milleniusz 15.07.09, 21:31 Szpilka jaką widziałem. :) [img]https://www.starletsandharlets.com/v/vspfiles/photos/CHARADE-26-2T.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 21:38 bo to taka szpila jakem ja Clint Eastwood albo inny Jony Deep ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 21:39 mabiwy napisał: > bo to taka szpila jakem ja Clint Eastwood albo inny Jony Deep ;) No ale po polsku to się wciąż (chyba) nazywa szpilka. W innych językach nazywa się stosowniej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 21:47 specjalnie kumaty w temacie nie jestem, ale szpila z konkretnym rodzajem obcasa mi się kojarzy, a to bleblaństwo chyba czółenkiem zwane, chociaż mogę się co do tego tu czółna mylić ;) Pewnie jakaś ekspertka się wypowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 21:52 Wydaje mi się, że to jest czółenko. [img]https://www.petardy24.pl/galerie/l/lakierowane-czolenko-z-k_66.jpg[/img] Ale też uważam, że potrzebny głos ekspertek. Coś się pochowały dziś! :] Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 21:57 o, a ja bym ten szpilką określił :D Gadamy ciut jak głuchy ze ślepym o kolorach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 21:58 > Gadamy ciut jak głuchy ze ślepym o kolorach ;) Szczerze mówiąc, na szpilkach znam się bardziej. Serio. Niestety. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 22:02 mówisz? sadząc po tym , co pokazałeś o kolor więcej się z Tobą handryczył nie będę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 22:20 A właśnie że nie, to jest po prostu pantofel:-) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 22:25 fedorczyk4 napisała: > A właśnie że nie, to jest po prostu pantofel:-) Sam jesteś pantofel! :P To jest czółenko, tak mówił gógiel i nawet w nazwie pliku tak jest! A w ogóle to uważam, że to nienormalne iż w tym wątku wypowiadają się sami faceci! :] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 22:26 Aaa, zaraz, Ty chyba nie jesteś facetem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 22:27 Mój mąż twierdzi ze nie jestem:-). A to naprawdę nie jest czułenko, tylko pantofel:-) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 22:29 Dobra, wierzę Ci na słowo. :D Ale jak wpiszesz czółenko w googla, to takie właśnie wypadają. W każdym razie nie szpilka, szpilka była tam na początku! Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 22:30 zaraz Ci wkleję czółenka oraz moje listy uwierzytelniające;-) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 22:34 To jest czółenko! [img]https://www.dotphoto.com/SAN1/B8/5B/A0/iB85BA0B1-298B-48E7-B288-CB665430C7EC.jpg[/img] Listy mogą być. Byle topless. :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 21:40 [img]https://harel.blox.pl/resource/sh08b.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 21:48 też przepiękne bardziej, taką trudną urodą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 21:49 Ładne. Nie tak brzydkie jak moja. No to wrzucę jeszcze kilka. :)) [img]https://www.starletsandharlets.com/v/vspfiles/photos/TEEZE-01-BLACK-WHITE-2T.jpg[/img] [img]https://www.starletsandharlets.com/v/vspfiles/photos/TEEZE-01-PINK-2T.jpg[/img] [img]https://www.starletsandharlets.com/v/vspfiles/photos/DOLLY-57-PAT-BLACK-WHITE-2T.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 21:50 jakiś bank butowego ohydztwa rozbiłeś ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Najbrzydsza... 15.07.09, 21:53 mabiwy napisał: > jakiś bank butowego ohydztwa rozbiłeś ? ;D Nieee. Wpadłem na to przypadkiem, już nie pamiętam, czego szukając. No to pomyślałem, że szkoda, aby tak przedni pomysł się zmarnował. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Aha 15.07.09, 21:52 I jak już wybierzemy najbrzydszą, to ja poproszę ją wstawić na stronę główną. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Aha 15.07.09, 21:59 Nie. Ja sobie wytnę Adblockiem po jednym dniu. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Aha 15.07.09, 22:00 znaczy, egoista , z maluczkimi się nie liczysz ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Aha 15.07.09, 22:05 Ojtam. Uważam, że przez chwilę można się sztuką wyższą pokatować. Nawet sam mógłbym to znieść. Kto wie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Zdrajco! 15.07.09, 22:38 Po to od lutego tu wklejam piękne szpile abyś mi z tym szkaradztwem wyskoczył? To jest nokturn, ten no... koturn. Smut jakiś, no. To nie jest szpilka! ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zdrajco! 15.07.09, 22:40 Jaki, *, nokturn. Wpisałem high heels i wyszło. Szpilka znaczy jak nic. Poproszę ją na główną. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdrajco! 15.07.09, 22:41 Stilettos to jest szpila a nie high heels, sir ;PP Wysoki to on jest, ten nokturn ale taki bardziej w De-moll albo i Be-mucha ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zdrajco! 15.07.09, 22:43 Nie rozumiem, o czym teraz do mnie rozmawiasz. Chyba będę musiał strzelić focha. A czółenko dobre przynajmniej? :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdrajco! 15.07.09, 22:52 Mille, nie fochaj. To nie jest szpila ale doceniam pustolata :D Jako czółenko jest dobre, na przeprawę przez Styx ;DD PS mam wkleić wstrętne logo, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zdrajco! 15.07.09, 22:56 A, no dobra, może to i nie jest szpila. Ale w kategorii najbrzydszych szpil zajmuje jedno z pierwszych miejsc! Ale mówisz o tym skórzanym bardziej, czy tym drewnianym bardziej? :P Nie, nie, pomysł z logo przyszedł mi dopiero potem. Nie jest to obowiązkowy pustolat. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdrajco! 15.07.09, 23:01 Dobra, zgoda narodowa co do stopnia brzydoty. :)) Ten na drewnianym nokturnie jest najgorszy ;P ale nic to, doceniam, że chciałeś mnie zbiesić ;) Nie zbiesiłam. A czego szukałeś, prezentu dla kogoś??? (wiem, że nie dla mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zdrajco! 15.07.09, 23:04 Nie, faktem jest, że szukałem pomysłu na nowe logo. I wpadłem na to przypadkiem. Ale pomysł, żeby z tego zrobić logo dopiero przyszedł mi jak się wątek rozwinął. :] Więc jednak dla Ciebie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdrajco! 15.07.09, 23:09 Jednak podstawy estetyki muszą być bo mi tu do gardła skoczą ;)) Popatrzę na te inne, które znalazłeś ale ostrzegam, tu są sami esteci i krwiożercy :D Noooo, chyba, że chcesz mieć zadymę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zdrajco! 15.07.09, 23:12 O, jak Co skoczą do gardła, to ja chętnie wytłumaczę dlaczego ma być tak, żeby było dobrze. :D Jak chcą mieć niebieskie plastikowe niebo, malowaną na zielono trawę i plastikowe zupełnie nieśmierdliwe psie kupki, to jest tu parę dobrych miejsc do odwiedzenia. Mogę wskazać palcem. A sztuka jest po to, żeby poruszać! Dyskusja jest po to, żeby się toczyć. No. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdrajco! 15.07.09, 23:17 Taaa, jasne! A jak będziesz spał? Co jest możliwe i prawdopodobne około 23,5 godzin na dobę! ;D ;DDDD Cytujesz hsir-klasyka? ;) Oooo, a ja właśnie rzuciłam wątek, w którym leje pies, telepatia! Dobra, wrzucam. A Ty mi tu nie śpij tylko pisz expose ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zdrajco! 15.07.09, 23:21 No tylko niebo było hsirkowe. Trawa i kupy to już moje. Po konsultacji z doktorem, oczywiście. Oraz właśnie zaraz muszę zrobić to co zawsze. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdrajco! 15.07.09, 23:26 Ciekawe jak jest w hsirkowym niebie? :D Pisz mi tu zaraz! Już, już! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zdrajco! 15.07.09, 23:37 twardycukierek napisała: > Ciekawe jak jest w hsirkowym niebie? :D Nie wiem, i mam nadzieję, że trafimy do różnych. Piekieł w zasadzie, niemniej różnych. :D > Pisz mi tu zaraz! Już, już! No śliczne są. Szacun! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdrajco! 15.07.09, 23:41 Taaaak? A tu mnie zaskoczyłeś lekko :) Ja bym nie była taka pewna, tych różnych, jeśli o mnie chodzi, znaczy ;) Kpisz sobie czy Ci się podobają? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zdrajco! 16.07.09, 21:34 > Kpisz sobie czy Ci się podobają? :D Oczywiście, że mi się podobają. Mogłyby robić za wzorzec brzydoty w Sèvres, z tym, że są niedość brzydkie. Moje wciąż niepokonane. :] Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Zdrajco! 15.07.09, 22:41 [IMG]http://images6.fotosik.pl/383/a20b5f7fe61da8be.jpg[/IMG] Drugie od prawej w rzędzie pierwszym na podłodze. Czerwone (obok balerinek) czółenka. P.S. Zbiór własny od czasu zrobienia zdjęcia uzupełniony o jakieś 15 par Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A co niech mam!! nt 15.07.09, 22:53 To wpisane w prawa człowieka jest! I święte to prawo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zdrajco! 15.07.09, 22:45 > P.S. Zbiór własny od czasu zrobienia zdjęcia uzupełniony o jakieś 15 par Aha. Nie mam więcej pytań. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zdrajco! 15.07.09, 23:02 Nie. Wcale... I nawet sikać możemy na stojąco. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Nie i nie 16.07.09, 00:19 To nie może być logo szpilek. Po trupie cukierka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Nie i nie 16.07.09, 21:35 > To nie może być logo szpilek. Po trupie cukierka ;P Ale że nie dość paskudne, czy nie dość szpileczne? :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Nie i nie 17.07.09, 08:11 No, że nie szpileczne ;P Kurde, te przez Ciebie wygrzebane z otchłani netu... długo nie mogłam uwierzyć, że to Balenciaga i Louboutin. Skandal :D Odpowiedz Link Zgłoś