asiulka745 06.12.09, 23:07 czy ktores z dzieci bylo doleczanne szyna denisa browna przy zwichnieciu biodra??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_warszawa Re: szyna denis browna 15.02.10, 22:34 cześć! moja córka ma być doleczana w ten sposób, ale dopiero jak zacznie siadać czyli za około 1-2 miesiące. napisz proszę czy Twoje dziecko ma już tą szynę i na czym polega to "doleczanie". będę wdzieczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link
asiulka745 Re: szyna denis browna 16.02.10, 20:56 Witam. Moja dzielna dziewczynka miala szyne zalozona jak miala 10 i pol mies. Po gipsach cwiczebnych w ktorych to nauczyla sie siadac. Szyne bedzie miala do konca marca i mam nadzieje iz wtedy pozegnamy sie z nia, a corcia bedzie miec wtedy rok i 2 mies. Bardzo prosze o adres mail to znacznie ulatwi kontakt. Pozdrawiam Odpowiedz Link
marta_warszawa Re: szyna denis browna 17.02.10, 08:54 Czesc, napisz prosze jak dziecko radzi sobie z ta szyna - nasza mała ma ją dostać jak nauczy się siedzieć (czyli pewnie koło 9-10 miesiąca)- teraz nosi szynę koszli, ale tylko na noc. mnie ta nowa szyna trochę przeraża - to takie buciki na metalowym precie prawda? czy dziecku jest w niej wygodnie? czy na noc też jest konieczne? nasza pani dr mówi,że to po to, aby dziecko nie zaczęło przedwcześnie wstawać.Mój adres mailowy: marta.gajda1@gmail.com pozdrawiam Odpowiedz Link