autenty 24.03.07, 00:22 Naukowcy zadaja usuniecia giertycha i orzechowskiego z rzadu za faszystowskie wypowiedzi o homoseksualistach: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4010364.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.recz Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 24.03.07, 00:28 www.hot.jpg.pl/15032-A_to_ci_podobienstwo Odpowiedz Link Zgłoś
autenty Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 24.03.07, 01:45 mike.recz napisał: > www.hot.jpg.pl/15032-A_to_ci_podobienstwo Niezle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 24.03.07, 08:03 Temu panu już dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 24.03.07, 08:08 Czas najwyzszy. Juz wystarczajaco rozsiali zla, nienawisci i dyskryminacji. Takich osobnikow, bo trudno nazwac ich ludzmi, powinno sie zamykac w osrodkach psychiatrycznych. To i tak byla by lagodna kara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN IP: *.CNet.Gawex.PL 24.03.07, 08:50 Nie łudźcie się, nic się nie zmieni, mali bracia zbyt kurczowo trzymają się władzy. A poza tym, gdyby tak propozycję zwalniania z pracy homoseksualistów odnieść do góry... hm, mielibyśmy chyba przyspieszone wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 24.03.07, 16:32 Gość portalu: EWa napisał(a): > Nie łudźcie się, nic się nie zmieni, mali bracia zbyt kurczowo trzymają się > władzy. A poza tym, gdyby tak propozycję zwalniania z pracy homoseksualistów > odnieść do góry... hm, mielibyśmy chyba przyspieszone wybory? A kto wg ciebie jest homoseksualista u gory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzehuu Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN IP: *.gdynia.mm.pl 24.03.07, 20:08 Powiem wam tak: Jestem jeszcze uczniem liceum, dobra mundurki jeszcze zniose , matura z matmy ( mnie to juz nie bedzie dotyczyc ) zniose itd... Ale ta cała afera z homo to już przesada ! Nigdy w szkole nie bylo problemów z homo więc nie rozumiem tej całe afery. Niech się zajmą lepiej problemami finansowymi szkół :| Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 24.03.07, 20:14 Gość portalu: grzehuu napisał(a): > Powiem wam tak: Jestem jeszcze uczniem liceum, dobra mundurki jeszcze zniose , > matura z matmy ( mnie to juz nie bedzie dotyczyc ) zniose itd... Ale ta cała > afera z homo to już przesada ! Nigdy w szkole nie bylo problemów z homo więc > nie rozumiem tej całe afery. Niech się zajmą lepiej problemami finansowymi > szkół :| Niech sie w ogole zajma czymkolwiek rozsadnym... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 24.03.07, 20:24 pyorunochron napisał: > Gość portalu: grzehuu napisał(a): > > > Powiem wam tak: Jestem jeszcze uczniem liceum, dobra mundurki jeszcze zni > ose , > > matura z matmy ( mnie to juz nie bedzie dotyczyc ) zniose itd... Ale ta c > ała > > afera z homo to już przesada ! Nigdy w szkole nie bylo problemów z homo w > ięc > > nie rozumiem tej całe afery. Niech się zajmą lepiej problemami finansow > ymi > > szkół :| > > Niech sie w ogole zajma czymkolwiek rozsadnym... No i tu jest właśnie problem. Moim zdaniem najnormalniej w świecie nie potrafią. Dlatego właśnie organizują cały ten cyrk i wymyślają nieistniejące problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN IP: *.chello.pl 24.03.07, 20:26 To są zupełnie różne sprawy. Jedna nie wyklucza drugiej. Problem z promocją postaw homo jest dość poważny w mej ocenie. Propagowanie takich postaw w okresie dorastanie może powodować wzrost liczby czynnych homoseksualistów, a to społecznie pożądane nie jest. Głownie ze wzgłedu na potrzebę następstwa pokoleń. Młodzież w wieku dorastania w sposób naturalny odczuwa przyjemność z obcowania z przdstawicielami własnej płci. To jest normalne, znane. To zwykle mija i zainteresowania stają się "heteroseksualne" i wieksza przyjemność ma się z obcowania z łcoą przeciwną. Jezęli młodym wytłumaczy się, ze warto spróbować konsumpcji seksu z osoba tej samej płci może zdarzyć się, że już nie będzie możliwe nawiązywanie kontaktów hetero, a to nam sie, społeczeństwu, wybitnie nie opłaca. Nie ma z tego dzieci, a dzieci potrzebne nam są. Tak kóciutko i pobieżnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Fermencie 24.03.07, 20:30 Tak na poważnie. Spotkałeś się z jakimś "propagowaniem" homo w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 24.03.07, 21:04 Osobiście? Co z naczy osobiście. Wiem o tym, co mówi jakiś nauczyciel na jakiejś lekcji. Ma takie poglądy oficjalnie i takie głosi wobec młodzieży. Teraz wiem o jednym, kiedyś było ich dwóch. Szkoła to oaza tolerancji. Hasło o neutralności swiatopoglądowej i o tolerancji jest bardzo starannie przestrzegane. Nie brzmi to językowo najlepiej, ale trudno mi to napisać poprawniej. Proszę o tolerancję. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Fermencie 24.03.07, 21:08 Co mówił? Jakie poglądy? To mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 24.03.07, 21:15 To samo co tu na forum i na paradach równości. Jeżeli promuje homoseksualizm to musi głosić jego "normalność" i równoważność heteroseksualizmowi, to chyba jest oczywiste? Tekstów nie przytoczę, bo nie jestem kronikarzem. Nic oryginalnego nie usłyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 24.03.07, 21:35 Szukasz sensacji? Dlaczego oczekujesz, że w szkole dzieje się coś, co mogłoby Cię szokować? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Fermencie 24.03.07, 21:41 Ja wiem,że w szkołach nie dzieje się nic co mogłoby mnie zszokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 24.03.07, 21:56 Mnie wiele rzezcy szokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Fermencie 24.03.07, 22:03 Co takiego jest teraz czego ty nie robiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 24.03.07, 22:10 Nie wystawiałem na publiczny widok pupy. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Fermencie 24.03.07, 22:18 No ja też nie.Ani kiedyś ani teraz. Ktoś teraz wystawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 24.03.07, 22:26 Nie bywasz w szkołach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzehuu Re: Fermencie IP: *.gdynia.mm.pl 25.03.07, 01:27 Gość portalu: ferment napisał(a): > Nie bywasz w szkołach? Ja bywam i jakos jeszcze nie spotkałem się z gołym tyłkiem, a jak juz to jako głupi czyjś żart :] A co to ma do promocji homoseksualizmu ? Pozatym nie wiem w jakich ty szkołach bywasz, bo ja się nigdy nie spotkałem z promocją homoseksualzimu w szkole mojej czy tez w innej ... Ostatnio co pamiętam to była kampania przeciwko HPV :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 25.03.07, 18:53 >> Ja bywam i jakos jeszcze nie spotkałem się z gołym tyłkiem, a jak juz to jako > głupi czyjś żart :] A co to ma do promocji homoseksualizmu ? Pozatym nie wiem w > > jakich ty szkołach bywasz, bo ja się nigdy nie spotkałem z promocją > homoseksualzimu w szkole mojej czy tez w innej ... Ostatnio co pamiętam to była > > kampania przeciwko HPV :) :P< Też nie spotkałem się z żadnym gołym tyłkiem, bo ogladanie golizny nie uważam za jej spotkanie. Wielokroć widuję pupy, no nie w całości, to prawda, wydostajace się ze spodni w momencie, gdt właścieciel tejże pupy nachyli się lub przykucnie. Jest to wynik noenia tzw, biodrówek lub spodni z krokiem na wysokości, lub poniżej kolan. Nie pisałęm o sposobności do oglądania pępków i gołych podbrzuszy, co też mnie szokuje. Pytano mnie, co mnie szokuje, to napisałem grzecznie. W mojej szkole nikt nie przeprowadził kampanii propagującej homoseksualizm. Podkreślam, bo nigdy czegoś takiego nie napisałem. Nie było kampanii, nie ma kampanii zdarza się propagowanie. Taka to rzeczywistość. W tej tak ponoć nietolerancyjnej szkole propaguje sie pogląd, że homoseksualizm nie jest poza normą. O zapobieganiu rakowi szyjki macicy też się mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Fermencie 25.03.07, 19:00 Gość portalu: ferment napisał(a): > Nie bywasz w szkołach? Nie,nie bywam. Rozmawiam za to z młodymi pedagogami w moim lub podobnym wieku,uczniami szkół średnich oraz gimnazjów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 25.03.07, 19:04 > > Nie bywasz w szkołach? > Nie,nie bywam. > Rozmawiam za to z młodymi pedagogami w moim lub podobnym wieku,uczniami szkół > średnich oraz gimnazjów.< Ja jestem w szkole codziennie. W ponadgimnazjalnej, dobrej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Fermencie 25.03.07, 19:15 Gość portalu: ferment napisał(a): Jezęli młodym wytłumaczy się, ze warto spróbować konsumpcji seksu z osoba tej samej płci może zdarzyć się, że już nie będzie możliwe nawiązywanie kontaktów hetero, a to nam sie, społeczeństwu, wybitnie nie opłaca. Nie ma z tego dzieci, a dzieci potrzebne nam są. ................................................................................ Cały czas mam wrażenie,że jak ktoś będzie chciał uprawiać seks z przedstawicielem tej samej płci,to tak zrobi choćby nie wiem co. Jest tak wiele źródeł i materiałów w gazetkach i sieci,że jak ktoś będzie chciał znaleźć,to to po prostu zrobi poza szkołą. Czy gorszego przykładu nie dają księża będąc wiecznymi kawalerami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 25.03.07, 19:37 > mike.recz napisał: > ............................................................................... > . > Cały czas mam wrażenie,że jak ktoś będzie chciał uprawiać seks z > przedstawicielem tej samej płci,to tak zrobi choćby nie wiem co.< O ile będzie chciał. > > Jest tak wiele źródeł i materiałów w gazetkach i sieci,że jak ktoś będzie > chciał znaleźć,to to po prostu zrobi poza szkołą.< Jak ktoś będzie chciał. Jeśli będzie się chciało chcieć > > Czy gorszego przykładu nie dają księża będąc wiecznymi kawalerami?< Na co przykładu? > Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Fermencie 25.03.07, 19:42 Gość portalu: ferment napisał(a): Nie ma z tego dzieci, a dzieci potrzebne nam są. mike.recz napisał: Czy gorszego przykładu nie dają księża będąc wiecznymi kawalerami?< Szkoła polska ma tyle innych ważnych nie zmyślonych problemów,a giertychoorzechowskie zajmują się swoimi ubzduranymi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 25.03.07, 19:45 Księza mają misję, której pełnienie ich własne dzieci mogłyby utrudniać, zbyt absorbować. Nie jest ich znowu tak wielu. Bez nich damy radę:) >> Szkoła polska ma tyle innych ważnych nie zmyślonych problemów,a > giertychoorzechowskie zajmują się swoimi ubzduranymi problemami.< A tu o czym piszesz? Nie wymieniaj wszystkich problemów, napisz o tych bzdurnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Fermencie 25.03.07, 19:52 Gość portalu: ferment napisał(a): > Księza mają misję, której pełnienie ich własne dzieci mogłyby utrudniać, zbyt > absorbować. Nie jest ich znowu tak wielu. Bez nich damy radę:) > > >> Szkoła polska ma tyle innych ważnych nie zmyślonych problemów,a > > giertychoorzechowskie zajmują się swoimi ubzduranymi problemami.< > > A tu o czym piszesz? Nie wymieniaj wszystkich problemów, napisz o tych bzdurnyc > h. Mityczna propaganda homoseksualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 25.03.07, 19:56 >> Mityczna propaganda homoseksualizmu.< Zaraz mityczana. Napisz o jaki kontekst chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Fermencie 25.03.07, 20:13 Gość portalu: ferment napisał(a): > >> Mityczna propaganda homoseksualizmu.< > > Zaraz mityczana. Napisz o jaki kontekst chodzi. Mityczna propaganda homoseksualizmu w szkołach.Coś takiego nie istnieje. Jest tylko wyssaną z palca bzdurą. No dobra,mogę się mylić.Istnieje ale tylko w głowach autorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 25.03.07, 20:41 >No dobra,mogę się mylić.Istnieje ale tylko w głowach autorów.< Zalezy Ci na takim stwierdzeniu, ze nie istnieje. Jak nie istnieje kiedy istnuieje?:) Na serio to nie wiem jak jest w szkołach wiem, ze trochę istnieje w mojej. Nieagresywna ale jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzehuu Re: Fermencie IP: *.gdynia.mm.pl 25.03.07, 23:38 Gość portalu: ferment napisał(a): > >No dobra,mogę się mylić.Istnieje ale tylko w głowach autorów.< > > Zalezy Ci na takim stwierdzeniu, ze nie istnieje. Jak nie istnieje kiedy > istnuieje?:) > Na serio to nie wiem jak jest w szkołach wiem, ze trochę istnieje w mojej. > Nieagresywna ale jest. A jeżeli nawet istnieje czy jest to jakis problem ? Który może zagrozić uczniom w szkole ? Czy ta cała promocja homoseksualizmu zrobi z 17 letniego heteryka nagle homoseksualistę ? nie sądze :) A tk na marginesie była u Ciebie w szkole ta śmieszna tzw. Trójka Giertychowska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Fermencie IP: *.chello.pl 26.03.07, 16:36 > A jeżeli nawet istnieje czy jest to jakis problem ? Który może zagrozić uczniom > w szkole ? Czy ta cała promocja homoseksualizmu zrobi z 17 letniego heteryka > nagle homoseksualistę ? nie sądze :) A tk na marginesie była u Ciebie w szkole > ta śmieszna tzw. Trójka Giertychowska ?< Właśnie ten problem jest rozważany, na rózne sposoby. Była. Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Re: Fermencie 26.03.07, 23:36 Gość portalu: ferment napisał(a): > > A jeżeli nawet istnieje czy jest to jakis problem ? Który może zagrozić u > czniom > > w szkole ? Czy ta cała promocja homoseksualizmu zrobi z 17 letniego heter > yka > > nagle homoseksualistę ? nie sądze :) A tk na marginesie była u Ciebie w s > zkole > > ta śmieszna tzw. Trójka Giertychowska ?< > > Właśnie ten problem jest rozważany, na rózne sposoby. Ale jaki problem , przecież nie ma żadnego problemu ! :| Powiedz mi szczerze czy gdybyś dostał przed lub w szkole ulotkę gdzie pisze " Geje i Lesbijki też ludzie " Czy nagle staniesz sie homoseksualistą ? Po prostu ta cała promocja wg. mnie ma na celu przełamanie tych zakłamanych homofobistycznych poglądów na temat homo... A dlaczego w szkole ? Bo wiadomo ze moherowe babcie juz nie pojmą takich poglądów... Aczkolwiek i tak się nie spotkałem z taka formą proporcji po przez ulotki tym bardziej w szkole , poza tym zauważyłem że tematu homoseksualizmu jest tematem ciągle tabu Odpowiedz Link Zgłoś
tredve94 Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 24.03.07, 22:13 autenty napisał: > Naukowcy zadaja usuniecia giertycha i orzechowskiego z rzadu za faszystowskie > wypowiedzi o homoseksualistach: Racja. Może pan Orzechowski ma słabość do swojej płci tak silną że jest to nałóg , bo ja nie, choc znam w swoim otoczeniu geja, który jest moim kolega z pracy i w ogóle jego orientacja mnie nie obchodzi. To po prostu człowiek jak ja, w dodatku fachowiec. A jego prywatne sprawy to nie moja brożka. Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 24.03.07, 22:19 Najwyższy, k..., czas. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 25.03.07, 21:58 autenty napisał: > Naukowcy zadaja usuniecia giertycha i orzechowskiego z rzadu za faszystowskie > wypowiedzi o homoseksualistach: Czują się zagrożeni ?... :) Nie będą mogli propagować swojej dewiacji ?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aptus Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.07, 22:07 Pod listem podpisali się m.in. Agnieszka Holland, Izabela Cywińska, Ryszard Bugajski, Krystian Lupa, Magdalena i Piotr Łazarkiewiczowie, Andrzej Titkow, Mirosław Chojecki, Józef Hen, Ryszard Przybylski, Anna Bojarska, Andrzej Dudziński i Wilhelm Sasnal. Przciez to plejada ludzi o lewicowych pogladach, komunistycznej przeszlosci.Wiekszosc z nich to ateisci albo co najwyzej tylko deisci. Jestem pewien, ze wiekszosc sygnotariuszy toludzie o wlasnie takich pogladow.Czyzby kolejna kryptokomunistyczna prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 25.03.07, 22:38 Gość portalu: aptus napisał(a): Przciez to plejada ludzi o lewicowych pogladach, komunistycznej > przeszlosci.Wiekszosc z nich to ateisci albo co najwyzej tylko deisci. > Jestem pewien, ze wiekszosc sygnotariuszy toludzie o wlasnie takich > pogladow.Czyzby kolejna kryptokomunistyczna prowokacja? Czyżby faszystowska nutka przez ciebie przemawiała? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: W koncu zabrano sie za faszystow z MEN 25.03.07, 22:36 mg2005 napisał: > autenty napisał: > > > Naukowcy zadaja usuniecia giertycha i orzechowskiego z rzadu za faszystow > skie > > wypowiedzi o homoseksualistach: > > > Czują się zagrożeni ?... :) > Nie będą mogli propagować swojej dewiacji ?... :) Ciesz się z wolności słowa bo dzięki niej możesz propagować swoje zbocznia i dewoacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirlipirli Kto dyskryminuje i opluwa ciagle Polakow? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.03.07, 22:52 Ciekawe czasy dzisiaj mamy. Niemcy nigdy nie zabijali bestialsko ludzi, bo robili to niesprecyzowani faszysci. Dzisiaj pod to slowo coraz czesciej podklada sie Polakow. Z ofiar uczyniono zbrodniarzy. "Demokracja" nie pozwala na wyrazenie wlasnego zdania . Trzeba powtarzac w kolko propagande poprawnosci politycznej, gdzie wszystko stawia sie na glowie. Antysemita i homofob to slowa bardziej skuteczne niz najlepszy plaster czy pistolet. Brak jakiejkolwiek odpowiedzialnosci jesli obraza sie Polaka, hetero, a w szczegolnosci jesli zabija sie nienarodzone dziecko. Im mniejsze tym wiekszy smiec. Biala rasa ginie, ale o tym pisac rowniez nie wolno, bo to przeciez rasizm. W Europie buduje sie wiecej meczetow niz kosciolow. Czy widzial ktos aby muzulmanie, albo zydzi byli rownie jak biali tak dyskryminowani???? Napewno nie. Przeciez ta polityka pracuje na ich korzysc. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Kto dyskryminuje i opluwa ciagle Polakow? 25.03.07, 23:07 Gość portalu: Tirlipirli napisał(a): > Ciekawe czasy dzisiaj mamy. Niemcy nigdy nie zabijali bestialsko ludzi, bo > robili to niesprecyzowani faszysci. Mordowali i Niemcy i Rosjanie,Żydzi i Polacy. Ktoś zabrania ci o tym mówić? Gość portalu: Tirlipirli napisał(a):Dzisiaj pod to slowo coraz czesciej > podklada sie Polakow. Najczęściej przez niefortunne tłumaczenie na język polski z ang. Gość portalu: Tirlipirli napisał(a): Z ofiar uczyniono zbrodniarzy Kto,gdzie i kiedy? Gość portalu: Tirlipirli napisał(a): Trzeba powtarzac w kolko propagande poprawnosci > politycznej, gdzie wszystko stawia sie na glowie Nie trzeba.Każdy robi jak uważa. Gość portalu: Tirlipirli napisał(a): Antysemita i homofob to slowa > > bardziej skuteczne niz najlepszy plaster czy pistolet. Nie w Polsce. Gość portalu: Tirlipirli napisał(a): Brak jakiejkolwiek > odpowiedzialnosci jesli obraza sie Polaka, hetero, a w szczegolnosci jesli > zabija sie nienarodzone dziecko. Kto cię obraża bo zakładam,że piszesz o sobie. Mamy bardzo restrykcyjną ustawę antyaborcyjną. Gość portalu: Tirlipirli napisał(a): Im mniejsze tym wiekszy smiec To ty tak uważasz. Gość portalu: Tirlipirli napisał(a): Biala rasa > ginie, ale o tym pisac rowniez nie wolno, bo to przeciez rasizm. Właśnie to napisałeś. Gość portalu: Tirlipirli napisał(a): W Europie > buduje sie wiecej meczetow niz kosciolow. W niektórych państwach Europy możliwe,że tak nie w Polsce. Gość portalu: Tirlipirli napisał(a): Czy widzial ktos aby muzulmanie, albo > > zydzi byli rownie jak biali tak dyskryminowani???? Napewno nie. Przeciez ta > polityka pracuje na ich korzysc. Kto cię dyskryminuje?Zakładam,że jesteś biały. www.hot.jpg.pl/21396-smacznie_spi www.hot.jpg.pl/1766-Nietykalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aptus Re: Kto dyskryminuje i opluwa ciagle Polakow? IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.07, 23:58 System wartosci lansowany przez komunistow, lewactwo i anormalnie zorientowanych seksulanie, jest chory. Spostrzeglem pewna prawidlowosc. Jesli ktos jest za aborcja, jest takze zwolennikiem dewiacji seksualnych.Najczesciej taka osoba jest takze antykoscielna, prawie pewne, ze antyamerykanska. Najwiecej takich osob bedzie w partiach lewicowych, kierowanych przez bylych kolaborantow rezmiu komunistycznego i Zwiazku Sowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Kto dyskryminuje i opluwa ciagle Polakow? 26.03.07, 00:12 Gość portalu: aptus napisał(a): > System wartosci lansowany przez komunistow, lewactwo i anormalnie > zorientowanych seksulanie, jest chory. Możliwe,że ty też jesteś chory,jeszcze tego nie wiem. Gość portalu: aptus napisał(a): Spostrzeglem pewna prawidlowosc. BRAWO Gość portalu: aptus napisał(a): Jesli > ktos jest za aborcja, jest takze zwolennikiem dewiacji seksualnych. A może to ty jesteś dewiantem seksualnym? Gość portalu: aptus napisał(a):Najczesciej > taka osoba jest takze antykoscielna, prawie pewne, ze antyamerykanska. Antykościelny,to przeciwko wierze? Może przeciw skompromitowanej instytucji rzymskiej? Antyamerykański,to przeciw bandyckiemu rządowi USA czy przeciw obywatelom. Gość portalu: aptus napisał(a): Najwiecej takich osob bedzie w partiach lewicowych, kierowanych przez bylych > kolaborantow rezmiu komunistycznego i Zwiazku Sowieckiego. To znaczy w obecnej koalicji rządzącej Polską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aptus Re: Kto dyskryminuje i opluwa ciagle Polakow? IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.07, 00:24 A dlaczego ty sie tak denerwujesz. Zauwaz, ze mi ublizasz.Ale ok. Widac, ze piszesz emocjonalnie. Ja wyrazilem tylko moje poglady. > Możliwe,że ty też jesteś chory,jeszcze tego nie wiem. nie kwestionuje > BRAWO no przynajmniej jeden komplement.Dzieki. > A może to ty jesteś dewiantem seksualnym? Jestem przekonany, ze nie jestem. Jesli nachodz amnie nieraz mysli - typu sex z dwoma labo trzema kobietami albo jak nieraz zobacze cos tam online a la porno- to mam poczucie grzechu. Religia i Kosciol poamgaja mi rozwiazywac te dylematy > Antykościelny,to przeciwko wierze? Może przeciw skompromitowanej instytucji > rzymskiej? Rozumiem. takie masz poglady. To prawo demokracji. > Antyamerykański,to przeciw bandyckiemu rządowi USA czy przeciw obywatelom. > Gość portalu: aptus napisał(a): > Najwiecej takich osob bedzie w partiach lewicowych, kierowanych przez bylych > > kolaborantow rezmiu komunistycznego i Zwiazku Sowieckiego. > To znaczy w obecnej koalicji rządzącej Polską? Takze szanuje prawo do twoejgo zdania, chociaz sie z nim nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Kto dyskryminuje i opluwa ciagle Polakow? 26.03.07, 00:35 Gość portalu: aptus napisał(a): > A dlaczego ty sie tak denerwujesz. Zauwaz, ze mi ublizasz. Nie ubliżyłem ci.To twoja nadinterpretacja. Gość portalu: aptus napisał(a): Jestem przekonany, ze nie jestem. Jesli nachodz amnie nieraz mysli - typu sex z > > dwoma labo trzema kobietami albo jak nieraz zobacze cos tam online a la porno- > to mam poczucie grzechu. Religia i Kosciol poamgaja mi rozwiazywac te dylematy > I trwaj sobie w takim przekonaniu jeżeli ci to pomaga. Gość portalu: aptus napisał(a): > Antykościelny,to przeciwko wierze? Może przeciw skompromitowanej instytuc > ji > > rzymskiej? > Rozumiem. takie masz poglady. To prawo demokracji. Nie demokracji tylko pluralizmu, rozsądku i wiedzy historycznej. Odpowiedz Link Zgłoś