Dodaj do ulubionych

ciekawe czy ten co zabił policjantów dzisiaj

26.03.07, 14:06

jest katolikiem

to nie atak na katolików, zastanawia mnie tylko skąd ta nienawiść do
otoczenia, zwykle wykazywana u nas w kraju przez katolickie mohery

wybiórcze przestrzeganie przykazań przez katolików, też jest bardzo
charakterystyczne w Polsce
Obserwuj wątek
    • troche_inny ZIEW n/t 26.03.07, 14:07

• mike.recz Re: ciekawe czy ten co zabił policjantów dzisiaj 26.03.07, 14:29
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4014637.html
      Przypuszczam,że nie ma to nic wspólnego z religią.
      Faktem jest natomiast,że niektórym funkcjonariuszom SW rzuca się na głowę i
      wariują.
      • Gość: re no dobra - ale TY, gdybyś pokłócił się z żoną IP: *.gdynia.mm.pl 26.03.07, 14:37
        to zacząłbyś mordować???

to nie jest normalne
        • mike.recz Re: no dobra - ale TY, gdybyś pokłócił się z żoną 26.03.07, 14:47
          1.Nie mam żony tylko dziewczynę.
          2.Nie pracuję w SW.
          3.Praca w SW jest specyficzna i bardzo stresująca.Nie wszyscy się nadają.
          4.Nie wiem dokładnie jakie były przyczyny tego zajścia.
          5.Nie zaprzeczam,że w pewnych specyficznych okolicznościach nie zachciałoby mi
          się strzelać do innych ludzi.Na pewno tego nie wiem.
          • Gość: re ja NIE i jeśli jesteś normalny to TY też nie IP: *.gdynia.mm.pl 26.03.07, 14:50

problem jest w głowie tych ludzi, nie gdzie oni pracują
            • mike.recz Re: ja NIE i jeśli jesteś normalny to TY też nie 26.03.07, 14:57
              Gość portalu: re napisał(a):

>
              > problem jest w głowie tych ludzi, nie gdzie oni pracują

Jak mnie pamięć nie myli,to funkcjonariusze SW mają co rok badania
              psychiatryczne.
              Z pewnością problem nie został w porę dostrzeżony.
              • Gość: re co rok? - to ciekawe, zastanawiałem się jak często IP: *.gdynia.mm.pl 26.03.07, 15:08

no to coś jest nie tak z tymi badaniami, bo powinny wykazywać jakieś dziwne
                skłonności

a policja? też mają broń i też powinni przechodzić badania często, choć chyba to
                formalność, jak słucha się niektórych doniesień o poczynaniach policji
                • mike.recz Re: co rok? - to ciekawe, zastanawiałem się jak c 26.03.07, 15:17
                  Sytuacja wogóle jest dziwna bo gość pracował dopiero 6 lat.
                  Z tego co tłumaczył mi mój bliski kolega,pracownik SW(znajomy od dziecka
                  dlatego informacja pewna)to te badania i tak są niewiele warte.
                  Na głowę może się rzucić każdemu,tym bardziej mundurowym.
                  Co do policji,to przeczytaj to:
                  fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/policja-ma-werbowac-ofermy,887352,2943
                • mike.recz Przepraszam za wprowadzenie w błąd 26.03.07, 22:39
                  Badania są nie rzadziej niż na 4 lata.
                  Dostęp do psychologa za to często.
                  • Gość: re ale co się dziwić - skoro propaguje się agresję IP: *.gdynia.mm.pl 27.03.07, 11:49
                    wystarczy popatrzeć na filmy z zatrzymań - chamstwo i niepohamowana agresja,
                    nawet jak ktoś nie stawia wcale oporu - jak faszyści

i to jest uważane za normalność - więc i ludzie z policji (ogólnie - obojętne
                    jakie to służby) uważają potem, że IM WOLNO wszystko

facet wcześniej pobił żonę i przyjechała policja - i co? Nikt się tym nie przejął...
    • Gość: Julka Re: ciekawe czy ten co zabił policjantów dzisiaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:42
      to nie byli katolicy. To byli fanatycy w stylu v.prl.pisiorov.
    • Gość: brum Obsesja? IP: *.chello.pl 26.03.07, 14:45
      Czy każdy temat kojarzysz z katolicyzmem? Jakaś obsesja? To sie da leczyć.

Mnie podobało sie sformułowanie:
      "Ranny jest również osadzony, którego mieli zabrać z więzienia policjanci i
      trzeci policjant".
      Czy ten trzeci policjant wymaga odrębnego traktowania?
    • Gość: re ponoć 99% Polaków to katolicy - więc to całkiem IP: *.gdynia.mm.pl 26.03.07, 14:52

prawdopodobne
      • Gość: tomekjot Re: ponoć 99% Polaków to katolicy - więc to całki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 16:22
        Idąc daslej 99 proc lekarzy biroących łapówki to katolicy, pracownice agencji
        towarzyskich tez .

Tylko co z tego/
        • Gość: , Re: ponoć 99% Polaków to katolicy - więc to całki IP: 217.153.84.* 27.03.07, 01:06
          wychodzi na to, że katolicy to banda odpowiedzialna za zło w tym kraju
          • Gość: re nie da się ukryć - to jest całkiem logiczne IP: *.gdynia.mm.pl 27.03.07, 11:46
            pytanie jaka jest kondycja tej wiary (w tym kraju) w takim razie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka