Gość: gość ewka IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.05, 18:43 podpowiedzcie jak powinno wygladac menu sylwestrowe na 10 osob Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria244 Re: menu sylwestrowe 07.12.05, 21:55 rok temu ze znajomymi organizowalismy sylwestra u mnie w domu (ok12osob).najpierw kolacja;schab pieczony ze sliwka i ziemniakami do tego surowki.a pozniej byly salatki(3lub4)wedliny, koreczki,sledzie,bigos,rozne przekaski,paszteciki z barszczem.wiekszosc potraw przygotowana dzien wczesniej a pozniej tylko odgrzana. Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: menu sylwestrowe 07.12.05, 22:13 U mnie w zeszłym roku podałam: -boeuf strogonow w wieńcu warzywnym -kurczak z owocami w galarecie -nadziewane łodeczki z cykorii -sałatke z mięsem pieczonym -jajka faszerowane -paluszki po "włosku":) -przeróżne koreczki -orzechy przekładane pastą z sera -sałatke z pomarańczy -sałakte owocową z rumem -tiramisu -faworki robione przez moją mame -hiszpańską sangrie oczywiście nie robiłam wszystkiego sama.Moje były pomysły natomiast wykonanie u mnie w domu wspólnymi siłami,dzień wcześniej. Jak się ciesze,że w tym roku MAM SPOKÓJ:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś