Dodaj do ulubionych

Domy Matuzalem

14.04.12, 15:02
Witam,
odnajdując ten wątek chciałabym podzielić się moimi spostrzeżeniami dotyczącymi Domów opieki Matuzalem.
Moja bliska krewna przebywała w nim kilka lat i muszę przyznać, że ze szczerym sercem każdemu życzę zarówno tak fachowej opieki jak i otaczających ją ludzi dobrego serca.

Cały personel, nawet po ciężkich dyżurach był zawsze cierpliwy, pogodny i radosny. Nigdy nie usłyszałam złego słowa - z wielką godnością traktuje się tam pacjentów.
Miała tam całkowitą opiekę lekarską, rehabilitacyjną. Personel wyszkolony i bardzo dobrze zorientowany na problemy geriatryczne, odleżyny itp

Dzwoniąc zawsze mogłam połączyć się bez problemu z pokojem, zawsze był ktoś kto udzielił mi rzetelnej informacji o każdej porze.

Dom bardzo bezpieczny, absolutnie przystosowany i spełniający wszelkie wymogi.
Moja krewna przebywała akurat w domu w Hipolitowie. Wiem też, że istnieją jeszcze dwa w innych częściach i okolicach Warszawy. To zdaje się jedne z pierwszych domów tego typu jakie powstały w okolicach Warszawy.

Bardzo sobie cenię tę firmę i z ręką na sercu polecam wszystkim poszukującym domu spokojnej starości i opieki dla swoich bliskich.

Obserwuj wątek
    • maria88 Re: Domy Matuzalem 14.05.12, 18:29
      Nie wiem czy Dom Matuzalem pod Warszawą jest jeden czy kilka, ale wiem z opowiadań mojej
      siostry ktora była zatrudniona w domu o takiej nazwie to opowiadała rzeczy
      wręcz przeciwne i mówiła ze nikomu by tego domu nie poleciła.
      • grzegorzmomik Re: Domy Matuzalem 14.07.12, 22:26
        Poszukuję rodziny pani Alicji pensjonariuszki domu Matuzalem do czerwca 2012.
        Przebywała w pokoju na 1 piętrze obok łazienki.
        Sprawa pilna.
    • babajuga Re: Domy Matuzalem 05.03.17, 20:58
      znam dom w Zalesiu gornym, niestety to co reklamują to bujda na resorach: żadnej rehabilitacji, pensjonariuszki siedzace w zaduchgu bez ruchu / bo się moga przewrócić/ na badania do szpitala trzeba samemu zawieść, pokoje 3-4 osobowe bez żadnych mediów brak radia brak telewizora , przez około roku pensjonariusze nie dostali żadnYch owoców w sezonie truskawek dostały tylko raz. Jest to poczekalnia na śmierć. o godz.18-19 spanie, godz 4,00 wstawanie na kąpiel.ZENADA .
      • mkwss Re: Domy Matuzalem 11.09.17, 21:05
        WITAM SERDECZNIE ZWOLNIONĄ PRACOWNICĘ. Wszystko to wyssane z palca, aby oczernić pracodawcę. Pseudonim nie powinien brzmieć babajuga lecz pinokio, wiem, że nosem zawadza pani o podłogę. skoro jest prawdą to co pani pisze to czemu nie podpisze się pani imieniem i nazwiskiem ? Anonimowo można pisać różne kłamstwa a podpisać się pod kłamstwami to wstyd-prawda?
        • maria88 Re: Domy Matuzalem 07.02.22, 15:35
          Te niepochlebne opinie z tego co mówiłam i osoba ktora tam pracowała
          to szczera prawda. Szybko zrezygnowałam tam z pracy
          bo nie mogła patrzeć na krzywdę pensonariuszy.
          Wprawdzie było to kilka lat temu ale trzeba uważać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka