nnr 19.03.09, 16:49 zeby uniknąć wpsisow ludzi ktorzy pod swomimi nikami kiedy nie maja obowiazku logowania rzucaja na innych kalumnie i tez obrazaja uczucia ludzi religijnych Gdyby sie logowali nie mieliby tyle odwagi a tak to robia co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nnr Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 19.03.09, 16:52 Piszcie kto jest za moim pomysłem to moze agora wezmie to pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Of Desire wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by nie IP: *.chello.pl 19.03.09, 17:08 było moich wpisów. ludziom religijnym się należy krytyka ponieważ większość z nich nie jest religijna w znaczeniu uduchowiona, tylko jest wyznawcami kościelnej doktryny którą przyjmują za swoją. jest to postawa która powinna się spotkać z ostatecznym potępieniem na wieki wieków amen. każdy człowiek dojrzały to indywidualista. indywidualista ma swoją doktrynę. a wiara powinna dotyczyć trochę więcej i trochę czegoś innego niż 'boga' :))) Agora nie musi nic brać pod uwagę. "społeczność" użytkowniku tego portalu jest tak wielka że możecie się czuć bardziej elitarni niż w getcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by n IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 16:48 No nie wszyscy Panie Master Of Desire. Proszę nie mówić za mnie:) Ja jestem za zniesieniem logowania i wszelkich innych ograniczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin Re: wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by n IP: 89.167.27.* 25.03.09, 22:52 Skoros taki cwany ateisto to zobaczymy, kady twoj post bedzie obrzucany od dzisiaj gównem, i to takim świeconym Zniszcze cie jebako internetowy, nie masz przyjaciol ze siedzisz dniami i nocami na forum? szkoda mi ciebie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
krysi-a Re: wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by n 18.04.09, 20:57 Bez słów takich bo czytać się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by n 25.04.09, 20:46 Nie zrozumie . Odpowiedz Link Zgłoś
nnr Re: wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by n 28.03.09, 12:53 Dlaczego sie nie zalogujesz madralo?Tchorzem jesteś jak i inni co sie tu wymadrzaja Troch kultury moze? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 19.03.09, 18:52 Wzruszyla mnie ta historia... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 19.03.09, 18:54 A ja się loguję i rzucam kalumnie, obrażam uczucia :). Nic by Ci to nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior ta, najlepiej zdrapka dla kazdego posta IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.03.09, 18:59 niezalogowanych też namierzą, jak w części ip domeny jest gwiazdka, to znaczy ze coś tam było, a najprawdopodobniej nadal jest dane konta mozna zmyśleć r jedynym rozwiązaniem jest rejestracja imienna, jak na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: ta, najlepiej zdrapka dla kazdego posta IP: *.chello.pl 19.03.09, 19:16 Nie loguję się. Nie rzucam...nie obrażam. Można mnie namierzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: ta, najlepiej zdrapka dla kazdego posta IP: 83.168.79.* 19.03.09, 21:56 Gość portalu: ferment napisał(a): > Nie loguję się. Nie rzucam. No ja też się nie 'rzucam' Jedynie usiłuję tupać prawą nóżką :) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: ta, najlepiej zdrapka dla kazdego posta IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.03.09, 22:04 > tupać prawą nóżką :) sexy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: ta, najlepiej zdrapka dla kazdego posta IP: 83.168.79.* 20.03.09, 14:47 Gość portalu: bysior napisał(a): > sexy :) Ojejciu ,szkoda ,ze wcześniej nie wiedziałam o tym :) Potupałabym sobie dziś przed Panem Profesorem :).. ..może byłoby 5? a tak jest tylko 4 ale i to cieszy:) Miłego weekendu:) www.youtube.com/watch?v=yLxaqqKuzRk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re:WYmagajmy pełnoletności !!!!!! IP: *.eranet.pl 20.03.09, 16:00 logowanie to mało - powinien być wymóg wiekowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedynydorosły Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.gprs.plus.pl 19.03.09, 20:58 To może jakaś ustawka na "żywca", na łonie przyrody. Z odkrytą twarzą, peselem na czole i gołą klatą. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 19.03.09, 21:00 Czy gołe klaty dotyczą też nicków żeńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 20.03.09, 07:17 migreniasta napisała: > Czy gołe klaty dotyczą też nicków żeńskich? Przede wszystkim żeńskich:O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music 'Nigdy w zyciu' nie zaloguję się ..!;) IP: 83.168.79.* 19.03.09, 21:04 Ale cóż ja biedna zrobię kiedy Twoje życzenie -może i pozostałych Forumowiczów?- będzie spełnione????? Chyba poproszę Cie o rażąco czerwoną sznurówkę od ..martensów:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: 'Nigdy w zyciu' nie zaloguję się ..!;) 12.04.09, 22:47 Popieram Cie iskierko.Zawsze:)!!!!!pozdr swiatecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Lemczyk, K-ce Anonimowosci mowimy nie! IP: *.chello.pl 20.03.09, 00:48 No jest mi po prostu wstyd, ze ja pisze anonimowo, a Ty, Pan(i) Nnr nie ukrywasz sie za jakims nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0,7l Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 07:42 Nie pitol tylko podpisz się z imienia i nazwiska, podaj adres, numer telefonu i stan konta, może nie będziesz anonimowa(y). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 20.03.09, 09:24 Mnie denerwuje jak facet podaje się za kobietę i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troglodyta Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.opera-mini.net 20.03.09, 09:51 Ale to jest forum dyskusyjne a nie czat randkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.eranet.pl 20.03.09, 09:57 a co szukasz drugiej połówki? Idz na forum randki. każdego można namierzyć, ale nie każdy może to zrobić. A logować też może się każdy jak chce. Kobieta może jako mężczyzna........... Nie chcecie anonimowości? Róbcie to pod własnymi nazwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Córka księdza? 20.03.09, 17:19 nnr napisała: > zeby uniknąć wpsisow ludzi ktorzy (...) obrazaja > uczucia ludzi religijnych Innych macie w du.pie? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Córka księdza? 20.03.09, 17:20 naprawdetrzezwy napisał: > Innych macie w du.pie? Dziwi Cie to? Bo mnie nie... Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Ależ skąd takie przypuszczenie? 20.03.09, 17:30 Chciałem tylko uzyskać potwierdzenie, że stawia religijnych ponad innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Ależ skąd takie przypuszczenie? 20.03.09, 17:39 Rozumiem, aczkolwiek jej preferencje sa dosc wyrazne...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Płód ateisty 29.03.09, 16:47 wilma.flintstone napisała: > > > > Innych macie w du.pie? > > > Dziwi Cie to? Bo mnie nie... > Nie dziwi mnie, że masz wszystkich w d... -- Ateistyczny humanizm: "przerwanie istnienia nieświadomego samego siebie płodu nie jest morderstwem " (wilma.flintstone) Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Płód ateisty 29.03.09, 17:52 mg2005 napisał: > Nie dziwi mnie, że masz wszystkich w d... Gdyby glupota mogla fruwac, to ty mialbys osiagi Airbusa. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Córka księdza? 29.03.09, 16:48 naprawdetrzezwy napisał: > > > Innych macie w du.pie? A ty ?... -- Ateistyczny humanizm: "przerwanie istnienia nieświadomego samego siebie płodu nie jest morderstwem " (wilma.flintstone) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy A ja, proszę pana, mam 12.04.09, 23:31 w dup.pie idiotów, chamów, prostaków... Bez względu na wyznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio bzdury... 20.03.09, 17:32 nnr napisała: > zeby uniknąć wpsisow ludzi ktorzy pod swomimi nikami kiedy nie maja > obowiazku logowania rzucaja na innych kalumnie i tez obrazaja > uczucia ludzi religijnych Gdyby sie logowali nie mieliby tyle odwagi > a tak to robia co chcą. bzdury. a co to za sztuka miec 20 nickow? i ublizac innym "zza wegla". Twoj pomysl nic by nie dal, a tylko utrudnia pisanie (na forach, gdzie obowiazek logowania jest) Odpowiedz Link Zgłoś
nnr Re: bzdury... 28.03.09, 13:02 Zadne bzdury Powiedz imi co to za trudność zalogowac sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 11:41 Ja protestuję!:) Chce załozyć wątek i nie mogę bo wymagana jest rejestracja . Dlaczego? To jest nierówne traktowanie forumowiczów! A przecież nasza Konstytucja mówi wyraźnie, że wszyscy mają być równo traktowani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 22.03.09, 11:43 Dołączam się do protestu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 11:46 To cieszy mnie,bardzo:)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 22.03.09, 11:45 Równo to tylko w komunie, a tak poważnie to jestem za, wszyscy powinni się logować ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 11:47 To wytłumacz mi prosze ,dlaczego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 22.03.09, 12:14 Też jestem ciekaw. Poważnych argumentów. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 22.03.09, 12:34 Drodzy (dwa poprzednie posty) anonimowi "pisarze". Kultura osobista - jeżeli to dla Was nie jest pojęcie obce - wymaga, aby przed rozpoczęciem konwersacji z kimkolwiek, się przedstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.03.09, 12:40 kultura także wymaga że jeżeli ktoś sobie tego nie życzy, nie nalegać Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 22.03.09, 12:44 I w rezultacie z takim anonimem nie rozmawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.03.09, 12:45 mów za siebie, inni jakoś mogą Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 22.03.09, 12:48 Bo są "inni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.03.09, 12:58 a kim ty tu jesteś żeby mówic komuś co ma robić? jest regulamin forum, jak ci nie odpowiada to poszukaj rozwiązania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 12:59 wuzet21 napisał: > I w rezultacie z takim anonimem nie rozmawiać... Na forum nikt nie jest anonimowy Prosze Pana:) A rozmawiać nie musi Pan ,zgadzam się:) Ja natomiast szanuje każdego rozmowcę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 12:56 Miły Panie wuzet21 :) Rozumiem ,ze wymaga Pan imienia mojego a może nazwiska?? To moze Pan sie przedstawi??:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 22.03.09, 19:32 >wuzet21 napisał: > Drodzy (dwa poprzednie posty) anonimowi "pisarze". Kultura osobista - jeżeli to > dla Was nie jest pojęcie obce - wymaga, aby przed rozpoczęciem konwersacji z > kimkolwiek, się przedstawić.< Zawsze się przedstawiam, tzw.nickiem. Powtórzę: ferment jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 12.04.09, 12:37 A czasem Heteroferment:D Odpowiedz Link Zgłoś
nnr Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 28.03.09, 12:40 wuzet21 napisał: > Drodzy (dwa poprzednie posty) anonimowi "pisarze". Kultura osobista - jeżeli to > dla Was nie jest pojęcie obce - wymaga, aby przed rozpoczęciem konwersacji z > kimkolwiek, się przedstawić. Nie logują się bo nie maja odwagi pisac to co myśla . Wygodniej jest im sie nie logowac i trollowac .Kultury bym nie wymagala od takich ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 29.03.09, 15:52 nnr napisała: >> Wygodniej jest im sie nie logowac i trollowac .Kultury bym nie wymagala od > takich ludzi To przykre słowa ..:((( Może lepiej uśmiechnąć sie do Ludzi ,zaakceptować Ich ..INNOŚĆ, jak myślisz?? Pozdrawiam:) www.youtube.com/watch?v=lrY-nC6QYwk&feature=related) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 29.03.09, 17:26 >Gość portalu: calm is music napisał(a): > nnr napisała: > > >> Wygodniej jest im sie nie logowac i trollowac .Kultury bym nie wymag > ala od > > takich ludzi > > To przykre słowa ..:(((< Przykre, bo ktoś uogólnia, nie ma rozeznania? Nie dajmy się zwariować - to wezwanie uważam tu za zasadne. Bez wymagań ze strony nnr jestem kulturalny i nie trolluję, tym bardziej. Nie chce mi się logować, ani tollować. > Może lepiej uśmiechnąć sie do Ludzi ,zaakceptować Ich ..INNOŚĆ, jak myślisz?? > Pozdrawiam:)< Lepiej. Pozdrawiam, uśmiecham się, akceptuję to, że ktoś jest inny i chce się logować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 29.03.09, 17:33 Gość portalu: ferment napisał(a) Pozdrawiam, uśmiecham się, akceptuję to, że ktoś jest inny :))))))))))) >i chce się logować. A ja ,kiedy nie chcę nie loguje się :)) Pozdrawiam:) www.youtube.com/watch?v=kchbloIYLfc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 12:54 :))) Zastanawiam sie dlaczego są te ograniczenia ? Nie widze ,żeby to forum 'atakowali' spamerzy zalewając olbrzymią ilością reklam,a jeśli chodzi o merytoryczne i konstruktywne dyskusje to login do nich nie jest potrzebny. Każdy człowiek wie ,że należy sie liczyć z konsekwencjami swoich słow i to bez wzgledu na to ,czy sie loguje czy też nie a jeśli sa posty niezgodne z regulaminem tego forum to są usuwane. Miłego dnia:) www.youtube.com/watch?v=4KzbT2vfwPA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 13:19 Gość portalu: ferment napisał(a): >Też jestem ciekaw. Poważnych argumentów. No i ..nie ma:(( Ale ja cierpliwa jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salomea Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 21:22 Społeczeństwo to nie tylko religia. idąc takim tokiem myślenia nalezałoby się logować na wszystkich forach. No moim ulubionym Forum Humorum równiez, bo komuś może się nie spodobać czyjś dowcip i obrazi uczucia innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 24.03.09, 20:39 Ostatnio dowiedziałam sie na forum "o forum" od Pani Moderator,że będą powoli wprowadzać obowiązkowe logowanie na wszystkich forach:((( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 24.03.09, 21:43 No to sobie nie popiszę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 24.03.09, 22:26 Gość portalu: ferment napisał(a): > No to sobie nie popiszę:)) Będzie mi smutno:(((( Bajkowych snów:) www.youtube.com/watch?v=ubZvLBwoLSE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 25.03.09, 21:35 > Będzie mi smutno:(((( Bajkowych snów:) www.youtube.com/watch?v=ubZvLBwoLSE< Dzięki:)) Także za link do Miry:) Księżyc złoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.03.09, 21:51 kto sieje ferment? jestem za logowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 25.03.09, 22:12 >Gość portalu: bysior napisał(a): > kto sieje ferment? > jestem za logowaniem :)< A co mam siać? :) Ferment się nie logował, nie loguje i ma nadzieje się nie logować. Precz z logowaniem na FS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 25.03.09, 22:51 Hmmmmm a już miałam upleść bysiorkowi wianek ze strokrotek i niezapominajek ..:(( Dobranoc www.youtube.com/watch?v=iqF9iqBZKv0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 25.03.09, 22:51 www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf :))))) Administracja nie kocha ..forumowiczów??:((( chyba powinna realizować zasadę "kochaj bliźniego swego jak siebie samego"? Dobranoc:) www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=e2Ma4BvMUwU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 11:50 Cenzura ci sie marzy jeszcze wieksza niz tu jest??jakza komuny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takaprawda "enrque"to troll dla takic powinna byc blokada! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 12:16 Wykryto ze ten troll ściga cudze teksty z netu i podaje za swoje .Jego teksty własne to tylko wyzwiska skierowane do tych co udowodniaja mu ,ze biblii nie zna i do tych co wykryli jego przekręty ze ściganiem tekstów Odpowiedz Link Zgłoś
m.mm54 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 10.04.09, 15:48 Calkowicie sie z Toba zgadzam Tak powinno wlasnie być Wesolych Swiat -by pewność,że PAN ZMARTWYCHWSTAŁ,zawsze pozostawała w naszych sercach i z całą mocą przemieniała nasze życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.cpe.marton.net.pl 11.04.09, 23:22 komuna ci w glowie? tesknisz za nia?? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 11.04.09, 23:41 Ja jestem przeciw, towarzystwo występujące tu pod ksywką "echo" nie miałoby tu swojego kwadransu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 12.04.09, 10:11 >3qq napisał: > Ja jestem przeciw, towarzystwo występujące tu pod ksywką "echo" nie miałoby tu > swojego kwadransu.< Mnie też by nie było:) Pozdrawiam świątecznie. Bez logowania:) Alleluja!! Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 12.04.09, 12:30 Hyhyhy. Dobre. Bo zalogowanemu to co byś zrobił? Posłał obelżywego maila z reprymendą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 12.04.09, 22:44 >hypatia69 napisała: > Hyhyhy. Dobre. Bo zalogowanemu to co byś zrobił? Posłał obelżywego > maila z reprymendą?< Podejrzewasz mnie o to? Taki sobie żart? Nie używam obelżywości. Jestem ponad nie. Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 15.04.09, 22:39 Jakie: Ciebie? Jak bym mogła? Nnr'a pytam. Do Ciebie to wyżej się zwracałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 16.04.09, 16:50 >hypatia69 napisała: > Jakie: Ciebie? Jak bym mogła? Nnr'a pytam. Do Ciebie to wyżej się > zwracałam:D< Ulżyło mi, dzięki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 25.04.09, 20:50 Ależ nie ma za co:) Jak chcesz, to Ci mogę jeszcze coś miłego napisać:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg-max tak, a nicki zydów oznaczyć ikonką IP: *.multimo.gtsenergis.pl 12.04.09, 19:53 z gwiazdą dawida Odpowiedz Link Zgłoś
nnr Re: tak, a nicki zydów oznaczyć ikonką 15.04.09, 12:01 Bedziecie wszyscy musieli sie logować i bedzie spokoj na forach anie te wyzwiska pod anonimowymi nikami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: tak, a nicki zydów oznaczyć ikonką IP: *.chello.pl 15.04.09, 17:53 >nnr napisała: > Bedziecie wszyscy musieli sie logować i bedzie spokoj na forach anie te wyzwisk > a > pod anonimowymi nikami .< Nie uogólniaj, bo krzywdzisz. Nie używam wyzwisk. Nie loguje się. Bo nie mama ochoty na logowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.mm54 Re: tak, a nicki zydów oznaczyć ikonką 02.05.09, 20:00 Ma byc logowanie na wszystkich forach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !:)! Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:40 Pewnie bo tu pelno trolli pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 25.04.09, 21:44 Taaaa. I zaswiadczenie od lekarza, test na inteligencje oraz polskie obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg-junior Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.04.09, 22:07 > Taaaa. I zaswiadczenie od lekarza o napletku? Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 25.04.09, 22:41 Nie. O psychice :) Odpowiedz Link Zgłoś