stukam_kopytkami 03.08.09, 08:03 u Was i może wypiję spokojnie kawę. Można u Was palić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:05 Rozgość się :) można, można... sama nie palę ale mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:14 jakoś tak dziwnie. wczoraj wróciłam z weekendu do domu a wieczorem dopadła mnie jakaś dolinka... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:18 Wyczekiwany weekend i tak szybko minął? To czy coś innego...? Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:19 innego , z powodu weekendu nie miałabym dolinki. nałożyło się kilka rzeczy i znów dziś nie jestem wyspana... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:21 Czy to w ten weekend był ślub, coś wspominałaś chyba jeśli dobrze pamiętam? Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:23 nie, to w przyszły , ten który idzie. nie o ślub chodzi , chyba dobija mnie fakt, ze nie mogę pozwolić sobie na urlop - nie sądziłam, ze tak bardzo będę potrzebować wypoczynku. Jak zwykle stwierdziłam, ze dam sobie radę. Co to dla mnie. A ja chyba już nie chcę dawać sobie ze wszystkim rady i być niezastąpiona. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:28 Nie chcę tu rzucać banałami, ale... nie mam innego wyjścia: pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Dziś nie mamy czasu na odpoczynek, jutro będziemy musieli mieć czas na konsekwencje... Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:34 sorry, ze się tu wyżalam, ale kiedyś wszytsko tłumiłam w sobie a konsekwencje swojego życia i tak poniosę ... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:37 Daj spokój, wyrzuć z siebie, może będzie lżej... ? Skoro nie możesz iść na urlop, przynajmniej się wysypiaj, co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:45 :)) Nie wspomnę o liczeniu baranów ani gorącym mleku, brrrr.... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:47 gorące mleko nie jest złe, ale nie ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 08:48 Masz swoje zwierzęta, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 09:04 tak, ale krowy już nie mam. A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 09:05 Bo skąd byś miała mleko 'nie ze sklepu'? Chyba, że od sąsiadów :) Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 09:09 tak, od sąsiadów, tak samo jak jajka i masło. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 09:18 Mrau, no to jajecznica na maśle popita szklanką mleka:-) Kopytko, o dołach mówić i pisać trzeba. Rzeczy zwerbalizowane nabieraja innych, mniej surrealistycznych proporcji. Oswajają sie i traca troche na impecie. Szkoda że tak Ci się słabo zaczyna tydzień. Co do braku urlopu, nie będę się pchała z radami bo sama w ciagu ostatnich 5 lat wyjechałam raz. I po sobie widze jakie to jest podkopujace. Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 10:14 tak, dobre i lekkie jedzenie i wypełnia na pół dnia. Fed, wiem, ze powinnam mówić, pisać o wszystkim co mnie gryzie. Ba ! - nawet zaczęłam prowadzić pamiętnik, ale ' brak czasu' na wpisywanie się czy też prowadzenie go . Też chyba 5 lat temu wyjechałam sobie na dwa tygodnie. Cudowny czas. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 11:30 > Można u Was palić? Nie wiem, jak u nich, ale u mnie nie. Palaczy wyganiam na balkon. :] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 12:23 stukam_kopytkami napisała: > A balkon duży? Dość duży. Nawet ma dwa drzewa. No, jedno ostatnio ściąłem, więc jedno tylko, ale nabędę nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 13:58 hmm, to się ulokuję na balkonie. no i będę pisać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 03.08.09, 14:50 Aaa, już wiem. Piszesz paląc? Czy palisz pisząc? No bo chyba nie palisz, to co piszesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 07:56 I jak, spałaś? A może nadal śpisz... csiiiii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 08:11 W pracy byłam o 6.30 , wstałam przed 5 :-) Poradziłam sobie z kompem w pracy, teraz walczę z moim. Ale pisać mogę . Piszę - paląc, czytam - paląc. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 08:20 Hej :) a ile to godzin snu? Jestem po 7 godzinach jak zombie, bo robię detox ;/ > Piszę - paląc, czytam - paląc. Ech, to sporo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 08:23 6 godzin snu - za mało 3 , nadrobię pewnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 08:24 Ech, tylko kiedy? Bo nie w pracy... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 08:34 W pracy nie , nawet nie ma tu warunków na zdrzemnięcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 09:34 Tu na Szpilach jest bardzo ładna i wygodna kanapa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
przemekgrodzki Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 10:36 może ja też tu wypiję spokojnie kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 10:42 Na spokojną chyba nie ma co liczyć, bo produkcja idzie jak szalona. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 10:58 evva78 napisała: > Na spokojną chyba nie ma co liczyć, bo produkcja idzie jak szalona Produkcja czego ?:) Witaj EvVuniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 11:05 szpilkowych wyznań twóczych :) Witaj Flisy :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 11:10 przemekgrodzki napisał: > może ja też tu wypiję spokojnie kawę? Witaj, dawno Cię nie było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 11:12 Bo się kawy wypić spokojnie nawet nie da :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: usiądę sobie gdzieś w kącie 04.08.09, 11:16 A co się tam u Ciebie dzieje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś