delfinaa23 26.06.07, 20:13 Szukam ludzi ktorzy uwazaja ze operatorzy telefonii komorkowych oszukuja swoich klientow i mogliby przedstawic konkretne przypadki i podzielic sie swoimi spostrzezeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supaari Re: abonamenci? n/t 27.06.07, 07:41 Ostatnio da się zauważyć nadawanie rzeczownikom w liczbie mnogiej form męskoosobowych zamiast niemęskoosobowych: gejowie zamiast geje pedałowie zamiast pedały abonamenci zamiast abonamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Abonenci! 27.06.07, 08:08 A na pewno nie było to "uczłowieczenie" abonamentów? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: abonamenci? n/t IP: *.chello.pl 27.06.07, 08:12 supaari napisał: > Ostatnio da się zauważyć nadawanie rzeczownikom w liczbie mnogiej form > męskoosobowych zamiast niemęskoosobowych: > gejowie zamiast geje > pedałowie zamiast pedały. Zdaniem niektórych pedałowie brzmi bardziej dostojnie niż pedały. Poza tym pedały moga sie kojarzyć z rowerem, co może być dwuznaczne... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: abonamenci? n/t 27.06.07, 08:22 Gość portalu: brum napisał(a): > Zdaniem niektórych pedałowie brzmi bardziej dostojnie niż pedały. > Poza tym pedały moga sie kojarzyć z rowerem, co może być dwuznaczne... > Czyżby w tym poście: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=64907378&a=64907378 Autor użył sformułowania "gospodarz zgodził się ich wysłuchać" w odniesieniu do krów w celu podniesienia dostojeństwa owych krów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: abonamenci? n/t IP: *.chello.pl 27.06.07, 08:42 supaari napisał: > Czyżby w tym poście: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=64907378&a=64907378 > Autor użył sformułowania "gospodarz zgodził się ich wysłuchać" w odniesieniu do > krów w celu podniesienia dostojeństwa owych krów? Cholera wie, co ten burak miał na mysli i czy wogóle mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
top.x Re: abonamenci 27.06.07, 08:13 Może operatorzy nie oszukują, tylko chcą jak najwięcej zarobić i ciągle wciskają klientom oraz to "lepsze" promocje. Wystarczy sie na to nie nabierać i jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jszhc Re: abonamenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:43 a w jaki sposob oszukuja? ze np. doliczaja do rachunku? ze biora zbyt wysokie oplaty za minute i dla ciebie to oszukanstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braat1 Re: abonamenci IP: *.centertel.pl 27.06.07, 09:51 > Szukam ludzi ktorzy uwazaja ze operatorzy telefonii komorkowych oszukuja > swoich klientow i mogliby przedstawic konkretne przypadki i podzielic sie > swoimi spostrzezeniami. Ja sie moge podzielic spostrzezeniami. 99% tzw "Oszustw" wynika z dwoch rzeczy: a) klient nie przeczytał umowy, ktora podpisal i w zwiazku z tym ma mylne wyobrazenie o tym co kupil. b) klient przeczytal umowe, ale jej nie zrozumial, wnioski jak w punkcie 1. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: abononenci 27.06.07, 12:20 milej lektury forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34 Odpowiedz Link Zgłoś
delfinaa23 Re: abonamenci 27.06.07, 22:32 Ostatnio w gazecie wyborczej był taki artykuł o erze ktora dostała karę za nie uwzględnianie reklamacji. Mnie spotkalo takie oszustwo ze podpisalam umowe z era na nowa taryfe a prez 3 miesiace nie przelaczyli mi starej taryfy na nowa i kazali placic podwojnie pomimo mojej interwencji interwencji.Rekalmacje wyslalam a oni twierdza ze nie doszla chcoiaz mam potwierdzenie z poczty. Odpowiedz Link Zgłoś