hannabre 20.01.09, 20:43 Mickiewicz przewidział wybór Obamy - 44 z kolei Prezydenta USA; "...a imię jego będzie 44..." Co Wy na to? Nowy Mesjasz (dla czarnych)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Obama i Mickiewicz 20.01.09, 21:02 Ja mogę przewidzieć nawet, że będzie 56. z kolei prezydent USA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja35 Re: Obama i Mickiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 21:35 nie pij tyle Ps. "Nowy Mesjasz"...zapytaj sie czy bedzie mesjaszem dla wyżynających w pień palestynczykow, bo jak do tej pory nie powiedzial ani slowa i zapowiada sie ze jak poprzednicy nabierze wody w usta, aby zbrodnie toczyly sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Obama i Mickiewicz 20.01.09, 22:07 Że też ktoś jeszcze tymi bredniami Mickiewicza się przejmuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hannabre Re: Obama i Mickiewicz IP: *.gprs.plus.pl 20.01.09, 22:42 eeeee, aleście przyziemni,moglibyście trochę pofantazjować. A w sprawie Palestyńczyków coś jeszcze, oprócz klepania w klawiaturę , zrobiliście? Odpowiedz Link Zgłoś