Dodaj do ulubionych

Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie.

19.03.09, 16:49
zeby uniknąć wpsisow ludzi ktorzy pod swomimi nikami kiedy nie maja
obowiazku logowania rzucaja na innych kalumnie i tez obrazaja
uczucia ludzi religijnych Gdyby sie logowali nie mieliby tyle odwagi
a tak to robia co chcą.
Obserwuj wątek
    • nnr Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 19.03.09, 16:52
      Piszcie kto jest za moim pomysłem to moze agora wezmie to pod uwagę.
      • Gość: Master Of Desire wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by nie IP: *.chello.pl 19.03.09, 17:08
        było moich wpisów.

ludziom religijnym się należy krytyka ponieważ większość z nich nie jest
        religijna w znaczeniu uduchowiona, tylko jest wyznawcami kościelnej doktryny
        którą przyjmują za swoją. jest to postawa która powinna się spotkać z
        ostatecznym potępieniem na wieki wieków amen. każdy człowiek dojrzały to
        indywidualista. indywidualista ma swoją doktrynę. a wiara powinna dotyczyć
        trochę więcej i trochę czegoś innego niż 'boga' :)))

Agora nie musi nic brać pod uwagę. "społeczność" użytkowniku tego portalu jest
        tak wielka że możecie się czuć bardziej elitarni niż w getcie.

• Gość: calm is music Re: wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by n IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 16:48
          No nie wszyscy Panie Master Of Desire.
          Proszę nie mówić za mnie:)
          Ja jestem za zniesieniem logowania i wszelkich innych ograniczeń.
        • Gość: lublin Re: wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by n IP: 89.167.27.* 25.03.09, 22:52
          Skoros taki cwany ateisto to zobaczymy, kady twoj post bedzie obrzucany od dzisiaj gównem, i to takim świeconym
          Zniszcze cie jebako internetowy, nie masz przyjaciol ze siedzisz dniami i nocami na forum? szkoda mi ciebie;/
          • krysi-a Re: wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by n 18.04.09, 20:57
            Bez słów takich bo czytać się nie chce
            • jerz-ykk Re: wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by n 25.04.09, 20:46
              Nie zrozumie .
        • nnr Re: wszyscy są za Twoim postulatem, bo wtedy by n 28.03.09, 12:53
          Dlaczego sie nie zalogujesz madralo?Tchorzem jesteś jak i inni co sie tu
          wymadrzaja Troch kultury moze?
    • wilma.flintstone Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 19.03.09, 18:52

Wzruszyla mnie ta historia...
    • strikemaster Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 19.03.09, 18:54
      A ja się loguję i rzucam kalumnie, obrażam uczucia :). Nic by Ci to nie pomogło.
    • Gość: bysior ta, najlepiej zdrapka dla kazdego posta IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.03.09, 18:59
      niezalogowanych też namierzą, jak w części ip domeny jest gwiazdka, to znaczy ze
      coś tam było, a najprawdopodobniej nadal jest

dane konta mozna zmyśleć
      r
      jedynym rozwiązaniem jest rejestracja imienna, jak na allegro
      • Gość: ferment Re: ta, najlepiej zdrapka dla kazdego posta IP: *.chello.pl 19.03.09, 19:16
        Nie loguję się. Nie rzucam...nie obrażam.
        Można mnie namierzać.
        • Gość: calm is music Re: ta, najlepiej zdrapka dla kazdego posta IP: 83.168.79.* 19.03.09, 21:56
          Gość portalu: ferment napisał(a):

> Nie loguję się. Nie rzucam.

No ja też się nie 'rzucam' Jedynie usiłuję tupać prawą nóżką :)
          Pozdrawiam:)
          • Gość: bysior Re: ta, najlepiej zdrapka dla kazdego posta IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.03.09, 22:04
            > tupać prawą nóżką :)
            sexy :)
            • Gość: calm is music Re: ta, najlepiej zdrapka dla kazdego posta IP: 83.168.79.* 20.03.09, 14:47
              Gość portalu: bysior napisał(a):
              > sexy :)
              Ojejciu ,szkoda ,ze wcześniej nie wiedziałam o tym :)
              Potupałabym sobie dziś przed Panem Profesorem :)..
              ..może byłoby 5? a tak jest tylko 4 ale i to cieszy:)

Miłego weekendu:)
              www.youtube.com/watch?v=yLxaqqKuzRk&feature=related
              • Gość: ????? Re:WYmagajmy pełnoletności !!!!!! IP: *.eranet.pl 20.03.09, 16:00
                logowanie to mało - powinien być wymóg wiekowy.
                • jerz-ykk Re:WYmagajmy pełnoletności !!!!!! 12.04.09, 22:26
                  taa ,I wyznaniowy!!
    • Gość: jedynydorosły Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.gprs.plus.pl 19.03.09, 20:58
      To może jakaś ustawka na "żywca", na łonie przyrody. Z odkrytą twarzą, peselem
      na czole i gołą klatą.
      • migreniasta Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 19.03.09, 21:00
        Czy gołe klaty dotyczą też nicków żeńskich?
        • psychcio Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 20.03.09, 07:17
          migreniasta napisała:
          > Czy gołe klaty dotyczą też nicków żeńskich?
          Przede wszystkim żeńskich:O
    • Gość: calm is music 'Nigdy w zyciu' nie zaloguję się ..!;) IP: 83.168.79.* 19.03.09, 21:04
      Ale cóż ja biedna zrobię kiedy Twoje życzenie
      -może i pozostałych Forumowiczów?- będzie spełnione?????
      Chyba poproszę Cie o rażąco czerwoną sznurówkę od ..martensów:((((((((
      • jerz-ykk Re: 'Nigdy w zyciu' nie zaloguję się ..!;) 12.04.09, 22:47
        Popieram Cie iskierko.Zawsze:)!!!!!pozdr swiatecznie!!
    • Gość: Iza Lemczyk, K-ce Anonimowosci mowimy nie! IP: *.chello.pl 20.03.09, 00:48
      No jest mi po prostu wstyd, ze ja pisze anonimowo, a Ty, Pan(i) Nnr
      nie ukrywasz sie za jakims nickiem.
    • Gość: 0,7l Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 07:42
      Nie pitol tylko podpisz się z imienia i nazwiska, podaj adres, numer telefonu i
      stan konta, może nie będziesz anonimowa(y).
      • Gość: Basia Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 20.03.09, 09:24
        Mnie denerwuje jak facet podaje się za kobietę i na odwrót.
        • Gość: Troglodyta Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.opera-mini.net 20.03.09, 09:51
          Ale to jest forum dyskusyjne a nie czat randkowy.
        • Gość: kali Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.eranet.pl 20.03.09, 09:57
          a co szukasz drugiej połówki? Idz na forum randki. każdego można namierzyć, ale
          nie każdy może to zrobić. A logować też może się każdy jak chce. Kobieta może
          jako mężczyzna........... Nie chcecie anonimowości? Róbcie to pod własnymi
          nazwiskami.
    • naprawdetrzezwy Córka księdza? 20.03.09, 17:19
      nnr napisała:

> zeby uniknąć wpsisow ludzi ktorzy (...) obrazaja
      > uczucia ludzi religijnych

Innych macie w du.pie?
      • wilma.flintstone Re: Córka księdza? 20.03.09, 17:20
        naprawdetrzezwy napisał:

> Innych macie w du.pie?

Dziwi Cie to? Bo mnie nie...
        • naprawdetrzezwy Ależ skąd takie przypuszczenie? 20.03.09, 17:30
          Chciałem tylko uzyskać potwierdzenie, że stawia religijnych ponad
          innymi.
          • wilma.flintstone Re: Ależ skąd takie przypuszczenie? 20.03.09, 17:39

Rozumiem, aczkolwiek jej preferencje sa dosc wyrazne...;)
        • mg2005 Płód ateisty 29.03.09, 16:47
          wilma.flintstone napisała:
          >
          >
          > > Innych macie w du.pie?
          >
          >
          > Dziwi Cie to? Bo mnie nie...
          >

Nie dziwi mnie, że masz wszystkich w d...

--
          Ateistyczny humanizm:
          "przerwanie istnienia nieświadomego samego siebie płodu nie jest
          morderstwem " (wilma.flintstone)

• wilma.flintstone Re: Płód ateisty 29.03.09, 17:52
            mg2005 napisał:

> Nie dziwi mnie, że masz wszystkich w d...

Gdyby glupota mogla fruwac, to ty mialbys osiagi Airbusa.
      • mg2005 Re: Córka księdza? 29.03.09, 16:48
        naprawdetrzezwy napisał:
        >
        >
        > Innych macie w du.pie?

A ty ?...

--
        Ateistyczny humanizm:
        "przerwanie istnienia nieświadomego samego siebie płodu nie jest
        morderstwem " (wilma.flintstone)
        • naprawdetrzezwy A ja, proszę pana, mam 12.04.09, 23:31
          w dup.pie idiotów, chamów, prostaków...
          Bez względu na wyznanie.
    • maly.jasio bzdury... 20.03.09, 17:32
      nnr napisała:

> zeby uniknąć wpsisow ludzi ktorzy pod swomimi nikami kiedy nie
      maja
      > obowiazku logowania rzucaja na innych kalumnie i tez obrazaja
      > uczucia ludzi religijnych Gdyby sie logowali nie mieliby tyle
      odwagi
      > a tak to robia co chcą.

bzdury.
      a co to za sztuka miec 20 nickow?
      i ublizac innym "zza wegla".

Twoj pomysl nic by nie dal, a tylko utrudnia pisanie (na forach,
      gdzie obowiazek logowania jest)
      • nnr Re: bzdury... 28.03.09, 13:02
        Zadne bzdury Powiedz imi co to za trudność zalogowac sie?
    • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 11:41
      Ja protestuję!:)
      Chce załozyć wątek i nie mogę bo wymagana jest rejestracja .
      Dlaczego?
      To jest nierówne traktowanie forumowiczów!
      A przecież nasza Konstytucja mówi wyraźnie, że wszyscy mają być równo traktowani!
      • Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 22.03.09, 11:43
        Dołączam się do protestu:)
        • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 11:46
          To cieszy mnie,bardzo:)pozdrawiam:)
      • wuzet21 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 22.03.09, 11:45
        Równo to tylko w komunie, a tak poważnie to jestem za, wszyscy powinni się logować !
        • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 11:47
          To wytłumacz mi prosze ,dlaczego ??
          • Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 22.03.09, 12:14
            Też jestem ciekaw. Poważnych argumentów.
            • wuzet21 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 22.03.09, 12:34
              Drodzy (dwa poprzednie posty) anonimowi "pisarze". Kultura osobista - jeżeli to
              dla Was nie jest pojęcie obce - wymaga, aby przed rozpoczęciem konwersacji z
              kimkolwiek, się przedstawić.
              • Gość: bysior Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.03.09, 12:40
                kultura także wymaga że jeżeli ktoś sobie tego nie życzy, nie nalegać
                • wuzet21 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 22.03.09, 12:44
                  I w rezultacie z takim anonimem nie rozmawiać...
                  • Gość: bysior Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.03.09, 12:45
                    mów za siebie, inni jakoś mogą
                    • wuzet21 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 22.03.09, 12:48
                      Bo są "inni"
                      • Gość: bysior Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.03.09, 12:58
                        a kim ty tu jesteś żeby mówic komuś co ma robić? jest regulamin forum, jak ci
                        nie odpowiada to poszukaj rozwiązania
                  • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 12:59
                    wuzet21 napisał:

> I w rezultacie z takim anonimem nie rozmawiać...
                    Na forum nikt nie jest anonimowy Prosze Pana:)
                    A rozmawiać nie musi Pan ,zgadzam się:)
                    Ja natomiast szanuje każdego rozmowcę:)
              • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 12:56
                Miły Panie wuzet21 :)
                Rozumiem ,ze wymaga Pan imienia mojego a może nazwiska??
                To moze Pan sie przedstawi??:)
                Pozdrawiam
              • Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 22.03.09, 19:32
                >wuzet21 napisał:

> Drodzy (dwa poprzednie posty) anonimowi "pisarze". Kultura osobista - jeżeli to
                > dla Was nie jest pojęcie obce - wymaga, aby przed rozpoczęciem konwersacji z
                > kimkolwiek, się przedstawić.<

Zawsze się przedstawiam, tzw.nickiem.
                Powtórzę: ferment jestem:)
                • hypatia69 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 12.04.09, 12:37
                  A czasem Heteroferment:D
              • nnr Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 28.03.09, 12:40
                wuzet21 napisał:

> Drodzy (dwa poprzednie posty) anonimowi "pisarze". Kultura osobista - jeżeli to
                > dla Was nie jest pojęcie obce - wymaga, aby przed rozpoczęciem konwersacji z
                > kimkolwiek, się przedstawić.

Nie logują się bo nie maja odwagi pisac to co myśla .
                Wygodniej jest im sie nie logowac i trollowac .Kultury bym nie wymagala od
                takich ludzi .
                • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 29.03.09, 15:52
                  nnr napisała:

>> Wygodniej jest im sie nie logowac i trollowac .Kultury bym nie wymagala od
                  > takich ludzi

To przykre słowa ..:(((
                  Może lepiej uśmiechnąć sie do Ludzi ,zaakceptować Ich ..INNOŚĆ, jak myślisz??
                  www.youtube.com/watch?v=lrY-nC6QYwk&feature=related)
                  • Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 29.03.09, 17:26
                    >Gość portalu: calm is music napisał(a):

> nnr napisała:
                    >
                    > >> Wygodniej jest im sie nie logowac i trollowac .Kultury bym nie wymag
                    > ala od
                    > > takich ludzi
                    >
                    > To przykre słowa ..:(((<

Przykre, bo ktoś uogólnia, nie ma rozeznania? Nie dajmy się zwariować - to
                    wezwanie uważam tu za zasadne.
                    Bez wymagań ze strony nnr jestem kulturalny i nie trolluję, tym bardziej. Nie
                    chce mi się logować, ani tollować.

> Może lepiej uśmiechnąć sie do Ludzi ,zaakceptować Ich ..INNOŚĆ, jak myślisz??
                    > Pozdrawiam:)<

Lepiej.
                    Pozdrawiam, uśmiecham się, akceptuję to, że ktoś jest inny i chce się logować.
                    • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 29.03.09, 17:33
                      Gość portalu: ferment napisał(a)

Pozdrawiam, uśmiecham się, akceptuję to, że ktoś jest inny

:)))))))))))

>i chce się logować.

A ja ,kiedy nie chcę nie loguje się :))

www.youtube.com/watch?v=kchbloIYLfc
            • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 12:54
              :)))

Zastanawiam sie dlaczego są te ograniczenia ? Nie widze ,żeby to forum 'atakowali' spamerzy zalewając olbrzymią ilością reklam,a jeśli chodzi o merytoryczne i konstruktywne dyskusje to login do nich nie jest potrzebny.
              Każdy człowiek wie ,że należy sie liczyć z konsekwencjami swoich słow i to bez wzgledu na to ,czy sie loguje czy też nie a jeśli sa posty niezgodne z regulaminem tego forum to są usuwane.

Miłego dnia:)
              www.youtube.com/watch?v=4KzbT2vfwPA&feature=related
            • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 22.03.09, 13:19
              >Też jestem ciekaw. Poważnych argumentów.

No i ..nie ma:((
              Ale ja cierpliwa jestem:)
    • Gość: salomea Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 21:22
      Społeczeństwo to nie tylko religia. idąc takim tokiem myślenia nalezałoby się
      logować na wszystkich forach. No moim ulubionym Forum Humorum równiez, bo komuś
      może się nie spodobać czyjś dowcip i obrazi uczucia innych.
      • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 24.03.09, 20:39
        Ostatnio dowiedziałam sie na forum "o forum" od Pani Moderator,że będą powoli
        wprowadzać obowiązkowe logowanie na wszystkich forach:(((
        Pozdrawiam
        • Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 24.03.09, 21:43
          No to sobie nie popiszę:))
          • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 24.03.09, 22:26

> No to sobie nie popiszę:))

Będzie mi smutno:((((
            Bajkowych snów:)
            www.youtube.com/watch?v=ubZvLBwoLSE
            • Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 25.03.09, 21:35
              >
              Będzie mi smutno:((((
              Bajkowych snów:)
              www.youtube.com/watch?v=ubZvLBwoLSE<

Dzięki:))
              Także za link do Miry:) Księżyc złoty:)
              • Gość: bysior Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.03.09, 21:51
                kto sieje ferment?
                jestem za logowaniem :)
                • Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 25.03.09, 22:12
                  >Gość portalu: bysior napisał(a):

> kto sieje ferment?
                  > jestem za logowaniem :)<

A co mam siać?
                  :)
                  Ferment się nie logował, nie loguje i ma nadzieje się nie logować.
                  Precz z logowaniem na FS!
                • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 25.03.09, 22:51
                  Hmmmmm
                  a już miałam
                  upleść bysiorkowi wianek ze strokrotek i niezapominajek ..:((

Dobranoc
                  www.youtube.com/watch?v=iqF9iqBZKv0
              • Gość: calm is music Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.static.espol.com.pl 25.03.09, 22:51
                www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf
                :)))))

Administracja nie kocha ..forumowiczów??:(((
                chyba powinna realizować zasadę "kochaj bliźniego swego jak siebie samego"?

Dobranoc:)
                www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=e2Ma4BvMUwU
    • Gość: ? Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 11:50
      Cenzura ci sie marzy jeszcze wieksza niz tu jest??jakza komuny?
    • Gość: takaprawda "enrque"to troll dla takic powinna byc blokada! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 12:16
      Wykryto ze ten troll ściga cudze teksty z netu i podaje za swoje .Jego teksty
      własne to tylko wyzwiska skierowane do tych co udowodniaja mu ,ze biblii nie
      zna i do tych co wykryli jego przekręty ze ściganiem tekstów
    • m.mm54 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 10.04.09, 15:48
      Calkowicie sie z Toba zgadzam Tak powinno wlasnie być
      Wesolych Swiat -by pewność,że PAN ZMARTWYCHWSTAŁ,zawsze pozostawała w naszych
      sercach i z całą mocą przemieniała nasze życie
    • Gość: ?? Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.cpe.marton.net.pl 11.04.09, 23:22
      komuna ci w glowie? tesknisz za nia??
    • 33qq Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 11.04.09, 23:41
      Ja jestem przeciw, towarzystwo występujące tu pod ksywką "echo" nie miałoby tu
      swojego kwadransu.
      • Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 12.04.09, 10:11
        >3qq napisał:

> Ja jestem przeciw, towarzystwo występujące tu pod ksywką "echo" nie miałoby tu
        > swojego kwadransu.<

Mnie też by nie było:)
        Pozdrawiam świątecznie. Bez logowania:)
        Alleluja!!
    • hypatia69 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 12.04.09, 12:30
      Hyhyhy. Dobre. Bo zalogowanemu to co byś zrobił? Posłał obelżywego
      maila z reprymendą?
      • Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 12.04.09, 22:44
        >hypatia69 napisała:

> Hyhyhy. Dobre. Bo zalogowanemu to co byś zrobił? Posłał obelżywego
        > maila z reprymendą?<

Podejrzewasz mnie o to? Taki sobie żart?
        Nie używam obelżywości. Jestem ponad nie.
        Wesołych Świąt.
        • hypatia69 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 15.04.09, 22:39
          Jakie: Ciebie? Jak bym mogła? Nnr'a pytam. Do Ciebie to wyżej się
          zwracałam:D
          • Gość: ferment Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.chello.pl 16.04.09, 16:50
            >hypatia69 napisała:

> Jakie: Ciebie? Jak bym mogła? Nnr'a pytam. Do Ciebie to wyżej się
            > zwracałam:D<

Ulżyło mi, dzięki:))
            • hypatia69 Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 25.04.09, 20:50
              Ależ nie ma za co:) Jak chcesz, to Ci mogę jeszcze coś miłego
              napisać:D
    • Gość: mg-max tak, a nicki zydów oznaczyć ikonką IP: *.multimo.gtsenergis.pl 12.04.09, 19:53
      z gwiazdą dawida
      • nnr Re: tak, a nicki zydów oznaczyć ikonką 15.04.09, 12:01
        Bedziecie wszyscy musieli sie logować i bedzie spokoj na forach anie te wyzwiska
        pod anonimowymi nikami .
        • Gość: ferment Re: tak, a nicki zydów oznaczyć ikonką IP: *.chello.pl 15.04.09, 17:53
          >nnr napisała:

> Bedziecie wszyscy musieli sie logować i bedzie spokoj na forach anie te wyzwisk
          > a
          > pod anonimowymi nikami .<

Nie uogólniaj, bo krzywdzisz. Nie używam wyzwisk. Nie loguje się. Bo nie mama
          ochoty na logowanie.
        • m.mm54 Re: tak, a nicki zydów oznaczyć ikonką 02.05.09, 20:00
          Ma byc logowanie na wszystkich forach
    • Gość: !:)! Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:40
      Pewnie bo tu pelno trolli pisze.
    • nelsonek Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 25.04.09, 21:44
      Taaaa. I zaswiadczenie od lekarza, test na inteligencje oraz polskie obywatelstwo.
      • Gość: mg-junior Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.04.09, 22:07
        > Taaaa. I zaswiadczenie od lekarza
        o napletku?
        • nelsonek Re: Na forum powinno byc obowiazkowe logowanie. 25.04.09, 22:41
          Nie. O psychice :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka