bio.mum 14.04.07, 16:11 jak zaangazowana, lubiaca swoją profesję prostytutka. Nigdy nie zrozumiem kobiet, które zdecydowały się wyjść za mąż. Za Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asidoo Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 14.04.07, 16:50 ??????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jszhc Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 14.04.07, 16:57 Prostytutka tak naprawde w ogole nie stara sie nawet rozumiec mezczyzny. Robi to za co jej placa;) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 16.04.07, 15:15 masz na myśli bio??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:29 W pracy każdy musi robić to czego wymaga od niego klient!Poza tym te panie po pracy tez wracają do domów w których niejednokrotnie mają facetów skarżących się na to że ich kobieta ich nie rozumie! I tak sie to kółeczko drogi autorze kręci niestety. A tak poza tym uważam że to za bardzo ogólne stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_k Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 14.04.07, 23:54 bio.mum napisała: > jak zaangazowana, lubiaca swoją profesję prostytutka. > > Nigdy nie zrozumiem kobiet, które zdecydowały się wyjść za mąż. Za Polaka. Jesteś widzę bardzo podatna na stereotypy. Myślisz, że znasz mężczyzn, ale pewnie tylko tych, którzy korzystaja z Twoich usług :) sa wyobraź sobie tacy, którzy brzydza się na myśl o prostytutkach. Poza tym uogólnienie które stosujesz to istotny błąd w myśleniu. Nie kazdego da się przyrównać do schematu, nie każdego da się także rozgryźć. Zastanówmy się nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_k Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 14.04.07, 23:57 Poza tym stawiasz się wyżej od tych kobiet, które prostytutkami nie są? Masz bardzo płytkie myślenie moja droga. Ile klas podstawówki skończyłas? A może zarabiasz w agencji, żeby podstawówke skończyć, zaocznie? Wracając do Twojego tematu - mężczyzna jest tak skomplikowanym wytworem bilogii, że ciężko jest go zrozumiec do końca, ale myślę, że jest to wykonalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 15.04.07, 10:28 Już Makuszyński pisał o tajemnicach hodowli wąsatego potwora :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 15.04.07, 10:37 emilia_k napisała: > Wracając do Twojego tematu - mężczyzna jest tak skomplikowanym wytworem bilogii Eeee tam - banalnie proste urządzenie, pełna obsługa jedną dźwignią. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum :-))))))))))))))) 15.04.07, 18:56 xtrin napisała: > Eeee tam - banalnie proste urządzenie, pełna obsługa jedną dźwignią. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: emilko- wyluzuj 15.04.07, 18:56 emilia_k napisała: >zamiast siedzieć na forum sprawdź bilingi swojego męża;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 14.04.07, 23:58 A ile płacisz za to "zrozumienie" ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: obrazic może mnie tylko ktoś 15.04.07, 18:57 inseg napisała: > A ile płacisz za to "zrozumienie" ?:))) kto jest mądrzejszy ode mnie. Nie łapiesz się. Poza tym nie dość, że jestem dziewczynką, to jestem matką i zoną. Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 15.04.07, 11:48 Nic mi sie ta nie podoba jak dorabianie filozofii do kurestwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_k Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 15.04.07, 12:53 lena575 napisała: > Nic mi sie ta nie podoba jak dorabianie filozofii do kurestwa :) Nic tylko przyklasnąc! Idealnie ujęte:) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 15.04.07, 13:29 Nie wiem czy tak idealnie.Z umiejętności prostytutek korzystają faceci wszelkiej maści, nawet tzw idealni mężowie.Jedno jest pewne, prostytutka umie słuchać.Facet gada, skarży się na niezrozumienie przez żonę a czas leci i pieniądze też.Ona go rozumie lub udaje że rozumie a czas leci.Facet płaci, ona jest zadowolona ,i do następnego spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 13:36 A później facet zastanawia się co to za krostki pojawiały się wokół "przyrodzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 15.04.07, 13:47 Kazdy musi ponosić konsekwencje swoich rozmow. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re::-)))) 15.04.07, 19:01 pocoo napisała: > Kazdy musi ponosić konsekwencje swoich rozmow. to prawda. Ale przynajmniej cena nie jest zawyzona:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: które zona nie leci na pieniądze męża? 15.04.07, 19:01 pocoo napisała: > Nie wiem czy tak idealnie.Z umiejętności prostytutek korzystają faceci > wszelkiej maści, nawet tzw idealni mężowie.Jedno jest pewne, prostytutka umie > słuchać.Facet gada, skarży się na niezrozumienie przez żonę a czas leci i > pieniądze też.Ona go rozumie lub udaje że rozumie a czas leci.Facet płaci, ona > jest zadowolona ,i do następnego spotkania. Znacie takie, których marzeniem jest utrzymywanie własnych męzów? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: a według mnie największym kurestwem 15.04.07, 18:59 lena575 napisała: > Nic mi sie ta nie podoba jak dorabianie filozofii do kurestwa :) jest oklamywanie kogoś, kto przysięga wierność i MIŁOŚĆ do grobowej deski. Zgodzisz się ze mną? Nie. Inaczej. Największym kurestwem jest udawanie przed samym sobą, ze dajesz się na to nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: zadna kobieta nie zrozumie tak dobrze męzczyz 16.04.07, 15:17 to specjalność autorki wątku - dorabianie filozofii do wszystkiego.............. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum To była zwykła prowokacja:_-))) 15.04.07, 18:55 Skąd to nagłe ożywienie? Acha, jestem dziewczynką. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re:Męskie ślubowanie 15.04.07, 20:03 I Slubuję ci miłość, wierność oraz że cię nie opuszczę aż mi się znudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re:Męskie ślubowanie 15.04.07, 20:15 "I że cię nie dopuszczę aż do śmierci" :P Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re:tyle jest warta przysięga małżeńska nt 15.04.07, 20:24 pocoo napisała: > I Slubuję ci miłość, wierność oraz że cię nie opuszczę aż mi się znudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 Nie ma czasu jest McDrive .... 15.04.07, 22:07 ... a pracownica McDonaldsa może mieć poczucie żywienia świata na najwyższym poziomie - w końcu światowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Homo-fobia ?... :)) 16.04.07, 11:55 bio.mum napisała: > Nigdy nie zrozumiem kobiet, które zdecydowały się wyjść za mąż. Za Polaka. Czy konsultowałaś te objawy z psychiatrą ?... Do jakiej kategorii feministek należysz: 1. Brzydula, 2.Skrzywdzona, 3.Lesbijka, 4. Z syndromem po-aborcyjnym, 5. Fanatyczna idiotka ?... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum dokonuję eutanazji na życzenie 16.04.07, 12:17 mg2005 napisał: > bio.mum napisała: > nie mam uprawnień, ale niech to pozostanie między nami. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: dokonuję eutanazji na życzenie 16.04.07, 14:15 bio.mum napisała: nie mam uprawnień, ale niech to pozostanie między nami. Po tym co piszesz sądzić mozna,że w tej pracy uprawnienia nie są konieczne. Pewnie masz duże predyspozycje i mocne zaangażowanie wręcz poczucie misji a to musi dawać rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: jestem lepsza niż Freddy Krueger 16.04.07, 14:38 squirrel9 napisała: > bio.mum napisała: > nie mam uprawnień, ale niech to pozostanie między nami. > > Po tym co piszesz sądzić mozna,że w tej pracy uprawnienia nie są konieczne. > Pewnie masz duże predyspozycje i mocne zaangażowanie wręcz poczucie misji a to > musi dawać rezultaty. a poza tym przerabiam nienarodzone katolickie dzieci na macę. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: jestem lepsza niż Freddy Krueger 16.04.07, 15:12 Podoba mi się Twoj sposób myślenia bio.mum. Masz u mnie wielkiego plusiora. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: dziękuję 16.04.07, 15:46 pocoo napisała: > Podoba mi się Twoj sposób myślenia bio.mum. Masz u mnie wielkiego plusiora. to była prowokacja i cieszę się, ze na FS jest ktoś, kto ma dystans do siebie i świata..o związkach nie wspomnę:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Homo-fobia ?... :))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.07, 15:19 bio - wszystko po trochu!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Homo-fobia ?... :))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.07, 15:20 tzn. 5 kategorii i więcej!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Homo-fobia ?... :))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.07, 18:51 kikoo1 napisała: > tzn. 5 kategorii i więcej!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś