Dodaj do ulubionych

Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlifować

31.05.09, 15:13
ostrą tresurą i pokazaniem miejsca na wycieraczce. Pytanie tylko, zaczynać od
razu ostro, czy tez tresurę stopniować? Jakie macie z tym doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gienia Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.chello.pl 31.05.09, 15:20
      Bysiu pysiu. Znowu zaczynasz rozrabiać? Obiadek zjedzony? Siusiu zrobione?
      Siusiaczek malutki wytarty? To bachnij się do łóżeczka i się zdrzemnij.
      • Gość: hehe Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:42
        Gość portalu: Gienia napisał(a):

> Bysiu pysiu

marsz na pole babochlopie rozrzucac obornik bo do tego sie tylko nadajesz!
    • belgijska Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? ;)) 31.05.09, 15:35

Jesli nie, to taki diament Cie przetnie na pol i w poprzek i nawet sladow nie
      zostawi ... ;)
      • Gość: byś Re: Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 16:23
        Mam, przecież inaczej bym nie zakładal tego wątku. Zostałaś już wytresowana i
        znasz swoje miejsce? Podziel się swoimi wrażeniami, jak przebiegał proces
        tresury lub jezeli jeszcze nie miałas tego szczęścia, jaki jego rodzaj byłby
        twoim zdaniem byłby najskuteczniejszy. Oczywiście biorę pod uwagę że jesteś
        tylko kobieta i nie wies czego chcesz :) ale coś tam zawsze zdradzisz.
        • belgijska Re: Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? 31.05.09, 17:19

Bysiu, zawod GEMMOLOGA przechodzi na ogol z ojca na syna - a z Ciebie
          taki GAMON - GAWEDZIARZ i BYS sie chcial ode mnie, prostej
          kobieciny, ktore, w istocie, nie wie czego chce i mobile jak pior(ko kurze na
          wietrze jest, taaakich rzeczy na foum internetowym dowiedziec? :)))

Puk, puk, puk ... w czolko ... :))

Walnij sobie pralinke na Dzien Dziecka, to Ci poziom cukru podskoczy i mozdzek
          zacznie lepiej pracowac:

s.plurielles.fr/mmdia/i/43/0/2691430bbmau_1350.jpg
          :))
          • Gość: byś Re: Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:25
            twoje pozorne samozadowolenie runie jak domek z kart, belgijska
            a im rozpaczliwiej go sklejasz tym będzie to bolesniejsze
            prędzej czy później zrozumiesz że unikanie Drogi Samicy jest zgubne i nie daje
            spełnienia

• belgijska Re: Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? 31.05.09, 17:31

No wiesz! Drogi samicy - Ty mi wyraznie niepozadanej ciazy zyczysz a ja z
              gatunku Mantis Religiosa! ;))

www.st-andre.csvdc.qc.ca/IMG/Image/Images_2008_2009/medium_Mante_religieuse.jpg
              hultan.files.wordpress.com/2009/04/mantis-religiosa1.jpg
            • Gość: ja Re: Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? IP: 38.112.25.* 09.07.09, 16:28
              Bysiu ty capie jeden...ciebie to dopiero wytresowana K...a musiala
              urodzic!
    • Gość: Master Of Desire dlaczego mówisz o tresurze kobiety? IP: *.chello.pl 31.05.09, 16:21
      potresować można też facetów.

są i suki, i psy :)

zależy co jest celem. czy ma być Twoją niewolnicą, czy na zawsze, czy chodzi Ci
      o jej szczęście, czy o tresurę samą w sobie, ot tak dla tresury, czy emocje, czy
      dominację, i posłuszeństwo itp. jak słusznie zauważyła odpowiadająca, wszystko
      zależy od możliwości tego kto tresuje, aczkolwiek jak to naiwne niewiasty,
      odpowiadająca nie wie, że jak oprawca jest dobry, to narzędzia są sprawą
      trzeciorzędną :). zależy też od kobiety, bo jeśli to jest suczka która jest
      suczką i chce być suczką, to właściwie tresować jej 'żeby była suczką' czyli
      uczyć kim jest nie trzeba, a czy ostro czy nie zależy od jej wrażliwości i
      wyczucia, raczej z czasem idzie coraz ostrzej. jak jakaś jest taka surowa w
      temacie jak ta ama24, to właściwie po co? albo taka Hypatia69, choćby się
      chciała przekonać, nie ma sensu się nimi zajmować. moim celem zawsze była
      "dominacja dla kobiety", albo tresura dla rozrywki, albo uświadamianie, więc
      raczej ekstremalniej wypadał drugi przypadek. w związku z Kotką jest wszystko na
      raz, maksymalnie i ekstremalnie :).

"miejsce na wycieraczce" powinno wynikać nie tyle z tresury, ile z dojrzenia do
      tego etapu świadomości samej zainteresowanej :)

• Gość: byś Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 16:28
        chodzi tylko i wyłącznie o lepszy seks, to z troski o partnerkę, ktoś musi
        wziąść na siebie odpowiedzialność bycia Dominatorem, z obserwacji stwierdzam że
        kobiety nie nadają się do tej roli, chyba że jedynie jest to fetysz-zabawa,
        która zresztą szybko się znudzi
        • hypatia69 Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? 31.05.09, 17:15
          Seks na wycieraczce? *Wziąść* odpowiedzialność? Z troski? I kobiety
          się nie nadają? No cóż, Bysiu... Jakiś error Ci nie wyskakuje zbyt
          często?
      • hypatia69 Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? 31.05.09, 17:13
        "albo taka Hypatia69, choćby się chciała przekonać, nie ma sensu się
        nimi zajmować"
        Ty no! Nie porównuj mnie z Amą, bo wygląda, ze taki z Ciebie znawca
        psychiki kobiecej, jak z koziej doopy waltornia.
        I masz w dodatku jakąś czkawkę na moim tle...
        • belgijska Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? 31.05.09, 17:34

hypatia69 napisała:

> I masz w dodatku jakąś czkawkę na moim tle...

Ja, to sobie tak mysle, ze on sie do Ciebie, delikatnie mowiac, podwala....;)
          • hypatia69 Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? 31.05.09, 17:45
            Bardzo delikatnie. On i jeszcze jeden taki. Gdyby mogli umieszczaliby
            mnie wszędzie. No i fajnie: robią mi bezwysiłkowo pablik relejszyn.
            Jak zacznę kandydować na panią prezydent to pod nickiem i wszyscy
            będą pamiętali, ze gdzieś tam coś o mnie było rozmaite.
            Tylko tak myślę, że to raczej tego rodzaju podwalanie, jak PiS
            podwala się do Palikota:| Czyli: z braku sensownych wypowiedzi na
            dowolny inny temat oceńmy Hypatię.
            ;)
      • arek103 A dlaczego admin nie reaguje? 31.05.09, 22:19
        Przeciez to zwykly rasistowsko-seksistowski watek. Polska jest jednak zacofana...
        • Gość: calm is music Re: A dlaczego admin nie reaguje? IP: *.static.espol.com.pl 01.06.09, 15:01
          Jestem przeciwna cenzurze- to ingerowanie w prywatną opinię.
          Pozdrawiam.
          • brum.pl1 Re: A dlaczego admin nie reaguje? 01.06.09, 17:20
            Gość portalu: calm is music napisał(a):

> Jestem przeciwna cenzurze- to ingerowanie w prywatną opinię.

Prywatna opinia, podana publicznie musi spełniać określone kryteria.
            Jeśli ich nie spełnia, może stać się nie tylko przedmiotem cenzury, ale też
            można zaskarżyć ją do sądu.
            • Gość: calm is music Re: A dlaczego admin nie reaguje? IP: *.static.espol.com.pl 01.06.09, 17:35
              Dodam ,ze komentarze rowonież nie powinny być moderowane bo to zmienia sens wypowiedzi.
              Ja osobiście nie lubię ciąć ,nawet trawników:)

Ojejciu sądy ,policja , ja sie tego boję!!
              Dlaczego Pan brum.pl mnie straszy?:))))

Kazdy powinien odpowiadac za swoje słowa,nieprawdaż??

A poza tym to zastanawiam się dlaczego bywa tak ,ze nie skupiamy się na temacie wątku tylko często robimy personalne wycieczki -ataki na osobę, nie na pogląd w określonej kwestii ?
              Co kieruje osobami ,które odwiedzają wątek tylko w tym celu ,żeby
              "przyłożyć"jego autorowi czy też innemu forumowiczowi??

Może są czyści jak łza i chcą zdyscyplinować , ich zdaniem niepokornych forumowiczów??
              No ale to temat jakby na inny wątek więc trollować juz nie będę:)
              Miłego dnia:)

• Gość: byś Re: A dlaczego admin nie reaguje? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.06.09, 17:37
              mozna też spróbować ją obalic argumentami, ale lepiej sobie poubliżać, zwłaszcza
              jak już zebrała się wataha forumowych kiboli
              no i wyszło "who is who"
      • Gość: max Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:03
        nic tak nie poruszychrześcijańskiego zacofańca jak darcie biblii czy nazywanie
        boga 'tak' czy 'inaczej 'albo kobiety suką.to ze oni traktuja swoja kobiete
        gorzej jak sukę obijajac ja tak ,ze trafia dio szpitala to co tam? to z miłości
        Jedyna pociecha, to to ,że trafił się czlowiek na to forum najinteligeniejszy z
        tych tu wszystkich buców
        gdybyś to samo zrobił w formie bloga, byłoby to i trwalsze i konkretniejsze.

Pozostali to na.pierda.laja sie jak koty w worku - mnie tam rybka :)
        • goren bys jako max 02.07.09, 11:55
          bysiu, ty jesteś chory nie tylko psychicznie!
    • piwi77 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 16:37
      Kobieta ma słuzyć do rozrywki (no chyba, że jest w potrzebie wtedy
      należy jej się wsparcie), a nie do użerania się. Stres i przemoc są
      w życiu niepotrzebne i obu rzeczy należy unikać. Np poprzez
      rozstanie się.
      • Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 16:42
        jak sobie wytresujesz, tak będziesz miał, od rozrywki są prostytutki, które
        udaja, jest to nieprawdziwe, seks z prostytutką to onanizm
        • hypatia69 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 17:17
          Kup se, Bysiu, bykowca, potresuj się nim przez plecy, a potem strzel
          baranka, bo chyba raczej nie Dominator z Ciebie, a Dewiant;P
          • Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:21
            tak obracajmy w żart rzeczy fundamentalne to daleko zajedziemy,
            kpiną uciekasz od problemów, ewidentnie, to droga donikąd
            zastanów się nad sobą
            • hypatia69 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 17:32
              Bysiu, ja stara i dygresyjna jestem, od dawna już się nie muszę
              zastanawiać nad sobą. A jak tu się nie śmiać z wizji Bysia
              brandzlującego się na wycieraczce?
              • Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:38
                > zastanawiać nad sobą. A jak tu się nie śmiać z wizji Bysia
                > brandzlującego się na wycieraczce?
                seks na szorstkiej wycieraczce? no nareszcie jakiś konkret, dziękuję
                tak, jak wiesz wycieraczka to legowisko posłusznej s...
                byc może w poczatkowej fazie tresury rodzaj azylu, gdzie może się schronić
                • hypatia69 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 17:51
                  Bysiu, o wycieraczce i niezdatności kobiety do seksu to Ty pisałeś. Nie wciskaj kitu. A Twoje to wielkie szczęście, ze nie miałeś okazji podjąć próby wytresowania mnie. "Pożartuj z rannym tygrysem, przytul do serca kobrę...(...)".
                  Podziękuj teraz ładnie wszystkim znanym bogom;]
                  • Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:15
                    przytul do serca bobra? wyjasnij, po co?
                    • hypatia69 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 18:21
                      Poczytaj "Śniadanie mistrzów" Vonneguta, to zgadniesz;>
                      • Gość: byś Czy ta kobra tryska jadem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.06.09, 21:36
                        z bobra? (Vonnegut)
                        • belgijska Re: Czy ta kobra tryska jadem 02.06.09, 14:07
                          Gość portalu: byś napisał(a):

> z bobra? (Vonnegut)

Gdyby tryskala:

"En cas de morsure de vipère, sucez-vous le genou, ça fait marrer les
                          écureuils." (Pierre Desproges).
                          (Dla potrzeb sytuacji moga bys 'les castors').
                          • Gość: el bysio Re: Czy ta kobra tryska jadem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:11
                            fajne ogonki, ale niestety nie znam tego języka :(
    • Gość: byś proszę nie trollować! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:34
      kogoś kogo nie interesuje problem tresury, nie musi tu pisać
      nie kazdy ma czas czytać kiepskie żarty
      badźmy powazni
      • who.is.who Mnie interesuje problem tresury BYSIA ;-) 31.05.09, 17:48

> kogoś kogo nie interesuje problem tresury, nie musi tu pisać
        > nie kazdy ma czas czytać kiepskie żarty
        > badźmy powazni

Całkiem poważnie ;-)
        • Gość: byś Re: Mnie interesuje problem tresury BYSIA ;-) IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:49
          to załóz o tym watek, zachowajmy porządek na Forum
          • who.is.who Re: Mnie interesuje problem tresury BYSIA ;-) 31.05.09, 17:58

> to załóz o tym watek, zachowajmy porządek na Forum

Spadaj, młotku ;-)
            Założyłes wredny wątek, to masz za swoje ;-)
            • Gość: hehe Re: Mnie interesuje problem tresury BYSIA ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:43
              who.is.who napisał: Spadaj, młotku ;-)
              spadaj obojniaku!
      • Gość: hehe Re: proszę nie trollować! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:40
        to się doczekałeś trolli pod watkiem : baby feministki zimne i oschłe ktore nic w sobie z kobiety nie maja poza ujadaniem jak jamnik na tym forum i tego bruma.pl katolika ziejącego milościa do blizniego tak jak i jego kumpelka who.is.who udajaca faceta - zieją nienawiścią niczym smok ogniem.!
        • brum.pl1 he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:10
          Za to ty ziejesz tęsknotą za suką.
          Idź do schroniska, tam ich spotkasz bez liku.
          • Gość: he he Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:35
            zamilcz platfusie !
    • who.is.who Oj, nie masz ty bladego pojęcia o kobietach ;-))) 31.05.09, 17:39

• belgijska Pan Tu??????? ;))) n/t 31.05.09, 17:40

• who.is.who Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) 31.05.09, 17:42
          Ile można czekać z powozem? ;-)))
          • belgijska Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) 31.05.09, 17:49

Prosze dac znak do zaprzegania, Generale! ;) Widze, ze Pan dzisiaj w mundurze
            galowym, bo szlify az blyszcza! ;))
            • who.is.who Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) 31.05.09, 17:54
              Wręcz przeciwnie, Szanowna Pani ;-)
              Powóz już czeka - przed stajnią ;-)
              Pojedziemy po świeże warzywa na targ do Ojai, zgoda? ;-)
              • Gość: byś Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:07
                piszecie w wątku o tresurze, więc pozwolę sobie zapytać:
                Ile waży uprzaż którą założysz Belgijskiej?
                Może inaczej. NIe spytam się ile wazy Belgijska, bo to intymne pytanie. Jakie
                proporcje wagi uprzęży do jej wagi ciała?
                • who.is.who Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) 31.05.09, 18:16
                  Nie wysilaj się na dowcip, bo jako młotek nie masz poczucia humoru ;-)
                  Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, BYSIU ;-)
                  • Gość: byś Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:18
                    już ubliżanie? tak szybko przegraleś? cieńki jesteś
                    • who.is.who Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) 31.05.09, 18:20
                      Tylko TAKI "nibydominator" musi niby mieć ostatnie słowo ;-)

Żegnam. EOT, młotku ;-)
      • who.is.who Marny prowokator z ciebie, BYSIU ;-) 31.05.09, 17:40

• Gość: byś Re: Oj, nie masz ty bladego pojęcia o kobietach ; IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:46
        kochany miałem setki kobiet to i co nieco wiem,
        ale czas dojrzeć, zająć się Tresurą
        nic nie ma za darmo, trzeba sobie wypracować
        • who.is.who Dominator od siedmiu boleści ;-) 31.05.09, 17:51
          Musisz sie podpierać nickiem? ;-)))
          Spadaj, facet, wstydu sobie oszczędź ;-)
          • belgijska Re: Dominator od siedmiu boleści ;-) 31.05.09, 17:54

Musi widac sie podpierac, bo mu nie tylko instrumentow ale i materii nie tego! ;))

Pies z kulawa noga mu morde lizal! ;))
            • who.is.who Re: Dominator od siedmiu boleści ;-) 31.05.09, 17:56
              Nie sądzę, żeby nawet biedna kulawa psina się połaszczyła na lizanie takiego
              pyska ;-)
            • hypatia69 Re: Dominator od siedmiu boleści ;-) 31.05.09, 17:56
              "Pies z kulawa noga mu morde lizal! ;))"
              Na wycieraczce - dodajmy;]
              • Gość: byś [...] IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:08
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: byś moderatorkom tez by się przydało IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:00
                  nie było tam nic, co zasługiwałby na cenzurę,
                  zresztą, znacie mnie
                  • hypatia69 Re: moderatorkom tez by się przydało 01.06.09, 17:26
                    No nie wiem, Bysiu... Dziwaczejesz ostatnio. Zresztą... Moderatorka
                    W.s2 ma na imię Jacek. Już za samo to bym Cię zabanowała na 3 dni;]
                  • Gość: lol Re: moderatorkom tez by się przydało IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.09, 12:03
                    KAŻDA KOBIETA TO 'SUKA' ,FACET TO 'PIES'
                    kiedy ja mowię do swojej partnerki 'chodzd mnie moja suczko' to ona wie ze to
                    jest dla niej miłe ,tak samo kiedy ona do mnie zawola'piesku do nogi'Wszystko
                    jest uzaleznione od relacji w ukladzie: partner-partnerka
                    Co tu widzimy Zebrał sie jak miniemam 'kwiat' tego forum i sadzi ,ze rzucajac
                    okresleniami 'psychol',mlotek'bydło'pies'jest kulturalnym i inteligentnym
                    forumowiczem bo w jego rozumieniu te słowa to pełna kultura Teraz chyba juz
                    rozumiesz co jest charakterystyczne dla tego pokroju ludzi?
                    • brum.pl1 Re: moderatorkom tez by się przydało 03.06.09, 17:34
                      Gość portalu: lol napisał(a):

> kiedy ja mowię do swojej partnerki 'chodzd mnie moja suczko' to ona wie ze to
                      > jest dla niej miłe ,tak samo kiedy ona do mnie zawola'piesku do nogi'Wszystko
                      > jest uzaleznione od relacji w ukladzie: partner-partnerka

To twoje relacje. Skoro zarówno tobie jak i twojej partnerce takie chore relacje
                      odpowiadają, to sobie je kultywujcie w swoim zaciszu domowym. Różne są
                      zboczenia, różny poziom kultury a w tym przypadku ewidentny jej brak. Ale to
                      twoja sprawa, wstydliwa sprawa. Chwalić się nie ma czym, bo pochodzenie z tzw
                      marginesu społecznego nie jest powodem do dumy. Trzeba mieć zwichrowaną
                      psychikę, a mówiąc wprost być niezłym popaprańcem, by pitolić:
                      "Każda kobieta to suka, każdy mężczyzna to pies".
                      Swoje nędzne gadki przenieś do meliny lub burdelu, może tam znajdziesz wiernych
                      słuchaczy. Stąd spadaj! AMEN.
                      • Gość: lol Re: moderatorkom tez by się przydało IP: *.ip.netia.com.pl 04.06.09, 12:27
                        Chory to ty jesteś czlowieku ,co zauważyło juz tu wielu forumowiczów Nie
                        jestem pierwszy . nie potrafisz nawet czytać zez rozumieniem , gamoniu .Kiedy
                        brak ci argumentow dostajesz fiksum dyrdum z kociokwikiem.
                        Sa dwie grupy takich jak ty, pierwsza to taka gdzie w domu dostaje taki garem w
                        łeb, nie ma tam nic do powiedzenia i krzyczy tylko na forach bo uważa błednie
                        zreszta ,ze jest tu anonimowy a druga to taka jak mój byly sasiad ktory ręce
                        krzyzował na piersi w każda niedzielę w kościele a po mszy bedąc obijał swoją
                        żoną aż wylądowala w szpitalu a on za kratkami .
                        'Spadaj' to mow do swojej partnerki, moze jest wspanilomyslna i ci pozwoli
                        .Jesteś gamoniu na forum publicznym ,to dla przypomnienia bo masz bielmo na
                        oczach przez te 'prawdy' ktore na forach każe ci glosić proboszcz z twojej wioski
                        'master',byś,33g' i jeszcze paru to by cie połknęli w locie i wypluli Nie
                        dorastasz im do pięt gamoniu!
                        Lecz sie z tej nienawiści do ludzi
                        Nie bede niszczył twojego prostego katolickiego czarno-białego świata Mam litość
                        , bo ktos taki jak ty to też jest stworzeniem, chociaż nie wiadomo czyje.

eot.
                        • brum.pl1 Re: moderatorkom tez by się przydało 04.06.09, 12:38
                          Spadaj loluś!
                          • Gość: lol Re: moderatorkom tez by się przydało IP: *.ip.netia.com.pl 04.06.09, 12:41
                            Lecz sie baranku i zacznij uczyć wreszcie. Moze jeszcze beda z ciebie ludzie?
                            • brum.pl1 Re: moderatorkom tez by się przydało 04.06.09, 12:51
                              Spadaj loluś.
                              • Gość: lol Re: moderatorkom tez by się przydało IP: *.ip.netia.com.pl 04.06.09, 13:12
                                Opisuję ciebie jako pewną masę ludzką bez właściwości - zrozum ,ze że
                                wspólczucie nie wchodzi juz w grę jako jednostkowe i wymagające uzasadnienia

A to jedyne uczucie, jakie mógłbym Ci poświęcić, zatem bywaj gamoniu
                                • brum.pl1 Re: moderatorkom tez by się przydało 04.06.09, 13:18
                                  Spadaj loluś.
                                  Mam cie w dupie stary trupie.
        • hypatia69 Re: Oj, nie masz ty bladego pojęcia o kobietach ; 31.05.09, 17:55
          "miałem setki kobiet"
          A jak wrzucał, to kucał. Innymi słowy: której to Ty nie miałeś! Tej
          nie miałeś, tamtej nie miałeś...
          Ale skoro Ci to służy...
          • belgijska To nie Bysio, to Dyzio_Marzyciel! ;))) n/t 31.05.09, 18:00

• Gość: byś Re: To nie Bysio, to Dyzio_Marzyciel! ;))) n/t IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:12
              intensywność z jaką torpedujesz temat jest zastanawiająca,
              odważ się skonfrontowac ze swoją zahukaną kobiecością
              • who.is.who Re: To nie Bysio, to Dyzio_Marzyciel! ;))) n/t 31.05.09, 18:18
                Torpedujesz to raczej ty - i to nieźle - swój łeb byczy ;-)
                Już zostały z niego tatar&rabanka ;-)
              • belgijska Re: To nie Bysio, to Dyzio_Marzyciel! ;))) n/t 31.05.09, 18:25

> intensywność z jaką torpedujesz temat jest zastanawiająca,
                > odważ się skonfrontowac ze swoją zahukaną kobiecością

Juz Ci pisalam, ze jestem prosta kobiecina, GARKO- HUKIEM i mam na wszystko
                proste rozwiazania:

zahnmedizinstudenten.de/download/inhalt/rubriken/sonstiges/graphiken/graphiken4/images/Cartoons/dompteur.jpg
                ;)))
                • who.is.who :-)))))))))))) no comments :-))))))))))))))))))))) 31.05.09, 18:30

• piwi77 Re: :-)))))))))))) no comments :-)))))))))))))))) 31.05.09, 18:35
                    To nie jest tak, że byś zupełnie nie ma racji, kobiety dążą do
                    dominacji, a facet któremu sie to nie podoba ma dwie możliwości, tak
                    jak radzi byś, siłowa i raczej nie w moim guscie, lub za którą ja
                    optuję, powiedzieć do widzenia.
                    • who.is.who Re: :-)))))))))))) no comments :-)))))))))))))))) 31.05.09, 18:53
                      Nie zgadzam się z Twoją tezą, że kobiety CHCĄ dominować. W/G mnie chcą, ale
                      prawdziwego PARTNERSTWA.
                      Przepraszam, ale odpowiem ewentualnie później (jutro), bo teraz będę zajęty.

Pozdrowienia.
                      • piwi77 Re: :-)))))))))))) no comments :-)))))))))))))))) 31.05.09, 19:09
                        Partnerstwa to nikt tak na prawdę nie chce. Wychodzi coś takiego
                        tylko wtedy, gdy każda ze stron dla dobra sprawy zrezygnuje ze
                        swojej potrzeby dominacji nad partnerem. Byś opisuje całkiem realną
                        sytuacje, gdy taki kompromis jest niemożliwy lub bardzo trudny.
                        Rozumiem o co mu chodzi, pisze o tresurze, ale nie wiem dlaczego
                        niektórzy sądzą, że byś ma na myśli czynienie partnerowi (partnerce)
                        sinych plam na ciele. Jemu nie o to chodzi.
                    • belgijska Re: :-)))))))))))) no comments :-)))))))))))))))) 31.05.09, 18:56
                      piwi77 napisał:

lub za którą ja
                      > optuję, powiedzieć do widzenia.

PiWi, Nieszczesniku - Ty , to sie musisz chyba bez przerwy zegnac - ja Ci
                      wspolczuje - uwazaj, bo jak sie tak przyzwyczaisz do zegnania, to jeszcze
                      (przyzwyczajenie bedac druga natura a natura ciagnac wilka do lasu) zostaniesz
                      KSIEDZEM ;)))

P.S. Ile wynosi procent funduszu alimentacujnego w Twoim budzecie? (nie chce byc
                      wscibska) ;))
                    • hypatia69 Re: :-)))))))))))) no comments :-)))))))))))))))) 01.06.09, 17:35
                      W sensie, że albo maczugą i na wycieraczkę, albo won z mojej jaskini?
                      A słyszałeś, Piwi, o trudnej sztuce kompromisu?
                      Ja nie dążę do dominacji [na plaster mi mamałyja, którą muszę
                      kierować?], ale też i nie życzę sobie, żeby mi ktoś coś kazał lub
                      zabraniał. Ubezwłasnowolniona nie jestem. A w Twojej wersji jawi się
                      wizja albo zdziwionej światem Sierotki Marysi, która bez zgody Pana i
                      Władcy pończoch nie założy/nie zdejmie, albo herod-baby, która do
                      łóżka młotek i wałek bierze w celu perswazji...
                • who.is.who ;-))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 31.05.09, 18:32

• Gość: he he Re: Oj, nie masz ty bladego pojęcia o kobietach ; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 11:36
        Ty masz pajacu tylko o tych co z nimi przesiedzisz miernoto cale swoje zycie na
        forach
        Masz juz emeryture czy rente ?
    • Gość: byś a jednak to prawda - wojujace feministki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:34
      feministka "Kobra" Hypatia , feministka who.is.who, podszywajaca sie za faceta
      prymitywna Gienia i inne uniemozliwiają rzeczowa duskusję
      Dlaczego ten temat je tak drazni?
      przecież mogły olać i tu nie pisac a jednak wylały jad
      Normalne spełnione kobiety by tak nie postapiły
      Zastanawiające, kazda agresja ma swoje źródło
      • who.is.who Bysiu, dominatorku, tyle z ciebie zostało po mojej 31.05.09, 18:47
        tresurze:

vintagetexas.com/blog/pics/RareArthropodTurkey.jpg
        Bye! ;-)

EOT
        • strikemaster Re: Bysiu, dominatorku, tyle z ciebie zostało po 31.05.09, 18:49
          Ale jesteś jadowity. :D
        • Gość: byś forumowy kibolu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:52
          już sie dzisiaj raz pożegnałeś, sio!
          • who.is.who Uspokój się i przestań wierzgać, bo zabiorę 31.05.09, 19:02
            cię ze sobą ;-)))

www.shootingforthestars.com/portfolio/events/rodeo-0047.jpg
            See U, don't worry - I'll find U ;-)
            • Gość: byś Re: Uspokój się i przestań wierzgać, bo zabiorę IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:07
              nie wiem co tam wklejasz, nie patrzę, bo na bystrego nie wyglądasz i pewnie
              jakiś banał, szkoda czasu
      • hypatia69 Re: a jednak to prawda - wojujace feministki 31.05.09, 18:51
        Bo Hypatia jest starą, dygresyjną krową. O.
        • Gość: byś Re: a jednak to prawda - wojujace feministki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:53
          > Bo Hypatia jest starą, dygresyjną krową. O.
          naprawdę nie chce żeby tutaj pisano o Tobie,
          proszę, nie prowokuj takiej sytuacji
          • who.is.who Nie obrażaj kobiet, młotku ;-) 31.05.09, 19:05
            Tępy w dodatku ;-)
            • Gość: byś pani who.is.who IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:08
              jesteś nudna
              • who.is.who Nie tak, jak ty, Pani Bysiowo ;-) 31.05.09, 19:13
                • strikemaster Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:15
                  Wypadałoby się trochę poduczyć zanim zacznie się pisać na Forum.
                  • brum.pl1 Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:19
                    strikemaster napisał:

Wadera? Raczej stara koza!
                    Becząca od rzeczy, bo czuje bliski kres jej żywota.
                    • strikemaster Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:20
                      Bysior to samiec wilka a wadera to samica. Strasznie wąsko teraz kształcą...
                      • belgijska Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:25
                        strikemaster napisał:

> Bysior to samiec wilka a wadera to samica. Strasznie wąsko teraz kształcą...

To z programu "Waskie gardlo ksztalcenia" ... Taka teraz ta mlodziez.

Bys, to po prostu "Samotny szary basior" - szerzej i glebiej to wszystko ujmujac
                        i ogarniajac, po kobiecemu ...

:)
                      • brum.pl1 Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:28
                        strikemaster napisał:

> Bysior to samiec wilka a wadera to samica. Strasznie wąsko teraz kształcą...

Wiesz, bysior ma różne znaczenia...
                        W slangu młodzieżowym bysior to napakowany gość, kark, mięśniak.
                        Jedno jest pewne, trzeba darzyć go ogromnym kredytem zaufania i sympatii by
                        nazywać go samcem wilka! Dla mnie to stara koza. AMEN.
                        • strikemaster Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:30
                          Sam się tak nazwał a ja nie mam zamiaru tego sprawdzać.
                          • brum.pl1 Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:32
                            strikemaster napisał:

> Sam się tak nazwał a ja nie mam zamiaru tego sprawdzać.

Nazwa zobowiązuje, inaczej nie ma pokrycia w rzeczywistości i można ją podważać.
                            Na razie zachowuje się jak stara koza, tuż przed zarżnięciem. AMEN.
                    • Gość: byś i kto tu jest koza? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:21
                      kto tu beczy? zaczynam sokojnie i na temat
                      a tu taki brum wpada w pianą na pysku
              • who.is.who Tani chwyt ;-)))))))))))))))))))) 31.05.09, 19:14

• hypatia69 Re: pani who.is.who 01.06.09, 17:41
                A jest tu pani o tym nicku? Zaskoczyłeś mnie, Bysiu...

Kolegom powyżej [Brum i Strikemaster] zauważę jedną rzecz: kolega
                założyciel zazwyczaj tytułuje się "Byś", a byś to bydło rogate [sic!]
                płci męskiej; czy płeć zachowa to kwestia przyszłości, jednakowoż
                póki co - niedojrzały. O co tu się bić? O cielę???
            • najlepszykatolik.1 Kim jest K O B I E T A ? 07.08.09, 17:33
              Jako kobiety jesteście stworzeniem o niższej inteligencji oraz niedoskonałą w porównaniu z mężczyzną. Ale nie chciałbym abyście się tym w żadnym stopniu nie przejmowały . Kiedyś w kościele nie wolno było przyjmować komunii świętej w czasie co miesięcznych nieczystości. Dziś wyrozumiałość kościoła dla ludzi oraz chęć pozyskania nie zwraca już uwagi na takie drobne detale. I ja nie chciałbym abyście się przejmowały swoją patologiczną naturą oraz niedoskonałością w związku z doskonałym mężczyzną.Kościół miłuje kobiety oraz je kocha i wywyżasz tak jak zawsze to czynił. Dowodem może być najświętsza Panienka, królowa Polski i Polaków.
              [Inne kraje mogą nam tylko pozazdrościć naszej charyzmy!]
              Cóż mogę powiedzieć o mężczyznach? Doskonałe dzieło naszego Pana we wszystkim oraz silniejszym i lepiej zbudowanym nad kobietą. Powiem to:
              MĘŻCZYZNA JEST GŁOWĄ KOBIETY ORAZ JEJ WŁAŚCICIELEM , PANEM ,NA ZAWSZE!
              Szczęśliwe kobiety które mają swojego Pana!
      • Gość: he he Re: a jednak to prawda - wojujace feministki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 11:54
        'byśdominator' juz wiem kto pluł na ciebie w wątku ktory usunęli!!
        Zdziwilbyś sie bardzo gdybym napisał kto byl tym trollem.to ktos zalogowanego znanego damskiego nicka
        Wiecej nie pisze Domyśl sie sam Bystry jesteś.Ty tez mnie nie odpowiedziales na pytanie ,ja tobie tez nie musze pisac do konca
        EOT

• goren Re: a jednak to prawda - wojujace feministki 02.07.09, 11:57
          Gość portalu: he he napisał(a):

> Wiecej nie pisze Domyśl sie sam Bystry jesteś.

Jak woda w sraczu.
          • Gość: byś Goren ma ostre zapalenie jąder IP: *.multimo.pl 02.07.09, 12:38
            bądźmy wyrozumiali, jego naprawdę bardzo boli
            • goren znowu byś 02.07.09, 12:59
              tym razem jako byś. Niebywałe!

Treść postu, jak zwykle, do niczego. Ale do tego był już czas się przyzwyczaić.
              • Gość: byś Re: znowu byś IP: *.multimo.pl 02.07.09, 13:08
                hehehehehe
    • brum.pl1 Jeżeli kobietę 31.05.09, 18:53
      bysiu.dominatororze traktujesz jak zwierze i chcesz ją tresować, to jesteś
      BYDLAKIEM. Bydło na forum wstępu nie ma! Do obory jazda!
      • Gość: byś Re: Jeżeli kobietę IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:58
        tresura zwierzęcia a tresura kobiety to dwie różne sprawy, kobieta jednak ma
        nieco lepiej wykształconą korę mózgową i częściowo wykształconą zdolnośc do
        abstrakcyjnego myslenia, odpowiedzianości i empatii, czego brakuje zwierzętom,
        nie uogólniajmy
        • brum.pl1 Re: Jeżeli kobietę 31.05.09, 19:02
          Tresuje się zwierzęta, ludzi się trenuje. Pisanie o tresurze kobiet to
          sprowadzanie tych najwspanialszych istot na świecie do roli zwierzęcia!!!
          Powtarzam, trzeba być BYDLAKIEM albo psychicznie porąbanym masterem by się tak
          wyrażać.
          Dziwne, że kropka to toleruje!!
          -
          • Gość: byś Re: Jeżeli kobietę IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:04
            że tak wyzywasz ludzi od BYDLAKÓW? tez się dziwię
            • brum.pl1 Re: Jeżeli kobietę 31.05.09, 19:09

> że tak wyzywasz ludzi od BYDLAKÓW? tez się dziwię

Jakich ludzi? Mówię tak o tobie, i mam rację. Człowiek nie TRESUJE człowieka!
              • strikemaster Re: Jeżeli kobietę 31.05.09, 19:19
                Różne instytucje od wieków ludzi tresują (kościoły, reklamy itp.).
            • Gość: he he Re: Jeżeli kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 14:54
              mnie nie dziwi , kazdy platfus rzuca takim slownictwem ,ten jeszcze swojego
              chamstwa do konca nie pokazal .czytalem jak pluł na ta babke z nickiem'poco'/
          • strikemaster Re: Jeżeli kobietę 31.05.09, 19:18
            Ciekawi mnie tylko dlaczego nie oburzasz się np. na wpisy dcio, w których nawołuje do wieszania wszystkich mających inny kolor włosów niż on? Uczepiłeś się biednego Bysia.
            PS. Jak widać, trolling mu się udał.
        • hypatia69 Re: Jeżeli kobietę 01.06.09, 17:46
          "kobieta jednak ma nieco lepiej wykształconą korę mózgową i częściowo
          wykształconą zdolnośc do abstrakcyjnego myslenia, odpowiedzianości i
          empatii, czego brakuje zwierzętom"
          Tak samo się znasz na zwierzętach, jak i na kobietach... Zwierzęta
          nie są odpowiedzialne i nie wiedzą, co to empatia? Empatii to ja
          jestem pozbawiona w znacznym stopniu, a Ty w jeszcze większym.
          A co do kory mózgowej... Przestań się głaskać i ocierać, bo już Ci
          błyszczeć jak lustro poczyna...
      • piwi77 Re: Jeżeli kobietę 31.05.09, 19:18
        Nie wiem jak zrozumiałeś bysia, ale ja jego tresurę rozumiem, jako
        konsekwentne domaganie się uszanowania przez partnera (partnerkę)
        stref, w których nie on (ona) ma mieć ostatnie słowo. Jeżeli dotarło
        do ciebie cos więcej, to była to twoja nadinterpretacja.
      • Gość: hehe Re: Jeżeli kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:37
        brum.pl1 napisał
        >jesteś BYDLAKIEM

Oto KATOLICKA milośc przemawia przez usta naczelnego katolika z tego forum!!!wspolczuć należy kobiecie ktora z takim okazem musi mieszkać
        • brum.pl1 he he, czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:06
          Co się ukrywasz? Boisz się? Dominator z ciebie, jak z koziej.....
          • Gość: byś brum bystrzaku IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:08
            spórz na IP, oczywiscie, mogę mieć 2 łącza :)
            • brum.pl1 he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:15
              No właśnie.
            • Gość: he he Re: brum bystrzaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:23
              Tylko 'burak' pokroju BRUM.PL1 moze mysleć ze Ty to ja!!!
              • brum.pl1 Re: brum bystrzaku 03.06.09, 17:37
                Gość portalu: he he napisał(a):

> Tylko 'burak' pokroju BRUM.PL1 moze mysleć ze Ty to ja!!!

he he he
                nie ze mną te numery bysiu pysiu
                • he-he-1 Re: brum bystrzaku 27.06.09, 17:24
                  ty na prawde jesteś mocno głupi!! a myslałem ze ciut mniej!
    • Gość: byś podsumowujac, wiekszość z Was kończy na seksie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:24
      partnerskim
      ale coś wam podpowiada że to jeszcze nie jest to
      być moze to w ogóle nie to
      stad ta agresja
      • belgijska Re: podsumowujac, wiekszość z Was kończy na seksi 31.05.09, 19:29
        ość portalu: byś napisał(a):

> partnerskim

Przecie seks niepartnerski, to mastubacja! ;)))) albo jeszcze co innego (Sodomma
        i Gomorra) .... Fuj! ;;))
    • Gość: byś misja skończona, poruszyłem skostniałe umysły IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:30
      i ślad w nich napewno zostanie
      ta niepewość
      może ten wysmiany Byś ma jednak rację?
      tak jak bumerang wraca do Aborygena
      tak to pytanie powróci do Was

co dzisiaj w TV?
      • brum.pl1 Re: misja skończona, poruszyłem skostniałe umysły 31.05.09, 19:34
        Pocieszaj się jak możesz, bo cóż ci pozostało?
        W sumie to wesoły z ciebie chłopak, gdzie nie pójdziesz, to cię wyśmieją....:))))
      • who.is.who Nie pocieszaj się nadaremno ;-) See you ;-) 31.05.09, 19:35

• belgijska Re: misja skończona, poruszyłem skostniałe umysły 31.05.09, 19:40

> tak jak bumerang wraca do Aborygena

Glodnemu Aborygenowi - Modliszka na mysli - Dobranoc ;)
    • 33qq Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 19:49
      A ja myślałem, że już nie jesteś prawiczkiem. Jak z miejsca zaczniesz tresować,
      to ci się spłoszy i w szkodę pójdzie, Wpierw trzeba oswoić, później uzależnić i
      na końcu wytresować. Oczywiście można to robić głupio czyli jawnie, ale o wiele
      lepiej jest to zrobić tak żeby sama chętnie z ręki żarła. A to cukierek, a to
      szmatkę, a to pachnidło lub ostre rżnięcie. To wszystko trzeba wyczuć.
      • Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 21:34
        > Wpierw trzeba oswoić, później uzależnić i na końcu wytresować
        zgadza się
    • Gość: calm is music Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.static.espol.com.pl 31.05.09, 20:02
      Bysiu, chyba dwóch doswiadczonych Panów juz Ci odpowiedziało:)
      Ja nie wiem nic -tak sobie mysle tylko ,ze więcej doznań może dać pewne
      stopniowanie "przyjemności" jak dla mnie :)no i nie koniecznie zaraz wycieraczka
      ale po rozmiarach sądząc na pewno zmieściłabym się na niej :)
      pozdrawiam
      • Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 21:35
        ty akurat nie wymagasz tresury, może delikatnego szlifu
        • Gość: calm is music Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.static.espol.com.pl 01.06.09, 17:00

O ,oo, coś nowego:)
          Każda z Nas ,Kobiet jest częścią życia Mężczyzny i ..vice versa ale też
          czytałam ,ze Kobieta jest istotą ..niższą -nie pamiętam czyje to słowa ale
          chyba Nietzsche coś o tym wspominał:)
          pozdrawiam
          • brum.pl1 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 01.06.09, 17:21

>
            > O ,oo, coś nowego:)
            > Każda z Nas ,Kobiet jest częścią życia Mężczyzny i ..vice versa ale też
            > czytałam ,ze Kobieta jest istotą ..niższą

Tak, łącząc się w pary, na ogół kobiety są niższe o kilka lub kilkanaście
            centymetrów od swego partnera.
            • Gość: calm is music Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.static.espol.com.pl 01.06.09, 17:41
              Ja do takich należę:).Łatwo mnie ..zdeptać,jak jakiegoś robaczka wystarczy
              podnieść nogę :)
              • pocoo Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 02.06.09, 12:49

> Ja do takich należę:).Łatwo mnie ..zdeptać,jak jakiegoś robaczka wystarczy
                > podnieść nogę :)

Nie do robaczka się porównuj a do pieska małej rasy.Bardzo głośno szczeka aby
                być zauważonym.To natura.Inaczej zadepczą Ciebie swoimi brudnymi buciorami.
                • Gość: hehe Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:40
                  Niech no tylko nie trafi na takiego gościa jak brum.pl co to ludzi ma za BYDLO !
                  • brum.pl1 he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:08
                    Już ci raz powiedziałem, że tylko ciebie mam za wiesz co.
                    Bozia rozum odebrała i bysio nie zrozumiał?
                    • Gość: byś Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:14
                      a wiesz gdzie ja to mam?
                      dla ułatwienia, pachnie mi tam jak u ciebie w buzi
                      pozatym hehe to nie ja, zapluty "bystrzaku"
                      • brum.pl1 Re: he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:17

> a wiesz gdzie ja to mam?
                        > dla ułatwienia, pachnie mi tam jak u ciebie w buzi
                        > pozatym hehe to nie ja, zapluty "bystrzaku"

Nigdzie ci tak nie pachnie, jak u mnie w buzi.
                        To pewne, jak to, żeś dupa a nie dominator.
                        • Gość: byś Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:26
                          > dupa
                          brawo brum! dokładnie tam :)
                          nie doceniałem cie
                          EOT
                          • brum.pl1 Re: he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:35

> > dupa
                            > brawo brum! dokładnie tam :)
                            > nie doceniałem cie

Czyli przyznajesz, żeś dupa a nie dominator.
                            OK!
                            • Gość: byś Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:38
                              > Czyli przyznajesz, żeś dupa a nie dominator.

czyli jednak hasło "Dominator" ci imponuje!
                              ale jednoczesnie je atakujesz, czemu?
                              jakies kompleksy?
                              • brum.pl1 Re: he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:43

> czyli jednak hasło "Dominator" ci imponuje!

Bzdury gadasz jak potłuczony. Szanuję i kocham kobiety i wnerwia mnie twój
                                pogardliwy stosunek do nich. Wiem, że nieudolnie papugujesz psychola mastera,
                                ale to cię w najmniejszym nawet stopniu nie usprawiedliwia. Zachowuj się
                                przyzwoicie, przecież potrafisz.
                                • Gość: byś Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:49
                                  to załóż sobie o tym wątek, pa!
                                  • brum.pl1 Re: he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:53

> to załóż sobie o tym wątek, pa!

Nie widzę takiej potrzeby. Cześć.
                      • pocoo Re: he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 22:22

> a wiesz gdzie ja to mam?

No gdzie?Tylko nie mów , że w dupci.

> dla ułatwienia, pachnie mi tam jak u ciebie w buzi
                        >
                        Czyli , że zacząłeś od całowania? A może pomyliłeś strony?
                        • Gość: byś Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 22:25
                          Pocoo! :*
              • Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 13:56
                > Ja do takich należę:).Łatwo mnie ..zdeptać,jak jakiegoś robaczka wystarczy
                > podnieść nogę :)

pisz tak dalej C, już wszyscy mamy ochotę się tobą "zaopiekować" ;) ale i tak
                jesteś fajna
                • Gość: calm is music Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.static.espol.com.pl 02.06.09, 16:37

> > Ja do takich należę:).Łatwo mnie ..zdeptać,jak jakiegoś robaczka wystarcz
                  > y
                  > > podnieść nogę :)
                  >
                  > pisz tak dalej C, już wszyscy mamy ochotę się tobą "zaopiekować" ;) ale i tak
                  > jesteś fajna

'pocoo', byś i 'he he':)
                  Nie lekceważę forumowiczów,staram się odpowiadac na posty skierowane do mnie chyba ,ze nie zauważę ,zdarza się.
                  Dlatego wyjaśnić chciałam ,tylko .
                  Bardzo Was przepraszam ale chyba zle zostałam ..zrozumiana Odpowiadałam na post 'bruma.pl' w przenośni i żartobliwie napisałam o swoim ..wzroście, bo niska jestem :)

Spokojnie, nie szukam opiekuna na forum a poza tym to w moim życiu ma sie kto mna opiekować;)
                  Nie jestem też pieskiem , ktory ujada ,zeby go zauważyć- nie jestem tu po to żeby komukolwiek sie podobać.
                  Zaglądnęłam pod ten wątek bo temat Kobieta-Mężczyzna to dla mnie jeden z najciekawszych ..tematów:)
                  Poza tym lubię bardzo poczucie humoru ,Bysia:)
                  No ale mój błąd, chyba,że się tu wpisywałam.
                  I sorki Byś ,już nie śmiecę
                  Teraz pomilczę..ładnie .
                  Miłej zabawy Wam życzę.
                  Pozdrawiam
                  www.youtube.com/watch?v=mEu8DrO9PbY
            • Gość: locha Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.06.09, 15:37
              nic dodać nic ująć, świetny wątek Byś, sama prawda
              • goren byś jako locha!!!! 02.07.09, 11:53
                Gość portalu: locha napisał(a):

> nic dodać nic ująć, świetny wątek Byś, sama prawda

I taki nick powinieneś sobie przyjąć na zawsze!
                • pocoo Re: byś jako locha!!!! 02.07.09, 13:08
                  goren napisała:

> Gość portalu: locha napisał(a):
                  >
                  > > nic dodać nic ująć, świetny wątek Byś, sama prawda
                  >
                  > I taki nick powinieneś sobie przyjąć na zawsze!

A ty jesteś honorowa.honorata czy Ojaskółka?
                • Gość: byś Re: byś jako locha!!!! IP: *.multimo.pl 02.07.09, 13:09
                  hehehe
                  to mi dowaliłeś :))
                  hehehehehe
    • Gość: hehe Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:46
      Takie co to nic w sobie z kobiety nie maja od urodzenia to zebys nie wiem jaka
      tresure ostra zastosował i tak nic z nich nie bedzie!!!
      Nie trać czasu na takie szukaj tych prawdziwych diamentow ktorych malo niesterty
      w tych czasach!
    • 12-3.r Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 03.06.09, 14:01
      'Nie tresuj' kobiety bo to moze być jej kolejna trauma bo nie wiesz
      co przeżywala w swoim rodzinnym domu Lepiej porozmawiać albo sie
      rozstac jak rozmowy nic nie dają!
      • Gość: byś momencik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.09, 14:07
        > Lepiej porozmawiać
        przecież własnie na tym polega tresura!
        a co wy myśleliście, pejcze? łacuchy? :)
        jeąeli tak to wasze skojarzenia są wręcz przerażające
        obiekt tresowany musi być przeswietlony na wylot, i poddany głębokiej analizie
        • 12-3.r Re: momencik 03.06.09, 14:08
          ja tak zrozumialam ,ze jakieś'katowanie fizyczne'
          • 12-3.r Re: momencik 03.06.09, 14:10
            moze nie tylko ja tak zrozumialam .
            • Gość: byś Re: momencik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.09, 14:29
              ludzie wszędzie szukają zła, nawet tam gdzie go nie ma, zastanawiajace, może
              lubią zło?
              • Gość: być Re: momencik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.09, 14:32
                myslę że dlatego szukają zła żeby usprawiedliwić własną wredotę
                • 12-3.r Re: momencik 03.06.09, 14:34
                  ja wredna nie jestem .co ty za glupote palnales napisalam ci jak
                  odebralam twoj post a ty zaraz sobie pozwalasz .moze lubisz wlasnie
                  zlo?
                  • Gość: byś Re: momencik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.09, 14:39
                    >a ty zaraz sobie pozwalasz
                    Nie pozwalam sobie, tak wzięło mnie na filozofie, pozatym kawke pije
                    • 12-3.r Re: momencik 03.06.09, 14:42
                      to samczego
                      • 12-3.r Re: momencik 03.06.09, 14:42
                        s m a cz n e g o
                        • Gość: byś Re: momencik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.09, 14:46
                          samczego było OK, usmiałem się :))
                          • 12-3.r Re: momencik 03.06.09, 14:49
                            śmiech to zdrowie ale lepiej sie smiać z siebie niz z innych .
                            to pij ta kawe sobie a ja ide na zakupy .czesc
    • ama-24 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 04.06.09, 13:48
      ciebie powinna jakas dziewczyna wytresowac a ten watek trzeba
      skasowac bo tu nikt nic madrego nie napisal tylko same wyzwiska
      nie wstyd wam ludzie?
    • s.os55 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 19.06.09, 11:55
      Doświadczenie mam w odstresowaniu kobiety ktora była po 'tresurze'
      Kiedy ja spotkałem i została ze mna jakiez ogromne było zdziwienie z jej strony
      ze moze miec własne zdanie etc
    • sar.a28 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 06.07.09, 15:01
      Buha ha ha masz marzenia o tej tresurze!!Ja bym cie wytresowala to byś chodził
      skulony i potulny jak baranek
      Fajny watek!
      • bysiu.dominator Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 06.07.09, 15:04
        > Buha ha ha masz marzenia o tej tresurze!!Ja bym cie wytresowala to byś chodził
        skulony i potulny jak baranek

"warunki" są?
        • sar.a28 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 06.07.09, 15:07
          A są:)
          Powiedz mi tylko po co ci ludzie tutaj popsuli ci taki fajny watek tymi swoimi
          marnymi wpisami zamiast na temat to o Tobie ??
          To przegrane ,ze tacy ludzie pisza na forach!!
          ide sobie bo mi obiadu nie podgrzeje -zapowiedzial:)
          • bysiu.dominator Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 06.07.09, 15:09
            > ide sobie bo mi obiadu nie podgrzeje -zapowiedzial:)
            tak do swojej Pani powiedział? na wycieraczke go!
            ;)

• sar.a28 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 07.07.09, 16:36
              Z wycieraczki to juz tylko po schodach prosto do piwnicy!
              Szkoda faceta.Niech posluzy swojej pani trochę:)
    • bysiu.dominator oto skutki braku tresury (rozpierdolka rodziny) 07.07.09, 17:53
      forum.gazeta.pl/forum/w,210,97340140,97340140,Jak_ma_sie_ratowac_chlopiec_przed_toksyczna_matka_.html
      • who.is.who Re: oto skutki braku tresury ;-) 07.07.09, 17:58
        => Ojciec jest słaby i nieobecny.

Braku tresury ojca ;-)
        • bysiu.dominator Re: oto skutki braku tresury ;-) 07.07.09, 18:09
          > Braku tresury ojca ;-)
          tak, wynikający z braku tresury babci przez dziadka
          • who.is.who Re: oto skutki braku tresury ;-) 07.07.09, 18:27
            bysiu.dominator napisał:

> > Braku tresury ojca ;-)
            > tak, wynikający z braku tresury babci przez dziadka

O, tak! Pewnie nie znali swego drzewa. Z drzewem to jak z:

RZEPKA

Zasadził dziadek rzepkę w ogrodzie,
            Chodził te rzepkę oglądać co dzień.
            Wyrosła rzepka jędrna i krzepka,
            Schrupać by rzepkę z kawałkiem chlebka!
            Więc ciągnie rzepkę dziadek niebożę,
            Ciągnie i ciągnie, wyciągnąć nie może!

Zawołał dziadek na pomoc babcię:
            "Ja złapię rzepkę, ty za mnie złap się!"
            I biedny dziadek z babcią niebogą
            Ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą!
            Babcia za dziadka,
            Dziadek za rzepkę,
            Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę!

Przyleciał wnuczek, babci się złapał,
            Poci się, stęka, aż się zasapał!
            Wnuczek za babcię,
            Babcia za dziadka,
            Dziadek za rzepkę,
            Pocą się, sapią, stękają srogo,

Zawołał wnuczek szczeniaczka Mruczka,
            Przyleciał Mruczek i ciągnie wnuczka!
            Mruczek za wnuczka,
            Wnuczek za babcię,
            Babcia za dziadka,
            Dziadek za rzepkę,

Na kurkę czyhał kotek w ukryciu,
            Zaszczekał Mruczek: "Pomóż nam, Kiciu!"
            Kicia za Mruczka,
            Mruczek za wnuczka,
            Wnuczek za babcię,
            Babcia za dziadka,
            Dziadek za rzepkę,

Więc woła Kicia kurkę z podwórka,
            Wnet przyleciała usłużna kurka.
            Kurka za Kicię,
            Kicia za Mruczka,
            Mruczek za wnuczka,
            Wnuczek za babcię,
            Babcia za dziadka,
            Dziadek za rzepkę,

Szła sobie gąska ścieżynką wąską,
            Krzyknęła kurka: "Chodź no tu gąsko!"
            Gąska za kurkę,
            Kurka za Kicię,
            Kicia za Mruczka,
            Mruczek za wnuczka,
            Wnuczek za babcię,
            Babcia za dziadka,
            Dziadek za rzepkę,

Leciał wysoko bocian-długonos,
            "Fruńże tu, boćku, do nas na pomoc!"
            Bociek za gąskę,
            Gąska za kurkę,
            Kurka za Kicię,
            Kicia za Mruczka,
            Mruczek za wnuczka,
            Wnuczek za babcię,
            Babcia za dziadka,
            Dziadek za rzepkę,

Skakała drogą zielona żabka,
            Złapała boćka - rzadka to gratka!
            Żabka za boćka,
            Bociek za gąskę,
            Gąska za kurkę,
            Kurka za Kicię,
            Kicia za Mruczka,
            Mruczek za wnuczka,
            Wnuczek za babcię,
            Babcia za dziadka,
            Dziadek za rzepkę,
            A na przyczepkę
            Kawka za żabkę
            Bo na tę rzepkę
            Też miała chrapkę.

Tak się zawzięli,
            Tak się nadęli,
            Ze nagle rzepkę
            Trrrach!! - wyciągnęli!
            Aż wstyd powiedzieć,
            Co było dalej!
            Wszyscy na siebie
            Poupadali:
            Rzepka na dziadka,
            Dziadek na babcię,
            Babcia na wnuczka,
            Wnuczek na Mruczka,
            Mruczek na Kicię,
            Kicia na kurkę,
            Kurka na gąskę,
            Gąska na boćka,
            Bociek na żabkę,
            Żabka na kawkę
            I na ostatku
            Kawka na trawkę.

Julian Tuwim

P/S. Uwazasz, ze akcja "Cala Polska czyta dzieciom" bedzie miala dobry czy zly wplyw na tresure? ;-)
            • bysiu.dominator a teraz mój drogi 07.07.09, 18:36
              przetłumacz na francuski :P
              po polsku już znałem
              • who.is.who Re: a teraz mój drogi 07.07.09, 18:44
                Nie znam francuskiego, dopiero zaczalem nauke ;-)
                • belgijska Re: a teraz mój drogi 07.07.09, 20:47
                  who.is.who napisał:

> Nie znam francuskiego, dopiero zaczalem nauke ;-)

Na francuski z ruskiego da Pan rade - bez trudu - nawet dla poczatkujacych, to
                  zaden garnek! ;))
                  • who.is.who Re: a teraz mój drogi 07.07.09, 21:16
                    belgijska napisała:

> Na francuski z ruskiego da Pan rade - bez trudu - nawet dla poczatkujacych, to
                    > zaden garnek! ;))

Pani raczy znowu ze mnie zartowac! Caly czas tlumaczylem Pani znajomej, ze mam za malo lekcji francuskiego, bo Pani nie ma pewnie czasu ani ochoty uczyc takiego tepaka.

P/S. Jesli Pani pozwoli, dokonczymy te rozmowe pozniej, po polnocy eu.t. Niestety, pracuje teraz :-(
                    • who.is.who Re: We can work it out, please => 07.07.09, 23:30
                      Try to see it my way,
                      Do I have to keep on talking till I can't go on?
                      While you see it your way,
                      Run the risk of knowing that our love may soon be gone.
                      We can work it out,
                      We can work it out.
                      Think of what you're saying.
                      You can get it wrong and still you think that it's alright.
                      Think of what I'm saying,
                      We can work it out and get it straight, or say good night.
                      We can work it out,
                      We can work it out.
                      Life is very short, and there's no time
                      For fussing and fighting, my friend.
                      I have always thought that it's a crime,
                      So I will ask you once again.
                      Try to see it my way,
                      Only time will tell if I am right or I am wrong.
                      While you see it your way
                      There's a chance that we may fall apart before too long.
                      We can work it out,
                      We can work it out.
                      Life is very short, and there's no time
                      For fussing and fighting, my friend.
                      I have always thought that it's a crime,
                      So I will ask you once again.
                      Try to see it my way,
                      Only time will tell if I am right or I am wrong.
                      While you see it your way
                      There's a chance that we may fall apart before too long.
                      We can work it out,
                      We can work it out.

www.youtube.com/watch?v=59NNupminV8&feature=related
                      Proszę.
                      • who.is.who It doesn't work 08.07.09, 18:58
                        Za 4 i pol godziny zajrze tu, i tylko tu, ostatni raz.
                        Widac nie dosc sie staralem.

www.youtube.com/watch?v=KP3aXv_RioE&hl=pl
                        • ave.duce Re: It doesn't work 09.07.09, 12:18
                          Ty chorerny idioto :(
                          • nietoperz_dworski Re: It doesn't work 28.07.09, 01:00
                            To tez nie pomoze. I'm fool.

www.youtube.com/watch?v=x25F3-sR2Yo&hl=pl
                        • Gość: he he trolle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 13:14
                          śmiecą pod watkim nie na temat .Wypad do skrzynem mailowych z ta 'tFurczością'i
                          prywata!!Komu chcecie zaimponowac swoja samotnoscia?? he he
                  • Gość: he he Re: a teraz mój drogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 13:15
                    O 'beligijanka' zaraz sie zjawia i wzdycha do literek:och PANIE ,pan TU??
                    Bu ha ha ha ah
    • stokrootka40 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 08.07.09, 20:14
      Ty się chłopie chyba nudzisz....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka