bysiu.dominator 31.05.09, 15:13 ostrą tresurą i pokazaniem miejsca na wycieraczce. Pytanie tylko, zaczynać od razu ostro, czy tez tresurę stopniować? Jakie macie z tym doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gienia Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.chello.pl 31.05.09, 15:20 Bysiu pysiu. Znowu zaczynasz rozrabiać? Obiadek zjedzony? Siusiu zrobione? Siusiaczek malutki wytarty? To bachnij się do łóżeczka i się zdrzemnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:42 Gość portalu: Gienia napisał(a): > Bysiu pysiu marsz na pole babochlopie rozrzucac obornik bo do tego sie tylko nadajesz! Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? ;)) 31.05.09, 15:35 Jesli nie, to taki diament Cie przetnie na pol i w poprzek i nawet sladow nie zostawi ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 16:23 Mam, przecież inaczej bym nie zakładal tego wątku. Zostałaś już wytresowana i znasz swoje miejsce? Podziel się swoimi wrażeniami, jak przebiegał proces tresury lub jezeli jeszcze nie miałas tego szczęścia, jaki jego rodzaj byłby twoim zdaniem byłby najskuteczniejszy. Oczywiście biorę pod uwagę że jesteś tylko kobieta i nie wies czego chcesz :) ale coś tam zawsze zdradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? 31.05.09, 17:19 Bysiu, zawod GEMMOLOGA przechodzi na ogol z ojca na syna - a z Ciebie taki GAMON - GAWEDZIARZ i BYS sie chcial ode mnie, prostej kobieciny, ktore, w istocie, nie wie czego chce i mobile jak pior(ko kurze na wietrze jest, taaakich rzeczy na foum internetowym dowiedziec? :))) Puk, puk, puk ... w czolko ... :)) Walnij sobie pralinke na Dzien Dziecka, to Ci poziom cukru podskoczy i mozdzek zacznie lepiej pracowac: s.plurielles.fr/mmdia/i/43/0/2691430bbmau_1350.jpg :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:25 twoje pozorne samozadowolenie runie jak domek z kart, belgijska a im rozpaczliwiej go sklejasz tym będzie to bolesniejsze prędzej czy później zrozumiesz że unikanie Drogi Samicy jest zgubne i nie daje spełnienia Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? 31.05.09, 17:31 No wiesz! Drogi samicy - Ty mi wyraznie niepozadanej ciazy zyczysz a ja z gatunku Mantis Religiosa! ;)) www.st-andre.csvdc.qc.ca/IMG/Image/Images_2008_2009/medium_Mante_religieuse.jpg hultan.files.wordpress.com/2009/04/mantis-religiosa1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Masz odpowiednie instrumentum do szlifowania? IP: 38.112.25.* 09.07.09, 16:28 Bysiu ty capie jeden...ciebie to dopiero wytresowana K...a musiala urodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Of Desire dlaczego mówisz o tresurze kobiety? IP: *.chello.pl 31.05.09, 16:21 potresować można też facetów. są i suki, i psy :) zależy co jest celem. czy ma być Twoją niewolnicą, czy na zawsze, czy chodzi Ci o jej szczęście, czy o tresurę samą w sobie, ot tak dla tresury, czy emocje, czy dominację, i posłuszeństwo itp. jak słusznie zauważyła odpowiadająca, wszystko zależy od możliwości tego kto tresuje, aczkolwiek jak to naiwne niewiasty, odpowiadająca nie wie, że jak oprawca jest dobry, to narzędzia są sprawą trzeciorzędną :). zależy też od kobiety, bo jeśli to jest suczka która jest suczką i chce być suczką, to właściwie tresować jej 'żeby była suczką' czyli uczyć kim jest nie trzeba, a czy ostro czy nie zależy od jej wrażliwości i wyczucia, raczej z czasem idzie coraz ostrzej. jak jakaś jest taka surowa w temacie jak ta ama24, to właściwie po co? albo taka Hypatia69, choćby się chciała przekonać, nie ma sensu się nimi zajmować. moim celem zawsze była "dominacja dla kobiety", albo tresura dla rozrywki, albo uświadamianie, więc raczej ekstremalniej wypadał drugi przypadek. w związku z Kotką jest wszystko na raz, maksymalnie i ekstremalnie :). "miejsce na wycieraczce" powinno wynikać nie tyle z tresury, ile z dojrzenia do tego etapu świadomości samej zainteresowanej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 16:28 chodzi tylko i wyłącznie o lepszy seks, to z troski o partnerkę, ktoś musi wziąść na siebie odpowiedzialność bycia Dominatorem, z obserwacji stwierdzam że kobiety nie nadają się do tej roli, chyba że jedynie jest to fetysz-zabawa, która zresztą szybko się znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? 31.05.09, 17:15 Seks na wycieraczce? *Wziąść* odpowiedzialność? Z troski? I kobiety się nie nadają? No cóż, Bysiu... Jakiś error Ci nie wyskakuje zbyt często? Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? 31.05.09, 17:13 "albo taka Hypatia69, choćby się chciała przekonać, nie ma sensu się nimi zajmować" Ty no! Nie porównuj mnie z Amą, bo wygląda, ze taki z Ciebie znawca psychiki kobiecej, jak z koziej doopy waltornia. I masz w dodatku jakąś czkawkę na moim tle... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? 31.05.09, 17:34 hypatia69 napisała: > I masz w dodatku jakąś czkawkę na moim tle... Ja, to sobie tak mysle, ze on sie do Ciebie, delikatnie mowiac, podwala....;) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? 31.05.09, 17:45 Bardzo delikatnie. On i jeszcze jeden taki. Gdyby mogli umieszczaliby mnie wszędzie. No i fajnie: robią mi bezwysiłkowo pablik relejszyn. Jak zacznę kandydować na panią prezydent to pod nickiem i wszyscy będą pamiętali, ze gdzieś tam coś o mnie było rozmaite. Tylko tak myślę, że to raczej tego rodzaju podwalanie, jak PiS podwala się do Palikota:| Czyli: z braku sensownych wypowiedzi na dowolny inny temat oceńmy Hypatię. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arek103 A dlaczego admin nie reaguje? 31.05.09, 22:19 Przeciez to zwykly rasistowsko-seksistowski watek. Polska jest jednak zacofana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: A dlaczego admin nie reaguje? IP: *.static.espol.com.pl 01.06.09, 15:01 Jestem przeciwna cenzurze- to ingerowanie w prywatną opinię. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: A dlaczego admin nie reaguje? 01.06.09, 17:20 Gość portalu: calm is music napisał(a): > Jestem przeciwna cenzurze- to ingerowanie w prywatną opinię. Prywatna opinia, podana publicznie musi spełniać określone kryteria. Jeśli ich nie spełnia, może stać się nie tylko przedmiotem cenzury, ale też można zaskarżyć ją do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: A dlaczego admin nie reaguje? IP: *.static.espol.com.pl 01.06.09, 17:35 Dodam ,ze komentarze rowonież nie powinny być moderowane bo to zmienia sens wypowiedzi. Ja osobiście nie lubię ciąć ,nawet trawników:) Ojejciu sądy ,policja , ja sie tego boję!! Dlaczego Pan brum.pl mnie straszy?:)))) Kazdy powinien odpowiadac za swoje słowa,nieprawdaż?? A poza tym to zastanawiam się dlaczego bywa tak ,ze nie skupiamy się na temacie wątku tylko często robimy personalne wycieczki -ataki na osobę, nie na pogląd w określonej kwestii ? Co kieruje osobami ,które odwiedzają wątek tylko w tym celu ,żeby "przyłożyć"jego autorowi czy też innemu forumowiczowi?? Może są czyści jak łza i chcą zdyscyplinować , ich zdaniem niepokornych forumowiczów?? No ale to temat jakby na inny wątek więc trollować juz nie będę:) Miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: A dlaczego admin nie reaguje? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.06.09, 17:37 mozna też spróbować ją obalic argumentami, ale lepiej sobie poubliżać, zwłaszcza jak już zebrała się wataha forumowych kiboli no i wyszło "who is who" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: dlaczego mówisz o tresurze kobiety? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:03 nic tak nie poruszychrześcijańskiego zacofańca jak darcie biblii czy nazywanie boga 'tak' czy 'inaczej 'albo kobiety suką.to ze oni traktuja swoja kobiete gorzej jak sukę obijajac ja tak ,ze trafia dio szpitala to co tam? to z miłości Jedyna pociecha, to to ,że trafił się czlowiek na to forum najinteligeniejszy z tych tu wszystkich buców gdybyś to samo zrobił w formie bloga, byłoby to i trwalsze i konkretniejsze. Pozostali to na.pierda.laja sie jak koty w worku - mnie tam rybka :) Odpowiedz Link Zgłoś
goren bys jako max 02.07.09, 11:55 bysiu, ty jesteś chory nie tylko psychicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 16:37 Kobieta ma słuzyć do rozrywki (no chyba, że jest w potrzebie wtedy należy jej się wsparcie), a nie do użerania się. Stres i przemoc są w życiu niepotrzebne i obu rzeczy należy unikać. Np poprzez rozstanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 16:42 jak sobie wytresujesz, tak będziesz miał, od rozrywki są prostytutki, które udaja, jest to nieprawdziwe, seks z prostytutką to onanizm Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 17:17 Kup se, Bysiu, bykowca, potresuj się nim przez plecy, a potem strzel baranka, bo chyba raczej nie Dominator z Ciebie, a Dewiant;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:21 tak obracajmy w żart rzeczy fundamentalne to daleko zajedziemy, kpiną uciekasz od problemów, ewidentnie, to droga donikąd zastanów się nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 17:32 Bysiu, ja stara i dygresyjna jestem, od dawna już się nie muszę zastanawiać nad sobą. A jak tu się nie śmiać z wizji Bysia brandzlującego się na wycieraczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:38 > zastanawiać nad sobą. A jak tu się nie śmiać z wizji Bysia > brandzlującego się na wycieraczce? seks na szorstkiej wycieraczce? no nareszcie jakiś konkret, dziękuję tak, jak wiesz wycieraczka to legowisko posłusznej s... byc może w poczatkowej fazie tresury rodzaj azylu, gdzie może się schronić Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 17:51 Bysiu, o wycieraczce i niezdatności kobiety do seksu to Ty pisałeś. Nie wciskaj kitu. A Twoje to wielkie szczęście, ze nie miałeś okazji podjąć próby wytresowania mnie. "Pożartuj z rannym tygrysem, przytul do serca kobrę...(...)". Podziękuj teraz ładnie wszystkim znanym bogom;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:15 przytul do serca bobra? wyjasnij, po co? Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 18:21 Poczytaj "Śniadanie mistrzów" Vonneguta, to zgadniesz;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Czy ta kobra tryska jadem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.06.09, 21:36 z bobra? (Vonnegut) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Czy ta kobra tryska jadem 02.06.09, 14:07 Gość portalu: byś napisał(a): > z bobra? (Vonnegut) Gdyby tryskala: "En cas de morsure de vipère, sucez-vous le genou, ça fait marrer les écureuils." (Pierre Desproges). (Dla potrzeb sytuacji moga bys 'les castors'). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el bysio Re: Czy ta kobra tryska jadem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:11 fajne ogonki, ale niestety nie znam tego języka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś proszę nie trollować! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:34 kogoś kogo nie interesuje problem tresury, nie musi tu pisać nie kazdy ma czas czytać kiepskie żarty badźmy powazni Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Mnie interesuje problem tresury BYSIA ;-) 31.05.09, 17:48 Gość portalu: byś napisał(a): > kogoś kogo nie interesuje problem tresury, nie musi tu pisać > nie kazdy ma czas czytać kiepskie żarty > badźmy powazni Całkiem poważnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Mnie interesuje problem tresury BYSIA ;-) IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:49 to załóz o tym watek, zachowajmy porządek na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: Mnie interesuje problem tresury BYSIA ;-) 31.05.09, 17:58 Gość portalu: byś napisał(a): > to załóz o tym watek, zachowajmy porządek na Forum Spadaj, młotku ;-) Założyłes wredny wątek, to masz za swoje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Mnie interesuje problem tresury BYSIA ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:43 who.is.who napisał: Spadaj, młotku ;-) spadaj obojniaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: proszę nie trollować! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:40 to się doczekałeś trolli pod watkiem : baby feministki zimne i oschłe ktore nic w sobie z kobiety nie maja poza ujadaniem jak jamnik na tym forum i tego bruma.pl katolika ziejącego milościa do blizniego tak jak i jego kumpelka who.is.who udajaca faceta - zieją nienawiścią niczym smok ogniem.! Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:10 Za to ty ziejesz tęsknotą za suką. Idź do schroniska, tam ich spotkasz bez liku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:35 zamilcz platfusie ! Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) 31.05.09, 17:42 Ile można czekać z powozem? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) 31.05.09, 17:49 Prosze dac znak do zaprzegania, Generale! ;) Widze, ze Pan dzisiaj w mundurze galowym, bo szlify az blyszcza! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) 31.05.09, 17:54 Wręcz przeciwnie, Szanowna Pani ;-) Powóz już czeka - przed stajnią ;-) Pojedziemy po świeże warzywa na targ do Ojai, zgoda? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:07 piszecie w wątku o tresurze, więc pozwolę sobie zapytać: Ile waży uprzaż którą założysz Belgijskiej? Może inaczej. NIe spytam się ile wazy Belgijska, bo to intymne pytanie. Jakie proporcje wagi uprzęży do jej wagi ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) 31.05.09, 18:16 Nie wysilaj się na dowcip, bo jako młotek nie masz poczucia humoru ;-) Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, BYSIU ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:18 już ubliżanie? tak szybko przegraleś? cieńki jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: Pan Tu??????? ;))) n/t Why not? ;-) 31.05.09, 18:20 Tylko TAKI "nibydominator" musi niby mieć ostatnie słowo ;-) Żegnam. EOT, młotku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Oj, nie masz ty bladego pojęcia o kobietach ; IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 17:46 kochany miałem setki kobiet to i co nieco wiem, ale czas dojrzeć, zająć się Tresurą nic nie ma za darmo, trzeba sobie wypracować Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Dominator od siedmiu boleści ;-) 31.05.09, 17:51 Musisz sie podpierać nickiem? ;-))) Spadaj, facet, wstydu sobie oszczędź ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Dominator od siedmiu boleści ;-) 31.05.09, 17:54 Musi widac sie podpierac, bo mu nie tylko instrumentow ale i materii nie tego! ;)) Pies z kulawa noga mu morde lizal! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: Dominator od siedmiu boleści ;-) 31.05.09, 17:56 Nie sądzę, żeby nawet biedna kulawa psina się połaszczyła na lizanie takiego pyska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Dominator od siedmiu boleści ;-) 31.05.09, 17:56 "Pies z kulawa noga mu morde lizal! ;))" Na wycieraczce - dodajmy;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś [...] IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś moderatorkom tez by się przydało IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:00 nie było tam nic, co zasługiwałby na cenzurę, zresztą, znacie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: moderatorkom tez by się przydało 01.06.09, 17:26 No nie wiem, Bysiu... Dziwaczejesz ostatnio. Zresztą... Moderatorka W.s2 ma na imię Jacek. Już za samo to bym Cię zabanowała na 3 dni;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: moderatorkom tez by się przydało IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.09, 12:03 KAŻDA KOBIETA TO 'SUKA' ,FACET TO 'PIES' kiedy ja mowię do swojej partnerki 'chodzd mnie moja suczko' to ona wie ze to jest dla niej miłe ,tak samo kiedy ona do mnie zawola'piesku do nogi'Wszystko jest uzaleznione od relacji w ukladzie: partner-partnerka Co tu widzimy Zebrał sie jak miniemam 'kwiat' tego forum i sadzi ,ze rzucajac okresleniami 'psychol',mlotek'bydło'pies'jest kulturalnym i inteligentnym forumowiczem bo w jego rozumieniu te słowa to pełna kultura Teraz chyba juz rozumiesz co jest charakterystyczne dla tego pokroju ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: moderatorkom tez by się przydało 03.06.09, 17:34 Gość portalu: lol napisał(a): > kiedy ja mowię do swojej partnerki 'chodzd mnie moja suczko' to ona wie ze to > jest dla niej miłe ,tak samo kiedy ona do mnie zawola'piesku do nogi'Wszystko > jest uzaleznione od relacji w ukladzie: partner-partnerka To twoje relacje. Skoro zarówno tobie jak i twojej partnerce takie chore relacje odpowiadają, to sobie je kultywujcie w swoim zaciszu domowym. Różne są zboczenia, różny poziom kultury a w tym przypadku ewidentny jej brak. Ale to twoja sprawa, wstydliwa sprawa. Chwalić się nie ma czym, bo pochodzenie z tzw marginesu społecznego nie jest powodem do dumy. Trzeba mieć zwichrowaną psychikę, a mówiąc wprost być niezłym popaprańcem, by pitolić: "Każda kobieta to suka, każdy mężczyzna to pies". Swoje nędzne gadki przenieś do meliny lub burdelu, może tam znajdziesz wiernych słuchaczy. Stąd spadaj! AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: moderatorkom tez by się przydało IP: *.ip.netia.com.pl 04.06.09, 12:27 Chory to ty jesteś czlowieku ,co zauważyło juz tu wielu forumowiczów Nie jestem pierwszy . nie potrafisz nawet czytać zez rozumieniem , gamoniu .Kiedy brak ci argumentow dostajesz fiksum dyrdum z kociokwikiem. Sa dwie grupy takich jak ty, pierwsza to taka gdzie w domu dostaje taki garem w łeb, nie ma tam nic do powiedzenia i krzyczy tylko na forach bo uważa błednie zreszta ,ze jest tu anonimowy a druga to taka jak mój byly sasiad ktory ręce krzyzował na piersi w każda niedzielę w kościele a po mszy bedąc obijał swoją żoną aż wylądowala w szpitalu a on za kratkami . 'Spadaj' to mow do swojej partnerki, moze jest wspanilomyslna i ci pozwoli .Jesteś gamoniu na forum publicznym ,to dla przypomnienia bo masz bielmo na oczach przez te 'prawdy' ktore na forach każe ci glosić proboszcz z twojej wioski 'master',byś,33g' i jeszcze paru to by cie połknęli w locie i wypluli Nie dorastasz im do pięt gamoniu! Lecz sie z tej nienawiści do ludzi Nie bede niszczył twojego prostego katolickiego czarno-białego świata Mam litość , bo ktos taki jak ty to też jest stworzeniem, chociaż nie wiadomo czyje. eot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: moderatorkom tez by się przydało IP: *.ip.netia.com.pl 04.06.09, 12:41 Lecz sie baranku i zacznij uczyć wreszcie. Moze jeszcze beda z ciebie ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: moderatorkom tez by się przydało IP: *.ip.netia.com.pl 04.06.09, 13:12 Opisuję ciebie jako pewną masę ludzką bez właściwości - zrozum ,ze że wspólczucie nie wchodzi juz w grę jako jednostkowe i wymagające uzasadnienia A to jedyne uczucie, jakie mógłbym Ci poświęcić, zatem bywaj gamoniu Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: moderatorkom tez by się przydało 04.06.09, 13:18 Spadaj loluś. Mam cie w dupie stary trupie. Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Oj, nie masz ty bladego pojęcia o kobietach ; 31.05.09, 17:55 "miałem setki kobiet" A jak wrzucał, to kucał. Innymi słowy: której to Ty nie miałeś! Tej nie miałeś, tamtej nie miałeś... Ale skoro Ci to służy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: To nie Bysio, to Dyzio_Marzyciel! ;))) n/t IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:12 intensywność z jaką torpedujesz temat jest zastanawiająca, odważ się skonfrontowac ze swoją zahukaną kobiecością Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: To nie Bysio, to Dyzio_Marzyciel! ;))) n/t 31.05.09, 18:18 Torpedujesz to raczej ty - i to nieźle - swój łeb byczy ;-) Już zostały z niego tatar&rabanka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: To nie Bysio, to Dyzio_Marzyciel! ;))) n/t 31.05.09, 18:25 Gość portalu: byś napisał(a): > intensywność z jaką torpedujesz temat jest zastanawiająca, > odważ się skonfrontowac ze swoją zahukaną kobiecością Juz Ci pisalam, ze jestem prosta kobiecina, GARKO- HUKIEM i mam na wszystko proste rozwiazania: zahnmedizinstudenten.de/download/inhalt/rubriken/sonstiges/graphiken/graphiken4/images/Cartoons/dompteur.jpg ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: :-)))))))))))) no comments :-)))))))))))))))) 31.05.09, 18:35 To nie jest tak, że byś zupełnie nie ma racji, kobiety dążą do dominacji, a facet któremu sie to nie podoba ma dwie możliwości, tak jak radzi byś, siłowa i raczej nie w moim guscie, lub za którą ja optuję, powiedzieć do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: :-)))))))))))) no comments :-)))))))))))))))) 31.05.09, 18:53 Nie zgadzam się z Twoją tezą, że kobiety CHCĄ dominować. W/G mnie chcą, ale prawdziwego PARTNERSTWA. Przepraszam, ale odpowiem ewentualnie później (jutro), bo teraz będę zajęty. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: :-)))))))))))) no comments :-)))))))))))))))) 31.05.09, 19:09 Partnerstwa to nikt tak na prawdę nie chce. Wychodzi coś takiego tylko wtedy, gdy każda ze stron dla dobra sprawy zrezygnuje ze swojej potrzeby dominacji nad partnerem. Byś opisuje całkiem realną sytuacje, gdy taki kompromis jest niemożliwy lub bardzo trudny. Rozumiem o co mu chodzi, pisze o tresurze, ale nie wiem dlaczego niektórzy sądzą, że byś ma na myśli czynienie partnerowi (partnerce) sinych plam na ciele. Jemu nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: :-)))))))))))) no comments :-)))))))))))))))) 31.05.09, 18:56 piwi77 napisał: lub za którą ja > optuję, powiedzieć do widzenia. PiWi, Nieszczesniku - Ty , to sie musisz chyba bez przerwy zegnac - ja Ci wspolczuje - uwazaj, bo jak sie tak przyzwyczaisz do zegnania, to jeszcze (przyzwyczajenie bedac druga natura a natura ciagnac wilka do lasu) zostaniesz KSIEDZEM ;))) P.S. Ile wynosi procent funduszu alimentacujnego w Twoim budzecie? (nie chce byc wscibska) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: :-)))))))))))) no comments :-)))))))))))))))) 01.06.09, 17:35 W sensie, że albo maczugą i na wycieraczkę, albo won z mojej jaskini? A słyszałeś, Piwi, o trudnej sztuce kompromisu? Ja nie dążę do dominacji [na plaster mi mamałyja, którą muszę kierować?], ale też i nie życzę sobie, żeby mi ktoś coś kazał lub zabraniał. Ubezwłasnowolniona nie jestem. A w Twojej wersji jawi się wizja albo zdziwionej światem Sierotki Marysi, która bez zgody Pana i Władcy pończoch nie założy/nie zdejmie, albo herod-baby, która do łóżka młotek i wałek bierze w celu perswazji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Oj, nie masz ty bladego pojęcia o kobietach ; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 11:36 Ty masz pajacu tylko o tych co z nimi przesiedzisz miernoto cale swoje zycie na forach Masz juz emeryture czy rente ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś a jednak to prawda - wojujace feministki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:34 feministka "Kobra" Hypatia , feministka who.is.who, podszywajaca sie za faceta prymitywna Gienia i inne uniemozliwiają rzeczowa duskusję Dlaczego ten temat je tak drazni? przecież mogły olać i tu nie pisac a jednak wylały jad Normalne spełnione kobiety by tak nie postapiły Zastanawiające, kazda agresja ma swoje źródło Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Bysiu, dominatorku, tyle z ciebie zostało po mojej 31.05.09, 18:47 tresurze: vintagetexas.com/blog/pics/RareArthropodTurkey.jpg Bye! ;-) EOT Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Bysiu, dominatorku, tyle z ciebie zostało po 31.05.09, 18:49 Ale jesteś jadowity. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś forumowy kibolu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:52 już sie dzisiaj raz pożegnałeś, sio! Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Uspokój się i przestań wierzgać, bo zabiorę 31.05.09, 19:02 cię ze sobą ;-))) www.shootingforthestars.com/portfolio/events/rodeo-0047.jpg See U, don't worry - I'll find U ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Uspokój się i przestań wierzgać, bo zabiorę IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:07 nie wiem co tam wklejasz, nie patrzę, bo na bystrego nie wyglądasz i pewnie jakiś banał, szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: a jednak to prawda - wojujace feministki 31.05.09, 18:51 Bo Hypatia jest starą, dygresyjną krową. O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: a jednak to prawda - wojujace feministki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:53 > Bo Hypatia jest starą, dygresyjną krową. O. naprawdę nie chce żeby tutaj pisano o Tobie, proszę, nie prowokuj takiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś pani who.is.who IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:08 jesteś nudna Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:15 Wypadałoby się trochę poduczyć zanim zacznie się pisać na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:19 strikemaster napisał: Wadera? Raczej stara koza! Becząca od rzeczy, bo czuje bliski kres jej żywota. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:20 Bysior to samiec wilka a wadera to samica. Strasznie wąsko teraz kształcą... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:25 strikemaster napisał: > Bysior to samiec wilka a wadera to samica. Strasznie wąsko teraz kształcą... To z programu "Waskie gardlo ksztalcenia" ... Taka teraz ta mlodziez. Bys, to po prostu "Samotny szary basior" - szerzej i glebiej to wszystko ujmujac i ogarniajac, po kobiecemu ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:28 strikemaster napisał: > Bysior to samiec wilka a wadera to samica. Strasznie wąsko teraz kształcą... Wiesz, bysior ma różne znaczenia... W slangu młodzieżowym bysior to napakowany gość, kark, mięśniak. Jedno jest pewne, trzeba darzyć go ogromnym kredytem zaufania i sympatii by nazywać go samcem wilka! Dla mnie to stara koza. AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:30 Sam się tak nazwał a ja nie mam zamiaru tego sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Pani Bysiowa to wadera 31.05.09, 19:32 strikemaster napisał: > Sam się tak nazwał a ja nie mam zamiaru tego sprawdzać. Nazwa zobowiązuje, inaczej nie ma pokrycia w rzeczywistości i można ją podważać. Na razie zachowuje się jak stara koza, tuż przed zarżnięciem. AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś i kto tu jest koza? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:21 kto tu beczy? zaczynam sokojnie i na temat a tu taki brum wpada w pianą na pysku Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: pani who.is.who 01.06.09, 17:41 A jest tu pani o tym nicku? Zaskoczyłeś mnie, Bysiu... Kolegom powyżej [Brum i Strikemaster] zauważę jedną rzecz: kolega założyciel zazwyczaj tytułuje się "Byś", a byś to bydło rogate [sic!] płci męskiej; czy płeć zachowa to kwestia przyszłości, jednakowoż póki co - niedojrzały. O co tu się bić? O cielę??? Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszykatolik.1 Kim jest K O B I E T A ? 07.08.09, 17:33 Jako kobiety jesteście stworzeniem o niższej inteligencji oraz niedoskonałą w porównaniu z mężczyzną. Ale nie chciałbym abyście się tym w żadnym stopniu nie przejmowały . Kiedyś w kościele nie wolno było przyjmować komunii świętej w czasie co miesięcznych nieczystości. Dziś wyrozumiałość kościoła dla ludzi oraz chęć pozyskania nie zwraca już uwagi na takie drobne detale. I ja nie chciałbym abyście się przejmowały swoją patologiczną naturą oraz niedoskonałością w związku z doskonałym mężczyzną.Kościół miłuje kobiety oraz je kocha i wywyżasz tak jak zawsze to czynił. Dowodem może być najświętsza Panienka, królowa Polski i Polaków. [Inne kraje mogą nam tylko pozazdrościć naszej charyzmy!] Cóż mogę powiedzieć o mężczyznach? Doskonałe dzieło naszego Pana we wszystkim oraz silniejszym i lepiej zbudowanym nad kobietą. Powiem to: MĘŻCZYZNA JEST GŁOWĄ KOBIETY ORAZ JEJ WŁAŚCICIELEM , PANEM ,NA ZAWSZE! Szczęśliwe kobiety które mają swojego Pana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: a jednak to prawda - wojujace feministki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 11:54 'byśdominator' juz wiem kto pluł na ciebie w wątku ktory usunęli!! Zdziwilbyś sie bardzo gdybym napisał kto byl tym trollem.to ktos zalogowanego znanego damskiego nicka Wiecej nie pisze Domyśl sie sam Bystry jesteś.Ty tez mnie nie odpowiedziales na pytanie ,ja tobie tez nie musze pisac do konca EOT Odpowiedz Link Zgłoś
goren Re: a jednak to prawda - wojujace feministki 02.07.09, 11:57 Gość portalu: he he napisał(a): > Wiecej nie pisze Domyśl sie sam Bystry jesteś. Jak woda w sraczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Goren ma ostre zapalenie jąder IP: *.multimo.pl 02.07.09, 12:38 bądźmy wyrozumiali, jego naprawdę bardzo boli Odpowiedz Link Zgłoś
goren znowu byś 02.07.09, 12:59 tym razem jako byś. Niebywałe! Treść postu, jak zwykle, do niczego. Ale do tego był już czas się przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Jeżeli kobietę 31.05.09, 18:53 bysiu.dominatororze traktujesz jak zwierze i chcesz ją tresować, to jesteś BYDLAKIEM. Bydło na forum wstępu nie ma! Do obory jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Jeżeli kobietę IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 18:58 tresura zwierzęcia a tresura kobiety to dwie różne sprawy, kobieta jednak ma nieco lepiej wykształconą korę mózgową i częściowo wykształconą zdolnośc do abstrakcyjnego myslenia, odpowiedzianości i empatii, czego brakuje zwierzętom, nie uogólniajmy Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Jeżeli kobietę 31.05.09, 19:02 Tresuje się zwierzęta, ludzi się trenuje. Pisanie o tresurze kobiet to sprowadzanie tych najwspanialszych istot na świecie do roli zwierzęcia!!! Powtarzam, trzeba być BYDLAKIEM albo psychicznie porąbanym masterem by się tak wyrażać. Dziwne, że kropka to toleruje!! - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Jeżeli kobietę IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:04 że tak wyzywasz ludzi od BYDLAKÓW? tez się dziwię Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Jeżeli kobietę 31.05.09, 19:09 Gość portalu: byś napisał(a): > że tak wyzywasz ludzi od BYDLAKÓW? tez się dziwię Jakich ludzi? Mówię tak o tobie, i mam rację. Człowiek nie TRESUJE człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Jeżeli kobietę 31.05.09, 19:19 Różne instytucje od wieków ludzi tresują (kościoły, reklamy itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Jeżeli kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 14:54 mnie nie dziwi , kazdy platfus rzuca takim slownictwem ,ten jeszcze swojego chamstwa do konca nie pokazal .czytalem jak pluł na ta babke z nickiem'poco'/ Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Jeżeli kobietę 31.05.09, 19:18 Ciekawi mnie tylko dlaczego nie oburzasz się np. na wpisy dcio, w których nawołuje do wieszania wszystkich mających inny kolor włosów niż on? Uczepiłeś się biednego Bysia. PS. Jak widać, trolling mu się udał. Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Jeżeli kobietę 01.06.09, 17:46 "kobieta jednak ma nieco lepiej wykształconą korę mózgową i częściowo wykształconą zdolnośc do abstrakcyjnego myslenia, odpowiedzianości i empatii, czego brakuje zwierzętom" Tak samo się znasz na zwierzętach, jak i na kobietach... Zwierzęta nie są odpowiedzialne i nie wiedzą, co to empatia? Empatii to ja jestem pozbawiona w znacznym stopniu, a Ty w jeszcze większym. A co do kory mózgowej... Przestań się głaskać i ocierać, bo już Ci błyszczeć jak lustro poczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Jeżeli kobietę 31.05.09, 19:18 Nie wiem jak zrozumiałeś bysia, ale ja jego tresurę rozumiem, jako konsekwentne domaganie się uszanowania przez partnera (partnerkę) stref, w których nie on (ona) ma mieć ostatnie słowo. Jeżeli dotarło do ciebie cos więcej, to była to twoja nadinterpretacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Jeżeli kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:37 brum.pl1 napisał >jesteś BYDLAKIEM Oto KATOLICKA milośc przemawia przez usta naczelnego katolika z tego forum!!!wspolczuć należy kobiecie ktora z takim okazem musi mieszkać Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 he he, czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:06 Co się ukrywasz? Boisz się? Dominator z ciebie, jak z koziej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś brum bystrzaku IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:08 spórz na IP, oczywiscie, mogę mieć 2 łącza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: brum bystrzaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:23 Tylko 'burak' pokroju BRUM.PL1 moze mysleć ze Ty to ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: brum bystrzaku 03.06.09, 17:37 Gość portalu: he he napisał(a): > Tylko 'burak' pokroju BRUM.PL1 moze mysleć ze Ty to ja!!! he he he nie ze mną te numery bysiu pysiu Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-1 Re: brum bystrzaku 27.06.09, 17:24 ty na prawde jesteś mocno głupi!! a myslałem ze ciut mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś podsumowujac, wiekszość z Was kończy na seksie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:24 partnerskim ale coś wam podpowiada że to jeszcze nie jest to być moze to w ogóle nie to stad ta agresja Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: podsumowujac, wiekszość z Was kończy na seksi 31.05.09, 19:29 ość portalu: byś napisał(a): > partnerskim Przecie seks niepartnerski, to mastubacja! ;)))) albo jeszcze co innego (Sodomma i Gomorra) .... Fuj! ;;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś misja skończona, poruszyłem skostniałe umysły IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 19:30 i ślad w nich napewno zostanie ta niepewość może ten wysmiany Byś ma jednak rację? tak jak bumerang wraca do Aborygena tak to pytanie powróci do Was co dzisiaj w TV? Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: misja skończona, poruszyłem skostniałe umysły 31.05.09, 19:34 Pocieszaj się jak możesz, bo cóż ci pozostało? W sumie to wesoły z ciebie chłopak, gdzie nie pójdziesz, to cię wyśmieją....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: misja skończona, poruszyłem skostniałe umysły 31.05.09, 19:40 Gość portalu: byś napisał(a): > tak jak bumerang wraca do Aborygena Glodnemu Aborygenowi - Modliszka na mysli - Dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 31.05.09, 19:49 A ja myślałem, że już nie jesteś prawiczkiem. Jak z miejsca zaczniesz tresować, to ci się spłoszy i w szkodę pójdzie, Wpierw trzeba oswoić, później uzależnić i na końcu wytresować. Oczywiście można to robić głupio czyli jawnie, ale o wiele lepiej jest to zrobić tak żeby sama chętnie z ręki żarła. A to cukierek, a to szmatkę, a to pachnidło lub ostre rżnięcie. To wszystko trzeba wyczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 21:34 > Wpierw trzeba oswoić, później uzależnić i na końcu wytresować zgadza się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.static.espol.com.pl 31.05.09, 20:02 Bysiu, chyba dwóch doswiadczonych Panów juz Ci odpowiedziało:) Ja nie wiem nic -tak sobie mysle tylko ,ze więcej doznań może dać pewne stopniowanie "przyjemności" jak dla mnie :)no i nie koniecznie zaraz wycieraczka ale po rozmiarach sądząc na pewno zmieściłabym się na niej :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.05.09, 21:35 ty akurat nie wymagasz tresury, może delikatnego szlifu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.static.espol.com.pl 01.06.09, 17:00 O ,oo, coś nowego:) Każda z Nas ,Kobiet jest częścią życia Mężczyzny i ..vice versa ale też czytałam ,ze Kobieta jest istotą ..niższą -nie pamiętam czyje to słowa ale chyba Nietzsche coś o tym wspominał:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 01.06.09, 17:21 Gość portalu: calm is music napisał(a): > > O ,oo, coś nowego:) > Każda z Nas ,Kobiet jest częścią życia Mężczyzny i ..vice versa ale też > czytałam ,ze Kobieta jest istotą ..niższą Tak, łącząc się w pary, na ogół kobiety są niższe o kilka lub kilkanaście centymetrów od swego partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.static.espol.com.pl 01.06.09, 17:41 Ja do takich należę:).Łatwo mnie ..zdeptać,jak jakiegoś robaczka wystarczy podnieść nogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 02.06.09, 12:49 Gość portalu: calm is music napisał(a): > Ja do takich należę:).Łatwo mnie ..zdeptać,jak jakiegoś robaczka wystarczy > podnieść nogę :) Nie do robaczka się porównuj a do pieska małej rasy.Bardzo głośno szczeka aby być zauważonym.To natura.Inaczej zadepczą Ciebie swoimi brudnymi buciorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:40 Niech no tylko nie trafi na takiego gościa jak brum.pl co to ludzi ma za BYDLO ! Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:08 Już ci raz powiedziałem, że tylko ciebie mam za wiesz co. Bozia rozum odebrała i bysio nie zrozumiał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:14 a wiesz gdzie ja to mam? dla ułatwienia, pachnie mi tam jak u ciebie w buzi pozatym hehe to nie ja, zapluty "bystrzaku" Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:17 Gość portalu: byś napisał(a): > a wiesz gdzie ja to mam? > dla ułatwienia, pachnie mi tam jak u ciebie w buzi > pozatym hehe to nie ja, zapluty "bystrzaku" Nigdzie ci tak nie pachnie, jak u mnie w buzi. To pewne, jak to, żeś dupa a nie dominator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:26 > dupa brawo brum! dokładnie tam :) nie doceniałem cie EOT Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:35 Gość portalu: byś napisał(a): > > dupa > brawo brum! dokładnie tam :) > nie doceniałem cie Czyli przyznajesz, żeś dupa a nie dominator. OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:38 > Czyli przyznajesz, żeś dupa a nie dominator. czyli jednak hasło "Dominator" ci imponuje! ale jednoczesnie je atakujesz, czemu? jakies kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:43 Gość portalu: byś napisał(a): > czyli jednak hasło "Dominator" ci imponuje! Bzdury gadasz jak potłuczony. Szanuję i kocham kobiety i wnerwia mnie twój pogardliwy stosunek do nich. Wiem, że nieudolnie papugujesz psychola mastera, ale to cię w najmniejszym nawet stopniu nie usprawiedliwia. Zachowuj się przyzwoicie, przecież potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 14:49 to załóż sobie o tym wątek, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 14:53 Gość portalu: byś napisał(a): > to załóż sobie o tym wątek, pa! Nie widzę takiej potrzeby. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: he he czyli bysiu bysiu 02.06.09, 22:22 Gość portalu: byś napisał(a): > a wiesz gdzie ja to mam? No gdzie?Tylko nie mów , że w dupci. > dla ułatwienia, pachnie mi tam jak u ciebie w buzi > Czyli , że zacząłeś od całowania? A może pomyliłeś strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: he he czyli bysiu bysiu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 22:25 Pocoo! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 13:56 > Ja do takich należę:).Łatwo mnie ..zdeptać,jak jakiegoś robaczka wystarczy > podnieść nogę :) pisz tak dalej C, już wszyscy mamy ochotę się tobą "zaopiekować" ;) ale i tak jesteś fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calm is music Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.static.espol.com.pl 02.06.09, 16:37 Gość portalu: byś napisał(a): > > Ja do takich należę:).Łatwo mnie ..zdeptać,jak jakiegoś robaczka wystarcz > y > > podnieść nogę :) > > pisz tak dalej C, już wszyscy mamy ochotę się tobą "zaopiekować" ;) ale i tak > jesteś fajna 'pocoo', byś i 'he he':) Nie lekceważę forumowiczów,staram się odpowiadac na posty skierowane do mnie chyba ,ze nie zauważę ,zdarza się. Dlatego wyjaśnić chciałam ,tylko . Bardzo Was przepraszam ale chyba zle zostałam ..zrozumiana Odpowiadałam na post 'bruma.pl' w przenośni i żartobliwie napisałam o swoim ..wzroście, bo niska jestem :) Spokojnie, nie szukam opiekuna na forum a poza tym to w moim życiu ma sie kto mna opiekować;) Nie jestem też pieskiem , ktory ujada ,zeby go zauważyć- nie jestem tu po to żeby komukolwiek sie podobać. Zaglądnęłam pod ten wątek bo temat Kobieta-Mężczyzna to dla mnie jeden z najciekawszych ..tematów:) Poza tym lubię bardzo poczucie humoru ,Bysia:) No ale mój błąd, chyba,że się tu wpisywałam. I sorki Byś ,już nie śmiecę Teraz pomilczę..ładnie . Miłej zabawy Wam życzę. Pozdrawiam www.youtube.com/watch?v=mEu8DrO9PbY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locha Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.06.09, 15:37 nic dodać nic ująć, świetny wątek Byś, sama prawda Odpowiedz Link Zgłoś
goren byś jako locha!!!! 02.07.09, 11:53 Gość portalu: locha napisał(a): > nic dodać nic ująć, świetny wątek Byś, sama prawda I taki nick powinieneś sobie przyjąć na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: byś jako locha!!!! 02.07.09, 13:08 goren napisała: > Gość portalu: locha napisał(a): > > > nic dodać nic ująć, świetny wątek Byś, sama prawda > > I taki nick powinieneś sobie przyjąć na zawsze! A ty jesteś honorowa.honorata czy Ojaskółka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: byś jako locha!!!! IP: *.multimo.pl 02.07.09, 13:09 hehehe to mi dowaliłeś :)) hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:46 Takie co to nic w sobie z kobiety nie maja od urodzenia to zebys nie wiem jaka tresure ostra zastosował i tak nic z nich nie bedzie!!! Nie trać czasu na takie szukaj tych prawdziwych diamentow ktorych malo niesterty w tych czasach! Odpowiedz Link Zgłoś
12-3.r Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 03.06.09, 14:01 'Nie tresuj' kobiety bo to moze być jej kolejna trauma bo nie wiesz co przeżywala w swoim rodzinnym domu Lepiej porozmawiać albo sie rozstac jak rozmowy nic nie dają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś momencik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.09, 14:07 > Lepiej porozmawiać przecież własnie na tym polega tresura! a co wy myśleliście, pejcze? łacuchy? :) jeąeli tak to wasze skojarzenia są wręcz przerażające obiekt tresowany musi być przeswietlony na wylot, i poddany głębokiej analizie Odpowiedz Link Zgłoś
12-3.r Re: momencik 03.06.09, 14:08 ja tak zrozumialam ,ze jakieś'katowanie fizyczne' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: momencik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.09, 14:29 ludzie wszędzie szukają zła, nawet tam gdzie go nie ma, zastanawiajace, może lubią zło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: być Re: momencik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.09, 14:32 myslę że dlatego szukają zła żeby usprawiedliwić własną wredotę Odpowiedz Link Zgłoś
12-3.r Re: momencik 03.06.09, 14:34 ja wredna nie jestem .co ty za glupote palnales napisalam ci jak odebralam twoj post a ty zaraz sobie pozwalasz .moze lubisz wlasnie zlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: momencik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.09, 14:39 >a ty zaraz sobie pozwalasz Nie pozwalam sobie, tak wzięło mnie na filozofie, pozatym kawke pije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: momencik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.09, 14:46 samczego było OK, usmiałem się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
12-3.r Re: momencik 03.06.09, 14:49 śmiech to zdrowie ale lepiej sie smiać z siebie niz z innych . to pij ta kawe sobie a ja ide na zakupy .czesc Odpowiedz Link Zgłoś
ama-24 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 04.06.09, 13:48 ciebie powinna jakas dziewczyna wytresowac a ten watek trzeba skasowac bo tu nikt nic madrego nie napisal tylko same wyzwiska nie wstyd wam ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
s.os55 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 19.06.09, 11:55 Doświadczenie mam w odstresowaniu kobiety ktora była po 'tresurze' Kiedy ja spotkałem i została ze mna jakiez ogromne było zdziwienie z jej strony ze moze miec własne zdanie etc Odpowiedz Link Zgłoś
sar.a28 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 06.07.09, 15:01 Buha ha ha masz marzenia o tej tresurze!!Ja bym cie wytresowala to byś chodził skulony i potulny jak baranek Fajny watek! Odpowiedz Link Zgłoś
bysiu.dominator Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 06.07.09, 15:04 > Buha ha ha masz marzenia o tej tresurze!!Ja bym cie wytresowala to byś chodził skulony i potulny jak baranek "warunki" są? Odpowiedz Link Zgłoś
sar.a28 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 06.07.09, 15:07 A są:) Powiedz mi tylko po co ci ludzie tutaj popsuli ci taki fajny watek tymi swoimi marnymi wpisami zamiast na temat to o Tobie ?? To przegrane ,ze tacy ludzie pisza na forach!! ide sobie bo mi obiadu nie podgrzeje -zapowiedzial:) Odpowiedz Link Zgłoś
bysiu.dominator Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 06.07.09, 15:09 > ide sobie bo mi obiadu nie podgrzeje -zapowiedzial:) tak do swojej Pani powiedział? na wycieraczke go! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sar.a28 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 07.07.09, 16:36 Z wycieraczki to juz tylko po schodach prosto do piwnicy! Szkoda faceta.Niech posluzy swojej pani trochę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bysiu.dominator oto skutki braku tresury (rozpierdolka rodziny) 07.07.09, 17:53 forum.gazeta.pl/forum/w,210,97340140,97340140,Jak_ma_sie_ratowac_chlopiec_przed_toksyczna_matka_.html Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: oto skutki braku tresury ;-) 07.07.09, 17:58 => Ojciec jest słaby i nieobecny. Braku tresury ojca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bysiu.dominator Re: oto skutki braku tresury ;-) 07.07.09, 18:09 > Braku tresury ojca ;-) tak, wynikający z braku tresury babci przez dziadka Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: oto skutki braku tresury ;-) 07.07.09, 18:27 bysiu.dominator napisał: > > Braku tresury ojca ;-) > tak, wynikający z braku tresury babci przez dziadka O, tak! Pewnie nie znali swego drzewa. Z drzewem to jak z: RZEPKA Zasadził dziadek rzepkę w ogrodzie, Chodził te rzepkę oglądać co dzień. Wyrosła rzepka jędrna i krzepka, Schrupać by rzepkę z kawałkiem chlebka! Więc ciągnie rzepkę dziadek niebożę, Ciągnie i ciągnie, wyciągnąć nie może! Zawołał dziadek na pomoc babcię: "Ja złapię rzepkę, ty za mnie złap się!" I biedny dziadek z babcią niebogą Ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą! Babcia za dziadka, Dziadek za rzepkę, Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę! Przyleciał wnuczek, babci się złapał, Poci się, stęka, aż się zasapał! Wnuczek za babcię, Babcia za dziadka, Dziadek za rzepkę, Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę! Pocą się, sapią, stękają srogo, Ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą! Zawołał wnuczek szczeniaczka Mruczka, Przyleciał Mruczek i ciągnie wnuczka! Mruczek za wnuczka, Wnuczek za babcię, Babcia za dziadka, Dziadek za rzepkę, Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę! Pocą się, sapią, stękają srogo, Ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą! Na kurkę czyhał kotek w ukryciu, Zaszczekał Mruczek: "Pomóż nam, Kiciu!" Kicia za Mruczka, Mruczek za wnuczka, Wnuczek za babcię, Babcia za dziadka, Dziadek za rzepkę, Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę! Pocą się, sapią, stękają srogo, Ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą! Więc woła Kicia kurkę z podwórka, Wnet przyleciała usłużna kurka. Kurka za Kicię, Kicia za Mruczka, Mruczek za wnuczka, Wnuczek za babcię, Babcia za dziadka, Dziadek za rzepkę, Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę! Pocą się, sapią, stękają srogo, Ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą! Szła sobie gąska ścieżynką wąską, Krzyknęła kurka: "Chodź no tu gąsko!" Gąska za kurkę, Kurka za Kicię, Kicia za Mruczka, Mruczek za wnuczka, Wnuczek za babcię, Babcia za dziadka, Dziadek za rzepkę, Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę! Pocą się, sapią, stękają srogo, Ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą! Leciał wysoko bocian-długonos, "Fruńże tu, boćku, do nas na pomoc!" Bociek za gąskę, Gąska za kurkę, Kurka za Kicię, Kicia za Mruczka, Mruczek za wnuczka, Wnuczek za babcię, Babcia za dziadka, Dziadek za rzepkę, Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę! Pocą się, sapią, stękają srogo, Ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą! Skakała drogą zielona żabka, Złapała boćka - rzadka to gratka! Żabka za boćka, Bociek za gąskę, Gąska za kurkę, Kurka za Kicię, Kicia za Mruczka, Mruczek za wnuczka, Wnuczek za babcię, Babcia za dziadka, Dziadek za rzepkę, A na przyczepkę Kawka za żabkę Bo na tę rzepkę Też miała chrapkę. Tak się zawzięli, Tak się nadęli, Ze nagle rzepkę Trrrach!! - wyciągnęli! Aż wstyd powiedzieć, Co było dalej! Wszyscy na siebie Poupadali: Rzepka na dziadka, Dziadek na babcię, Babcia na wnuczka, Wnuczek na Mruczka, Mruczek na Kicię, Kicia na kurkę, Kurka na gąskę, Gąska na boćka, Bociek na żabkę, Żabka na kawkę I na ostatku Kawka na trawkę. Julian Tuwim P/S. Uwazasz, ze akcja "Cala Polska czyta dzieciom" bedzie miala dobry czy zly wplyw na tresure? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bysiu.dominator a teraz mój drogi 07.07.09, 18:36 przetłumacz na francuski :P po polsku już znałem Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: a teraz mój drogi 07.07.09, 18:44 Nie znam francuskiego, dopiero zaczalem nauke ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: a teraz mój drogi 07.07.09, 20:47 who.is.who napisał: > Nie znam francuskiego, dopiero zaczalem nauke ;-) Na francuski z ruskiego da Pan rade - bez trudu - nawet dla poczatkujacych, to zaden garnek! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: a teraz mój drogi 07.07.09, 21:16 belgijska napisała: > Na francuski z ruskiego da Pan rade - bez trudu - nawet dla poczatkujacych, to > zaden garnek! ;)) Pani raczy znowu ze mnie zartowac! Caly czas tlumaczylem Pani znajomej, ze mam za malo lekcji francuskiego, bo Pani nie ma pewnie czasu ani ochoty uczyc takiego tepaka. P/S. Jesli Pani pozwoli, dokonczymy te rozmowe pozniej, po polnocy eu.t. Niestety, pracuje teraz :-( Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: We can work it out, please => 07.07.09, 23:30 Try to see it my way, Do I have to keep on talking till I can't go on? While you see it your way, Run the risk of knowing that our love may soon be gone. We can work it out, We can work it out. Think of what you're saying. You can get it wrong and still you think that it's alright. Think of what I'm saying, We can work it out and get it straight, or say good night. We can work it out, We can work it out. Life is very short, and there's no time For fussing and fighting, my friend. I have always thought that it's a crime, So I will ask you once again. Try to see it my way, Only time will tell if I am right or I am wrong. While you see it your way There's a chance that we may fall apart before too long. We can work it out, We can work it out. Life is very short, and there's no time For fussing and fighting, my friend. I have always thought that it's a crime, So I will ask you once again. Try to see it my way, Only time will tell if I am right or I am wrong. While you see it your way There's a chance that we may fall apart before too long. We can work it out, We can work it out. www.youtube.com/watch?v=59NNupminV8&feature=related Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who It doesn't work 08.07.09, 18:58 Za 4 i pol godziny zajrze tu, i tylko tu, ostatni raz. Widac nie dosc sie staralem. www.youtube.com/watch?v=KP3aXv_RioE&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: It doesn't work 28.07.09, 01:00 To tez nie pomoze. I'm fool. www.youtube.com/watch?v=x25F3-sR2Yo&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he trolle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 13:14 śmiecą pod watkim nie na temat .Wypad do skrzynem mailowych z ta 'tFurczością'i prywata!!Komu chcecie zaimponowac swoja samotnoscia?? he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: a teraz mój drogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 13:15 O 'beligijanka' zaraz sie zjawia i wzdycha do literek:och PANIE ,pan TU?? Bu ha ha ha ah Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: Kobieta jest jak diament, który trzeba oszlif 08.07.09, 20:14 Ty się chłopie chyba nudzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś