iberia.pl 30.06.07, 15:46 czy mozesz laskawie wytlumaczyc : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=64552095 i odpisac na maila, wyslanego kilka dni temu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjot1 Re ;-) 30.06.07, 17:22 „Daremne żale próżny trud” Iberio WS2 takie teksty po prostu z zasady olewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Re ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:35 Nie tyle z zasady ile z regulaminu. O ile mi wiadomo na takie pytania admin odpowiada na priva, tylko załozycieleowi wątka. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do kati 01.07.07, 00:14 Kati trudno napisac maila do zalozyciela watku, ktory byl....niezalogowany...nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Re ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:35 Nie tyle z zasady ile z regulaminu. O ile mi wiadomo na takie pytania admin odpowiada na priva, tylko załozycieleowi wątka. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Re ;-) 30.06.07, 17:39 „O ile mi wiadomo na takie pytania admin odpowiada na priva, tylko załozycieleowi wątka” Na własnych jeno doświadczeniach się opierając ośmielam się twierdzić, że: nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Re ;-) 30.06.07, 17:46 A z moich wynika, że odpowiada (choc nie na tym forum, tutaj jeszcze zaszczyt zabanowania mnie nie spotkał) Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 ;-) 30.06.07, 18:52 Ponieważ niegrzecznie uważam iż W.S2 nie jest godny czasu mego cennego, więc badań „w temacie” nie zamierzając kontynuować pozostanę przy swoich wnioskach niecnych. Najniższe ukłony! Antybadacz M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Re ;-) 01.07.07, 00:15 mjot1 napisał: > > Na własnych jeno doświadczeniach się opierając ośmielam się twierdzić, że: nie odpowiada. dokladnie, doopa a nie opiekun. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl [...] 01.07.07, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Do WS2-cenzora tego forum 01.07.07, 11:44 nie wiem czemu wykasowales poprzedniego posta-ale moze prawda w ozy kole? Odpisales na maila laskawie po 4 dniach tylko co z tego, ze NIC z tej epistoly nie wynika??? JAk mogles wyslac informacje o skasowanym watku do kogos, kto byl niezalogowany????????????????????? Poza tym dobrze wiemy, ze watek nie narusal netykiety i byl na temat tego forum, wiec w czym CENZORZE masz problem?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 A jednak! 01.07.07, 12:18 Iberio jak wnioskuję z treści sam W.S2 raczył udzielić Ci prywatnej odpowiedzi. Oto dostąpiłeś właśnie łaski nie lada! A Ty niecnoto miast popadłszy w stan natchniony pozę dziękczynną przyjąć to nadal upierdliwością swą dręczysz łaskawcę. Powiadam Ci: Niegodne to! Najniższe ukłony! Zadziwiony M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: A jednak! 01.07.07, 13:39 tez jestem pod wrazeniem tegoz zaszczytu jednakze jego odpowiedz jest psu na bude :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD, sie wasc nie popisal -nie po raz pierwszy i zapewne nie po raz ostatni. Oczekuje na kolejna odpowiedz od Jego Eminencji WS2 Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Do WS2-cenzora tego forum 01.07.07, 14:11 Odpisales na maila laskawie po 4 dniach tylko co z tego, ze NIC z tej epistoly > nie wynika??? A mogłabyś zacytowac co admin ci odpisał i jak brzmiał usunięty tekst? > JAk mogles wyslac informacje o skasowanym watku do kogos, kto byl > niezalogowany????????????????????? Hmmm.... Skoro napisałaś do niego maila to po prostu ci na niego odpowiedział a logowanie chyba do tego celu potrzebne nie było. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Do WS2-cenzora tego forum 01.07.07, 16:31 z reguly nie mam w zwyczaju upubliczniania mojej korepondencji ale chyba zrobie wyjatek: Dnia 26-06-2007 o 21:08:58 iberia.pl napisał: > Witam > > Czy ktos laskawie z Panow Adminow tudziez innych opiekunow moze laskawie > sie ustosunkowac do tego: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=64552095 > Czy chodzi o to, dlaczego przy okazji usunięcia wątku została usunięta także Twoja wypowiedź? Pytam dlatego, że w zasadzie na tego typu pytania spodziewałbym się od autora wątku, gdyż usunięcie dotyczy w pierwszej kolejności właśnie jego. Wiesz zapewne o tym, że odpowiedzi udzielane są autorom usuniętych postów. > > Zaczyna mnei wkurzac olewanie forumowiczow i kasowanie NIEUZASADNIONE wg > Waszego prywatnego "widzi mi sie". > Odosząc sie do powyższego - zarzutu "olewania" spodziewałbym sie ze strony założyciela usuniętego wątku (przy założeniu braku odpowiedzi z mojej strony). Odnośnie zarzutu nieuzasadnionego usuwania, to wyjaśnienie znaleźć można tutaj: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: :-D 01.07.07, 17:37 Jeśli dobrze zrozumiałam, to wpis iberii usunieto dlatego, że usunieto cały wątek - a wątek dlatego że był niezgodny z netykietą. Wchodząc w skórę admina zastanawiam się, co innego mozna było zrobic i nic jakoś mi do głowy nie przychodzi. Usunąć wątek załozycielski za niezgodność z netykietą a zostawić te wpisy które netykiety nie naruszały (np wpis iberii)? Niby gdzie je zostawić, podwieszone pod sufitem u naczelnego, naklejone na bombke i powieszone na choince? Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 ;-) 01.07.07, 17:51 Nie znam „sprawy” Iberii, ale musi być faktycznie niezmiernie skomplikowana, co jakże prostym żołnierskim słowem raczył objaśnić sam W.S2. Natomiast swoją znając "sprawę" trwał będę w dozgonnej upierdliwości ;-) Najniższe ukłony! W zajadłości swej pokracznie wygły M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: :-D do kota behemota 01.07.07, 18:17 kot-nic nie zrozumiales. Nie chodzi mi o to, ze ktos usunal moj post! Logiczne, ze jak sie kasuje watek to kasuja wszystko.Chodzi mi o to, ze ten watek NIE NARUSZAL netykiety a mimo to zostal usuniety. Fakt, watek byl krotki:autor+moj wpis, ale nie wiemy jakby sie potoczyla dyskusja. Watek dotyczyl tego,ze w Kolonii mial powstac meczet -takie zyczenie miala lokalna spolecznosc turecka, niestety dostali odmowe,ze meczet nie powstanie.Autor watku wyrazil swoja aprobate do takiej decyzji-ja rowniez.I to WS2 czy inny madry inaczej admin wycial. Odpowiedz Link Zgłoś
xnl Skąd oni się w ogóle biorą i kto u licha dał 02.07.07, 17:29 im prawo ingerowania w wątki na forum. Myślałem, że od tego są moderatorzy a nie jakieś "społeczniaki" ;] Już dawno pisałem, że tę instytucję należy zlikwidować. Odpowiedz Link Zgłoś