Dodaj do ulubionych

Alfredko !!!

17.02.12, 21:24
Przykro mi ze sie zdenerwowałas i bardzo cie prosze żebyś mi nie uciekała bo nie ty jestes przyczyną zamieszania i nie musisz sie nikomu tłumaczyc.Post ja wykasowałam i ja za to odpowiadam i przepraszam cie za wszystkich.http://s16.rimg.info/7b21d7113be3a5ca62b28279f6e19ef4.gif
Wszystko moja wina bo znow musiałam udowadniac ze nie jestem wielblądem.wyprowadziła mnie ta super "z nerw".
Obserwuj wątek
    • super.222 Re: Alfredko !!! 17.02.12, 21:32
      >wyprowadziła mnie ta super "z nerw".

Adminka na forum jest jak pilot na statku powietrznym albo okręcie.
      Sama wiesz do czego doprowadziło "wyjście z nerw" na statku
      Concordia, a jak pięknie opanował sytuację kapitan Wrona ... bo
      nie dał się ponieść emocjom.

Mn iej myśl o swoich odczuciach, a więcej o odczuciach tych, którzy
      tutaj piszą. Nie tylko wycinaj, ale konflikty zduszaj w zarodku.
      Jesteś egoistką - droga Irysko - i to jest problem.
      • grzech_o_1 Re: Alfredko !!! 17.02.12, 22:03
        Przepraszam. Ale co do meritum.
        Na statku 'Concordia' to nie wyjście z nerw, tylko totalny brak kwalifikacji i ignoranctwo zawodowe. Na koniec - zwykłe tchórzostwo kapitana.
        Co do kapitana Wrony. Okrzyknięty 'bohaterem' w przypływie entuzjazmu massmediów. Ale latał już nie będzie. Do tego poważne kłopoty dochodzeniowe. Bo przyczyna nie otwarcia podwozia? Prozaiczna, aż się wierzyć nie chce. Kapitan samolotu plus trzech ze ścisłej załogi.
        - nie wciśnięty bezpiecznik obwodu elektrycznego zasilającego silniki wysuwania podwozia. Aż niewiarygodne.
        Pozdrawiam.
        • iryska2604 Re: Alfredko !!! 17.02.12, 22:09
          Pozwalam sobie wkleić to co napisała dorka w innym poscie
          Re: Do wszystkich - prosze o przeczytanie
          dorka556 17.02.12, 21:26 Odpowiedz
          Alfredko miła, pamiętaj, że to nie Ty wprowadziłaś złą atmosferę.
          Jesteś ostatnią osobą, którą o to by można było podejrzewać.
          Mam nadzieję, że będę mogła czytać jeszcze wiele mądrych postów napisanych przez Ciebie.
          Serdecznie pozdrawiam-dorka.
          • www.piotr.26 Re: Alfredko !!! 18.02.12, 08:05
            Historie pisza zwyciescy dla siebie a nie dla ludzi.Obecnie z historia Polski jak z kobieta,obojetnie jak lezy zawsze mozna wydymac.Kasowanie watkow to zly pomysl!
            • anoagata Re: Alfredko !!! 18.02.12, 08:48
              https://www.e-gify.com/gify/1514.gif ....będę jak wykonasz swój zamiar.Pozdrawiam.
              • www.piotr.26 Re: Alfredko !!! 18.02.12, 08:59
                Ch cac zaistniec w mym zyciorysie trzeba zasluzyc,najlepiej trzymajac mnie za uszy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka