. Ja to robie poprzez umieszczenie tego samego
            tekstu na roznych formach. W ten sposob wiele osob moze go przeczytac. Nawet
            ty.
            Nie uwazam za normalne skok ze sceny na 13 letnia dziewczynke i uszkodzenie
            jej ciala. Najgorsze jest to, ze ten cham nie chce poniesc odpowiedzialnosci
            za swoj "wyczyn". Tak byc nie moze. Wyobraz sobie, ze ta dziewczynka jest
            Twoja siostra.
            Co powiedzialbyc wtedy na jego zachowanie ???

>
            > > No i co z tego.
            > > Dyskutowac nalezy wszedzie.
            >
            > Dyskutować, bucu!! Dyskutować, a nie wklejać wszędzie ten sam post bez krzty
            > sensu.
            • Gość: Jo Re: Zjeżdżaj bucu!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 17:34
              > Najwidoczniej woda zasnula Ci mgla twoje szare komorki.
              > Przestales juz myslec.

A to zapewne jest argument w "dyskusji", tak? No gratuluje rzeczowości. To moze
              mnie jeszcze nazwij pedałem, bandyta, przecież świetnie mnie znasz, prawda?

> Wklejony tekst jest zaproszeniem do dyskusji o chamstwie i prostactwie dla
              > niektorych idola, dal mnie zwyklego bandziora.
              > Nalezy naglosnic jego zachowania. Ja to robie poprzez umieszczenie tego
              samego
              > tekstu na roznych formach. W ten sposob wiele osob moze go przeczytac. Nawet
              > ty.

Ale po co?! Kogo to obchodzi?! Rozumiem, jedno forum. Ale maniakalnie walenie
              tego wszędzie gdzie się da - o czym to świadczy? Jak dla mnie o jakiejś
              psychozie.

> Nie uwazam za normalne skok ze sceny na 13 letnia dziewczynke i uszkodzenie
              > jej ciala. Najgorsze jest to, ze ten cham nie chce poniesc odpowiedzialnosci
              > za swoj "wyczyn". Tak byc nie moze. Wyobraz sobie, ze ta dziewczynka jest
              > Twoja siostra.
              > Co powiedzialbyc wtedy na jego zachowanie ???

Oczywiście że to nie jest normalne, niezaleznie od tego, czy się skacze na 13-
              latkę czy 60-latkę, jeśli sie to robi z premedytacją. Ale po pierwsze: facet
              powiedział, ze mu przykro? Powiedzial. To źle? No jasne, gdyby nie powiedział,
              to dopiero miałbyś okazję się na nim powyżywać!! Ze jeszcze większy cham,
              bandyta i w ogóle. A po drugie: co ma do tego podwójne obywatelstwo?! A niech
              ma i sto obywatelstw, co to komu przeszkadza?!
              Ty zwyczajnie spazmatycznie nienawidzisz Wiśniewskiego i uzewnętrzniasz to, nie
              patrzac na to, czy twoje gadanie ma sens, czy nie. Rzeczywiście, jest się czym
              podniecać. Wolę isc na piwo. Jak dla mnie, koniec tematu.
    • iwannabesedated Spodobala mu sie i nie mogl sie oprzec. 03.04.03, 12:01
      Dzika chuc, to trzeba zrozumiec.
      • Gość: malinka Re: Spodobala mu sie i nie mogl sie oprzec. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 14:51
        ta dziewczynka miala 17 a nie 13 lat, wczoraj bylo o tym w tym
        beznadziejnym "reality show" o wisniewskim...no chyba, ze cos przeoczylam z jej
        wiekiem, bo ogladam nieuwaznie.
        wisniewski, chociaz mi zwisa i powiewa jego "tworczosc", kwestia gustu - co kto
        lubi - to jawi mi sie on jako maly czlowieczek, "full of shit", ktory na sile
        stara sie dowiesc wszystkim dookola jaki jest wrazliwy (placze co chwila) dobry
        i wspanilay(organizuje rozne akcje) pomaga poczatkujacym artystom itp. Wszystko
        to pod kamere i z kamera.
        • artuone Re: Spodobala mu sie i nie mogl sie oprzec. 03.04.03, 19:17
          Gość portalu: malinka napisał(a):

> to pod kamere i z kamera.

Zauważyliście, że w początkowych dniach (reality show)jego dzieckiem opiekowali
          się wszyscy, oprócz rodziców?
          Pare dni puźniej dziwne zainteresowanie Xsawierkiem zaatakowało Mamusie i
          Tatusia... Ciekawe ile w tym maczał reżyser :-)
          • Gość: Maryla Re: Spodobala mu sie i nie mogl sie oprzec. IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 00:44
            Taki niepozorny człowieczek a ile dyskusji, chyba nie ma o kim. Wystarczy
            zobaczyc tylko jak traktuje własną zone i juz mozna wyłaczyc
            telewizor ,bo szkoda zeby sie " darmo grzał"
            Pozdrawiam
            • Gość: jacke Re: Spodobala mu sie i nie mogl sie oprzec. IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 04.04.03, 15:34
              Gdybym ja tak traktowal swoja zone, to ona juz dawno kopnelaby mnie w d...

Gość portalu: Maryla napisał(a):

> Taki niepozorny człowieczek a ile dyskusji, chyba nie ma o kim.
              Wystarczy
              >
              > zobaczyc tylko jak traktuje własną zone i juz mozna wyłaczyc
              > telewizor ,bo szkoda zeby sie " darmo grzał"
              > Pozdrawiam
    • Gość: jolki Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.enterpol.pl / 192.168.9.* 04.04.03, 19:59
      bylo by może fajnie gdyby ktoś opisał o co chodzi z tym rzuceniem się na
      dziewczyne, bo nie wszyscy ogladaja namietnie telewizje a tez chcieliby wiedziec
      • Gość: jacke Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 05.04.03, 21:22

PAP, Gal, 31 marca 2003 14:55

Sąd rozstrzygnie o winie lidera Ich Troje

Lider zespołu Ich Troje Michał Wiśniewski stanie w czerwcu przed sądem w
        Częstochowie. 17-letnia Monika Obarzanek oskarża go, że podczas koncertu,
        skacząc ze sceny na publiczność, spowodował uszkodzenia jej ciała.

Gość portalu: jolki napisał(a):

> bylo by może fajnie gdyby ktoś opisał o co chodzi z tym rzuceniem się na
        > dziewczyne, bo nie wszyscy ogladaja namietnie telewizje a tez chcieliby
        wiedzie
        > c
        • Gość: Jo Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:26
          > Lider zespołu Ich Troje Michał Wiśniewski stanie w czerwcu przed sądem w
          > Częstochowie. 17-letnia Monika Obarzanek oskarża go, że podczas koncertu,
          > skacząc ze sceny na publiczność, spowodował uszkodzenia jej ciała.

OK, wszystko jasne. Takie historie się zdarzają na koncertach, niestety.
          Faktycznie zachowanie groźne dla zdrowia i moim zdaniem, generalnie, bezmyślne
          i głupie. Wracam jednak do mojego pytania: to źle, że Wiśniewski przeprosił? Że
          powiedział, ze mu przykro? On przeprosił. Sąd będzie rozstrzygał. Czego jeszcze
          ty robisz sensację, frustracie?...
          • Gość: jacke Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 06.04.03, 00:26
            Ten czlowiek nie przeprosil.
            W niektorych przypadkach zwykle slowo nie wystarczy.
            On nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci za szkode.
            Gdy ktos zranil Twoja matke wystarczyloby Ci slowo przepraszam.
            Powinnien otrzmyac prawomocny wyrok.

> > Lider zespołu Ich Troje Michał Wiśniewski stanie w czerwcu przed sądem w
            > > Częstochowie. 17-letnia Monika Obarzanek oskarża go, że podczas koncertu,
            > > skacząc ze sceny na publiczność, spowodował uszkodzenia jej ciała.
            >
            > OK, wszystko jasne. Takie historie się zdarzają na koncertach, niestety.
            > Faktycznie zachowanie groźne dla zdrowia i moim zdaniem, generalnie,
            bezmyślne
            > i głupie. Wracam jednak do mojego pytania: to źle, że Wiśniewski przeprosił?
            Że
            >
            > powiedział, ze mu przykro? On przeprosił. Sąd będzie rozstrzygał. Czego
            jeszcze
            >
            > ty robisz sensację, frustracie?...
            • Gość: Jo Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 09:33

> Ten czlowiek nie przeprosil.
              > W niektorych przypadkach zwykle slowo nie wystarczy.
              > On nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci za szkode.
              > Gdy ktos zranil Twoja matke wystarczyloby Ci slowo przepraszam.
              > Powinnien otrzmyac prawomocny wyrok.

Czy Ty nie rozumiesz po polsku?! Sam piszesz, ze sprawa jest w sądzie. SPRAWA
              JEST W SĄDZIE!! To o co ci do cholery chodzi!!
              • Gość: jacke Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 06.04.03, 18:39

>
                > > Ten czlowiek nie przeprosil.
                > > W niektorych przypadkach zwykle slowo nie wystarczy.
                > > On nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci za szkode.
                > > Gdy ktos zranil Twoja matke wystarczyloby Ci slowo przepraszam.
                > > Powinnien otrzmyac prawomocny wyrok.
                >
                > Czy Ty nie rozumiesz po polsku?! Sam piszesz, ze sprawa jest w sądzie.
                SPRAWA
                > JEST W SĄDZIE!! To o co ci do cholery chodzi!!

Nie wiem czy nie jestes oplacany przez Ich3. Jedno ci moge powiedziec. Nie mam
                zamiaru czekac na wyrok sadu. On tez jest wazny. Dla mnie wazne jest
                naglosnienie sprawy i dyskusja na ten temat.
                Im wiecej ludzi wie o wyczynach tego pjaca tym szybciej odczarujemy go.
                Prawomocny wyrok + dyskusja i napietnowanie moralne.
                • Gość: Jo Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:54
                  > Nie wiem czy nie jestes oplacany przez Ich3. Jedno ci moge powiedziec. Nie
                  mam
                  > zamiaru czekac na wyrok sadu. On tez jest wazny. Dla mnie wazne jest
                  > naglosnienie sprawy i dyskusja na ten temat.
                  > Im wiecej ludzi wie o wyczynach tego pjaca tym szybciej odczarujemy go.
                  > Prawomocny wyrok + dyskusja i napietnowanie moralne.

Pokopało cię, to jest schizofrenia urojeniowa. Uważaj, bo ci zaraz tajny agent
                  Wisniewskiego wyjrzy z lodówki. Można się tylko zaśmiać do rozpuku z ciebie.
                  • Gość: jacke Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 06.04.03, 19:55
                    Co jeszcze ma ciekawego do powiedzenia.
                    Zamiast odniesc sie do argumentow bronisz sie zaciekle.
                    Odrozniaj zarty od argumentacji.
                    Gdym chcial Ci robic zarzuty o wspolprace, to nie zakonczylbym na jednym
                    zdaniu!!
                    Widze, ze masz bardzo rozchwiana psychike: (pokopalo, schizofrenia, Urojenia,
                    agent...) Gdyby tak to wszystko zebrac, to pewnie kazdy psychiatra przyjmie
                    Cie w swoim gabinecie jako szczegolny przypadek. Na pewno nie musisz placic za
                    wizyte.

> > Nie wiem czy nie jestes oplacany przez Ich3. Jedno ci moge powiedziec. Nie
                    >
                    > mam
                    > > zamiaru czekac na wyrok sadu. On tez jest wazny. Dla mnie wazne jest
                    > > naglosnienie sprawy i dyskusja na ten temat.
                    > > Im wiecej ludzi wie o wyczynach tego pjaca tym szybciej odczarujemy go.
                    > > Prawomocny wyrok + dyskusja i napietnowanie moralne.
                    >
                    > Pokopało cię, to jest schizofrenia urojeniowa. Uważaj, bo ci zaraz tajny
                    agent
                    > Wisniewskiego wyjrzy z lodówki. Można się tylko zaśmiać do rozpuku z ciebie.
                    • Gość: Jo Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 20:00
                      > Co jeszcze ma ciekawego do powiedzenia.
                      > Zamiast odniesc sie do argumentow bronisz sie zaciekle.

A jakich tam argumentów, bełkoczesz tylko w kółko jak zacinająca się płyta.
                      Bełkocz sobie dalej, ale już beze mnie, może ktos jeszcze poderwie twoje ego
                      zniżając się do twego poziomu... Ja i tak opuszczam na tydzień ten cudowny
                      kraj, więc - arrivederci, i kiś się we własnym sosie niespójności i zawiści
                      (btw - może w tym tygodniu zastanowiłbyś się choc na moment, dlaczego tak
                      uparcie zarzucam ci zawiść i niespójność? Moze coś w tym jest? Moze warto
                      pomyśleć? To nie boli). Żegnam, idę się pakować. Bez odbioru.
                      • Gość: jacke Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 07.04.03, 00:24

> > Co jeszcze ma ciekawego do powiedzenia.
                        > > Zamiast odniesc sie do argumentow bronisz sie zaciekle.
                        >
                        > A jakich tam argumentów, bełkoczesz tylko w kółko jak zacinająca się płyta.
                        > Bełkocz sobie dalej, ale już beze mnie, może ktos jeszcze poderwie twoje ego
                        > zniżając się do twego poziomu... Ja i tak opuszczam na tydzień ten cudowny
                        > kraj, więc - arrivederci, i kiś się we własnym sosie niespójności i zawiści
                        > (btw - może w tym tygodniu zastanowiłbyś się choc na moment, dlaczego tak
                        > uparcie zarzucam ci zawiść i niespójność? Moze coś w tym jest? Moze warto
                        > pomyśleć? To nie boli). Żegnam, idę się pakować. Bez odbioru.

Wedlug Ciebie belkocze. Nie dziwi mnie, ze wysnuwasz takie twierdzenia.
                        Same slowa jakich uzywasz zdradzaja twoja chora osobowosc. Nie jestem ci w
                        stanie pomoc. Moza podczas podrozy podmuchy powietrza przeloza sie na twoje
                        myslenie. Jezeli zarzucasz mi niespojnosc w wypowiedzi to powiedz dokladnie w
                        jakiej wypowiedzi. To tak samo gdybym nazwal cie debilem bez uzasadnienia.
                        Sam wyjazd z kraju nie zmieni tego JAK myslisz. Wszedzie sie bedzie to za toba
                        ciagnac jaks smrod. Smrod, ktory kaze ci myslec, ze jestes wszystkowiedzacy i
                        zawsze masz racje. W rzeczywistosci jestes belkoczacym dzieckiem, ktore w
                        dodatku jest obrazone.

• Gość: jacke Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 07.04.03, 05:53
      Po zbadaniu sprawy i zapoznaniu sie z wypowiedziami swiadkow zdarzenia
      (relacja tvp), a takze wypowiedzi poszkodowanej stwierdzam, ze moje zarzut nie
      dokonca zostal przemyslany i nie jestem przekonany co do jego prawdziwosci.
      Poza tym uzylem zbyt ostrych slow. Mam nadzieje, ze czytelnicy wybacza mi to
      potkniecie. Wycofuje sie z tych oskarzen. Uwazam, ze osoba poszkodowana moze
      dochodzic swoich roszczen na drodze prawnej. Nie sadze jednak, ze postepowanie
      Pana Wisnewskiego bylo chamskie i prostackie. Jego pozniejsze zachowanie
      przemawia na jego korzysc. Fakt, ze przeprosil poszkodowana i fakt, ze
      zaproponowal kwote na cele socjalne stawiaja sprawe w zupelnie innym swietle.
      Doszlo do nieumyslnego uszkodzenia ciala poszkodowanej. Jest to przypadek,
      ktory moze spotkac kazdego z nas!
      Pozdrawiam

> Albo jest sie reprezentantem jednego kraju, albo obojniakiem. Na cos trzeba
      > sie zdecydowac.
      > Ktos temu prostakowi musi powiedziec prawde.
      >
    • Gość: Richelieu* Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.localdomain / 192.168.0.* 09.04.03, 23:52
      jacke, masz rację, że Michał Wiśniewski to szczyt chamstwa i prostactwa. Jeśli
      rbi to pod publikę to znalazł ogromną niszę, w końcu prostactwo Qiejskiej też
      święci triumfy. Tylko dlaczego na chamstwo odpowiadasz chamstwem. Mówię tu o
      stosunku do jo. Na wulgaryzmy można sobie pozwolić tylko w ostateczności, a i
      to w obecności wyjątkowo tępego dyskutanta, który inaczej nie zrozumie naszej
      złości. Dlaczego więc u Ciebie chamstwo pojawiło się już po pierwszej
      odpowiedzi jo na Twój post?
      • Gość: Monika Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.137-202-24.mtl.mc.videotron.ca 10.04.03, 00:21
        Wisniewski nie za bardzo mnie obchodzi, nawet nie wiem jak wyglada, ale
        chcialam tylko zapytac gdzie jest zapisane takie prawo, ze na koncerty moga
        chodzic tylko pelnoletni. Coz to za bzdury. Gdyby tak bylo, trzebaby sie bylo
        legitymowac dowodem osobistym przed wejsciem na koncert. Koncert to impreza
        kulturalna i kazdy ma prawo wziac w niej udzial. Rzucanie sie na kogos ze sceny
        nie jest w porzadku, nawet gdyby sie rzucil na osobe pelnoletnia, to nie
        zmienia faktu, ze postapil glupio. Kiedy ja uszkodzilam czyjs samochod zwykle
        przepraszam nie wystarczylo- moja firma ubezpieczeniowa musiala zaplacic koszty
        reparacji, wiec uwazam ze nalezy sie tej dziewczynie cos wiecej.
    • unsatisfied6 Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE 11.04.03, 19:11

> Albo jest sie reprezentantem jednego kraju, albo obojniakiem. Na cos trzeba
      > sie zdecydowac.

Też nie rozumiem jak można tolerować podwójne obywatelstwo . Tym bardziej , że
      przy przyjęciu obywatelstwa innego kraju często ( może zawsze ) trzeba się
      zrzec pod przysięgo lojalności wobec swojej ojczyzny .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=5498119
      • Gość: Kloss Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.03, 21:16
        Jak mozna miec obywatelstwo polskie i amerykanskie czy kanadyjskie.Prosze bez glupich komentarzy typu Kanada i USA to nasi przyjaciele,wiec moga albo typu,jak on moze byc Niemcem,ten jezyk....
        • Gość: Monika Re: PRECZ Z CHAMOWATYM WISNIEWSKIM z ICH TROJE IP: *.137-202-24.mtl.mc.videotron.ca 12.04.03, 02:01
          A ja mam dwa obywatelstwa, a moja corka nawet i potrojne, poniewaz urodzila sie
          w Kanadzie, obywatelstwo polskie odziedziczyla po mnie a brytyjskie po tatusiu.
          Co w tym takiego nadzwyczajnego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka