mabiwy 18.08.09, 23:57 czarownej Jędzy [IMG]http://i27.tinypic.com/21ox8hl.jpg[/IMG] co robić jak czar mninie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 00:08 A co masz do wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 06:53 to nic osobistego. Znalazłem ten tytuł, kiedy szukałem zdjęć do kolażu i taka ciekawość mnie wzięła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 06:55 znowu żle podpiąłem. Niedobudzony chyba jeszcze jestem, a już czas w dzień isć :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 08:19 Acha :) Szwagier jest tu ekspertem od czarownic ;)) Kiedyś chyba nawet tak napisał: Czarowna Wiedźma. Kiedy zapytałam, kto to, odpowiedział: kobieta z głęboko ukrytą słodyczą :DD Hmmmm, to nie wiem. Czar mija, czar przychodzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 10:27 a, to się do końca z ekspertem nie mogę zgodzić, chociaż jego definicja naprawdę słodko brzmi :D Czarowna Jędza to kobiecy konglomerat "charakteru", czaru i szczypty słodyczy. W zmiennych proporcjach. Na początku jakoś ten czar po oczach bije. Potem już nie zawsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 11:05 Ależ Mabiwy, zielone oczy mają ZAWSZE w sobie słodycz! Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 11:15 absolutnie się pod tym podpisuję!:) różnie bywa z całą resztą do ócz zieleni i kazdej innej barwy :D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 11:37 różnie bywa z całą resztą do ócz > zieleni i kazdej innej barwy :D = hmmmm, a to to ja nie wiem? MOże jest i niepasująca? diabli wiedzą? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 11:53 możliwe, ja też nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:23 i tak jest chyba ciekawiej? :D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:49 Mój Boże, co za niewiedzący Człowiek!!!! :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:51 A to dla ciebie - odsłuchj! - co za zbieg okoliczności :)))))) www.youtube.com/watch?v=4a-gXamMDI8&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 13:03 teraz to niemożliwe, ale odsłucham :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 23:55 obejrzałem.. ten film widziałem hoho, a może jeszcze dawniej, a niektóre fragmenty pamiętam w szczegółach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:57 no! żaden ze mnie Alfomega :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 11:32 Mnie się też definicja spodobała, do tego orzekł, jakobym miała 'mocne zadatki' ;D Aaaaa, to nie do końca rozumiem. Czar szybko pryskający przynajmniej nie pozostawia trwałych oznak sparzenia ;& Bo te bardzo utrudniają życie. Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 11:58 rozumiem, że Ci się spodobała :D. Sugestia zadatków w tamtej konwencji to oczywisty komplement :D chyba nie takie trudne do zrozumienienia, wiesz, to jak cukierkiem owocowym z nadzieniem o smaku tego zielonego cukierka. Niby ten sam cukierek a smak się zmienia, zdecydowanie :) Czysto teoretycznie Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:06 Jasne, że komplement ;) Jeden z najlepszych, jakie dostałam. Ty o cukierku absyntowym teraz? :) Acha, teoretycznie nadal nie wiem, czy rozumiem. To znaczy, że smak staje się nieznośnie mocny czy też zmienia się nie do poznania? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:50 tak czułem :D acha, wiedziałem, że odrazu zrozumiesz :D >To znaczy, że smak staje się nieznośnie mocny czy też zmienia się nie do poznania? niby jedno różni się od drugiego, ale przeciez końcowy efekt taki sam :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 14:00 No. :)))) > acha, wiedziałem, że odrazu zrozumiesz :D Metafora jakby w duszę mi zapadła ;D Cukierek bliższy papierka. > niby jedno różni się od drugiego, ale przeciez końcowy efekt taki > sam :D Tak, znudzenie, znużenie. Ale niewiele o tym wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 11:28 Z jedzowatych bardzo lubie Małgorzate bułhakowską, co to na miotle fruwała:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 11:35 Też :) za to Horpyny wolę unikać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 11:36 eeee, Kot fajnieszy, ten z innego wątku Cukierka pasowałby do roli :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 11:55 Behemotek był bezbłędny, a jakie poczucie humoru:) Miauuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:02 a ja te, które spotykam o ile są damskim odpowiednikiem doktora House ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:05 Ech.., nie oglądałem dotąd House. Musze nadrobic, co by wiedzieć jak to z jędzami bywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:52 ciekawie, mobilizująco i stymulujaco, chociaż czasami chęć mordu się budzi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:07 mabiwy napisał: > a ja te, które spotykam o ile są damskim odpowiednikiem doktora > House ;) > Ehmm, staram się jak mogę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 14:01 mabiwy napisał: > dobrymi chciami.. itd ;D Uhmmm, nie powiedziałam, że dobrze chcę. Powiedziałam, że się staram. :DD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:20 O? a jak sa ciepłe, delikatne, gapowate, spokojne, grzeczne, pozbawione ironii...... hmmmmmmmmmmmmmm, cóż, taki life :( :P Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: zielone oko czarownicy albo 19.08.09, 12:54 to nie są jędzami :D co wcale nie są czarowne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy errata ;) 19.08.09, 13:07 miało być : co wcale nie znaczy, że nie są czarowne. O! Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: errata ;) 19.08.09, 13:54 wolałabym czarownicy, one chyba nie są jędzowate i potrafią być dobre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mabiwy! 20.08.09, 08:17 Hej :)))) bo to wiesz, facet, a faceci to tak nie za bardzo.... ten tego..... :DDD Poszłam wczoraj tak wcześnie (jak na mnie) spac, w doskonałym ostatecznie humorze, uspokojona że u kogoś jest ok, zasnęłam w minutę, a nie jestem wsypana. Czyli musze zarywać noce - lepiej się czuję następnego dnia :D! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! 20.08.09, 08:19 Cześć Kochana! :)) Ojej... to niestety tak jest, nasze ciało prawie do wszystkiego się przystosuje i nie lubi zmian. Zarywanie nocy jest 'ok'? Nieee, ale zmiana niby gorsza... Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mabiwy! 20.08.09, 08:35 Oł Hrad Bonbon :))))) ... zarywanie nocy to moj stały proceder od wczesnych lat licealnych. Tylko wtedy chyba jednak siły miałam insze nico :))) A tak na marginesie - widziałaś faceta? Co się z niego zrobiło, mój Boże.... a szalało się za nim, szalało.... [img]https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/08/12/article-0-023D775E00000578-782_468x513.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! 20.08.09, 10:23 KTO TO JEST????? ;DDDDDDDDDD Pragniesz mojej zguby? ;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mabiwy! 20.08.09, 10:28 Jak to kto??????? SIMON LA BON, Duraniesi - czyżby ciebie ominęła miłość do nich????? Końcówka podstawówki to byli własnie oni, a potem na długo Paul Young (hihihih) www.youtube.com/watch?v=Al5gPOZXZoY jeżu, jak mi się kiedyś ten facet podobał, mimo, ze blondyn!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! 20.08.09, 10:41 SIMON???? Szok! No odebrałaś mi ochotę na... cokolwiek ;PP Gapulissimo, uwielbiam Duranów! Musimy zrobić czołobitny wątek dzisiaj, ok? Tylko BEZ tamtej fotki ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mabiwy! 20.08.09, 11:20 Ależ oczywiście - twe słowo dla mnie rozkazem :DDDDDDDDDDDDD (ozór!) Prawda, ze brzydkie.... no cóż, ideały upadają na ...piasek... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! 20.08.09, 12:41 ;PPP Acha! Nie będę nadużywała władzy ;P Ale: wrzucaj Duranów!! :D Odpowiedz Link Zgłoś