Dodaj do ulubionych

zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pechów

• Gość: Ona Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.171.134.250.crowley.pl 13.07.07, 16:58
      NOm Fakt 13 piatek .. wyłączyli mi neta na chwile a tu pech karta sieciowa
      zrobila bye bye ... teraz mam nowa eh jak pech to pech
    • Gość: maxi Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:04
      A ja mam dzisiaj urodziny :) Dwudzieste siodme :)
      • adam81w Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech 13.07.07, 17:06
        Gość portalu: maxi napisał(a):

> A ja mam dzisiaj urodziny :) Dwudzieste siodme :)

jak pech to pech :)
    • Gość: Mateo Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.07.07, 18:03
      Ja dzisiaj wygralem w totolotka!!!! :)
      • Gość: arytmia3 Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.chello.pl 13.07.07, 22:05
        Będąc na kontroli w szpitalu, odpadło mi kółko od wózka:( jak na złość nie
        mogłam je włożyć( a tylko trzeba je lekko wcisnąć ),ale nie w piątek 13. Zaczeli
        mi pomagać pacjęci, potem pielęgniarki ,(jak na złość nie było żadnego faceta) w
        końcu pojawił się jakiś starszy pan ,ale za to jak włożył kółko to sie nie
        kręciło i nie można było jeżdzić ,więc trzeba było znowu wyjąć:( z tego
        wszystkiego najbardziej skorzystał mój syn( 4 m-ce) ponieważ przez ten cały czas
        pani pielęgniarka trzymała go na ręcach,a jemu to sie bardzo podobało. Na
        szczęście jakoś udało mi się dotrzeć do domu z kółkiem nie do końca umocowanym
        na osi ,dodam ,że musiałam 1 km iść z wózkiem ponieważ uciekł mi autobus....
    • Gość: QuaD Wrocław IP: *.lanet.net.pl 13.07.07, 18:16
      Nie wiem czy ktoś pisał, ale we Wrocławiu na ul. Piłsudskiego przewrócił się
      maluch. A dokładniej został potrącony przez Hondę Civic. Foto:

www.iv.pl/image/31618.jpeg
      www.iv.pl/image/31617.jpeg
    • Gość: kelnerka Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:35
      odeszlam z pracy, po tym jak manager kazal mi zaplacic (30zl) za klineta bo ten
      wyszedl bo znudzilo mu sie czekanie na jedzenie... po czym gdy konczylam zmiane
      oszukal mnie na napiwkach, wd. mnie bylo tam ok.20zl.. dostalam 1zl...
    • Gość: marek Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:53
      Wprost przeciwnie, wszysko poszło mi super. Uwielbiam 13-go, a jeśli jeszcze
      jest to piątek, to już lepiej być nie może. Pamiętam, w szkole średniej miałem
      przez 4 lata 13-ty numer w dzienniku. Niewiele się uczyłem, a maturę zdałem
      b.dobrze.
    • czwarty.wymiar Nie wyszło... 13.07.07, 19:02
      Nie zauważyłem! Gdybym wiedział, to bym się postarał o jakiegoś pecha, żeby było w zgodzie z tradycyjnymi wierzeniami ludowymi.
      No nie wyszło...
    • koren30 Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech 13.07.07, 19:05
      A mi dzis opiekunka mojego dziecka po miesiacu pracy powiedziala, ze odchodzi
      ze wzgledow zdrowotnych. A ja juz wrocialam do pracy i jak mam znalezc nowa
      osobe? - musze wzias urlop, bo z dnia na dzien nie zmienie opiekunki. No i
      dziecko juz sie do tej przyzwyczailo. Jestem podlamana sytuacja.
    • Gość: taki tam Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.dyn.optonline.net 13.07.07, 19:07
      Jestem ( a moze bylem?) absolutnym realista, i wysmiewalem wielu moich
      znajomych z ich przesadow. Przypadek pewnie (a nie zaden tam pech) sprawil, ze
      dzisiaj, 13 w piatek, w drodze powrotnej (dzieki Bogu, ze powrotnej) skrzynia
      biegow zaprzestala wrzucania/redukowania kolejnych biegow. Na "dwojce", z dusza
      na ramieniu bo na autostradzie, zezujac czaly czas na wskazniki oleju i
      temperatury dowloklem sie do specjalistycznego warsztatu. Mechanik podlaczyl
      komputer i w niecale 60 sekund orzekl, ze to tylko sensor wprowadzajacy
      polecenia z komputera. Naprawa zajmie ok 45 minut, koszt ok. 100 dolarow, bo
      lepiej wymienic oba sensory "in" i "out". Po nocnej zmianie brzmialo to dla
      mnie uroczo (nie liczac paczki baksow). Mija godzina oczekiwania, a dostawy
      owych sensorow nie ma. Mechanik informuje mnie, ze samochod dostawczy ma
      awarie....skrzyni biegow, ale juz wysylaja drugi. Po kolejnej godzinie mechanik
      z podejrzliwoscia w oczach mowi, ze drugi samochod dostawczy maial kolizje
      z .... ciezarowka pomocy drogowej. Mam tylko cicha nadzieje, ze nie z ta,
      pomocy drogowej dla pierwszej dostawy. Po nastepnej godzinie, trzeci dostawca
      dociera do warsztatu. Opowiedzial nam wszystko. Drugi samochod dostawczy
      (zwykly, osobowy), po przejeciu nieszczesnych sensorow od pierwszego, za krotko
      omijal pomoc drogowa i prawa strone samochodu (druzgoczac kolo) rozprul
      blotnik az do drzwi pasazera o wysiegnik holowniczy. Mozliwe, ze wysiegnik
      operator za wczesnie wysunal. Nie wiem, co tym sadzic. Wlasciwie, to ja mialem
      tylko niewielkie przeciez zmartwienie. Naprawionym samochodem najdelikatniej
      jak mozna wrocilem do domu. Drzwi na skobel, telefony wylaczone i nie ma nikogo
      w domu. I tak nie wierze w przesady! Pecha pewnie mieli ci inni. Ale fakty
      byly, niezaprzeczalnie.
    • Gość: MONAS Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.07.07, 19:10
      Miałam dziś niezła sinusoidę w pracy.było raz pechowo, raz euforycznie.Ogolnie
      masakra rozdwojenie jaźni. ale skoro to wina daty... nie pojde do lekarza
      • Gość: meg Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.aber.ac.uk 13.07.07, 19:13
        migrena. umieram
    • strahnawruble Eee tam... 13.07.07, 19:15
      Skończyliśmy pracę 2 godziny wcześniej (z powodu Glasgow Fair), do tego kolega
      się żeni, więc poszliśmy na piwo do pubu. Zaden pech :)
    • boleclaw a to peszek 13.07.07, 19:21
      chciało by sie powiedzieć "a to peszek" bo kumpel instaluje pirackiego windowsa
      i żaden serial mu nie działa; już z nerwów nie wyrabia i zaraz chyba sie
      pochlasta
    • Gość: Noiser Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.nott.cable.ntl.com 13.07.07, 19:25
      Zwolnili mnie dzisiaj z pracy ;/
      • strahnawruble Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech 13.07.07, 19:26
        Potraktuj to jako punkt wyjścia do znalezienia czegos lepszego ! Zyczę
        powodzenia !
    • Gość: gzig Zaraz ide po flaske na mecz i aż strach pomysleć IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.07.07, 19:41
      co się moze stać!
      • Gość: niu Re: Zaraz ide po flaske na mecz i aż strach pomys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:51
        pech? ja mam dzisiaj urodziny:D
    • hypatia69 Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech 13.07.07, 20:03
      Zderzyłam sie z drabiną, potknęłam o stertę czarnych kotów, wdepnęłam w psie
      g... [nic nietypowego], skutkiem braku czerwonej kokardki przy wózku [i wózka
      zresztą też] zauroczyło mnie złe oko... przestraszyłam sie myszki i wyrosła mi
      myszka na myszce...
    • Gość: ogier Wracałem z Czech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:29
      na koniec chciałem sobie fundnąć orgietkę. Niestety pech chciał że ejakulowałem
      tylko 3 razy.
    • Gość: bakus Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:32
      umylem dzis toalete domestosem, a przewaznie robi to moja zona, ktora wyjechala
      (ona sie zajmuje lazienka , a ja gotuje i robie zakupy i odkurzam i froteruje
      podloge) no i zrobilem to w nowych ciemnobrazowych spodniach. Po jakis 20
      minutach spostrzeglem ze sa one cale w jasnych pomaranczowych kropkach, ktorych
      sie juz nie da wyprac bo wyzarl je domestos. To chyba pech, albo brak wyobrazni
      :) pozdro
      • serpentor666 Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech 13.07.07, 20:40
        Według mnie to o tym czy dzień jest pechowy czy nie zależy od nas. Gdy mówimy:
        ale dzień jest do d...y to nie dziwmy się że taki jest.
        • brat187 Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech 13.07.07, 21:06

Miałem dzisiaj megapecha. Trwa remont, mieli mi dzisiaj zamontować nowe schody.
          Ekpia spodziewana była o 10 rano. jest prawie 10 wieczór ekipy nie ma i nawet
          ich szef nie wie, gdzie oni są.
    • Gość: Krzyś Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:11
      Dla mnie, dla odmiany był to jeden z najlepszych dni. Spotkałem się z
      dziewczyną, z którą mam nadzieję, że będzie coś więcej. A spotkanie/spacer był
      super, jak zawsze z jej udziałem;)
    • Gość: Adam Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.ukonline.co.uk 13.07.07, 21:50
      menadzerka nazwala mnie idiota bo pomylilem sie przy jednym zamowieniu. jestem
      kelnerem. klienci powiedzieli ze nie ma sprawy, nic sie nie stalo. jedno
      spoznione danie doszlo 2 min po pozostalych. zanioslem im ten talerz a potem
      wrocilem na gore i powiedzialem jej ze nie jestem idiota i pa pa. mam jeszcze
      jedna prace wiec na bruk nie wyladuje. to pech czy szczescie?
    • inguna22 Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech 13.07.07, 21:51
      hi hi a ja dziś zdałam łacine! ...a dziń zapowiadał sie naprawde pechowo:)
    • Gość: Lelka Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:09
      a ja zdałam egzamin na prawo jazdy :D:D:D w dodatku za pierwszym razem i to w
      Warszawie!!!
    • mike.recz Obstawiłem mvp meczu Winiarskiego,a został Zugumny 13.07.07, 22:11
      ;)
    • Gość: miska Re: zauważyliście że dziś 13 piątek? - lista pech IP: 217.153.7.* 13.07.07, 22:22
      po pracy czekałam 30 minut na autobus i... nie przyjechał :/ następny miałam za
      godzinę :/
    • Gość: sebapasik poszedl zagiel IP: 82.112.135.* 13.07.07, 22:28
      cos niesamowitego... zdazylo sie cos, co nie powinno miec w ogole miejsca.
      plywalem na katamaranie topcat k1 i ... zagiel mi porwalo... rozdarl sie
      elegancko... a znajomemu, z ktorym plywalem ktos ukradl pianke. niesamowite.
    • Gość: 13piatek w d... r... dzien IP: *.polsl.pl 13.07.07, 22:51
      -na kacu :/
      -ktoś na kim mi zalezy olał mnie sikiem prostym
      -nie wyrabiam sie z robota
      -skonczyla sie kasa
      -generalnie dzien do bani...
      • Gość: sdsfs Re: w d... r... dzien IP: *.it-net.pl 13.07.07, 23:04
        to bzdura ze 13nstka jest pechowa, u mnie dzis ekipa przewiercala sciane i
        trafile dokladnie pomiedzy 2 rury z ciepla i zimna woda , o ktorych zapomnielm
        malo by brakowalo a bylby potop i dodatkowy remont sd
        • Gość: klara bank IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 23:14
          Czekalam 10 min. na połaczenie z infolinia mbanku, bo mi znmiknely z konta
          pieniadze (nieduzo, ale zawsze coś). Po 10 min. połączyło mnie. Panienka
          powiedziala, ze mi nic nie sprawdzi, bo zepsuł jej się komputer. Kazala mi się
          przełączyc do innego operatora. Własnie czekałam 15 min. na połączenie ,
          bo :wszyscy nasi operatorzy są zajęci". O, właśnie mnie odrzuciło, musze
          jeszcze raz sie logowac i znów czekac nie wiem ile słuchając okropnej
          melodyjki. Poczekam 40 minut, bedzie 14 lipca i może pech sie skończy i mnie
          połączy. No i żeby jeszcze znalazły się w systemie moje pieniądze!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka