Dodaj do ulubionych

rozwodów nie będzie

13.04.07, 09:42

www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007041302
hehehe - to znaczy, że niechybnie mojego męża policja w kajdanach zaprowadzi
do jego pierwszej żony

albo lepiej mnie - jako demoralizatorkę, rozbijaczkę rodziny i cudzołożnicę
do pierdla a ją przyprowadzą na siłę. ciekawe co zrobią z jej dzieckiem z
nowym narzeczonym
Obserwuj wątek
    • Gość: marlena Re: rozwodów nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:00
      LPR szykuje sie chyba do konkursu na najgłupsze pomysły jakie słyszał polski
      sejm.
      • mike.recz Re: rozwodów nie będzie 13.04.07, 11:03
        Odnoszę wrażenie,że oni postawili sobie za cel życia przynajmniej raz w tygodniu

palnąć jakąś bzdurę.

Jak na razie są w tym bardzo konsekwentni.
        • Gość: Paskudek1 Re: rozwodów nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:39
          ja bym sie tak z tego niue śmiała. kiiedy kilka lat temu powstał twór pt. LPR to była to dla mnie egzotyka. wiedziałam, że fanatycy ale myślałam sobie "co tam, większego wpływu na nasze życie miec nie będą. Giertycvh to dureń i tyle". A teraz.... oni maja REALNĄ władzę w tym kraju, mogą prszeforsowac KAŻDE głupstwo i każdy idiotyzm, nawet najbardziej szkodliwy społecxznie i gospodarczo, jeżeli tylko będzie to na rękę głownej partii rządzącej czyli PiS. Jeżeli przehandluja z LPRem te durne ustawy, Kartę Praw odizny czy jak to sie ma nazywać to dopiero będziemy się "smiali". Zazwyczaj cieszę się, że wróciłam z Warszawy na stare śmieci, do stosunkowo małego miasta, ale sa dni, kiedy strasznie żałuję, że nie mieszkam w stolicy. Gdyby przygotowywano kolejny marsz-protest, poszlabym na pewno. A mam coraz większe poczucie, ze bez wyraźnego sprzeciwu społeczęństwa, będzie coraz gorzej. Oni po prost sądzą, że sa bezkarni, a ludzie uważaja ich za nieszkodliwych idiotów. Tym czasem to nie są ani idioci (choc pomysły na to wskazują) ani nieszkodliwi. To sa ogarnięci mania fanatycy, uważający, ze maja misję do spełnienia.
          • pocoo Re: rozwodów nie będzie 13.04.07, 13:06
            Gość portalu: Paskudek1 napisał(a): To sa ogarnięci mania fanatycy,
            uważający, ze maj
            > a misję do spełnienia.
            To jakaś LPRowska schizofrenia.Kotłują się w tym wymyślonym przez bardzo
            chore ,swoje umysły świecie i chca to wprowadzić w życie.Powinien się tym zająć
            Dyżurny Psychiatra Kraju.Jeżeli chcą brać przykład z Włochów, to bardzo się
            spóżnili.Co za wstecznictwo.
    • Gość: ? "misja przekazywania życia"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 13:06
      tylko przez malzenstwa....ciekawe jak by to "egzekwowano"?
      • pocoo Re: "misja przekazywania życia"... 13.04.07, 15:02
        Wprowadzą ustawę,która będzie wymuszała rzezanie małych dziewczynek i
        zaszywanie pochwy.A potem tylko ten jeden jedyny i przyjemności żadnej.Kobiety
        mają rodzić a nie myśleć o przyjemnościach.Słowo orgazm zostanie usunięte ze
        słownika.Koniec z rozpustą.
    • yoma Re: rozwodów nie będzie 13.04.07, 15:29
      ciekawe co zrobią z jej dzieckiem z
      > nowym narzeczonym

Oczywiście do domu dziecka Młodzieży Wszechpolskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka