makiawelista 23.03.08, 15:37 Dlaczego istnieje na forum tendencja do nazywania forumowiczów "lewakami" za liberalne poglądy choćby w jednej sprawie lub "faszystami" za nieco prawicujące? Skąd ta mania na skrajności, często w ogóle nie pasujące? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubik99 Re: Dlaczego? 23.03.08, 16:04 Dość dramatyczne pytanie. Wydaje mi sie że ze względu na charakter forum. Jak ktoś chce być usłyszany to musi krzyknąć.I to takie podniesienie głosu jest właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Dlaczego? 23.03.08, 16:04 Ktoś Ci nawtykał? Zgłos obelgę adminowi. Ja za poglądy zostałam już nazwana: faszystką, lewakiem [?], komunistką, nazistką, Żydówką, chrześcijanką, judeochrześcijanką, muzułmanką i kuwą. Tudzież żłobem i kilkoma innymi elemantami otoczenia. Jakoś mi to nie wadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
makiawelista Re: Dlaczego? 24.03.08, 09:43 Ja byłem: Nazistą, lewakiem, anarchistą, muzułmańcem, trollem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swiatowidz Re: Dlaczego?@@## 24.03.08, 11:00 @@## ja też oberwałem ale mi się akurat należało Odpowiedz Link Zgłoś
rubik99 Re: Dlaczego? 23.03.08, 16:05 Zapomniałem spytać. Kolega lewak czy faszysta? Odpowiedz Link Zgłoś
swiatowidz Re: Dlaczego? 23.03.08, 16:37 makiawelista napisał: > Dlaczego istnieje na forum tendencja do nazywania > forumowiczów "lewakami" za liberalne poglądy choćby w jednej sprawie > lub "faszystami" za nieco prawicujące? Skąd ta mania na skrajności, > często w ogóle nie pasujące? ********************************************************** @@## jest to związane ze sposobem postrzegania świata wśród forumowiczów część postrzega świat binarnie widzą tylko dwa kolory biały lub czarny a niektórzy nawet wzorem jednego szanowanego ogólnie obywatela twierdzą że nikt im nie wmówi że czarne jest czarne a ja oświadczam uroczyście że jest jeszcze kilka innych kolorów np: żółty indygo niebieski nie będę sie tu popisywał znajomością barw tylko przypomnę że w niektórych ustach pewne szykany zabrzmieć mogą jako luby komplement prawda hypatio? Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Dlaczego? 23.03.08, 17:35 Taaaa... Mogą. Jak choćby: Podobnież mężczyźni tak jak Windows widzą tylko 32 kolory [brzoskwinia to owoc, dynia też]. Wymień mi wszystkie 32, a otrzymasz medal z kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatowidz Re: Dlaczego? 23.03.08, 17:52 hypatia69 napisała: > Taaaa... Mogą. > Jak choćby: > Podobnież mężczyźni tak jak Windows widzą tylko 32 kolory > [brzoskwinia to owoc, dynia też]. > Wymień mi wszystkie 32, a otrzymasz medal z kartofla. ****************************************** @@## nie 32 kolory tylko 32 bity kolorów co daje ok 4.3 mld osobnych kolorów czy ty mnie nie przeceniasz hypatio mądry to ja jestem ..ale nie aż tak znam trzy kolory podstawowe reszta to kwestia umiejętnego ich mieszania zmieszana? Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Dlaczego? 24.03.08, 12:21 I nikt Ci nie wmówi, że białe jest białe? Nie przeceniam Cię. Nie sądzę, żebyś był *aż tak*, czy w ogóle jakkolwiek mądry. Acz gadane masz niewątpliwie;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Podziwiam Waszą odwagę ! Ja sie boje pisac tu IP: *.chello.pl 24.03.08, 20:12 Prawdy i w necie, moj wujek powiedzial cos o Palestynie i juz 4 lata nie ma Go jak wyszedl do pracy :( nie zartuje.Nie wiem czemu tak jest i kto siedzi w necie, wiem, ze jest monitorowany, ale to przerazajace.Odwazni z Was ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Podziwiam Waszą odwagę ! Ja sie boje pisac tu 24.03.08, 20:19 Naprawdę sądzisz, że Swiatowidz mógłby mnie zamordować za to, że nie podziwiam jego inteligencji? I co rozumiesz pod pojęciem "pisania prawdy w necie"? Wujek sie z imienia i nazwiska przedstawił oraz adresu, czy go służby specjalne zgarnęły? Poglądy sobie mogę wyrażać dowolne. Ba! Mogę mieć 6 nicków i pod każdym mieć całkiem inne poglady. Ktoś mnie za to ustrzeli? Jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaa zgarneli Go w UK w 1991 roku IP: *.chello.pl 25.03.08, 10:46 jesli nie wiesz co to IP kompa i myslisz ze jestes w necie anonimowy to nie mamy o czym gadac :) hahahhahahahaahah Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: zgarneli Go w UK w 1991 roku 25.03.08, 11:01 Wiem, co to jest IP kompa. I że anonimowość to fikcja. Tylko... co to zmienia? Wiem, ze z jednego nicka moze pisać sześć osób rozsianych po całej planecie. Że - jak wspomniałam wcześniej - jedna osoba może mieć kilka nicków i pod każdym prezentować dowolne poglady. Zawsze inne. I co z tego, na bogów, wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
swiatowidz Re: Podziwiam Waszą odwagę ! Ja sie boje pisac tu 24.03.08, 20:24 @@## tworzysz kolejną spiskową teorię dziejów owszem...jest biały wywiad który analizuje i pisze raporty co w trawie piszczy ale to wszystko na ten temat mudżahedinów tu nie ma jest kilka osób wpadających tu od wielkiego dzwonu i przyglądających się najbardziej opiniotwórczym forumowiczom niewiele jednak z tego wynika pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala ufff to dobrze, ale lepiej uwazac IP: *.chello.pl 25.03.08, 10:44 Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Dlaczego? 25.03.08, 11:05 makiawelista napisał: > Dlaczego istnieje na forum tendencja do nazywania > forumowiczów "lewakami" za liberalne poglądy choćby w jednej sprawie > lub "faszystami" za nieco prawicujące? Skąd ta mania na skrajności, > często w ogóle nie pasujące? Jakie tam skrajności? Pisak chce wiedzieć, z kim ma do czynienia a jeśli już wie, to obwieścić to całemu światu. Czasami zdarza się, że sam się określa, rozumiesz makiawelisto. A ponieważ nie da się większości pisaków zaszufladkować, stąd też tu tyle lewaków, homofobów, katofobów, faszystów, komuchów i wymieniać można by w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś